- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.801
hamileliği özleyeceğimi hiç sanmıyorum canım çünkü benim hamilileiklerim 250 gün boyunca sadeceAmin Can'ım. Ben de 26.haftadan beri ev hapsindeyim. Çok bunaldığım Zaman'lar oldu ama sabrettim bir anda hiç alışık olmadığın Bi hayat yaşamak zorunda olmak gerçekten zor ama güzelliklerini yaşamaya çalışmak lazım sonra hamileliği çok özleyeceğiz bence :)
Hanımlar
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve beni sezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zaten aşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum. Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durumda olan. Doktoru böyle söyleyen. Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.
Beenn :) sabahlari tuvalette otururken yarim saat hayretle karnimi inceliyorum nasil olmus diye :) ozellikle sol taraf sismis oluyor. Genelde sola yatiyorum ya acaba ondan mi diye geliyo aklima. Sonra gun icerisinde yine tostoparlak oluyor :)Karnı yamuk olan var mı :) sabah kalktığımda özellikle yamuk oluyor. O yuvarlaklık olmuyor yani.
kesinlikle çok saçma. benim doktorumda kafası aşağıda dedi yüzünü de gösterdiğine göre yüzüde dönük. ayrıca yüzü dönük olmasa nolcak anlayamadım sanki hiçmi kımıldamıyolar. gün içinde bile kaç kez dönüyodur belkide. bence mutlaka başka doktora görün.
Evet sezaryen olacak plasenta previa sebebiyle mecburen
Doktorun dogru soyluyor olabilir. Bi arkadasimin bebeginin dogumda yuzu ters tarafa baktigi icin burnu kirik dogmustu. Annenin kemigine mi ne sikismis. Fakat dogumuna daha var bebek neden donmesin ki. Kotu dusunmemek lazim. Belki doktorun da donmeme ihtimaline karsi demistir oyle.Böyle doğumlarda boyun kırıkları oluyır diye beni korkutmaya çalıştı bir de. Arıyorum internette kimse hiç bir blog ya da dr bu konuda birşey yazmamış. Postum exterior pozisyonunda diyor bunu araştırdım googleda onunla ilgili birşey de çıkmadı.
Bu dr benim çok yakın ablamdı. Ya ben hamilelikte mantığımı kaybettim ya o. Öyle kötü kötü konuşuyor ki. Geçen hafta bebek için şimdi doğarsa 2kilonun altı dedi ki ultradomda 2700 çıkıyordu bebek bu hafta artık 3ün üstünde dedi. Bir haftada mı 1 kilo aldı yani bu çocuk. Tamamen kafasına göre konuşuyor. Hiç güvenim kalmadı. Başka bir dra daha takipliyim. Ya da başka bir dra daha gidebilirim doğum için. Ama bunu nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum. Muayenelerden de çok ısrar ettiğim halde hiç para almadı. Ama doğum iin normalse 1500 alıyor benden 3000 istedi. Şimdi bırakırsam para konusu da problem olacak. Nasıl para vwricem muayeneler için.
Evet normal doğum için kafasının duruş açısı önemli aslında. Ama pozisyonu değişebilir. Ben senin yerinde olsam mutlaka başka bir hekimden de destek alır, kafamdaki soruları sorarım. Ayrıca bu işlerde ayıp düşünülemez, senin özel bir olayın icap ederse acil oldu yetişemedim girdiğimiz ilk hastanede doğurdum dersin doktor değiştirmek istersen.Böyle doğumlarda boyun kırıkları oluyır diye beni korkutmaya çalıştı bir de. Arıyorum internette kimse hiç bir blog ya da dr bu konuda birşey yazmamış. Postum exterior pozisyonunda diyor bunu araştırdım googleda onunla ilgili birşey de çıkmadı.
Bu dr benim çok yakın ablamdı. Ya ben hamilelikte mantığımı kaybettim ya o. Öyle kötü kötü konuşuyor ki. Geçen hafta bebek için şimdi doğarsa 2kilonun altı dedi ki ultradomda 2700 çıkıyordu bebek bu hafta artık 3ün üstünde dedi. Bir haftada mı 1 kilo aldı yani bu çocuk. Tamamen kafasına göre konuşuyor. Hiç güvenim kalmadı. Başka bir dra daha takipliyim. Ya da başka bir dra daha gidebilirim doğum için. Ama bunu nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum. Muayenelerden de çok ısrar ettiğim halde hiç para almadı. Ama doğum iin normalse 1500 alıyor benden 3000 istedi. Şimdi bırakırsam para konusu da problem olacak. Nasıl para vwricem muayeneler için.
Sizi takip ediyorum ama pek yazmıyorum ama görünce yazmadan edemedim. Makat geliş olan bebeģi bile döndüruyorlar bazi ülkelerde, benim bebegimde bazen sırtını dönüyor bazen normal yüzünü. Doktorun sezeryan icin yönlendirmek istemis bence sadece. Benim suan gittiģim doktor 2.doģumu olan bir annede makat gelisli bir bebeğin normal doğumunu yaptı sıkı takiple, sezeryan gerekiyorsa evet ama bebeğin yüzü dönük demesi çok ilginc. Bence hiç üzme kendini son anda seni sezeryana alalım.dese mecbur kabul edeceksin o anda, en güzeli biraz arastırman başka bir doktora görünmen.Hanımlar
Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve beni sezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zaten aşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum. Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durumda olan. Doktoru böyle söyleyen. Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.
Doktorun dogru soyluyor olabilir. Bi arkadasimin bebeginin dogumda yuzu ters tarafa baktigi icin burnu kirik dogmustu. Annenin kemigine mi ne sikismis. Fakat dogumuna daha var bebek neden donmesin ki. Kotu dusunmemek lazim. Belki doktorun da donmeme ihtimaline karsi demistir oyle.
Size neden yatmanizi söyledi. Sorun neydi? Banada dinlen isi birak dedi 28 haftalikken. Ama evde zaman gecmio evde daha cok yoruluyom yemek temizlik... suyum azmis o yüzden dinlenmrlisin demistihamileliği özleyeceğimi hiç sanmıyorum canım çünkü benim hamilileiklerim 250 gün boyunca sadece
wc ye kalkma 10 günde bir banyo yapma,yemeği dahi yatarak yemek , 20 güne bir doktor kontrolü koltuk yatık vaziyette olacak şekilde gitme olarak geçiyor ve geçecek maalesef...tek güzel yanı yemeğin pişiyor herşey önüne geliyor ..Allaha şükür ki 200 gündür son bir haftadır artık bunalmaya başladım.. o da sürekli yatmaktan sırt ve kalça ağrılarımdan duramadığımdan maalesef... ne olursa olsun Allah sabrını veriyor bi 4 hafta daha yatmaya razıyım güzel kızım için:))
Tanimadigim insanlarn yaninda bnde utaniyorm cnku hareketleryle hic hos olmuyo disardan goruntu ama ailemin ynnda rahatim bide ztn gobusu cok belli etnek iyi degilHerkes göbeğine bakıyor utanıyorum ben açıkçası nedense bilmiyorum
Gercektenmi :) suan ne haldesin :) benim karnim cok uzun yanlar hep bos bizimki gobek deliginden cikcak saniyi)Bu benim 26. haftalık halim fln :))
Evet normal doğum için kafasının duruş açısı önemli aslında. Ama pozisyonu değişebilir. Ben senin yerinde olsam mutlaka başka bir hekimden de destek alır, kafamdaki soruları sorarım. Ayrıca bu işlerde ayıp düşünülemez, senin özel bir olayın icap ederse acil oldu yetişemedim girdiğimiz ilk hastanede doğurdum dersin doktor değiştirmek istersen.
O zaman bizimle sezaryen tecrübelerinizi paylaşırsınız ben tırsıyorum Da Zaman Zaman :) ameliyat sonuçta yaniHayirlisi olsun.. Benim ilki de sezeryan oldugu icin tekrar sezeryan olacagim.. bir kac aydir gunu belliydi zaten 27 mayis olarak..
Tanimadigim insanlarn yaninda bnde utaniyorm cnku hareketleryle hic hos olmuyo disardan goruntu ama ailemin ynnda rahatim bide ztn gobusu cok belli etnek iyi degil
Gercektenmi :) suan ne haldesin :) benim karnim cok uzun yanlar hep bos bizimki gobek deliginden cikcak saniyi)
Evet onlar için değer yeter ki iyi olsunlar skılsak da dinleneceğizhamileliği özleyeceğimi hiç sanmıyorum canım çünkü benim hamilileiklerim 250 gün boyunca sadece
wc ye kalkma 10 günde bir banyo yapma,yemeği dahi yatarak yemek , 20 güne bir doktor kontrolü koltuk yatık vaziyette olacak şekilde gitme olarak geçiyor ve geçecek maalesef...tek güzel yanı yemeğin pişiyor herşey önüne geliyor ..Allaha şükür ki 200 gündür son bir haftadır artık bunalmaya başladım.. o da sürekli yatmaktan sırt ve kalça ağrılarımdan duramadığımdan maalesef... ne olursa olsun Allah sabrını veriyor bi 4 hafta daha yatmaya razıyım güzel kızım için:))
Maşallah oğluna canmKızlar oğluşum 2.350 grolmuş, kocaman yanakları vardı ayyyy yanak mı dedim evet yanaklı olacak dedi. Çok minnoşlar yaa cüceler, 38 dolunca alalım diyor ben de inat ediyorum 39+0 diye. Bakalım artık, çok aşağıda taşıyorum, dayanabilirsen zorlarız 39 için ama sancılanmandan korkarım diyor. Mesanemle dost oğlum sayesinde 24 saat çişim var
benim bebişin yüzü hep rahim duvarına dönüktü hiç göremedik bebişi, utangaç diyeceğim ama bacaklarını havaya dikiveriyor :)) ablamında bebeği yüzü görünüyordu 35. haftada, 37. haftada dönmüştü ama ablam kendisini sezeryana şartladığı için epidural sezeryan oldu 38. haftada...Hanımlar
Benim de sol kısım yukarı doğru şiş oluyor. Gün içinde de oluyor bazen. Yumurta gibi :) bazen iki taraflı şişiyor.Beenn :) sabahlari tuvalette otururken yarim saat hayretle karnimi inceliyorum nasil olmus diye :) ozellikle sol taraf sismis oluyor. Genelde sola yatiyorum ya acaba ondan mi diye geliyo aklima. Sonra gun icerisinde yine tostoparlak oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?