2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim benim de kisaydi. 18 mm. 32 haftada ciger gelistirici vurup adalat baslandi. Isten ayrilmami soyledi doktor. Bide bol su icip yat dedi. Cinsel iliski yasak. Haftalik takip etti. Simdi 35 deyim. Artik rahim agzi boyunu olcmuyor doktor dogsada bisey olmaz dedi. Su an ilac kullanmiyorum. Sadece yorulmamaya agir is yapmamaya gayret et. Bazi doktorlar da farkli yaklasabiliyor bu duruma kimisi ciger gelistirici vurmadan sadece istirahat diyor. 0 olsa bile 2 hafta bekleyebiliyormus bebek. Sen stres yapma. Ben ilk ogrendigimde cok stres yaptim da cok korkulacak bisey degil

Evet. Ben sezaryen karşıtı da değilim. Diyorum ya o anki psikolojin ne olur kimse bilemez öyle bir korku olur ki anne içinde normal isterken sezaryene dönersin. benm kızdığım şeyi anlamışsın. Çok sağol. Bir doktorun eğitimcinin böyle konuşması, cahillik sadece okumakla geçmiyor işte. Cahillik demek kitap okumak değil maalesef. doğanın kanununu kendince değiştirmeye çalışmak........... Ben de normal doğum dışında ilk hamileliğimi öğrendiğim andan beri hiç değiştirmedim. Ama diyorum ya o an ne olcağımız belli değil. allah yardımcımız olsun. Şimdilik sonuna kadar normal istiyorum :)

Evet. 17 mm açıklık değil canım rahim ağzı boyu.
Canım artık yat uzan dinlen... Bebek karnında ne kadar dursa kârdır , çok sıkıntı olmaz ama tedariği elden Bırakma , kasılmam yoğun değilse gitmene gerek yok, zaten yapacağı birşeyde yok doktorun şu aşamada yat diyecek sana ...

Anladim cnm bizim doktor da cagirmis zaten gitsen cok iyi olur

Amin canim insallah. İnsan nekadar stres yaparsa okadar sıkıntı cıkıyo.

Hurma dogumu mu kolaylastiriyor ?

Sayisi onemli mi hurma nin??

Arkadaşım 5-6 tane dedi. Doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama denemek de fayda var hem bence faydası olmasa bile zararı da yok, sonuçta sağlıklı meyve

Benim de doktorum hastanede değil, muayenesi var, doğumdan sonra bir gün ziyarete gidip bir kutu çikolata bırakmak isterim, çünkü çok sevdim kendilerini.

Hastaneye de alabilirim çikolata, akşam bırakabilirsin, iftardan sonra yerler

Zaten aynı ilde kesinlikle gezeriz de 10 saatlik yol olunca acaba dedim, klima cam açmasan terler mi açsan üşür mü? Bilemedim valla, bi doğsun da sağlıklı sıhhatli olursak yola çıkabiliriz.

Ben de doktorumu cok sevdim onun icin 1.5 saat yol gidiyorum:) bayramda el opmeye goturcem bebisimi:))

Dogum belirtisi o kisalma :)
tşkler kızlar. Sizlerden durumu biraz önceden bildiğim için çok endişe yapmadım zaten. Daha önceki haftalarda olsaydı düşüncem farklı olurdu tabi. Çok şükür yine bu haftalarda oldu. Kilosu 2500 gr. Ha tabi bir gün bir gündür ama Rabbim nasıl takdir ettiyse artık. Hepimizi sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebişlerimize.

Bsy diceemmm fikir verin bana nolur.. yarin doktora gidicem galiba cati agrisi cok fazlalasti bebis hareket ettiginde asagiya baski cok oluyo ama ne leke var ne su napcam agriya dayanamaz hale geliom son bi kac saattir

Kızımızın sepet beşiği ve dolabını yatak odamıza kurduk
Henüz bebegimize oda yapmadık bu sepet beşiği kullanamayacagımız kadar büyüdüğünde bu dolabın oda takımını almayı düşünüyoruz yani normal beşik ve şifonyerini de alıp kendi odasını hazırlarız diye düşünüyoruz dolap bellona joyful takımından :)

Benim yatak odam da pembe oldugu için güzel oldu :)

Nasıl güzel olmuş mu teyzeleri

Cok guzel canim rabbim saglikli gunlerde buyutmeni de nasip etsin insaAllah prenses guzel guzel uyusun büyüsün

Güle güle kullan canım. Gül prenses de mışıl mışıl uyusun beşiğinde inşallah :) biz de oda yapmayacaktık ama doğum yaklaştıkça eşimi bir heyecan sardı :):) dolabını komidinini yaptırıyoruz beşiğine uygun. Yanımda yatacak ama :)

Bu arada bebek görmeye gelenlere ne ikram edilir arkadaşlar ben hediyelik yapmıcam sadece ikram. Kayınvalidem mevlüt yapalım istiyor hediyeliği o zaman için düşünüyorum. Öyle süslü püslü bir Mevlüt istemiyorum ama küçük bir hatıralık hediyesi olur.

Bsy diceemmm fikir verin bana nolur.. yarin doktora gidicem galiba cati agrisi cok fazlalasti bebis hareket ettiginde asagiya baski cok oluyo ama ne leke var ne su napcam agriya dayanamaz hale geliom son bi kac saattir
Yatarken de ağrın oluyor mu canım? Bebek büyüdü ağırlaştı ağrının artması normal sanırım. Sancı şeklinde değilse doğumla alakalı değildir bence. Ama dayanamıyorsan ağrıya acile filan git istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…