2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bnce kotu bsy ya soncta bebegi gydrcekler babaya getircekler bn temizlenmus paklanms olsn isterm. Her hastane farkli yklasiyo bu biberona yeni dogum yapms iki arkadasm var ikiside biberon gtrdu mama kullanmak zornda kaldilar kndi biberonlarini kullandilar

Bebekler artik cogu hastanede yikanmiyor. Sebebi ise dogduklari anda vucutlarini kaplamis olan verniks tabakasinin yok olmamasi. Bu koruyucu tabaka sayesinde bebek ilk gunlerinde vucut sicakligini ayarlayabiliyor ve kendini dis ortamin enfeksiyonlarindan koruyabiliyor. Fakat bebek dogum sirasinda cok fazla kan ve kakaya bulasmissa yikaniyor diye biliyorum. Onun haricinde ilk gunler silme banyosu ile geciriliyor.

Reactions: 9ay

Teşwkkür ederim canım bilgiler için biliyordum ama bu kadar net değil acaba orjinal midir diye site sorayım dedim bazıları muslin bezlerle kollarını kundak yapıyolar sadece sanırım kalça çıkıklığı falan olmasın hemde yanlış yapmayalım diye o yüzden ni kararsızım sanırım ama bu fermuarlı kendisi ayarlıyor içide rahat eder insanın.

Çıkarsın biz de hastanede çok kalmayı hiç istemiyoruz. Senin tarihe göre ben de 2 haziranda sezaryene girerim belki günü netleştirmedik hala

Hayirlisi olsun canim.. artik kontrolunde belli olur dogum tarihin sanirim. Benim 12 gun kaldi ama bana sor birde hele 2 gundur acayip sicak ve bacaklar ayaklar sisti hep odem oldu.

Ben de wreb siling lere taktım kafayı. Kanguru gelecekmiş bana ama bunlar Kangurudan daha tatlı geliyor, karından çıkıp göğüste devam ediyor. Youtube da bağlama videolarını da izledim, gayet kolay. İlk bebeğinde kullanmış olan var mı, tecrübelerinizden faydalansak kızlar

Canım, benimde içim gidiyor ama o zaman öyle bir karar almıştım :) Dediğin Kişiye bir bakayım :)) çikolatayı hacı şeriften aldım badem şekerlerini beyaz ve pembe buradan alıvercem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…