2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ummadığın bir anda olur İnşallh Can'ım isyan etme bu Bi sınav sınavı geçmelisin

Bn hastane ve eve ziyarete gelenler icin cikolata siprs ettm yani kaynanam sipars verdi. Mevlutte mini mika lokumluk bldm ondan alip icine lokm koyup dagtcm
Mevlüt yapmıcaz biz iki taraftan da akrabalardan gelecek kimse yok, sadece arkadaş çevremiz gelir onlar da ne Zaman isterlerse ne gelsinler diye düşündük. Lohusa şerbeti ardından çay börek vereceğiz dedi annem giderlerken de lavantalı dolap süsü yaptık kendimiz onları vercez koyarım fotosunu tamamlansın da

Demekko artk onemsemedi ama sn dikat et munkun oldugunda uzat ayaklarini hatta yksekte tut ve yer tuvaleti kullanma
Evet cnm ustnde isim yaziyo haci seriften 70 li 50 liraya aldilar brda ck kisi alms sern yerde tutunca bsy olmaz

70li 50 liraya hangisi ya ben haci serifin web sitesine baktim da goremedim 70li 50 liraya olani hep pahalilari gordum

Bnmde kndi tarafim kalabalik dgl hatta kmsem yk diyebilirim ama esmin tarafnda sulalede ilk torun hem anne hem baba tarafnda o yuzdn kalabalik bi mevlut olur bizimki ucz bsy yaptrmam lazm :)
Snn isin daa kolay smdiden boregi sarmayi at buzluga ohh hazir dursub

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydın:)

Dün kızımın anne yanı beşiği geldi. İndirime girince kullanışlı olur diye düşünüp anne yanı beşik aldım. Şimdi içine cicili bicili kumaş almak onları sermek için deli oluyorum. Otobüse binip çarşıya gitsem diyorum ama annem de kocam da otobüse bindiğimi öğrenirlerse çok kızarlar. Böyle onlara bağlı yaşamakta çok zor, insanlar bana şöförlük ediyorlar resmen. Oysa ki ven çok iyiyim. Bi onları ikna edemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…