- 22 Mart 2012
- 732
- 476
- 123
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #32.341
Kızlar sezeryan da sonda takiliyormus. İkinci kez anne olacaklar ilki sezeryansa size takıldı mi ? Daha normal mi sezeryan mi olacagimi bilmiyorum ama sezeryansa eğer sonda dan korktum açıkçası rahatsız oldum şimdiden hissediyor musunuz aciyor mu ? Beni doğum korkusu sardı kızlar ya. Bide benim kiz 2 gun az hareket ediyor sonra coşuyor. Ama günde 10 tekmeyi geçiyor sadece yavaşlıyor uyuyor mu acaba öyle olunca. 2 gun azdı hareketleri bugün ise maşallahı var çok hareketli siz de de oluyor mu ?
Sabah 5 te nts çekildi sancılar azalmış çok şükür. Tekrar rahim ağzına felan bakılacak. Oda iyi çıkarsa bugün göndeririz dedi doktor
3 4 gündür bebek ben dinlensemde kasiliyor du dün akşam yürüyemez derecedeydim eşim önemedi normal dedi ben arkadaşına sorması için ısrar ettim bide doktor olacak kocam yahu arkadaş gelsin hemen dedi. Arkadaşı demin geldi eğer gelmeseymissin gece doğum a gelirdin o sancı ile dedi.
Sevindim canım , Allah yardımcın olsun... Artık yorma kendini dinlen 3-4 hafta daha beklesinler inşaallah ... Canım onlarda nasıl bir soğukkanlılık varsa artık , biz o soğukkanlılığın Acısını yaşadık maalesef 1.5 sene önce şimdi sesim bi değişik gelsin hastaneyi hastaları bırakıp eve geliyor , geçenlerde EKG makinasını kapmış gelmiş :)) şimdi benden pimpirikli oldu ...Sabah 5 te nts çekildi sancılar azalmış çok şükür. Tekrar rahim ağzına felan bakılacak. Oda iyi çıkarsa bugün göndeririz dedi doktor
3 4 gündür bebek ben dinlensemde kasiliyor du dün akşam yürüyemez derecedeydim eşim önemedi normal dedi ben arkadaşına sorması için ısrar ettim bide doktor olacak kocam yahu arkadaş gelsin hemen dedi. Arkadaşı demin geldi eğer gelmeseymissin gece doğum a gelirdin o sancı ile dedi.
Arkadaşlar hala bebeğim dönmedi ve nedense artık döneceğine dair inancım da yok. Hıçkırdığı zaman tam yerini buluyorum. Bir de kafasını rahatlıkla hissedebiliyorum. Küçük sert bir yuvarlak :) Aaaay doğunca seveceğim o kafasını çok tatlı bunlar yaaa
Yalnız sezaryen hiç istemiyorum ne olacak o iş. Kendimi alıştıramıyorum ameliyat fikrine. Sonda ameliyatın yanında çok ufak bir şey ama o bile bende idrar yolu enfeksiyonu yapıyor. Ne kadar müdehale o kadar kötü oluyorum. Bıraksalar evde bir ebe ile doğurmayı tercih ederim
Zaten benimki tüp bebek olduğu için kıymetli bebek diye tabir edilen bir sınıfa giriyor. Bu da başlı başına sezaryen sebebi. Normal doğum yaptıracak diye doktorum çok mutluydum
Sağol canım 5 dakkaya bir doğum sancısı geliyor ve baya şiddetli. Korkuyorum gerçekten hiç hazır değilim
Canim ben de normal doğum hayatta yapamam Sezeryan istiyorum pozisyonu hiç obemsememedim o yüzden geçen kontrolde bi baktık bizim bidik baş aşağı donmus pozisyon almışArkadaşlar hala bebeğim dönmedi ve nedense artık döneceğine dair inancım da yok. Hıçkırdığı zaman tam yerini buluyorum. Bir de kafasını rahatlıkla hissedebiliyorum. Küçük sert bir yuvarlak :) Aaaay doğunca seveceğim o kafasını çok tatlı bunlar yaaa
Yalnız sezaryen hiç istemiyorum ne olacak o iş. Kendimi alıştıramıyorum ameliyat fikrine. Sonda ameliyatın yanında çok ufak bir şey ama o bile bende idrar yolu enfeksiyonu yapıyor. Ne kadar müdehale o kadar kötü oluyorum. Bıraksalar evde bir ebe ile doğurmayı tercih ederim
Zaten benimki tüp bebek olduğu için kıymetli bebek diye tabir edilen bir sınıfa giriyor. Bu da başlı başına sezaryen sebebi. Normal doğum yaptıracak diye doktorum çok mutluydum
bence doktoruna söylemelisin canım önemli bişey değilse de için rahat eder. aile hekimine gitmiyor musun ordaki hemşire de takip ediyor beni ödem oluşmuş mu diye bakıyor her gittiğimde. ben de masa başı çalışıyorum masanın altında bilgisayarın kasası var oraya hep ayaklarımı uzatıyorum. en az 2 saatte bir kalkıp yürü mutlaka canım kendi kendine esneme gevşeme egzersizleri yap çok faydası oluyor
cnm çok geçmiş olsun. Sakın kendini üzme, bebişin de hissediyor bak. Bnm arkadaşım 34+3 te doğum yaptı 2.100 gr doğurdu. 10 gün kuvözde kaldı. emziremedi ama ama kendini sağıp ebelere verdi. Sık sık 2 3 saatte bir hastaneye gidiyodu. geceleri de sütünü evde biriktirip sabahları veriyordu. Çok şükür şimdi bebiş çok iyi. Ocak ayında doğum yapmıştı. Tam 10 gün sonra hastaneden çıkış verdiler. Doğsa bile Allahın izni ile yaşacayacak İnşallah. Tabi şimdi biz yaşamadığımız için konuşması kolay oluyor, ne hissettiğini hiç birimiz bilemeyiz. Allah yardımcın olsun.Ust üste 3 4 gündür bebek nerdeyse hiç yumuşamadi karnımda dinlensemde bugün iyice arttı. Aman kızlar ihmal etmeyin normaldir die. yollarda doguracam lafım gerçek oluo du az kalsın
Tansiyonum dün sabah 11 -8 akşam 11-9 çıkmıştıKesinlikle söyle canım idrar ve kan tahlili yapar muhtemelen ve tansiyonunu birkaç gün boyunca hergün ölçtür
Sağolun kızlar ya
Hepimiz vakti zamanında alalım kuzularimizi kucaklarimiza. Daha çok küçükler gerçekten.
O kadar su tüketiyorum lavaboya taşındım resmen ama sıvı azalmış gecen hafta tahliller temizdi bu hafta iltihap cikti bide çok yormusun bebeği. Amma Nazlı bu kuzular yahu.
Eser miktarda çok az demek canım idrarinda çok az protein çıkmış demek ki o ne demek tabi bilmiyorum ama önemsiz bişey benceGünaydın güzel anneler ve herkese hayırlı cumalar. Sizlere bir sorum var. Kızlar idrar testi yaptırdım sağlık ocağında protein kısmında eser yazıyordu bu ne demek bilen var mı. Netten baktım ama çok kafam karıştı.
Sen yine doktoruna sor canım protein çıkınca tansiyon yükselişi falan oluyo mu bakiyolarmis şimdi netten biraz baktım.Sağol canım teşekkür ederim
Doktorunda söyler ama, benim doktoruma göre 38.haftaya kadar dönebilir bebek. Acele etme meraklanma. Ama dönmezse bile kısmet ne yapacaksın, benimkide döndü ama normal olur istesemde hazirlıyorum kendimi belki kanala inmeyecek belki bir sıkıntı cıkacak diye. Yaklaştıkca vakit doğsunda gerisi önemsoz demeye başladım.Arkadaşlar hala bebeğim dönmedi ve nedense artık döneceğine dair inancım da yok. Hıçkırdığı zaman tam yerini buluyorum. Bir de kafasını rahatlıkla hissedebiliyorum. Küçük sert bir yuvarlak :) Aaaay doğunca seveceğim o kafasını çok tatlı bunlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?