- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.201
Bnde ayniym cnm ama yapck bsy yk tuvalete zor yetisiyorum.Bsy diceemmm fikir verin bana nolur.. yarin doktora gidicem galiba cati agrisi cok fazlalasti bebis hareket ettiginde asagiya baski cok oluyo ama ne leke var ne su napcam agriya dayanamaz hale geliom son bi kac saattir
Bn hastane ve eve ziyarete gelenler icin cikolata siprs ettm yani kaynanam sipars verdi. Mevlutte mini mika lokumluk bldm ondan alip icine lokm koyup dagtcmBu arada bebek görmeye gelenlere ne ikram edilir arkadaşlar ben hediyelik yapmıcam sadece ikram. Kayınvalidem mevlüt yapalım istiyor hediyeliği o zaman için düşünüyorum. Öyle süslü püslü bir Mevlüt istemiyorum ama küçük bir hatıralık hediyesi olur.
Cok guzel canim rabbim saglikli gunlerde buyutmeni de nasip etsin insaAllah prenses guzel guzel uyusun büyüsün
Güle güle kullan canım. Gül prenses de mışıl mışıl uyusun beşiğinde inşallah :) biz de oda yapmayacaktık ama doğum yaklaştıkça eşimi bir heyecan sardı :):) dolabını komidinini yaptırıyoruz beşiğine uygun. Yanımda yatacak ama :)
Doktorum bir şey demedi haftaya gel bir bakalım dedi sadece. Doktorum benden yaklaşık 2 saat uzaklıkta.Bn hastane ve eve ziyarete gelenler icin cikolata siprs ettm yani kaynanam sipars verdi. Mevlutte mini mika lokumluk bldm ondan alip icine lokm koyup dagtcm
PembeLokum cnm iyi gnlerde kullanin ins :) ck gzl sepeti ama umarm uzun sure kullanlr
Canım bence yarını bekleme bugün git doktora bi kontrol ol canımBsy diceemmm fikir verin bana nolur.. yarin doktora gidicem galiba cati agrisi cok fazlalasti bebis hareket ettiginde asagiya baski cok oluyo ama ne leke var ne su napcam agriya dayanamaz hale geliom son bi kac saattir
Tabi ki kurabiye vs bir şeyler olur da. Çikolata lokum gibi bir şey açısından sormuştum. Ama iftardan sonra olursa kimse bir şey yiyemez zaten şerbet çikolata yeterli.Sağolasın canım insaAllah:)
Sağol canım:) bizim evdeki iki cocuk odası da dolu şu an, birini eşim home office olarak kullanıyor diğeri de misafir odası, misafir odasında annem kalır diye düsündük kanepede yatmasin yatakta yatsın istedim herhalde 6 ay veya 9 ay sonra beşiğini alırız, 1 veya 1.5 yıl sonra şifonyeri de alir odasini yapariz
Bebek gormeye gelenlere de şerbet ve kurabiye kek borek vs ikram edilmiyo mu? Iftardan sonra gelirlerse tabi
Güzel olmuş canım güle güle kullanın. Pembeyi çok seviyorsun sanırımKızımızın sepet beşiği ve dolabını yatak odamıza kurduk
Henüz bebegimize oda yapmadık bu sepet beşiği kullanamayacagımız kadar büyüdüğünde bu dolabın oda takımını almayı düşünüyoruz yani normal beşik ve şifonyerini de alıp kendi odasını hazırlarız diye düşünüyoruz dolap bellona joyful takımından :)
Benim yatak odam da pembe oldugu için güzel oldu :)
Nasıl güzel olmuş mu teyzeleri
Tabi ki kurabiye vs bir şeyler olur da. Çikolata lokum gibi bir şey açısından sormuştum. Ama iftardan sonra olursa kimse bir şey yiyemez zaten şerbet çikolata yeterli.
Güzel olmuş canım güle güle kullanın. Pembeyi çok seviyorsun sanırım
Demekko artk onemsemedi ama sn dikat et munkun oldugunda uzat ayaklarini hatta yksekte tut ve yer tuvaleti kullanmaDoktorum bir şey demedi haftaya gel bir bakalım dedi sadece. Doktorum benden yaklaşık 2 saat uzaklıkta.
Çikolata üstünde bebeğin ismi yazanlardan mı? Sipariş etsek şimdiden bir şey olur mu acaba?
yer tuvaleti bir işkence zaten. Oturma odası aşağıda. Aşağıdaki tuvalet de alaturka. Yukarıya çıkmaya üşendiğimden kullanıyorum bazen :/ ama bitene kadar bacaklarım filan tutmuyor :)Demekko artk onemsemedi ama sn dikat et munkun oldugunda uzat ayaklarini hatta yksekte tut ve yer tuvaleti kullanma
Evet cnm ustnde isim yaziyo haci seriften 70 li 50 liraya aldilar brda ck kisi alms sern yerde tutunca bsy olmaz
Benimde geçen cmtesi 70lerdeydi doktor güzel dedi tabi sürekli o şiddette değil ama normal doğum için sancı lazımmış zatenSuan 20 25 arasi ama hstanede yttgmda 70 deydi
En tehlike snn icin o suan yer tuvaleti aman ihmal etme. Cikolatayi al ya drsun serin bi odada :)yer tuvaleti bir işkence zaten. Oturma odası aşağıda. Aşağıdaki tuvalet de alaturka. Yukarıya çıkmaya üşendiğimden kullanıyorum bazen :/ ama bitene kadar bacaklarım filan tutmuyor :)
Tamam ben de alayım o halde. Miniğin ne zaman geleceği belli olmaz :)
Benimde geçen cmtesi 70lerdeydi doktor güzel dedi tabi sürekli o şiddette değil ama normal doğum için sancı lazımmış zaten
İyice dinlenince geçiyor yani inşallah geçerBsy diceemmm fikir verin bana nolur.. yarin doktora gidicem galiba cati agrisi cok fazlalasti bebis hareket ettiginde asagiya baski cok oluyo ama ne leke var ne su napcam agriya dayanamaz hale geliom son bi kac saattir
Çok güzel olmuş canım güle güle kullansın gülsimaKızımızın sepet beşiği ve dolabını yatak odamıza kurduk
Henüz bebegimize oda yapmadık bu sepet beşiği kullanamayacagımız kadar büyüdüğünde bu dolabın oda takımını almayı düşünüyoruz yani normal beşik ve şifonyerini de alıp kendi odasını hazırlarız diye düşünüyoruz dolap bellona joyful takımından :)
Çok güzel olmuş bayıldım maşallahKızımızın sepet beşiği ve dolabını yatak odamıza kurduk
1 yaşına kadar yatar bence burda Can'ımKızımızın sepet beşiği ve dolabını yatak odamıza kurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?