- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.421
Doktorum sagolsun ne kdr icerde durursa o kdr iyi kafasnda bnm icjnde oyle. Ama tabi vakti saati neyse kimseyi dinkemeDogumu geciktirmek istediginizi bilmiyodum canim.. doktor ne derse o tabiki.. hakkinda hayirlisi olsun
Bu stajyer intern - asistan falan mı yoksa hemşire stajyeri mi ? Hemşire stajeri alttan muayene edemez , intern de edemez , öyle bi yetkileri yok , asistanlar yapabilir ama Açıkça Söyleyeyim asistanlara da pek güvenemiyorum , Dikiş atıldığında 14 haftalıkken odam doğumhaneye çok yakındı, acil bir hasta geldi 30 lu haftalarda alttan parmağını sokmuş asistan artık nasıl bir HIZLA soktuysa Doğumu başlatmış , kadın doğum durdurulsun diye hastaneye gidiyor ultrasona bakmadan alttan bakacam Demiş ... Dikkatli ol canım doktorun haricinde baktırma alttan ...Resmen korku filmi gibiydi..izin vermedim tabi muayeneye o pislik içinde olamazdım ..
alttan muayene istemiyorum nstye bağlasanız dedim o stajyer bozuntusu alttan bakıcam gerek duyarsam nstye bağlıcam dedi istemiyorum dedim istemiyorsan gidebilirsin dedi çıktım geldim..Allah kimseyi devlet hastanesine mecbur etmesin
Çok şükür geçti sancım..
canım benim de yaklaşık 2 aydır çatı ağrım var.pelvik kemiği ile alakalı sanırım.benim de özellikle gece yatarken sağa sola dönmemi çok zorluyor.son zamanlarda iyice arttı.ama hala doğurmadım yani :))Ben daha dogurmuyorum :) icerde kalsın az daha da... bu kadar çatı ağrısı normal mi her ayağa kalktığım da zonkluyor devamlı. Oturmak zorunda kalıyorum hep yuruyuslerimi engelliyor.
canım benim usg ve sat uyumlu gittiği için sorun olmadı ama sanırım doğum tarihini baz alarak hesaplar doktorun.emin değilim sadece tahminde bulunuyorumKızlar Günaydın hepinize hayirli dogumlar diliyorum .ben temmuz annesi olacağım ins ama sizin bi konuda Yardımınıza tecrübelerini ze ihtiyacım var . Doğum iznine ayrılırken izin nasıl hesaplanıyor yani mesela benim kızımın gelişimi usg ye gore 1 hafta önden gidiyor istirahat raporu alırken usg haftasına göre mj sat a gore mi rapor alacağız bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek olan var mı acaba ?
Bu dediğim kişi soruşturma geçirdi Canım ...Günaydın kızlar. Nasıl bir tembellik anlatamam. Çıkamıyorum yataktan.
Son günlerim hep bir uyuşukluk, tembellik içinde geçiyor.
emy0364 dediğin kadının zaten doğumu başlamıştır, bir muayene ile olmayan doğum başlamaz yani. Öyle olsa doktorlar hamileyken ilişkiye girmeyin der
Sat a göre verecek canım ... Ben 3-4 gün öncesinden gittim 31₺4 te verdiler ... Normalde 32₺0 da veriyorlarKızlar Günaydın hepinize hayirli dogumlar diliyorum .ben temmuz annesi olacağım ins ama sizin bi konuda Yardımınıza tecrübelerini ze ihtiyacım var . Doğum iznine ayrılırken izin nasıl hesaplanıyor yani mesela benim kızımın gelişimi usg ye gore 1 hafta önden gidiyor istirahat raporu alırken usg haftasına göre mj sat a gore mi rapor alacağız bu konuda bilgisi olan yardım edebilecek olan var mı acaba ?
canım benim usg ve sat uyumlu gittiği için sorun olmadı ama sanırım doğum tarihini baz alarak hesaplar doktorun.emin değilim sadece tahminde bulunuyorum
Sat a göre verecek canım ... Ben 3-4 gün öncesinden gittim 31₺4 te verdiler ... Normalde 32₺0 da veriyorlar
Kayın pederler olmaz tabi ki lohusa iken onlar da farkederler rahat edemediğini bence 1 -2 gün kalır anlar durumu ve gider diye düşünüyorum. Sürekli emzirme Halinde olacaksın iç çamaşırı bile giyemeyeceksin bir sürü kayınpederle olur mu hiç odana kapanmak zorunda kalırsın bunu düşünmeleri gerek dert etme bence düşünürlerYa kızlar doğumdan sonra kayınvalidemler bizde kalmayı düşünüyor. Yani ben kayınvalidem kalır sadece diye düşünüyordum. Eşime de demiştim hatta o da yok canım tek annem kalacaktır demişti ama Hep berabermiş :/ akşam konusu geçti. kayınvalide kayınbaba iki görümce. Küçükler o yüzden. Bu kadarını kafam götürür mü bilmiyorum ya. Şimdiden bunalmış hissediyorum. Eşimin ailesi diye değil ben kendi ailemi de istemiyorum. Gece onların yapacağı bir şey yok ki emzirip uyutacak benim o yüzden Doğum sonrası birilerinin kalması bu kadar şart mı ya. Ya bir de kapalıyım kayınbabanın yanında ne kadar rahat olabilirim. Bir de lohusa psikolojisi. Offf bilmiyorum belki düşündüğüm gibi olmayacak ama o kalabalığın düşüncesini kafam götürmüyor şu an :/ belki de hamilelik psikolojisi. böyle böyle istemiyorum diye söyleyip kalp kıracak bir insan da değilim bilmiyorum ne yapcam :/
Magnezyum kasılmalara sancılara da engel oluyor ben kullanıyorum çünkü hala erken daha doğum içinSağol canım tesekkur ederim. Magnezyum ilacım var magnorm ismi doktor vermişti ama bacak ağrılarım için. Bende içmeyi bırakmıştım fazla ilaç içmeyeyim diye. Yeniden baslayayim bari. Çok tesekkur ederim
Şuna bak ya git demiş Bi de hayretler içinde kaldım ya Bi şey olsa sana suçlu sen olacaksınResmen korku filmi gibiydi..izin vermedim tabi muayeneye o pislik içinde olamazdım ..
alttan muayene istemiyorum nstye bağlasanız dedim o stajyer bozuntusu alttan bakıcam gerek duyarsam nstye bağlıcam dedi istemiyorum dedim istemiyorsan gidebilirsin dedi çıktım geldim..Allah kimseyi devlet hastanesine mecbur etmesin
Çok şükür geçti sancım..
Mecburi sezaryen olacak diye bırakmıyorum ben sancıdan çok korkuyorumAksine doğuma yakın 37den sonra magnezyum bıraktırılıyor sancı takibinş engellediği için
Unutmaya çalış kötü bir tecrübe olmuşBen de normalde özel hastaneye gidiyorum bu yakın diye gittik gitmez olaydık psikolojim altüst
Civcivli tavuk lafına bayıldım valla öyle ben de Nasıl bir lohusa olucam merak ediyorum şimdiden annem eşim korkuyor bendenya canım benim ilk hamileliğim hiç yaşamadım fakat etraftan duyduğum başka topiklerde okuduğum kadarı ile insanın kendi ailesine bile tahammülü olmuyormuş pek o dönemde. hormonlar ve lohusa psikoloijisi yorgunluk uykusuzluk bebeğe alışma, her kafadan bebek konusunda bi ses çıkması şöyle yap böyle yap zor oluyormuş. insan kendi annesine iyi kötü birşey der ay anne bi karışma der, ne bileyim yanında rahat giyinir oturur kalkar. bi çorba yapsana bize der vs, o da kendi çocuğunu bildiği için alınmaz. senin kayınvalideni bilmem ama çoğu kayınvalide o dönemde bile yemek temizlik bi iş yapmaktan ziyade duran yada uyuyuyan bebeğin yanında oturmayı bebeğe bakmak olarak yani bi iş yaptım yardım ettim olarak görüp diğer işleri gelinden bekliyormuş senin mecalin yokken. bir de kp ve görümcelerde var gürltülü bi ortam olursa zorlanabilirsin. Normal zamanda olsa hizmet ederiz eşlerimiz için katlanırız zor bile olsa ama o dönemde istemeden kalp kırabiliriz. Benim eşim doğum yapan arkadaşlarıyla falan konuşmuş diyo ki lohusa psikolojisi farklı oluyormuş, sen kiminle rahat edersen o gelsin kendi annen daha iyi olur dedi kendiliğinden. ben de o anki psikoloji için bi bildiğimiz tavuğu düşün kış desen gider, bir de civcivli tavuğu düşün yaklaşsan saldırır alimallah dedim güldü.
çok uzattım ama sonra kırgınlık olacağına baştan güzelce eşine desen mi ki. ya da nadiren bazı arkadaşlar da kv gayet memnun oluyor o dönemde inş senin ki öyle olur diyelim.
Hiçbi şey gelmiyor içimden aynı durumdayım günler hızlıca geçsin istiyorum sadece ama böyle bir iş yapmadan da geçmek bilmiyorGünaydın kızlar. Nasıl bir tembellik anlatamam. Çıkamıyorum yataktan.
Son günlerim hep bir uyuşukluk, tembellik içinde geçiyor.
emy0364 dediğin kadının zaten doğumu başlamıştır, bir muayene ile olmayan doğum başlamaz yani. Öyle olsa doktorlar hamileyken ilişkiye girmeyin der
4 haziran dedi doktorum 38+6da. Şafak 17Evet 5 eylül sizin doğum belli mi gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?