2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İyi yolculuklar canım

Doğuma çok az kala iyi cesaret etmişsiniz yola çıkmaya ve doktor değiştirmeye, hayırlı yolculuklar diliyorum. Aslında ben de annemin yanına gidebilseydim onun rahatı açısından daha iyiydi ama Benim hastanelerden uzaklaşmam yasak olduğu için gidemedim

Sırt üstü uzan canım dinlen bolca
Kalmaz büyük ihtimalle ama sen yine de ne kadar karnında tutarsan o kadar iyi

Olsun bunda da vardır bir hayır üzülmeyin bir şey olmaz bebeğinize Allah'ın izniyle

Baklava da olur canım ama hastanede iki gün kalsan taze kalır mı ya da şkramı zor olur mu yanına da ıslak mendil koyarsjn.. Ya da kutulu lokunlar var gene hacışerif te onlara bak istersen yemeyen çantasına alır hem de isim yzılı hatıra olur.. Malum ramazan belki oruçlu olan olur..

huriye048 canım sende de böbrek büyümesi vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım 22-23 haftalıktan beri sağ böbreğimde var 3 haftada bir idrar tahlili ve ultrason yapıldı böbreğime. Ben de hiç şikayey yapmadı bence üroloji doktoru ve kendi doktorunla görüş canım detaylı baksınlar enfeksiyon yada taş vs var mı diye. İhmal etme kesinlikle. Rahim baskısı nedeniyle genelde sağda olurmuş solda daha az olurmuş. Görün kesinlikle tatlım

Canım senin beklenen doğum tarihi 12 haziran değilmiydi? Satlarımız aynıydı seninle galiba. Benim sat 6 eylül

Canım sinir sıkışması gibi gözüküyor karpal tünel sendromu deniyor nörolojiye görün canım

Söyledim canım aman aman bi büyüme yok dedi. Takip edeceğiz dedi . Ama sanırım sancı çekmenin kaçışı yok bol su içmek dışında

Doktorunu ara durumunu anlat danış bence canım. İnş bi sıkıntı yoktur

Ayy canımm hayırlısı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Canım 36 haftan bitmiş olacak hafta olarak iyi sayılır inş sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle

Sağol canım ya hep aklımda o var 33+5 de kilosu 2313 du. Simdi 35+4 kilosuna çok takiliyorum az mi diye acaba da o yüzden zayıf ya belki kuveze koyarlar diye korkuyorum. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Sağlıklı olsun da 3.5 g doğup hastaneden çıkamayan bebekler var..
Bizim ailede bebekler hep kedi gbi doğar en küçüğü 2300 en büyüğü 2700 dü yeğenlerimin. Ama avuntumuz sağlıklı olmaları.. Sonra toparlayacaklar inş sen 36 haftanı bitirmiş oluyorsun zaten. Stres dert yapmak yerine ebebğim hazırım de seni bekliyorum sabırsızlanıyorumde:) her şeyi anlıyor keratalar..

Söyledim canım aman aman bi büyüme yok dedi. Takip edeceğiz dedi . Ama sanırım sancı çekmenin kaçışı yok bol su içmek dışında
Enfeksiyon oluşmuş olabilir daha da büyümüş olabilir bence yakın zamanda tekrar görün canım. Şikayet olunca daha da önemli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…