2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende dusunmiyim diyorum ama yaklastikca elimde degil. Ama hep saglikla kavusalim diye dua ediyorum en onemlisi o canim. Annemde Allah belkide sabrini teslimiyetini sınıyo diyo

Arkadaşlar bebeğin anne karnında geçirdiği 1 gün bile avantaj.doktorlarımizdan sezeryan durumunda bence olabildiğince geç alması talebinde bulunmalıyız.

Benim doktorum hiiiiic aceleci dgl zaten onun kilo kriteri var en az o kiloya ulasmadan sezaryen yapmayacak ben kendi kendime gelin guvey oluyorum :)

Kızlar ağrım var diye doktora gittim. Nst de sancı çıkmadı ama alttan muayenede rahim ağzı 17mm çıktı. Kendi doktorum önümüzdeki hafta içinde gel bakalım dedi. Niye önümüzdeki hafta onu anlamadım :/

Daha erken diye düşündü demek ki Can'ım
Ne bilim telaş yaptım ben de. Buradaki doktor ciğer geliştirici vs yapabilirler dedi. Benim doktor da haftaya gel deyince bilemedim.
Burada aynı sorunu olan arkadaşlar vardı sanırım. Neye dikkat etmem gerekiyor acaba? En azından doktora gidene kadar.

Bende dusunmiyim diyorum ama yaklastikca elimde degil. Ama hep saglikla kavusalim diye dua ediyorum en onemlisi o canim. Annemde Allah belkide sabrini teslimiyetini sınıyo diyo
annen çok haklı bence.. hepimizin bir imtihanı var. kiminin bebeği makat geliş, kimisininki plasenta previa, kimisininki kordon dolanmış diye tedirgin. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. eğer hastanene ve doktoruna güveniyorsan biraz da akışına bırakmak lazım herşeyi.. inşallah 1 ay sonra sağlıklı bebişlerimizi konuşuyor oluruz burada...

En çok takıldığım Noktalardan biri bu sonda ya çok tuhaf geliyor hemen çıkarsalar keşke
Sonda takılma aşamasından başka sana sıkıntı çıkarmaz canım, varlığını hissetmezsin. Sen sağlıkla ayağa kalkana kadar bekletirler her ihtimale karşı.Benim takıldığım da millet öyle çişimi görmesin :))))))Yatağımın kuytu tarafına astırmayı rica edeceğim hemşirelerden. Ne detayları düşünüyoruz di mi çok komik. Ama ben hasta ziyaretine gittiğimde de sinir oluyorum öyle görmeye.

Canı çekirdek istemiş minişin :)

Hmmm rahim agzi boyu mu, kisa mi uzun mu ki normal mi ki kisa ise yurumemen fln gerek
İşte normalde en kısa 25mm olması gerekirmiş benimki kısalmış 17mm olmuş. Erken doğum sebebi olabilir tabi bu kısalıkla son haftaları görenler de var dedi. Önlem için ciğer geliştirici vs vurulabilir dedi.

Cnm yaticaksn baska yapck bsy yk bnde iki hftada bi gdyrm kontrole ama ilac kullaniyr.

Tatlım ben de 34ten beri.doğum stresi içindeyim. 34 itibariyle bana rahim ağzı boyunu söylemediker ama bebek çok aşağıda, yer çekimine maruz kalmasın sen hep yatar durumda ol dediler. Sana faydası olur mu bilmiyorum. Diğer rahim ağzı kısalması olan arkadaşlar daha güzel bilgi verebilir ancak bence sen drunu görene kadar yatar pozisyonda kal bebeğin aşağıya baskı yapmasına engel olmaya çalış. Yalnız bu benim fikrim birşey bildiğimden değil.

Cnm yaticaksn baska yapck bsy yk bnde iki hftada bi gdyrm kontrole ama ilac kullaniyr.

ben de hareketlerini daha aşağıda hissediyordum demek ki aşağı iniyor bebiş. Yatayım o halde doktora gidene kadar. Tşk ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…