2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Ben sezaryen olacağım epidural olursa eğer belden yanı uyanık olacağım o Zaman panik falan yaparsam diye yanımda güvendiğim bi yakınım olsun istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum
ben de ilk doğumumda epidural sezeryan oldum.bebeğin çıkması sonrasında biraz senin kucağına yatırırlar.Senin dikişlerin falan çok uzun sürmez zaten.o arada bebeği kapıda bekleyen yakınınla beraber bebek odasına çıkarırlar.
Zaten yanındaki kişi eğer ilk defa sezeryana tanıklık edecek ise,sana faydasından çok zararı olur:)
sen yatıyor olduğun için zaten görmüyorsun.ama o ayakta olduğu için görecek ve tedirgin olacak.
 
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünkaç kilo doğdu bebeğin dikişin oldu mu?

hayırlı olsun arkadaşım hatırladım seni :) bayadır yazmıyodun. her an herşey olabiliyo gerçekten. bi andamı geldi nasıl oldu ?

Suyun mu geldi Nasıl oldu anlatır mısın? Sağlıkla güle güle büyüt bebeğini
Nstde sancım çıktı doktor muayene edince açılmam vardı, bir iki güne olur dedi ve oldu hafif gecmeyen adet agrısi gibi ağrılarla gittim sonrasında da doğum ilerledi, suyumu doktor patlattı. 3300 gram 52 cm doğdu şükür. Kesi olmadı ama kendinden ufak bir yırtık var. Çok şükür simdi iyiyim. Epidural istiyordum ama alamadım. Ben asla doğuramam derdim çatı muayenesinde bile çığlık attım ağladım hatta ama kendinize güvenin:)
 
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah..maşallah maşallah maşallah
 
Tekrar hayırlı olsun..tebriklerr
 
Ne kadar duygusal Bi an yaa. Sabırsızlanıyorum ben artık doğum için
Eşimin ameliyatı görmesini ben de istemem ama elimi tutsun gözüme baksın falan gibi beni rahatlatacak şeyler hayal ediyorum doktorumu Da kendime çok yakın hissediyorum aslında da panik olursam diye genel anestezi isticem sanırım
 
maşallah canım , ne güzelmiş kilosu - boyu . bence evladın miadını erkenden tamamlamış gelmek istemiş... Allah sağlıklı güzel ömürler nasip etsin , bahtı açık olsun :)
 
Sağlıkla büyüt inşallah. Bebeğin gelişimini tamamlamış maşallah
 
Oto koltuğu bence çok daha güvenli olur canım. İlk aylarda bebeğin yüzü arkaya gelecek şekilde bağlanıyor sanırım
 
Eşleri doğuma girecek kimseler için..

Sezaryande ne kendiniz ne eşiniz amelyatı göremez. Siz zaten yatıyorsunuz ama dşiniz ayakta ve görür diy ebir şey yok perde çekili oluyor.. Eşiniz başucunuzda ynınızda oluyor elini yutuyor o tarwfs geçmiyor zaten...

Normal doğum için de insan yakınını atıyor sancıhanede yalnız kalmak bile istemiyor. Eğer eşinizin girme imkanı varsa girsin. Benim eşim girdi cw hayatımızın mucizesini izledik:))
 

Tabiki oto koltupunsa çıkacak onun adı ana kucağı bebeklere özdl zaten.. İçine müslin bez serersn terlemesin diye oldu da bitti maşallah..
Burda hastanedeb çıkışta polis koltuğu bebeğe yerleştieiyor öyle öıkıyoruz düşün artık önemiini...
 

üstüne titredikçe hasta oluyor. Sana denk gelmemiş. çok fazladır. Hiç mi duymadın mı; biz okdr dikkat ederiz, nedense bizimki hasta onun kine bişey olmuyo diye, çevremde çoooook var böyle örnekler. Bronşit oluyolar vs.
bnm yengem 10 günlük bebeğiyle gezmelere çıktı her yere de gittiler. piknik, avm, uzun yolculuklar(uçakla bile) hiç bi şey olmadı. Sadece bizde çocuk yok. Sen çıkarmazsın, Herkes farklı uyguluyor, olablir, tabi ki hastalık kapmayacak diye bi şey de yok. Küçük bebek herşeyden hastalanabilir. Ben 40ı çıkana kdr eve kapatanlardan olmayacağım. Hurafe gelir o tarz şeyler bana. tabi ki 15 günlük bebeğime kimse dokunamaz dışarıda alıp kucağına sevemez, dur bakalım mı bi diyemez, bu eve gelen misafirler de dahil, asla 15 günlük bebeğimi kimsenin kucağına vermem. Özellikle mesela sigara içenler(eşimin abisi, yengesi) en başından dedim dokunamazlar diye. ben ailemde sigara içildiğini hiç görmedim. Eşimin tarafında içenler çok, kavga edersek bu yüzden ederiz haberin olsun dedim en başından. Herkes farklı uygular, ben düşüncemi paylaştım, o kdr korumak da iyi değil, yine belirtiyorum BENİM düşüncem, BEN böyle uygulayacağım. Teşekkürler.
 
İnş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canım
 
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
 

Çok güzel olmuş cnm. güle güle kullansın bebişin. Ben böyle taşlı şeyler tercih etmedim ama. Çok kullanışlı değil gibi geliyor. taşları kurdeleleri vs. bebeği üstüne yatırınca zor olacak gibi sanki süs eşyası gibi geliyo böyle şeyler bna. zevk meselesi.
 
Tabiki herkesin soruna gider. öyle şey mi olur ya. elalemin torunu değilya sizin torununuz. Allah sabır versin cnm. Sen hamileliğin boyunca çalışmadın mı. işte bazen tek tarafın çalışması yetmiyor. Biz de ev kredisi ödüyoruz ve hala çalışıyorum. Bnm maaşımı olduğu gibi köşeye topladık bu 8 ay boyunca, tabiki çalışmasam eşimin maaşı yetmeyecekti. çünkü kredi ödüyoruz. Bu durumda biz böyle olsaydık ve eşimin tarafından isteseydik, verirler miydi muamma. çünkü onlarda kredi ödüyor. bnm ailemden isteseydik %200 verirdi babam, onlarda kredi ödüyor, üç aileninde kredi borcu var düşün. bu erkek tarafı bu devirde kız tarafı ile yer değiştirdi diyebilirim. bnm babam her aradığında peynirin var mı ekmeğin var mı diye sorar. kötü bir durum, keşke çalışsa mıydın acaba cnm. en azından bizim gibi kendi paranı köşeye atardın. Gerçi yani böyle diyorum ama nasıl bir hamilelik geçirdin bilemiyorum, aile içi çalışmana nasıl bakarlardı bilemiyorum vs. allah yardımcınız olsun. ben de medicana da doğum yapacağım. daha ücreti konuşmadık sana ne kdr dediler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…