- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.381
Baktım canım internetten tam merkezdeymiş hiç giremeyiz şimdi oraya trafik filan. Yanındaki bayan arar artık.
Bence hemşirenin söylediklerini pek de ciddiye almaKızlar bugün gebelik izlenimi vardı sağlık ocagindaki hemşire çağırdı. Hemşireye çatım ağırıyor üç gündür aralıksız ağırıyor ayağa kalkarken zonkluyor elektirik çarpıyor gibi dedim. Başı doğum kanalına giriyordur dedi. Başı doğum kanalına girdikten ne kadar sonra doğum olur daha erken değil mi sizce ?
Bence hemşirenin söylediklerini pek de ciddiye alma
Başının doğum kanalına girmiş olması demek zaten doğuruyorsun demek :)Neden ki ?
Canim ben internetten siparis ettim yaa
Bn bu sabh ezanda gttm balkona cay ictim :)
Benim bebeğim erkek. Cümlemizin kine koca bir Maşallah... Adı da Hüseyin Eymen olacak Allah kısmet ederse. Ama nüfus cüzdanına Sadece Eymen yazdırmaya karar verdik. 2 isim kullanılması taraftarı olmadım hiç bir zaman. Hüseyin benm rehmetli anne tarafından dedemin adı. Eşimin tarafında iki dedenin adı da, bnm babamın tarafı dedemin adıda koyuldu. Bir tek anne trafı kaldı. Kayınvalidem dedi hüseyin istemiyomusun diye. Annemde yanımızdaydı. böyle düşünmesi bizi çok mutlu etti. o dedi böyle, bi o kaldı dedi. koyun bence dedi. eşim de tmm Sadriye nasıl isterse kabul dedi. :) isim konusunu tamamen bana bıraktılar. Sizin bebişin de adı çok güzelmiş, İnşallah kendisi gibi :)
Kim buldu adını, var mı çevrede bu isimde biri ilk kez duydum.
Ay yanlışlıkla çok resim attım ya.bunlar benim aldıkları sağlıkla kullanmak nasip olur insallah
Doktor 1 saat yat 10 dk evde yuru 10 dk bacak egzersizi uap dedi dktr 1 sat bile icerde tutma cabasnda ilacimi da kesmedkki
Başının doğum kanalına girmiş olması demek zaten doğuruyorsun demek :)
İşte hemşire yanlış bilgilendirme yapmış arkadaş o yüzden onu ciddiye alma diyor. Rahim ağzı filan kısalıyordur yavaş yavaş. Bilemiyorum ki :) doktoruna sormadın mıBen daha dogurmuyorum :) icerde kalsın az daha da... bu kadar çatı ağrısı normal mi her ayağa kalktığım da zonkluyor devamlı. Oturmak zorunda kalıyorum hep yuruyuslerimi engelliyor.
İşte hemşire yanlış bilgilendirme yapmış arkadaş o yüzden onu ciddiye alma diyor. Rahim ağzı filan kısalıyordur yavaş yavaş. Bilemiyorum ki :) doktoruna sormadın mı
Canım geçmiş olsunAnladım canım. Doktor randevum geçen haftaydı. 2 haftada bir çağırdı. Bir sonraki randevum gelecek hafta salı. Çatı ağrım vardı ama çok sık değildi. 3 gündür çok sıklaştı ayağa kalkamaz duruma geldim elektirik çarpıyor gibi aniden giriyor ağrı anlayamadım bende. Gelecek haftaya kadar bir şey olmazsa doktoruma soracağım.
Uff bu ne ya cidden kabusKızlar şuan sinirden resmen ağlıyorum..saat 5ten beri ara ara adet sancısı gibi sancım oluyodu 10da eşim tutturdu acile gidelim diye biz de bize yakın diye devlet hastanesine gittik üst kata çıkmamı söylediler eşime izin vermediler..
ebe şikayetimi sordu bi koridora yönlendirdi bi baktım 10 tane yanyana yatak falan çığlık atan kadınlar bana çatala uzanmamı söyleyen stajyer olduğunu düşündüğüm bi kız yerler kan içinde psikolojim bozuldu yaa
Canım geçmiş olsun
Magnezyum ilacı içmiyorsan ilaca başlatır doktor büyük ihtimalle numarası varsa ara yarın söylesin ilaç ismini al eczaneden
Önemli bir problem değil ama ağrı veriypr benimde kalçam ve çatım ağrıyor yürüyemiyordum ilaç yazı bana geçti 4 günde
Tekrar geçmiş olsun
Yani bence çok haklısınYa kızlar doğumdan sonra kayınvalidemler bizde kalmayı düşünüyor. Yani ben kayınvalidem kalır sadece diye düşünüyordum. Eşime de demiştim hatta o da yok canım tek annem kalacaktır demişti ama Hep berabermiş :/ akşam konusu geçti. kayınvalide kayınbaba iki görümce. Küçükler o yüzden. Bu kadarını kafam götürür mü bilmiyorum ya. Şimdiden bunalmış hissediyorum. Eşimin ailesi diye değil ben kendi ailemi de istemiyorum. Gece onların yapacağı bir şey yok ki emzirip uyutacak benim o yüzden Doğum sonrası birilerinin kalması bu kadar şart mı ya. Ya bir de kapalıyım kayınbabanın yanında ne kadar rahat olabilirim. Bir de lohusa psikolojisi. Offf bilmiyorum belki düşündüğüm gibi olmayacak ama o kalabalığın düşüncesini kafam götürmüyor şu an :/ belki de hamilelik psikolojisi. böyle böyle istemiyorum diye söyleyip kalp kıracak bir insan da değilim bilmiyorum ne yapcam :/
Ne oldu peki gecti mi sancin canim simdi nasilsin ne yaptilar cati muayenesi miKızlar şuan sinirden resmen ağlıyorum..saat 5ten beri ara ara adet sancısı gibi sancım oluyodu 10da eşim tutturdu acile gidelim diye biz de bize yakın diye devlet hastanesine gittik üst kata çıkmamı söylediler eşime izin vermediler..
ebe şikayetimi sordu bi koridora yönlendirdi bi baktım 10 tane yanyana yatak falan çığlık atan kadınlar bana çatala uzanmamı söyleyen stajyer olduğunu düşündüğüm bi kız yerler kan içinde psikolojim bozuldu yaa
Benim annemler de eşiminkiler de aynı memleketteyiz. Ramazan olduğu için eşimin sahur yemeği hazırlanacak vs onu mu düşünüyorlar bilmiyorum. Kv bizde kalsa kp ne yapacak diye herhalde hep beraber gidelim dediler. Başımın üstünde yerleri var ama o anki psikolojim ne olur cidden bilmiyorumYani bence çok haklısın
Hem kapalısın açık dahi olsan anne kv neyse de baba kp yanında rahat giyinemezsin
Tamam bebişin sağlıklı doğdu ama sende doğum tramvası yaşamış olabilirsin
Bebeğinle ilk günlerin keyfini çıkartmak varken daha tedirgin olmak saçma
Birde gelen giden illaki olacak
E birden fazla kişi gerçekten zor allah yardımcın olsun
Nereden geliyorlar uzak mı mesafe
Ay canım yanlış anlamada , sıcak havalara denk geliyor alttan foşur foşur kan gelecek , memişlerden süt gelsin diye strese gireceksin bi yandan uykusuzluk ... Tatlı dille söyle canım , ya sadece kaynanan gelsin yada hiç gelmesinler ... Biz ablam doğurduğunda 1 gece yattık 2 gündüz durduk o zaman bile bunaldıYa kızlar doğumdan sonra kayınvalidemler bizde kalmayı düşünüyor. Yani ben kayınvalidem kalır sadece diye düşünüyordum. Eşime de demiştim hatta o da yok canım tek annem kalacaktır demişti ama Hep berabermiş :/ akşam konusu geçti. kayınvalide kayınbaba iki görümce. Küçükler o yüzden. Bu kadarını kafam götürür mü bilmiyorum ya. Şimdiden bunalmış hissediyorum. Eşimin ailesi diye değil ben kendi ailemi de istemiyorum. Gece onların yapacağı bir şey yok ki emzirip uyutacak benim o yüzden Doğum sonrası birilerinin kalması bu kadar şart mı ya. Ya bir de kapalıyım kayınbabanın yanında ne kadar rahat olabilirim. Bir de lohusa psikolojisi. Offf bilmiyorum belki düşündüğüm gibi olmayacak ama o kalabalığın düşüncesini kafam götürmüyor şu an :/ belki de hamilelik psikolojisi. böyle böyle istemiyorum diye söyleyip kalp kıracak bir insan da değilim bilmiyorum ne yapcam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?