2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen ben de hiç göremedim yüzünü :/ doğunca görünce sanırım:)

Size neden yatmanizi söyledi. Sorun neydi? Banada dinlen isi birak dedi 28 haftalikken. Ama evde zaman gecmio evde daha cok yoruluyom yemek temizlik... suyum azmis o yüzden dinlenmrlisin demisti
geçmiş olsun canım , arkadaşımda da su sıkıntısı vardı 22. haftadan beri ama hep takviye yaptılar , hala yatıyor bu hafta 36. haftasına girecek doktorlar alacaklar... sende dinlen yatmaya çalış yemekle falan uğraşma ...canım benim sıkıntı doğuştan gelen rahim ağzı açıklığı yarım cm civarı(şu an 1.5 cm), rahim ağzı kısalığı ve rahim ağzı yumuşaması 3 üde varmış bende ,ayrıyeten 3 adet nurtopu gibi miyomlarım 20 cm e ulaştılar ... ilk gebeliğimde miyomlar farkedildi ,rahim ağzı yetmezliği-yumuşaması farkedilmedi 23 haftalıkken kaybettik... 1 yıl korunduk akabinde hamile kaldım , 4. haftadan beri yatıyorum,14. haftada dikiş atıldı... ilk zamanlar 3 yıldır yarım bıraktığım yada okuyamadığım kitapları okudum,izleyemediğim filmleri işzledim aynı şekilde yabancı dizileride izledim... arada bazı vefakar müşterilerim hala proje getirmeye devam ettiler proje çözüyorum, balkona çıkmayı bile özledim ilk zamanlar ona da izin vardı şimdi o da yok ben hiçbir iş yapmıyorum kumandayı bile yanıma getiriyorlar :)) yatmaktan yorulan gruptayım ben

Bol bol dua edelim inş Allahın izniyle sağlıkla hayırla kucağımıza alacağız bebişlerimizi güzel düşünelim güzel olsun inş

ay canım çok zor bir durum, zaten muayene ücretlerini doğum ücretine sarmış... ultrasondaki kilo ölçümü +- 250 gr diye biliyorum... ablamın doktoru 30 gr yanıldı :))) benim de bir doktorum 30 haftalıkken 1765 gr dedi 31 haftalıkken başka bir doktora gittim 1570 gr dedi artık kilosuna takılmıyorum, yenilebilecek herşeyi son 3 aydır yiyorum bana kilo olarak geri dönüyor , bende artık kendimi inandırdım yapısal bir şey olduğuna neticede bende 2750 gr doğmuşum.. benden 4.5 kiloluk bi bebek çıkacağını sanmıyorum ...

Canım geçmiş olsun ishal var mı? Komşunun yaptığı da hiç hoş değil güzel bir dille uyar bence. Şurda 1 ay sonra bebiş de olacak evde

Canım ben de kilosuna takılmıyorum. Sağlıklı olsun tek derdim o. Ama tutarsızlığına sinir oluyorum doktorun

Kızlar iznimin 1 haftası bitti. Ya çok güzelmiş evde olmak. :)

baldamlasxixmelis canım kasılmaların ne durumda?

bende halen devam etmekteyim. 20 mayıs son iş günüm. artık ıyıce zor oluyor ama hersey bebegım ve dogum sonrası onunla daha fazla zaman geçirmek icin

Ücretsiz izin alamaz mısın 1 ay? 20 Mayısa çok var. Evde daha iyi beslenir, egzersiz yapardın.

baksana muayene parası almayıp doğumdan çıkartıyo iyi niyet yok bunda valla sinir oldum.

baksana muayene parası almayıp doğumdan çıkartıyo iyi niyet yok bunda valla sinir oldum.

Evet ben de ona çok sinir oldum. En baştan para vermek için o kadar ısrar ettim ki kabul etmedi. Sonra doğum parasına katması benim de çok zoruma gitti. Keşke en baştan güzelce alsaydı.

Evet ben de ona çok sinir oldum. En baştan para vermek için o kadar ısrar ettim ki kabul etmedi. Sonra doğum parasına katması benim de çok zoruma gitti. Keşke en baştan güzelce alsaydı.

valla ben senin yerinde olsam hiç düşünmem bu zihniyetteki biri alınırmış kırılırmış vs düşünmeye değmez. alternatif başka doktorun varsa hızlıca ona devam et derim.

Sertlik hala var ama nefes aldirmayacak gibi değil çok şükür. İçimde kayıp duran kızımın hareketleri %95 azaldı maalesef

aslında işim yorucu degıl bu yuzden ıdare edıyorıum zaten.ucretsız ızın almak ıstemedım . sabahları cok erken kalkıyorum aksam da trafık vs derken aksam artık bıtmıs oluyorum :S normalde ısım yorucu degıl aslında. bakalım ilerleyen haftalrda cok zorlanırsam bozdururum raporu dıye dusunuyorum.

Kendime nazarim değdi resmen iyiyim diye diye. Gece zaten uyuyamadim. Sanirim banyoda düşerek catlattiğim kalça kemiklerim artık vücudunun ağırlığına tepki veriyor kimildamak bile çok acıtıyor. Resmen ağrı dan uyumuşum kaç saattir.

Sertlik hala var ama nefes aldirmayacak gibi değil çok şükür. İçimde kayıp duran kızımın hareketleri %95 azaldı maalesef
Ya canım ben de dün doktora azaldı dedim yavaşladı diycektim anlamadan dinlemeden nst istedi usgdede normal azalmamış ki falan diyince bende gitmedim nstye şimdi düşünüyorum toplanıp azalmalar ben de de oluyo çoğu zaman oturduğumda yattığımda bazen kıpır kıpır bazen yok ben kuruntu yapıyorumdur inşallah içimde kaldı kaşıntı yüzünden çok eğiliyorum zaten bazen pat diye sivriliyor ama büyüdüğü için sarsıcı yavaştır sen nasıl hissettin iyisindir inşallah şimdi

Çalışabilir raporunu istediğin her an değiştirebiliyorsun. Gittiğinde doktora iş göremez raporu veriyor. Ben de 35'e kadar çalışacaktım ama senin gibi erken kalkıp geç gelmekten, saatlerce araba kullanmaktan çok yorulduğum için 34'te bıraktım. Çok memnunum. Keşke 32'de bıraksaymışım. Ne kadar yorulduğumu evde oturmaya başlayınca anladım.

Valla ilk sezeryanim oyle iyi gecti ki..odaya geldigimde belden asagisini hissetmedigim icin agri sizi da olmadi.. 4 saat sonra falan acilmisti bacaklarim yine agrim olmadi.. sadece ilk yurumeye kaldirdiklarinda dikisler biber surulmus gibi yanmisti.. o kadar da olacak.. sutum de hemen gelmisti cunku 40. Haftamda sezeryan olmustum mecburen. Simdi de gogus ucumu hafif sıkınca sut geliyor cok sukur.. aslinda korkacak bisey yasamadim ama ben de ufaktan korkuyorum acikcasi.. dogumdan sonra tavsiyem kayisi kaynatip getirsinler ama sekersiz kaynatilsin.. hem tuvalete cikmayi cabuklastiriyo hem sut yapiyo..

Hergün ev supurulur mu yaa, ev hanımı değilim gerçi ama ben haftada 1 ancak

Her gün her gün ya bu nasıl temizlik aşkıdır keşke 1 yıl çekmeseydim önceden söyleseydim bakalim notumu dikkate alacak mi yarin sabah gorurum

Cnm senin gözündeki rahatsızlık tam olarak ne benim de korneamda sivrilesme var ve netten baktığım kadariyla normal doğum ilerletirmiş senin de böyle bişey mi

Canim gozlerim yuksek miyop hamilelikten once 13.50 ve 13.75 dereceydi simdi hamilelik bedeniyle 16 ve 18 olmuş, bu kadar yuksek oldugu icin retina ve goz duvarım ince, normal dogumda yırtılma riski olur diyor goz doktoru

Ben gittigimde 34+5 olacagim cnm bana 3 hafta sonra gel demisti ya acaba sen de mi 3 hafta sora gitsen? Umarim dogumla ilgili konusuruz artik

Canım geçmiş olsun ishal var mı? Komşunun yaptığı da hiç hoş değil güzel bir dille uyar bence. Şurda 1 ay sonra bebiş de olacak evde

Ishal bir kere oldu cnm sagolasin
Komsunun gurultusunu bosuna 1 yil cektim sanirim ben de calismiyorum henuz evdeyim erken uyanmiyorum napayim bebis gelince bu gurultu bebegi de uyandirir diye endise ediyorum ya her gun her gun boyle gurultulu temizlik mi yapilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…