2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Bende almak istiyorum ama adana da oturuyoruz.malum yaz basladi.acaba bi korumayla falan mi yolluyorlar yoksa sadece kutu mu?erir diye korkuyorum.sıcakta cikolata riskli olur diye hastaneye doğumda kucuk dilim baklava alip kurdan batirmayi ve ikram etmeyi dusunuyorum. Sizce nasıl olur?

Ben mevlüdü yaz sonu yapacağım için şimdi hastanede ufak bişey dağıtayım diyorum.. Kurabiye de yaptım.

Sağol canım hepimiz inşallah sağ salim kavuşalım bebişlerimize :)

Ben de daha görmedim yurtdışındayım dige anneme sparii verdim açıkçası :) ama korunaklı yolluyorlardır ordaki şubelerinden bence..

Ben mevlüdü yaz sonu yapacağım için şimdi hastanede ufak bişey dağıtayım diyorum.. Kurabiye de yaptım.

Ben de mevlüdü ramazan aradan çıksın eylül givi yapacağkm hem telaşım olmaz kendime gelirim hem havalar serinler göya:) hem de insanlar tatillerini viririr..

Oyun halılarına da çok hevesim var :)

Canim sadece bebek icin şampuan alacaktim o bitmisti. Bebegime alamadim. Masaj losyonu olarak zeytin yagi kullanmayi düşünüyorum. Kendime meme ucu bakim kremi ve catlak kremi aldim :)

Canim ilk dogumumda suyum gelmisti hic sancim yoktu.. suni sanci verdiler ve ben 3 saat dayanabildim. Sezeryana alinmak istedim ve spinal olsun istedim. Benim tercihimdi diyebilirim. Sezeryan cokda korkulacak bir olay degil.. ama bazi seyler kisiye gore degisiyor.. ben cok cok memnun kaldim ve tekrar spinal olacagim. 27 mayista insallah sabahtan dogum yapacağım. Cok heyecanliyim bu sefer esim de girecek doguma..

Aynen canım tek dayanağım o ya zaten

Korumalı gönderiyorlarmış ama bence de Adana olunca şeker veya lokum da düşünebilirsin canım. Sitede çok güzel şeyler gördüm

Olabilir canım hastaneye geleceklerin sayısı çoksa ve oda süslemesi gibi bir şey yapıyorsan tabi yaptır hediyelik.

Oyun halılarına da çok hevesim var :)
Civilden almıştım ben bondigonun indirimden 90 tl falandı aldığıma pişman olmuştum ama sonra dan çok hoşuma gitti çok renkli bişi
Birde hangi bebekte görsem oyun halısında oymuyor bence alınmalı ya

Ah canım bilmezmiyim ben adanaliyim antepe oturuyorum.ben hastane için 50 adet üstünde ismi olan kurabiye yaptiriyor um pasta evine.şimdi hacı Şerife siparis verdim 72 adet çikolata burda gümüş draje badem çikolata onu da evde ikram ederim.

Ay ne güzel ben de bakınayım o Zaman yavaştan aslında hala ne çok eksik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…