- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.021
Katılıyorum bence de doktorunuza güvenin. Kafanızda bir şüphe varsa ikinci bir doktorla karşılaştırın.@PembeLokum araç koltuğunda götür canım bence de, ama hemen bel desteği sipariş et sevi bebeden. Zaten sonra da işine yarayacak. Bir de ara ara kaldır kucakla emzir yatır. Karşı çıkanlar da kendilerince haklı, çok haber çıktı Abd de araba koltuklarıyla ilgili bu sene. Ama onlar koymuş minicik bebeği, 4 saat 6 saat yerinden kaldırmadan.. Ayrıca lütfen vajinal doğum takıntısını da bırak, ben sonuna kadar doğalcıyım ama ondan önce sağlıklı doğum yanlısıyım. Sen karar verme canım, risk değerlendirmesini sağlıkçılar yapsın. Sen tam bir bütün olarak yavruya lazımsın.. Ha doktorlar ok derse tamam, biraz da akışına bırak..
İşte onlar için de zor anlar olur. O yüZden ben pek öyle hatırlasın istemiyorum. Biri girebilecek olursa annemi isterim :)Yok hiç istemiyor :))
Aslında başta bende gircem diyordu
En son acile gittim ya orda çatı muayenesi yapılırken o kapıda duruyordu çığlıklarımı duydu şimdi kıyametleri koparıyor ben gelmem doktora çatarım diyor :))
Bende girsin çektiğim acıları görsün isterdim ama nasip :))İşte onlar için de zor anlar olur. O yüZden ben pek öyle hatırlasın istemiyorum. Biri girebilecek olursa annemi isterim :)
Kullanmadım çok şükür hep ağda ama işte normal doğum istediğim için belirsiz zaman olması kötü. Insallah son dakka jilet kullanmak zorunda kalmam. Kuaför de belirti olduğunda hemen gel halledelim dedi. Jilet vuranlarinki hep başa donmus
Ben 2 3 haftadır ara ara kullaniorum. 3 güne bir felan suruorum.
Bide lazer epilasyon Emzirirken de yapılmıyor uzun süre lazer den uzak kalmak zorundayız maalesef
Emzirme bitsin direk lazer e baslicam
Yok canım olur mu öyle şey. Doğunca daha iyi bakarsın emin ol. Şu an çok bizim elimizde olan bir şey yok. Sen istediğin kadar düZenli beslen o kendi kafasına göre alıyor bence :) bilmiyorum etkisi oluyor mu ama arkadaşlar sola yatmayı öneriyor ben sola yatarım hep. Muz süt yumurta. Sütü ihmal ediyorum ama muz yumurta her gün yiyorum genelde.Cumartesi gunu 2140gr.. Bir de bundan once hep iri kemikli bir bebek olacak derken ilk kez cok uzun boylu olmayacak dedi.. Ne biliyim moralim bozuldu baya, icimdeyken besleyemiyosam dogunca nasil bakicam diye endiselenmeye basladim..
Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ımKızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı.36 hafta 2 günlük olduk.doktor çatı muayenesi yaptı.o nasıl birşeymiş öyle.doğum şeklini de bana bıraktı.ama benim kaygılarım var.bebeğimin boynunda kordon olması, miyop olmam ve çatı muayenemin ağrılı geçmesi normal doğum konusunda beni endişelendiriyor.sezeryan istersen 38 hafta 2-3 günlükken alırız bebeği dedi.normal istersen de 40 a kadar bekleriz dedi.ben çok kararsızım ama sanki sezeryana daha yakın gibiyim
Aynı bedenimi aldım 15 kilo almış olmama rağmen tam geliyorkızlar yardımınıza ihtiyacım var acil lohusa pijaması alacağım ama hangi beden alacağımı bilemedim normalde giydiğim bedenden mi aldınız siz yoksa büyük beden mi ??
Benim koca girmem ben diyor zaten ikna edemedim anneme dedim o Da girmem diyor. Ameliyatta yalnızımKızlar günaydın
Hastanemin doğum ücretlerini öğrendim
Normal 1100
Sezeryan 1400
İkisinde de epidural istersen 200 tl fark verdiyorsn doktormdan çok memnunum hastanede çok temiz lüks ve ilgililer fiyat tamam
Ama tek kötü nokta eşler giremiyormuş doğuma yaa(
banada cilt doktorum sormuştu, benim cildim çok hassas dudak üstü içinde gidiyordum , emziriyor musun hamilemisin falan diye... hormonlarla alakalı bir durum ilk 6 ay lazer yaptırmayın diyorlar...Yaa laserle emzirmenin ne alakasi var ki??
Doktor bana kilo alma artık demişti en son ama nerdeeee yok öyle Bi dünyaYani bence bundan sonra en fazla 3-4 kilo daha alırsınız. Onu hesap ederek alın
Ya anneni zorlama bence fenalaşır falan eşini ikna et ama girsin görsün bakalım çocuk doğurmak kolay mı :))Benim koca girmem ben diyor zaten ikna edemedim anneme dedim o Da girmem diyor. Ameliyatta yalnızım
Benim esim doktor kendi hastanesinde dogum yapacagim ona ragmen girmem diyor yaa.. Ikna edemedim valla resim cekersin felan dedim ona da kizdi o halde resimmi cekilir diye.Eşin istiyor mu girmeyi? ben eşime gir demedim ciddi ciddi ama konusu açılınca olmaz ben dayanamam seni öyle görmeye diyor :/ :)
bende eşime yaptırıyorum2 seferdir canım...her hafta bakıyorum çıkıyor, ağda ne güzel 1 ay pamuk gibi duruyordu :))) eli çok hafif maşallah... ben hep kanatıyordum :)) bende kuaföre bir kere aldırdım evlendiğimiz zaman bir daha da aldırmam dedim :))çok çekiniyor insan... dediğin gibi haram boyutu var birde...Aynen üst kısımlar filan çoğaldı. Şimdi göremiyorum zaten doğru düzgün. Geçen gün eşime yaptırdım jiletle ama ben utanıyorumbugüne kadar hiç kuaföre aldırmadım. Haram olduğu için aldırmak da istemiyorum. Bilmiyorum ne yapcam. Utana sıkıla eşime yaptırcam sanırım
Ohoo senin eşin doktor olduğu halde böyle yapıyorsa bizimkiler isyan etsinler yani :))Benim esim doktor kendi hastanesinde dogum yapacagim ona ragmen girmem diyor yaa.. Ikna edemedim valla resim cekersin felan dedim ona da kizdi o halde resimmi cekilir diye.
Son güne kadar şansımı deneyeceğimYa anneni zorlama bence fenalaşır falan eşini ikna et ama girsin görsün bakalım çocuk doğurmak kolay mı :))
canım boyuna hiç takılma , yeğenim haftasından 2 hafta gerideydi boyu , kilosu falan haftasıyla uyumluydu 48 cm doğdu, 1 hafta içinde 51 cm oldu çocuk yenidoğan kıyafetleri hiç kullanamadı, şimdide tam 12 aylık ama 18 ay kıyafetler boydan dolayı denk gelmiyor :))ablamın eşi 185 falan görümceler falanda 180 cm onlara çekmiş heralde :))Cumartesi gunu 2140gr.. Bir de bundan once hep iri kemikli bir bebek olacak derken ilk kez cok uzun boylu olmayacak dedi.. Ne biliyim moralim bozuldu baya, icimdeyken besleyemiyosam dogunca nasil bakicam diye endiselenmeye basladim..
bebişin kilosu iyi 3 kg civarı.doktor 2 hafta sonra düşünüyor sezeryan dersek.38 bitinceBebişin kilosu iyi mi peki
Yani bir hafta sonra mı sezeryan yapacaklar canım
Çok mu acıdı seninkide
canım benimde 37 bitiyor bu hafta sonu.doktordum gel rapor verelim dedi.alınıyor demekkiKızlar bişey sorcam 37. Haftada da rapor alıp çalıştığımız yere vermemiz gerekiyor mu zorunlu olarak izin baslio 37 de zatwn ama sanki yine de calisamaz raporu alioduk die hatirliorum var mı bilen
benim eşimde girmem diyor ... kapıda beklerim bebeği alırım hemşirelerden temizlemeye götürürüz diyor :)))insan kendi yakını olunca soğukkanlı olamıyormuş, eşim normalde aşırı rahat ve soğukkanlı bir insan ama tansiyonum 9-5 olsun hastaneyi bırakıp geliyor ekg-dopler makinalarıyla :)Benim esim doktor kendi hastanesinde dogum yapacagim ona ragmen girmem diyor yaa.. Ikna edemedim valla resim cekersin felan dedim ona da kizdi o halde resimmi cekilir diye.
Emzirirken yapılmıyor canım ben de sormuştum doktora..daha önce yaptın mı bilmiyorum ama lazer ağdadan daha çok acıyor benceBende lasere gidecem diyordum yaaa(( agda cok aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?