2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bsy diceemmm fikir verin bana nolur.. yarin doktora gidicem galiba cati agrisi cok fazlalasti bebis hareket ettiginde asagiya baski cok oluyo ama ne leke var ne su napcam agriya dayanamaz hale geliom son bi kac saattir
Bnde ayniym cnm ama yapck bsy yk tuvalete zor yetisiyorum.

R r0s3n cnm endise etme tabiki haftan ilerledi ck sukur bn 27 de ogrendigmde ck uzulmstm o gn bugun yatiyorum. Dktorun sana gerekli aciklamayi yapmistir.

Bn hastane ve eve ziyarete gelenler icin cikolata siprs ettm yani kaynanam sipars verdi. Mevlutte mini mika lokumluk bldm ondan alip icine lokm koyup dagtcm

Cok guzel canim rabbim saglikli gunlerde buyutmeni de nasip etsin insaAllah prenses guzel guzel uyusun büyüsün

Sağolasın canım insaAllah:)

Sağol canım:) bizim evdeki iki cocuk odası da dolu şu an, birini eşim home office olarak kullanıyor diğeri de misafir odası, misafir odasında annem kalır diye düsündük kanepede yatmasin yatakta yatsın istedim herhalde 6 ay veya 9 ay sonra beşiğini alırız, 1 veya 1.5 yıl sonra şifonyeri de alir odasini yapariz

Bebek gormeye gelenlere de şerbet ve kurabiye kek borek vs ikram edilmiyo mu? Iftardan sonra gelirlerse tabi

Bn hastane ve eve ziyarete gelenler icin cikolata siprs ettm yani kaynanam sipars verdi. Mevlutte mini mika lokumluk bldm ondan alip icine lokm koyup dagtcm
Doktorum bir şey demedi haftaya gel bir bakalım dedi sadece. Doktorum benden yaklaşık 2 saat uzaklıkta.

Çikolata üstünde bebeğin ismi yazanlardan mı? Sipariş etsek şimdiden bir şey olur mu acaba?

Bsy diceemmm fikir verin bana nolur.. yarin doktora gidicem galiba cati agrisi cok fazlalasti bebis hareket ettiginde asagiya baski cok oluyo ama ne leke var ne su napcam agriya dayanamaz hale geliom son bi kac saattir
Canım bence yarını bekleme bugün git doktora bi kontrol ol canım

Tabi ki kurabiye vs bir şeyler olur da. Çikolata lokum gibi bir şey açısından sormuştum. Ama iftardan sonra olursa kimse bir şey yiyemez zaten şerbet çikolata yeterli.

Güzel olmuş canım güle güle kullanın. Pembeyi çok seviyorsun sanırım

Tabi ki kurabiye vs bir şeyler olur da. Çikolata lokum gibi bir şey açısından sormuştum. Ama iftardan sonra olursa kimse bir şey yiyemez zaten şerbet çikolata yeterli.

Dediğin gibi şerbet cikolata da yeter gibi ay ben anneme bıraktım o ne koyarsa misafire Bence ramazan boyunca kimse gelmesin yaa

Güzel olmuş canım güle güle kullanın. Pembeyi çok seviyorsun sanırım

Sağol cnmm her rengi seviyorum aslinda mavi, yesil, turuncu, pembe :) ama iste kız annesi olacagim diye havalara girdim pembelere burundum :) evimde de bir tek yatak odam pembe diger odalar farkli renk

Doktorum bir şey demedi haftaya gel bir bakalım dedi sadece. Doktorum benden yaklaşık 2 saat uzaklıkta.

Çikolata üstünde bebeğin ismi yazanlardan mı? Sipariş etsek şimdiden bir şey olur mu acaba?
Demekko artk onemsemedi ama sn dikat et munkun oldugunda uzat ayaklarini hatta yksekte tut ve yer tuvaleti kullanma
Evet cnm ustnde isim yaziyo haci seriften 70 li 50 liraya aldilar brda ck kisi alms sern yerde tutunca bsy olmaz

Demekko artk onemsemedi ama sn dikat et munkun oldugunda uzat ayaklarini hatta yksekte tut ve yer tuvaleti kullanma
Evet cnm ustnde isim yaziyo haci seriften 70 li 50 liraya aldilar brda ck kisi alms sern yerde tutunca bsy olmaz
yer tuvaleti bir işkence zaten. Oturma odası aşağıda. Aşağıdaki tuvalet de alaturka. Yukarıya çıkmaya üşendiğimden kullanıyorum bazen :/ ama bitene kadar bacaklarım filan tutmuyor :)
Tamam ben de alayım o halde. Miniğin ne zaman geleceği belli olmaz :)

En tehlike snn icin o suan yer tuvaleti aman ihmal etme. Cikolatayi al ya drsun serin bi odada :)
Benimde geçen cmtesi 70lerdeydi doktor güzel dedi tabi sürekli o şiddette değil ama normal doğum için sancı lazımmış zaten

Artarsa sknti ama 70 bnce gene sknti her doktr ck farkli bakiyo ya

Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın gülsima

Çok güzel olmuş bayıldım maşallah

Bu sefer cook umutlandigim icin belki boyle cook yikildim.bidaha denememiz mumkun gozukmuyor maddi nedenler buna engel.zaten esimi zar zor ikna etmistim.Artik oda bikti.Bizim icin hayirlisi bu demekki diyor.Ama ben kabullenemiyorum.Hakkimda hayirlisi bu olsa bile bende anne olmak istiyorum eger bir gun evlenirsem anne olmak icin evlenirim diyen biri olarak bu canimi fazlasiyla yakiyor.

Dinlenince de gecmiyo ki bu agri sunnet olmus cocuklar gibi yuruyorum yaa cok komik haldeyim ( ne yuruyebiliyorum ne yatabiliyorum.. puff

1 yaşına kadar yatar bence burda Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…