2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben esimi ikna ettim girecek doguma bas ucumda oturacak.. hem anlar neler cekildigini.. hem de korkuyorum bana guven duygusu veriyor yanimda olacak olmasi
Canım senin 27 si idi dimi sezeryan tarihin. Seninle günlerimiz aynı sanirim. Bebisin kaç gr..bir de adet tarihin 1 eylül mu. Sence de ben de 26 sında ki istesem günü yoksa bu hafta daha beklesem mi bilemedim.

Ben esimi ikna ettim girecek doguma bas ucumda oturacak.. hem anlar neler cekildigini.. hem de korkuyorum bana guven duygusu veriyor yanimda olacak olmasi
Benim de eşim girmek istio dà. Anestezi uzmanı izin vermio muş falan.. Bakalım onu ikna ederse gelecek. Spinal sezeryan mi senin ki de..

Bugün dra gittin ben de nstde bebek dönüyor sandım bir baktım sancı yükseliyor. Meğer benim bebek hareketi sandığım şeyler sancıyı. Sancı çıktı dedimı dr sen düşünme bunu dedi. Demek ki düzenli değil. Hadi artık kızım bekliyoruz :) yemekten sonra uzun bir yürüyüşe çıkalım diye düşünüyorum

Canım senin 27 si idi dimi sezeryan tarihin. Seninle günlerimiz aynı sanirim. Bebisin kaç gr..bir de adet tarihin 1 eylül mu. Sence de ben de 26 sında ki istesem günü yoksa bu hafta daha beklesem mi bilemedim.

Evet canim sat 1 eylül benim.. sezeryanda 27 mayis cuma 11 gun kaldi cok sukur.. 27 si 38+3 oluyor ve doktor bu sureci yeterli gordu.. kendi doktoruna sor bence

Benim de eşim girmek istio dà. Anestezi uzmanı izin vermio muş falan.. Bakalım onu ikna ederse gelecek. Spinal sezeryan mi senin ki de..

Evet spinal sezeryan olacagim. Ilkinde cok memnun kaldim. Yine ayni olacak insallah.. benim esim giremem dayanamam diyodu ama hastane eşinden baskasina izin vermiyo.. bu yuzden gireceksin beni yalniz birakma dedim kiramadi beni sagolsun

Ben senin sayende bilgileniyorum doktora sormaya gerek kalmıyor :):):) tarih belirledi mi peki sezeryan için yani şu haftada yaparız filan dedi mi

Pinking Tree esin doguma girme konusunda tamamen katiliyorum sana (tabi ben yapamam diyen erkekleride zorlamamk lazim)
Ama ben esimin o an yanimda olup elimi tutup destek olmasini cok istiyorum 9qy boyunca butun agrimla huysuzlugumla herseyimle ilgilendi sakinlestirdi bebegimizide ilk onunla birlikte gormek istiyorum bebegim gozlerini ilk actiginda onuda gorsun sesini duysun istiyorum bunuda ona soyledim tamam dedi zaten simdiden babasinin sesini duyunca cosuyo oglum :)
Tabi benim suanda mecburi sezeryan gorunuyo normal olursa o an yanimda istermiyim ne dusunurum o psikolojiyle hic bilmiyorum ama simdilik boyle dusunuyorum bakalim neler yasicaz

Sancın çok yüksek çıkmış canım benim. Sanirim minik cadi aceleci. Boyu kilosu güzeldi annesi kuvezde kalmaz inşallah merak etme. Hakkında hayırlısı olsun
Bide duzenli ckti canim ya gelsin de saglikli gelsin insallah. Hayirlisi dedigin gibi
Oyy:)) galiba geliyo bebiş
Serum takmadılar mı canım yada gecikmesi için iğne falan
Yok cnm ztn ilac kullaniyorm ona ragmen oldu bunlar :)
3100 cnm suan ck skr riski atlattik ins bsy olmaz saglk sorunu vs ztn normal dogum sabah dus alip gtcem allahn izniyle

Evet spinal sezeryan olacagim. Ilkinde cok memnun kaldim. Yine ayni olacak insallah.. benim esim giremem dayanamam diyodu ama hastane eşinden baskasina izin vermiyo.. bu yuzden gireceksin beni yalniz birakma dedim kiramadi beni sagolsun
Benim de tercihe bağlı ola ca k nasipse. Görsen bi de millet é dil döküyorm. Size ne benim seçimim spinal yapanlar memnun ki dedikçe cildiriolar keşke seni duysalar. Ay inşallah ben dé senin gibi derim doğumdan sonra

Rabbim sağlıkla sevinçle evlatlarımozamkavuşmamızo nasip etsin. Benim eşim yanımdaydı kordonunu da babası kessin diyorduk ama ona cesaret edemedi o an ama bebeği ilk nizim karşılamamız o zamanki duygular eşsiDi..
Rabbim sağlıkla kolaylıkla zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş :) her şey gönlünce olur inşş

Bugun sevibebe den bel destegini aldim eve gider gitmez deneyecegim oluyo mu diye:)

Ya ztn oto koltuklari, ana kucaklari, bebek arabalari vs bunlarda hep uyari olarak uzun sure kullanilmaz uzun sureli uyumaya elverisli degildir yaziyor ki 4 saat 6 saat ne demekk cok uzun

Normal dogum sevdasindan vazgectim artik cnm bugun dr cok kesin konustu

Hangi medicana?
Bizde ucret 2.500 lira

Cnm ben stajyer avukatim henuz avukat olmadim calisma durumum da şöyle, babam avukat biz beraber calisiyoruz zaten hamileligimde cok az ise gittim ben ilk 3 ay dusuk tehlikesi vardi sonra.ogleden sonralari gittim 7den sonra da gitmeyi biraktim zorlaniyorum diye:)))

Yani is kendi isimiz kafama gore takiliyorum ben maas olarak da bnm adima babam hesabina kredi kartim var ister harcarim ister harcamam oyle bizim butcemiz bir yani babamla isimiz de bir butcemiz de bir yetkilerimiz de bir hukuk buromuz var

Yalnız sakinliğine hayranım :))
İnşallah sağ salim alırsın kucağına ..

Zaten varya her sabah acaba biri doğurdu mu die giriyorum artık foruma :)

Insallah canim.. kendim icinde iyi olmasini umut ediyorum.. her hamilelik her dogum farkli olabiliyor.. bir cok tanidigimin wpinalden sonra 10 gun siddetli bas agrisi oldu gecmeyen.. kimisi de uyusmadi kesiyi hissettigi icin bayilttilar hemen.. ama bunlar bende olmadi hic.. normal dogum gibi ciktim hastaneden.. insallah ayisi olur ikimiz icin de.. biraz da korkularimizi cok kafaya takip kurmamak lazim. Oyle olacakmis gibi kendini sartlarsan olmasada oyle hissedersin.. ilkind3 agri k3sici bile istem3dim ben hic agrim olmadi.. hemsire sasirdi masallah deyip gitti

Ben senin sayende bilgileniyorum doktora sormaya gerek kalmıyor :):):) tarih belirledi mi peki sezeryan için yani şu haftada yaparız filan dedi mi

Biz ne kadar sorduysak hep bebegin gelisimine bagli bebege bagli dedi benim anladigim kadariyla 2 hafta sonra gidecegim sonra 1 hafta sonra gidecegim iste tee o zaman gun verecek:))) 38+1 iken gun verecek oyle anladim ben

Amin canim insallah hepimizin hersey gonlune gore olur. Hem dedigin gibi esim bisey gormucekki sadece basucumda otursun bana tatli tatli seyler soyleyip oyalasin yeter bitek o sakinlestirir beni biliyorum cunku sezeryandan birazcik korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…