- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.101
Canım bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason yapıldı mı? Plasentana ve suyuna bakıldı mı? Nedenmiş? Belki de ölçüm hatasıdırGünaydın sevgili anneler :) son günlerde kendimi çok agresif ve yorgun hissediyorum. Yapılacak herşeyi planladım kişisel temizlik, evin temizliği, bebeğin eşyaları, işi bırakma zamanım vs.. ama sanki hep birşeyler eksik ve ben yetemiyormuşum hissi..
Sanırım haftasonu moralim çok bozuldu doktor kontrolünde o yüzden bu halim..İki haftada sadece 140 gr almış bebeğim, ondan önceki iki haftada 600 gr almıştı.. Beslenme düzenim aynı ama anlamadım neden böyle oldu.. İki hafta sonra tekrar gideceğim, bu sefer biraz daha dikkatli besleneceğim. Bakalım ne olacak..
Ayy doğuma az mı kaldı yanii yarın neden çağırdıKizlar once yazilanlara cevap vermek istedim.
Kontrolden simdi heldik. 200 lerde sancim ckti ama bn hissetmiyorm ve sancim duzenliydi hemen muayeneye girdim acilmam baslamis yrn sabah tekrar gidicem. Korkmuyrm dogumdan ama kuveze girerse diye tedieginim doktor rahatlatti ama anne yuregi iste
Yerim ben o aceleci miniği ya. Maşallah canım allah sağlık sihat versin ne güzel doğum olmuş canım gözün aydın. Kilosu boyu gayet güzel. Ben diorum ortadan kaybolan hamişler dogurup donuo aramızaKızlar bende sizi takip ediyordum, 37+3 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldim. Hic bir belirtim yoktu öncesinde gelmek istedi geldi:) sizlerde hazırlıkli olun diye yazmak istedim
Canım korkma küveze girecek haftaları geçmedi mi ki. Arkadaşım 35. Haftada doğum yaptı 2 saat kadar küvezde durdu sadece. Tedirgin olma mutlu ol bebeğine kavuşmana az kaldı demek ki ne güzel :)Kizlar once yazilanlara cevap vermek istedim.
Kontrolden simdi heldik. 200 lerde sancim ckti ama bn hissetmiyorm ve sancim duzenliydi hemen muayeneye girdim acilmam baslamis yrn sabah tekrar gidicem. Korkmuyrm dogumdan ama kuveze girerse diye tedieginim doktor rahatlatti ama anne yuregi iste
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt. Öncesinde belirtin yokmuş ama o gün ne yaşadın doktora ne yaşayıp gittin süreci anlatabilir misin?Kızlar bende sizi takip ediyordum, 37+3 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldim. Hic bir belirtim yoktu öncesinde gelmek istedi geldi:) sizlerde hazırlıkli olun diye yazmak istedim
Bende girsin çektiğim acıları görsün isterdim ama nasip :))
Sancın çok yüksek çıkmış canım benim. Sanirim minik cadi aceleci. Boyu kilosu güzeldi annesi kuvezde kalmaz inşallah merak etme. Hakkında hayırlısı olsunKizlar once yazilanlara cevap vermek istedim.
Suan dogum basladi aslnda acilma devam ederse yrn tekrar bakicak iste acilmaya yatis yapicak hastaneyeAyy doğuma az mı kaldı yanii yarın neden çağırdı
Bi kaç güne doğar dedi mi doktor
Evet cnm gctk ama insan tedirgn oluyo genede :) insallah sag salim gelir eger dogum yrn olursa ck heycanliyim yaCanım korkma küveze girecek haftaları geçmedi mi ki. Arkadaşım 35. Haftada doğum yaptı 2 saat kadar küvezde durdu sadece. Tedirgin olma mutlu ol bebeğine kavuşmana az kaldı demek ki ne güzel :)
Sagol cnm bnm ins gzl haberler alirsin bu sefer cati muayenesinde hic cnm acimafi acilmadan dolayi galiba 1 cm suan acilma ama sancilarm cok duzenli sqdece bn hisswtmiyrmzeyzey3428 ayy hadi hayirlisi insaAllah saglikla kucagina alirsin canim acilman ne kadarmis peki? Bnm dr yarin kontrolum var bakalm nolacak ayy cok heyecanlandim
Bnm de öyle bükme bükme ayak bileklerim kat kat. ayaklarımın üstünde bağımsız bir et parçası var. ben çalışıyorum belki ondan da etikiliyor olabilir. ayaklarım 38 den 39 numaraya çıktı. bir de kötü bir haber vereyim. çevremde çoğu anneler ayakların çok byük bir ihtimal 39 da da kalır dedi. Bnm annem de doğumdan önce 38 giyerken doğumdan sonra 39 olmuş. şu anda 46 yaşında, ayakları 40 a doğru gidiyor. yani ayaklar sanırım hayatımız boyunca 1. hamilelikte, 2. 40lı yaşlarda büyüyecek :) :)
Oyy:)) galiba geliyo bebişKizlar once yazilanlara cevap vermek istedim.
Kaç kilo olmuş canım? Bugün 36 haftan dolmuş 37. Haftanın başındasın bence çok erken sayılmaz yarın doğsa bile ciddi bir sıkıntı yaşayacağını sanmam. İnş sağlıkla kucağına alırsınKizlar once yazilanlara cevap vermek istedim.
Kızlarr boşluğumda hafif ağrı vardı
Doktora gittik
Eşim geldi hemen
Nst de sancım çıkmadı böbrekte biraz büyüme var ama öndmli bişi değil
İyi ki de gittim çünkü Kumsal'ım 3 kilo olmuş sonunda
Çokk mutlu oldum ya. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?