2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bebeğe giden damarlara renkli doppler ultrason yapıldı mı? Plasentana ve suyuna bakıldı mı? Nedenmiş? Belki de ölçüm hatasıdır

Ayy doğuma az mı kaldı yanii yarın neden çağırdı
Bi kaç güne doğar dedi mi doktor

Merabalar
Şu an geçmişe bakma imkanım yok eve gidince bakacaģım inş muayeneden geliyoruz hemen yazayım dedim

31+5 iken gittiğimizde yavrum 2.058 gr cıkmıştı bugün 35+1 iz 2.608 gr dedi doktor

Birdahaki randevumuz 37+1 iken olacak nst ye gireceğim o gün

Sezaryen olacağım kesinleşti, ben hastalarıma 5-6 kere sezaryen uyguluyorum, güzel ameliyat yapıyorum merak etme dedi (ben çok çocuk istiyorum ya)

her şeyin hayırlısı olsun kalpte aritmi ve gözlerde 16 ve 18 derece miyop oldugu için kör olma riskini nasıl göze alalım diyor doktor, gözüne bir şey olursa bebeğine nasıl bakacaksın diyor epidural normal olmaz mı dedim ona da olmaz dedi

Doğum tarihi henüz belli değil daha acele etmiyor doktor tarih vermek için

Şu anda doğsa bebeğin yaşar dedi

Verniks tabakası kalması için bebek doğduğnda yıkanmasa olur mu dedim hemşirelere söyleriz yıkamazlar dedi

Kordon bağı hemen kesilmemeli diyorlar ne diyorsunuz dedim hemen kesmiyorum ben dedi

Kordon kanını saklıyolarmış dedim onu gerekli görmedi

Bu arada bebeğim de zaten doğum pozisyonu almamış halen daha makat gelişli annem sezaryen olacak diye zahmet etmiyor sanırım

Ama yavrum ultrasonda bize iki uc kere gülümsedi annem ve eşim öldü bitti görmeniz lazın ztn videoya aliyordu eşim ya o kadar şeker ki resmen gülümsüyordu, bir de esnedi kocaman

R r0s3n @Yazkadini

Kızlar bende sizi takip ediyordum, 37+3 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldim. Hic bir belirtim yoktu öncesinde gelmek istedi geldi:) sizlerde hazırlıkli olun diye yazmak istedim
Yerim ben o aceleci miniği ya. Maşallah canım allah sağlık sihat versin ne güzel doğum olmuş canım gözün aydın. Kilosu boyu gayet güzel. Ben diorum ortadan kaybolan hamişler dogurup donuo aramıza

Canım korkma küveze girecek haftaları geçmedi mi ki. Arkadaşım 35. Haftada doğum yaptı 2 saat kadar küvezde durdu sadece. Tedirgin olma mutlu ol bebeğine kavuşmana az kaldı demek ki ne güzel :)

Kızlar bende sizi takip ediyordum, 37+3 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldim. Hic bir belirtim yoktu öncesinde gelmek istedi geldi:) sizlerde hazırlıkli olun diye yazmak istedim
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt. Öncesinde belirtin yokmuş ama o gün ne yaşadın doktora ne yaşayıp gittin süreci anlatabilir misin?

Bizde geldik doktordan. 37. Haftasına rağmen oglusum kıpır kıpır di dr bu hafta bu kadar hareketli bebek dogmaz erken dedi. Kilosu da boyu da gayet güzel masallah. Hatta boyu baya uzun olcakmis. Sancım da çıkmadı çok şükür. Herşey yolunda. Yalnız gelirken trafikte midem kotu oldu kustum eski günleri yad ettim resmen.

Sancın çok yüksek çıkmış canım benim. Sanirim minik cadi aceleci. Boyu kilosu güzeldi annesi kuvezde kalmaz inşallah merak etme. Hakkında hayırlısı olsun

Ayy doğuma az mı kaldı yanii yarın neden çağırdı
Bi kaç güne doğar dedi mi doktor
Suan dogum basladi aslnda acilma devam ederse yrn tekrar bakicak iste acilmaya yatis yapicak hastaneye
Canım korkma küveze girecek haftaları geçmedi mi ki. Arkadaşım 35. Haftada doğum yaptı 2 saat kadar küvezde durdu sadece. Tedirgin olma mutlu ol bebeğine kavuşmana az kaldı demek ki ne güzel :)
Evet cnm gctk ama insan tedirgn oluyo genede :) insallah sag salim gelir eger dogum yrn olursa ck heycanliyim ya
zeyzey3428 ayy hadi hayirlisi insaAllah saglikla kucagina alirsin canim acilman ne kadarmis peki? Bnm dr yarin kontrolum var bakalm nolacak ayy cok heyecanlandim
Sagol cnm bnm ins gzl haberler alirsin bu sefer cati muayenesinde hic cnm acimafi acilmadan dolayi galiba 1 cm suan acilma ama sancilarm cok duzenli sqdece bn hisswtmiyrm

Ay deme 40tı zaten 41 ayakkabı nereden bulcam ben

Oyy:)) galiba geliyo bebiş
Serum takmadılar mı canım yada gecikmesi için iğne falan

Kaç kilo olmuş canım? Bugün 36 haftan dolmuş 37. Haftanın başındasın bence çok erken sayılmaz yarın doğsa bile ciddi bir sıkıntı yaşayacağını sanmam. İnş sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar sabah bi doktorà öğle bi başka doktora gittim. Bebişimé. Sabah ki 2400 öğlen ki 2700 dedi. Spinal sezeryan istedigimi soyledim.26 si alabilirz dedi. Minnak kuzumu haftaya aldık dielim ya 2400 se ya hatta daha az sa nasıl güvencem ben. Bilemedim. Bir de merak ettiğim dışarı ds içeri de alacağından daha fazla mı kilo alır yoksa daha az mı. Karnımda hafta da az az alıo yavrum

Maşallah canım satlarımoz aynı ama benim bebişin kgai 2 idi en son. Sanırım anormallik var doktorda randevum var şimdi soracağım ben de kızımın kgsini.. Maşallah bebiiibe..

zeyzey3428

Zeynep cim hayırlı olsun inşallah bebek sağlıkla 36da doğum yapan çok tanıdığım var küveze gitmediler bebişlere. İçini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…