2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu stajyer intern - asistan falan mı yoksa hemşire stajyeri mi ? Hemşire stajeri alttan muayene edemez , intern de edemez , öyle bi yetkileri yok , asistanlar yapabilir ama Açıkça Söyleyeyim asistanlara da pek güvenemiyorum , Dikiş atıldığında 14 haftalıkken odam doğumhaneye çok yakındı, acil bir hasta geldi 30 lu haftalarda alttan parmağını sokmuş asistan artık nasıl bir HIZLA soktuysa Doğumu başlatmış , kadın doğum durdurulsun diye hastaneye gidiyor ultrasona bakmadan alttan bakacam Demiş ... Dikkatli ol canım doktorun haricinde baktırma alttan ...

Günaydın kızlar. Nasıl bir tembellik anlatamam. Çıkamıyorum yataktan.
Son günlerim hep bir uyuşukluk, tembellik içinde geçiyor.

emy0364 dediğin kadının zaten doğumu başlamıştır, bir muayene ile olmayan doğum başlamaz yani. Öyle olsa doktorlar hamileyken ilişkiye girmeyin der

Kızlar Günaydın hepinize hayirli dogumlar diliyorum .ben temmuz annesi olacağım ins ama sizin bi konuda Yardımınıza tecrübelerini ze ihtiyacım var . Doğum iznine ayrılırken izin nasıl hesaplanıyor yani mesela benim kızımın gelişimi usg ye gore 1 hafta önden gidiyor istirahat raporu alırken usg haftasına göre mj sat a gore mi rapor alacağız bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek olan var mı acaba ?

Ben daha dogurmuyorum :) icerde kalsın az daha da... bu kadar çatı ağrısı normal mi her ayağa kalktığım da zonkluyor devamlı. Oturmak zorunda kalıyorum hep yuruyuslerimi engelliyor.
canım benim de yaklaşık 2 aydır çatı ağrım var.pelvik kemiği ile alakalı sanırım.benim de özellikle gece yatarken sağa sola dönmemi çok zorluyor.son zamanlarda iyice arttı.ama hala doğurmadım yani :))

canım benim usg ve sat uyumlu gittiği için sorun olmadı ama sanırım doğum tarihini baz alarak hesaplar doktorun.emin değilim sadece tahminde bulunuyorum

Bu dediğim kişi soruşturma geçirdi Canım ...

Sat a göre verecek canım ... Ben 3-4 gün öncesinden gittim 31₺4 te verdiler ... Normalde 32₺0 da veriyorlar

canım benim usg ve sat uyumlu gittiği için sorun olmadı ama sanırım doğum tarihini baz alarak hesaplar doktorun.emin değilim sadece tahminde bulunuyorum

Sagol canim Benim ikisinin arasında 7 8 gün var usg de önden gidiyor o yüzden de doğum biraz erken olurmuş gibi geliyor bana daha erken ayrılmak istiyorum ızne ama net bi cvp bulamadım daha

Kayın pederler olmaz tabi ki lohusa iken onlar da farkederler rahat edemediğini bence 1 -2 gün kalır anlar durumu ve gider diye düşünüyorum. Sürekli emzirme Halinde olacaksın iç çamaşırı bile giyemeyeceksin bir sürü kayınpederle olur mu hiç odana kapanmak zorunda kalırsın bunu düşünmeleri gerek dert etme bence düşünürler

Sağol canım tesekkur ederim. Magnezyum ilacım var magnorm ismi doktor vermişti ama bacak ağrılarım için. Bende içmeyi bırakmıştım fazla ilaç içmeyeyim diye. Yeniden baslayayim bari. Çok tesekkur ederim
Magnezyum kasılmalara sancılara da engel oluyor ben kullanıyorum çünkü hala erken daha doğum için

Şuna bak ya git demiş Bi de hayretler içinde kaldım ya Bi şey olsa sana suçlu sen olacaksın

Civcivli tavuk lafına bayıldım valla öyle ben de Nasıl bir lohusa olucam merak ediyorum şimdiden annem eşim korkuyor benden

seker000 devlet hastanesi olayını okudum ve sinir oldum canım ama sen hiç sıkma canını dua et Allah iyi insanlar çıkarsın karşına. Birazdan bende nst için gitcem devlet hastanesine evimin karşısında kendi doktorum uzakta cünkü baya ama hiç istemiyorum gitmeyi çünkü bu hastanedende hep kötüsşeyler duydum maalesef
hele senin yazdıklarından sonra iyice tirstim ama bisey olursa çıkıp gelirim artık napalim

Hiçbi şey gelmiyor içimden aynı durumdayım günler hızlıca geçsin istiyorum sadece ama böyle bir iş yapmadan da geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…