2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Evet canim sezeryan da sonda takmak zorundalar.. Ama hic buyutulecek birsey degil yani.. Bayildiktan sonra takin dersin yada dogum tercihin nasilsa spinal ise belden asagisi uyustuktan sonra takin dersin olur biter.. kendini strese sokma.. bebegini kucagina alip sevip koklayacagini kavusacagini dusun. Buna odaklanirsan korkun kalmaz

Sevindim canim.. insallah hersey yolundadir ve evine donersin.

Sevindim canım , Allah yardımcın olsun... Artık yorma kendini dinlen 3-4 hafta daha beklesinler inşaallah ... Canım onlarda nasıl bir soğukkanlılık varsa artık , biz o soğukkanlılığın Acısını yaşadık maalesef 1.5 sene önce şimdi sesim bi değişik gelsin hastaneyi hastaları bırakıp eve geliyor , geçenlerde EKG makinasını kapmış gelmiş :)) şimdi benden pimpirikli oldu ...

Canım arkadaşımın bebeği 38. haftanın sonunda döndü. Artık dönmez gözüyle bakılıyordu. Bebekler işlerini biliyorlar sen içini rahat tut :)

Bende hiç sezeryan istemiyorum ama bu son yaşadıklarımızdan sonra suyu az diye sezeryan olma ihtimalin çok yüksek bu su ile normal doğum yaptormam dedi. Çok üzüldüm. Kendimi sezeryana alıştırmaya çalışıyorum:S

Reactions: 9ay
Sağol canım 5 dakkaya bir doğum sancısı geliyor ve baya şiddetli. Korkuyorum gerçekten hiç hazır değilim

Ne oldu bu bebişlere ne bu acele

İnşallah sağlıkla çıkarsınız o hastaneden bebek 2 hafta daha durur güzelce alır kilosunu. 34ten sonra doğum için güvenli diyorlar ama kiloları çok düşük bebişlerin insanın içi razı gelmiyor.

Sağlıkla evinize dönün inşallah. Allah yardımcınız olsun.

Sevgili Sevgi geçmiş olsun canım.
kızlar bizim hamile kaldığımız dönemlerde havada mı bi şey vardı, sulara mı bişey katıldı diyecem bu kadar erken hareketlendi topiğimiz, bi doğum telaşı aldı başını gidiyor ya. Allah yavruşlarımızı en az şöyle bi 3-4 hafta daha tutsun inş içimizde sağlıkla. bence biraz daha istirahata ağırlık verelim bu aralar tam gelişimleri tamamlansın ondan sonra artık yürüyüş, pilates topu, squat, merdiven inip çıkma, hurma, ananas Allah ne verdiyse sağdan soldan duyduğumuz doğumu tetiklemek için yapmaya başlarız

Sağolun kızlar ya
Hepimiz vakti zamanında alalım kuzularimizi kucaklarimiza. Daha çok küçükler gerçekten.
O kadar su tüketiyorum lavaboya taşındım resmen ama sıvı azalmış gecen hafta tahliller temizdi bu hafta iltihap cikti bide çok yormusun bebeği. Amma Nazlı bu kuzular yahu.

Canim ben de normal doğum hayatta yapamam Sezeryan istiyorum pozisyonu hiç obemsememedim o yüzden geçen kontrolde bi baktık bizim bidik baş aşağı donmus pozisyon almış ben yine de normal istemiyorum korkuyorum çünkü o yüzden kafana hiç takma bi bakmissin dönüvermis bebeklerin %95 i dönermiş zaten.

bnm ayaklarım 27. haftadan beri şişiyo. 27. haftamda doktora gittiğimde idrar, kültür vs. testler yapmıştı. birşey yok. ayaklarının aşağıda olduğu için şişiyo dedi. Ama işte, sabah baya bi şiş görünce korktum. yrn doktora sölicem bakalım ne dicek. Zaten iş yerinde ofisin önünde yürüyorum gereken şeyleri yapıyorum zaten, ama iş yerindeki arkadaşlarım sağolsun moral verecek şekilde konuştular, hamileliğin sonlarına doğru ödemler her hamilede olur korkma doğumdan sonra geçer, bazı hamilelerin elleri bile şişiyo, yüzü dudakları, burnu bile şişiyo dediler, içimi rahatlattılar. Bi arkadaşımız burda hemen gebelik zehirlenmesinden bahsetmiş, yani en kötüsüyle. Ben bunları aklıma bile getirmek istemiyorum, öyle en ufak bişeyi de kafama takmıyorum ama ayaklarımın üstü felaket şişmişti dün. bu sabah hiç bişey yok çok şükür. İçim okdr rahatladıki anlatamam. Dün çok şişmişlerdi çünkü. Sağol cnm tavsiyen için, en iyi moral veren senin mesajın oldu :) :)
sabah annem aradı sordu nasılsın diye. Korkutma kendini ben doğuma çıplak ayakla gittim de sizi doğurdum dedi. Terlikler bile olmuyodu, tonyak gibiydi ayaklarım dedi, güldürdü beni. :)

Günaydın güzel anneler ve herkese hayırlı cumalar. Sizlere bir sorum var. Kızlar idrar testi yaptırdım sağlık ocağında protein kısmında eser yazıyordu bu ne demek bilen var mı. Netten baktım ama çok kafam karıştı.

Ust üste 3 4 gündür bebek nerdeyse hiç yumuşamadi karnımda dinlensemde bugün iyice arttı. Aman kızlar ihmal etmeyin normaldir die. yollarda doguracam lafım gerçek oluo du az kalsın
cnm çok geçmiş olsun. Sakın kendini üzme, bebişin de hissediyor bak. Bnm arkadaşım 34+3 te doğum yaptı 2.100 gr doğurdu. 10 gün kuvözde kaldı. emziremedi ama ama kendini sağıp ebelere verdi. Sık sık 2 3 saatte bir hastaneye gidiyodu. geceleri de sütünü evde biriktirip sabahları veriyordu. Çok şükür şimdi bebiş çok iyi. Ocak ayında doğum yapmıştı. Tam 10 gün sonra hastaneden çıkış verdiler. Doğsa bile Allahın izni ile yaşacayacak İnşallah. Tabi şimdi biz yaşamadığımız için konuşması kolay oluyor, ne hissettiğini hiç birimiz bilemeyiz. Allah yardımcın olsun.

Kesinlikle söyle canım idrar ve kan tahlili yapar muhtemelen ve tansiyonunu birkaç gün boyunca hergün ölçtür
Tansiyonum dün sabah 11 -8 akşam 11-9 çıkmıştı
bu sabah da 12 - 8 çıktı. Hep doktorda çıkan değerlerim, doktor bu değerlere normal diyodu hep, yüksek mi sence cnm
Hiç 12 ile 9 un üstüne çıkmadı veya altına düşmedi. tansiyon problemim de yok.

Günaydın kıZlar. Bütün gece uyuyamadım midemin ağrısından :/ midemin ağrısı sırtıma vurdu kötü bir geceydi yani sabah 6 gibi uyuyakalmışım yeni uyandım. Sanırım geçmiş midem. Yatmadan önce kan hapını içmiştim ondan mı oldu bilmiyorum. Her zaman içtiğim hap yani.

PembeLokum canım muayeneden sonra yaz. Doğumu sor bakalım ne diyecek. Ben gittiğimde de 32 dolmuş olacak. Ben sorcam belki bu kez konuşur :) 34te doğum yapan arkadaşlarım var. Bencebiraz bilgilendirmeli yani.

Canım sıvı için bana serum takıyorlar su içmekten daha faydalı oluyor galiba hiç su içmek de iyi ama o doğru orantılı değilmiş aklında olsun

Eser miktarda çok az demek canım idrarinda çok az protein çıkmış demek ki o ne demek tabi bilmiyorum ama önemsiz bişey bence

Doktorunda söyler ama, benim doktoruma göre 38.haftaya kadar dönebilir bebek. Acele etme meraklanma. Ama dönmezse bile kısmet ne yapacaksın, benimkide döndü ama normal olur istesemde hazirlıyorum kendimi belki kanala inmeyecek belki bir sıkıntı cıkacak diye. Yaklaştıkca vakit doğsunda gerisi önemsoz demeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…