- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.121
Canım senin 27 si idi dimi sezeryan tarihin. Seninle günlerimiz aynı sanirim. Bebisin kaç gr..bir de adet tarihin 1 eylül mu. Sence de ben de 26 sında ki istesem günü yoksa bu hafta daha beklesem mi bilemedim.Ben esimi ikna ettim girecek doguma bas ucumda oturacak.. hem anlar neler cekildigini.. hem de korkuyorum bana guven duygusu veriyor yanimda olacak olmasi
Benim de eşim girmek istio dà. Anestezi uzmanı izin vermio muş falan.. Bakalım onu ikna ederse gelecek. Spinal sezeryan mi senin ki de..Ben esimi ikna ettim girecek doguma bas ucumda oturacak.. hem anlar neler cekildigini.. hem de korkuyorum bana guven duygusu veriyor yanimda olacak olmasi
Canım senin 27 si idi dimi sezeryan tarihin. Seninle günlerimiz aynı sanirim. Bebisin kaç gr..bir de adet tarihin 1 eylül mu. Sence de ben de 26 sında ki istesem günü yoksa bu hafta daha beklesem mi bilemedim.
Benim de eşim girmek istio dà. Anestezi uzmanı izin vermio muş falan.. Bakalım onu ikna ederse gelecek. Spinal sezeryan mi senin ki de..
Ben senin sayende bilgileniyorum doktora sormaya gerek kalmıyor :):):) tarih belirledi mi peki sezeryan için yani şu haftada yaparız filan dedi miMerabalar
Şu an geçmişe bakma imkanım yok eve gidince bakacaģım inş muayeneden geliyoruz hemen yazayım dedim
31+5 iken gittiğimizde yavrum 2.058 gr cıkmıştı bugün 35+1 iz 2.608 gr dedi doktor
Birdahaki randevumuz 37+1 iken olacak nst ye gireceğim o gün
Sezaryen olacağım kesinleşti, ben hastalarıma 5-6 kere sezaryen uyguluyorum, güzel ameliyat yapıyorum merak etme dedi (ben çok çocuk istiyorum ya)
her şeyin hayırlısı olsun kalpte aritmi ve gözlerde 16 ve 18 derece miyop oldugu için kör olma riskini nasıl göze alalım diyor doktor, gözüne bir şey olursa bebeğine nasıl bakacaksın diyor epidural normal olmaz mı dedim ona da olmaz dedi
Doğum tarihi henüz belli değil daha acele etmiyor doktor tarih vermek için
Şu anda doğsa bebeğin yaşar dedi
Verniks tabakası kalması için bebek doğduğnda yıkanmasa olur mu dedim hemşirelere söyleriz yıkamazlar dedi
Kordon bağı hemen kesilmemeli diyorlar ne diyorsunuz dedim hemen kesmiyorum ben dedi
Kordon kanını saklıyolarmış dedim onu gerekli görmedi
Bu arada bebeğim de zaten doğum pozisyonu almamış halen daha makat gelişli annem sezaryen olacak diye zahmet etmiyor sanırım
Ama yavrum ultrasonda bize iki uc kere gülümsedi annem ve eşim öldü bitti görmeniz lazın ztn videoya aliyordu eşim ya o kadar şeker ki resmen gülümsüyordu, bir de esnedi kocaman
R r0s3n @Yazkadini
Bide duzenli ckti canim ya gelsin de saglikli gelsin insallah. Hayirlisi dedigin gibiSancın çok yüksek çıkmış canım benim. Sanirim minik cadi aceleci. Boyu kilosu güzeldi annesi kuvezde kalmaz inşallah merak etme. Hakkında hayırlısı olsun
Yok cnm ztn ilac kullaniyorm ona ragmen oldu bunlar :)Oyy:)) galiba geliyo bebiş
Serum takmadılar mı canım yada gecikmesi için iğne falan
3100 cnm suan ck skr riski atlattik ins bsy olmaz saglk sorunu vs ztn normal dogum sabah dus alip gtcem allahn izniyleKaç kilo olmuş canım? Bugün 36 haftan dolmuş 37. Haftanın başındasın bence çok erken sayılmaz yarın doğsa bile ciddi bir sıkıntı yaşayacağını sanmam. İnş sağlıkla kucağına alırsın
Benim de tercihe bağlı ola ca k nasipse. Görsen bi de millet é dil döküyorm. Size ne benim seçimim spinal yapanlar memnun ki dedikçe cildiriolar keşke seni duysalar. Ay inşallah ben dé senin gibi derim doğumdan sonraEvet spinal sezeryan olacagim. Ilkinde cok memnun kaldim. Yine ayni olacak insallah.. benim esim giremem dayanamam diyodu ama hastane eşinden baskasina izin vermiyo.. bu yuzden gireceksin beni yalniz birakma dedim kiramadi beni sagolsun
öyle düşünme
benim eşim ikizler
evet duyuları kısa sürede değişiyor
ancak çok pozitif enerjik aktifler..
ömür boyunca tüm zorluklarda güzel taraf bulabilirler..
ve çevres,ndeki herkes tarafından sevilip saygınlık görüyorlar..
Pinking Tree esin doguma girme konusunda tamamen katiliyorum sana (tabi ben yapamam diyen erkekleride zorlamamk lazim)
Ama ben esimin o an yanimda olup elimi tutup destek olmasini cok istiyorum 9qy boyunca butun agrimla huysuzlugumla herseyimle ilgilendi sakinlestirdi bebegimizide ilk onunla birlikte gormek istiyorum bebegim gozlerini ilk actiginda onuda gorsun sesini duysun istiyorum bunuda ona soyledim tamam dedi zaten simdiden babasinin sesini duyunca cosuyo oglum :)
Tabi benim suanda mecburi sezeryan gorunuyo normal olursa o an yanimda istermiyim ne dusunurum o psikolojiyle hic bilmiyorum ama simdilik boyle dusunuyorum bakalim neler yasicaz
PembeLokum araç koltuğunda götür canım bence de, ama hemen bel desteği sipariş et sevi bebeden. Zaten sonra da işine yarayacak. Bir de ara ara kaldır kucakla emzir yatır. Karşı çıkanlar da kendilerince haklı, çok haber çıktı Abd de araba koltuklarıyla ilgili bu sene. Ama onlar koymuş minicik bebeği, 4 saat 6 saat yerinden kaldırmadan.. Ayrıca lütfen vajinal doğum takıntısını da bırak, ben sonuna kadar doğalcıyım ama ondan önce sağlıklı doğum yanlısıyım. Sen karar verme canım, risk değerlendirmesini sağlıkçılar yapsın. Sen tam bir bütün olarak yavruya lazımsın.. Ha doktorlar ok derse tamam, biraz da akışına bırak..
Tabiki herkesin soruna gider. öyle şey mi olur ya. elalemin torunu değilya sizin torununuz. Allah sabır versin cnm. Sen hamileliğin boyunca çalışmadın mı. işte bazen tek tarafın çalışması yetmiyor. Biz de ev kredisi ödüyoruz ve hala çalışıyorum. Bnm maaşımı olduğu gibi köşeye topladık bu 8 ay boyunca, tabiki çalışmasam eşimin maaşı yetmeyecekti. çünkü kredi ödüyoruz. Bu durumda biz böyle olsaydık ve eşimin tarafından isteseydik, verirler miydi muamma. çünkü onlarda kredi ödüyor. bnm ailemden isteseydik %200 verirdi babam, onlarda kredi ödüyor, üç aileninde kredi borcu var düşün. bu erkek tarafı bu devirde kız tarafı ile yer değiştirdi diyebilirim. bnm babam her aradığında peynirin var mı ekmeğin var mı diye sorar. kötü bir durum, keşke çalışsa mıydın acaba cnm. en azından bizim gibi kendi paranı köşeye atardın. Gerçi yani böyle diyorum ama nasıl bir hamilelik geçirdin bilemiyorum, aile içi çalışmana nasıl bakarlardı bilemiyorum vs. allah yardımcınız olsun. ben de medicana da doğum yapacağım. daha ücreti konuşmadık sana ne kdr dediler.
Yalnız sakinliğine hayranım :))Bide duzenli ckti canim ya gelsin de saglikli gelsin insallah. Hayirlisi dedigin gibi
Yok cnm ztn ilac kullaniyorm ona ragmen oldu bunlar :)
3100 cnm suan ck skr riski atlattik ins bsy olmaz saglk sorunu vs ztn normal dogum sabah dus alip gtcem allahn izniyle
Benim de tercihe bağlı ola ca k nasipse. Görsen bi de millet é dil döküyorm. Size ne benim seçimim spinal yapanlar memnun ki dedikçe cildiriolar keşke seni duysalar. Ay inşallah ben dé senin gibi derim doğumdan sonra
Ben senin sayende bilgileniyorum doktora sormaya gerek kalmıyor :):):) tarih belirledi mi peki sezeryan için yani şu haftada yaparız filan dedi mi
Amin canim insallah hepimizin hersey gonlune gore olur. Hem dedigin gibi esim bisey gormucekki sadece basucumda otursun bana tatli tatli seyler soyleyip oyalasin yeter bitek o sakinlestirir beni biliyorum cunku sezeryandan birazcik korkuyorumRabbim sağlıkla sevinçle evlatlarımozamkavuşmamızo nasip etsin. Benim eşim yanımdaydı kordonunu da babası kessin diyorduk ama ona cesaret edemedi o an ama bebeği ilk nizim karşılamamız o zamanki duygular eşsiDi..
Rabbim sağlıkla kolaylıkla zamanında bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş :) her şey gönlünce olur inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?