- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.821
Aynen ben de hiç göremedim yüzünü :/ doğunca görünce sanırım:)benim bebişin yüzü hep rahim duvarına dönüktü hiç göremedik bebişi, utangaç diyeceğim ama bacaklarını havaya dikiveriyor :)) ablamında bebeği yüzü görünüyordu 35. haftada, 37. haftada dönmüştü ama ablam kendisini sezeryana şartladığı için epidural sezeryan oldu 38. haftada...
geçmiş olsun canım , arkadaşımda da su sıkıntısı vardı 22. haftadan beri ama hep takviye yaptılar , hala yatıyor bu hafta 36. haftasına girecek doktorlar alacaklar... sende dinlen yatmaya çalış yemekle falan uğraşma ...canım benim sıkıntı doğuştan gelen rahim ağzı açıklığı yarım cm civarı(şu an 1.5 cm), rahim ağzı kısalığı ve rahim ağzı yumuşaması 3 üde varmış bende ,ayrıyeten 3 adet nurtopu gibi miyomlarım 20 cm e ulaştılarSize neden yatmanizi söyledi. Sorun neydi? Banada dinlen isi birak dedi 28 haftalikken. Ama evde zaman gecmio evde daha cok yoruluyom yemek temizlik... suyum azmis o yüzden dinlenmrlisin demisti
Bol bol dua edelim inş Allahın izniyle sağlıkla hayırla kucağımıza alacağız bebişlerimiziGünaydın kızlar, bugun Afyon soğuk yağmurlu ve kapalı.. Yarın inşaallah 33₺0 olacaz , şükür bu zamana gelebildik ... Gebeliğin başından 26. Haftaya kadar bebeğimize isim koymadık, hayal kurmamaya çalıştık ... Hep Allah'ım 30 lu haftaları görebilecekmiyim derdim Allah'a Şükürler olsun bu haftalara kadar geldik , 26. Haftaya kadar evin içinde stres Küpü gibiydik , 26 yı geçtik ismini koyduk , ufak tefek Kıyafetler aldık 30 a kadar mutlu bir ay geçti... Şimdide acaba kucağımıza alacak miyiz? Ya karnımda ölürse korkusu sarmaya başladı , sabahları uyandığımda tekme atasıya kadar sabit bir şeklde bekliyorum, tekme atınca Dünyalar benim oluyor , ohhh şükür Rabb'ime deyip kalkıyorum ... Bu aralar daha da sıklaştı bu durum , psikolojim bozulacak diye korkuyorum ... Allah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli miadında nasip eylesin ... Onlara güzel uzun sağlıklı ömürler versin ve bahtları açık olsun :)))
ay canım çok zor bir durum, zaten muayene ücretlerini doğum ücretine sarmış... ultrasondaki kilo ölçümü +- 250 gr diye biliyorum... ablamın doktoru 30 gr yanıldı :))) benim de bir doktorum 30 haftalıkken 1765 gr dedi 31 haftalıkken başka bir doktora gittim 1570 gr dediBöyle doğumlarda boyun kırıkları oluyır diye beni korkutmaya çalıştı bir de. Arıyorum internette kimse hiç bir blog ya da dr bu konuda birşey yazmamış. Postum exterior pozisyonunda diyor bunu araştırdım googleda onunla ilgili birşey de çıkmadı.
Bu dr benim çok yakın ablamdı. Ya ben hamilelikte mantığımı kaybettim ya o. Öyle kötü kötü konuşuyor ki. Geçen hafta bebek için şimdi doğarsa 2kilonun altı dedi ki ultradomda 2700 çıkıyordu bebek bu hafta artık 3ün üstünde dedi. Bir haftada mı 1 kilo aldı yani bu çocuk. Tamamen kafasına göre konuşuyor. Hiç güvenim kalmadı. Başka bir dra daha takipliyim. Ya da başka bir dra daha gidebilirim doğum için. Ama bunu nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum. Muayenelerden de çok ısrar ettiğim halde hiç para almadı. Ama doğum iin normalse 1500 alıyor benden 3000 istedi. Şimdi bırakırsam para konusu da problem olacak. Nasıl para vwricem muayeneler için.
benim gibi hala işi bırakmayan var mıartık işe gelmek işkence (
Canım geçmiş olsun ishal var mı? Komşunun yaptığı da hiç hoş değil güzel bir dille uyar bence. Şurda 1 ay sonra bebiş de olacak evdeSabah 4te birden sırtım belim tüm karnımda sancı oldu birden girdi ve çıkmadı herhalde doğum yapacagım dedim çok korktum eşim de korktu epey
Ama alt bolgemde sancı yoktu, sonra da istifra ettim
Sonra da geçti anlamadım ne oldu üşüttüm sanırım
Zar zor uyumustum sabah 9da üst komşunun evi supurme sesiyle uyandım
Hergün böyle yapıyor ve her yere vura vura yapiyor cok gurultu yapiyor yatak odasindan basliyor tak tuk o kadar kucuk odada supurgeyi nereye bu kadar cok vuruyor anlamiyorum bir de surekli esya cekip itiyor artık kapisına not bıraktım uyuyamıyorum bu saatte yapmayin diye
Ev hanımları siz napiyorsunuz bu kadar erken saatte supurge calıstırıyor musunuz? (Hamilelik disindaki normal hayatinizda)
Bazen sabah ezaniyla basliyor supurmeye ben hayretler icinde kaliyorum 1 yildir evliyim 1 yildir bu boyle
ay canım çok zor bir durum, zaten muayene ücretlerini doğum ücretine sarmış... ultrasondaki kilo ölçümü +- 250 gr diye biliyorum... ablamın doktoru 30 gr yanıldı :))) benim de bir doktorum 30 haftalıkken 1765 gr dedi 31 haftalıkken başka bir doktora gittim 1570 gr dediartık kilosuna takılmıyorum, yenilebilecek herşeyi son 3 aydır yiyorum bana kilo olarak geri dönüyor , bende artık kendimi inandırdım yapısal bir şey olduğuna neticede bende 2750 gr doğmuşum.. benden 4.5 kiloluk bi bebek çıkacağını sanmıyorum ...
bende halen devam etmekteyim. 20 mayıs son iş günüm. artık ıyıce zor oluyor ama hersey bebegım ve dogum sonrası onunla daha fazla zaman geçirmek icin
Böyle doğumlarda boyun kırıkları oluyır diye beni korkutmaya çalıştı bir de. Arıyorum internette kimse hiç bir blog ya da dr bu konuda birşey yazmamış. Postum exterior pozisyonunda diyor bunu araştırdım googleda onunla ilgili birşey de çıkmadı.
Bu dr benim çok yakın ablamdı. Ya ben hamilelikte mantığımı kaybettim ya o. Öyle kötü kötü konuşuyor ki. Geçen hafta bebek için şimdi doğarsa 2kilonun altı dedi ki ultradomda 2700 çıkıyordu bebek bu hafta artık 3ün üstünde dedi. Bir haftada mı 1 kilo aldı yani bu çocuk. Tamamen kafasına göre konuşuyor. Hiç güvenim kalmadı. Başka bir dra daha takipliyim. Ya da başka bir dra daha gidebilirim doğum için. Ama bunu nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum. Muayenelerden de çok ısrar ettiğim halde hiç para almadı. Ama doğum iin normalse 1500 alıyor benden 3000 istedi. Şimdi bırakırsam para konusu da problem olacak. Nasıl para vwricem muayeneler için.
baksana muayene parası almayıp doğumdan çıkartıyo iyi niyet yok bunda valla sinir oldum.
Evet ben de ona çok sinir oldum. En baştan para vermek için o kadar ısrar ettim ki kabul etmedi. Sonra doğum parasına katması benim de çok zoruma gitti. Keşke en baştan güzelce alsaydı.
Sertlik hala var ama nefes aldirmayacak gibi değil çok şükür. İçimde kayıp duran kızımın hareketleri %95 azaldı maalesefKızlar iznimin 1 haftası bitti. Ya çok güzelmiş evde olmak. :)
baldamlasxixmelis canım kasılmaların ne durumda?
Ücretsiz izin alamaz mısın 1 ay? 20 Mayısa çok var. Evde daha iyi beslenir, egzersiz yapardın.
Kızlar iznimin 1 haftası bitti. Ya çok güzelmiş evde olmak. :)
baldamlasxixmelis canım kasılmaların ne durumda?
Ücretsiz izin alamaz mısın 1 ay? 20 Mayısa çok var. Evde daha iyi beslenir, egzersiz yapardın.
Ya canım ben de dün doktora azaldı dedim yavaşladı diycektim anlamadan dinlemeden nst istedi usgdede normal azalmamış ki falan diyince bende gitmedim nstye şimdi düşünüyorum toplanıp azalmalar ben de de oluyo çoğu zaman oturduğumda yattığımda bazen kıpır kıpır bazen yok ben kuruntu yapıyorumdur inşallah içimde kaldı kaşıntı yüzünden çok eğiliyorum zaten bazen pat diye sivriliyor ama büyüdüğü için sarsıcı yavaştır sen nasıl hissettin iyisindir inşallah şimdiSertlik hala var ama nefes aldirmayacak gibi değil çok şükür. İçimde kayıp duran kızımın hareketleri %95 azaldı maalesef
Çalışabilir raporunu istediğin her an değiştirebiliyorsun. Gittiğinde doktora iş göremez raporu veriyor. Ben de 35'e kadar çalışacaktım ama senin gibi erken kalkıp geç gelmekten, saatlerce araba kullanmaktan çok yorulduğum için 34'te bıraktım. Çok memnunum. Keşke 32'de bıraksaymışım. Ne kadar yorulduğumu evde oturmaya başlayınca anladım.aslında işim yorucu degıl bu yuzden ıdare edıyorıum zaten.ucretsız ızın almak ıstemedım . sabahları cok erken kalkıyorum aksam da trafık vs derken aksam artık bıtmıs oluyorum :S normalde ısım yorucu degıl aslında. bakalım ilerleyen haftalrda cok zorlanırsam bozdururum raporu dıye dusunuyorum.
Neden azaldı ki canım?Sertlik hala var ama nefes aldirmayacak gibi değil çok şükür. İçimde kayıp duran kızımın hareketleri %95 azaldı maalesef
Bni dogum degilde olum korkusu sariyo ya dogumda olursem diyorum
O zaman bizimle sezaryen tecrübelerinizi paylaşırsınız ben tırsıyorum Da Zaman Zaman :) ameliyat sonuçta yani
Biz de doktorumla 1 ya da 2 haziran diye konuşmuştuk dabŞu anda da iki doktorum var riskli gebelik diye bir de profesöre gitmeye başladım karar veremedim hangisinde doğum yapacağım
Hergün ev supurulur mu yaa, ev hanımı değilim gerçi ama ben haftada 1 ancak
Cnm senin gözündeki rahatsızlık tam olarak ne benim de korneamda sivrilesme var ve netten baktığım kadariyla normal doğum ilerletirmiş senin de böyle bişey mi
Hımmm olabilir canım. Ya da sonraki zaman konuları olduğu için geçiştirmiş de olabilir :) bir dahaki randevuya aynı haftamızda gitcez sanırım. Bana 3 hafta sonra gel filan demedi. 1ay sonra gittiğimde 36 bitmiş olacak. Sen gittiğinde de 36 bitmiş olacak sanırım. Bakalım ne diyecek. İnşallah problemsiz geçer o zamana kadar da :)
Canım geçmiş olsun ishal var mı? Komşunun yaptığı da hiç hoş değil güzel bir dille uyar bence. Şurda 1 ay sonra bebiş de olacak evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?