- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.201
popom çıkacak sanıyorum o an :) çok fena oluyor. Allahtan uzun sürmüyor :)Bende zor oturdum sabah :) korktum ama geçti :)
Hiç böyle bakmamıştım ama sinir olmuyorum ben. Çünkü şu anki durumumuz için değil de doğum anı için söylediklerini düşündüm hep :) sonuçta doğum pek de kolay bir şey değil :) Allah kurtarsın lafını genelde ağır hastalığı olanlara söylerler ya o yüzden de sinir olmuş olabilirsin.Arkadaşlar benim gibi "Allah kurtarsın" lafına sinir olan var mı? İyi niyetle söylendiğini biliyorum ama sanki başıma kötü birşey gelmiş, kurtulmam gereken bir doğum beni bekliyor gibi içim kararıyor. "Allah kavuştursun" daha güzel değil mi, yada "kolay getirsin"
Çok önemli değil ama bugün annem çok duygulanıp ağlayarak Allah'ım yavrumu kurtar diye dua etti. Ben de öyle dememesi söyleyince biraz rahatsız oldu.
Ben de dün sipariş verdim. Son ay seti diye geçiyor jel ve serum var içinde. Çatlaklarım oluştu serum umarım fayda eder :)ben lierac serum aldım tedavi için. Ne kadar erken kullanırsan iyileşme şansı o kadar fazlaymış. Sürer sürmez gerginliği de geçiyor, ne sızlıyor ne kaşınıyor. Tavsiye ederim
Aslnda dedigin gbi iyi niyet ama yasanilan olay gercekten kolay degil candan can cikiyor guzel bi dua aslnda oyle dusun alalh kavustrsn daha kibar tabi ama gerckten allah kurtarsin hepimizi emanetine insallah sag slaim kavusalimArkadaşlar benim gibi "Allah kurtarsın" lafına sinir olan var mı? İyi niyetle söylendiğini biliyorum ama sanki başıma kötü birşey gelmiş, kurtulmam gereken bir doğum beni bekliyor gibi içim kararıyor. "Allah kavuştursun" daha güzel değil mi, yada "kolay getirsin"
Çok önemli değil ama bugün annem çok duygulanıp ağlayarak Allah'ım yavrumu kurtar diye dua etti. Ben de öyle dememesi söyleyince biraz rahatsız oldu.
Ödemin hiç olmadı mııııHerhalde sen hormonların etkisiyle duygusal oldun. Tabiki doğumdan sonra ayaklar eski haline döner. Dönmeseydi her çocukta ayağın büyürdü.
Ödem yüzünden ayakkabın sıkıyor. Ayaklarını biraz yüksekçe bir yastığa koy yatarken. Bol su iç. Şeker yeme. Doğumdan sonra da emzirip, iyi beslenirsen bir süre sonra ödemin geçer.
Ben hala alyansımı takabiliyorum, bütün ayakkabılarım oluyor. Ödem hiç olmadı.
PembeLokum hastanede kullanmak icin alicaksn diye okudum oyle anladm yanlismi anladim? Yanlissa ozur dilerm kusura bakma. Ama dgru anladysam evet lafimin arkasndaym cok sacma.
Ama ev icinse herkesn kndi karari tersimden kalkmadm ne alakasi var bnm dusuncem sadece
Oooo ne güzel, ilk yapılan Şeyler unutulmuyor hamile oluncada kısıtlı oluyor , ilk evlilik yıldönümümüzde bende 5 aylık hamileydim , ben evde geçirmeyi tercih etmiştim , sevdiği yemeklerinyapmıştım , normalden çok daha şık bir masa hazırlamıştım , evde kendi kendimize pasta kesmiştik :))) sonrasındada klasiktir not: seni seviyorum filmini izlemiştik, ben Polo marka kahverengi erkek çantası almıştım , hala kullanır , birde eşim motor tutkunudur, kask almıştım Harley Davidson , eşimde ; benim ismimin baş harfi eşimin isminin baş harfi ve oğlumuzun ismi baş harfiyle Oluşan bir kolye yaptırmış bana , maalesef 3 hafta sonra kaybetmiştikKızlar haftaya ilk evlilik yıl dönümümuz var. Fikirlerinizi ihtiyacım var. Nasıl bisey yapayım birde hediye konusunda ne alayim yaa aklıma değişik güzel bisey gelmiyor.
Ne güzel geçmiş yıldönümleriniz :)Oooo ne güzel, ilk yapılan Şeyler unutulmuyor hamile oluncada kısıtlı oluyor , ilk evlilik yıldönümümüzde bende 5 aylık hamileydim , ben evde geçirmeyi tercih etmiştim , sevdiği yemeklerinyapmıştım , normalden çok daha şık bir masa hazırlamıştım , evde kendi kendimize pasta kesmiştik :))) sonrasındada klasiktir not: seni seviyorum filmini izlemiştik, ben Polo marka kahverengi erkek çantası almıştım , hala kullanır , birde eşim motor tutkunudur, kask almıştım Harley Davidson , eşimde ; benim ismimin baş harfi eşimin isminin baş harfi ve oğlumuzun ismi baş harfiyle Oluşan bir kolye yaptırmış bana , maalesef 3 hafta sonra kaybetmiştik( o yüZden hiç takmıyorum o kolyeyi
Geçen yılki evlilik yıldönümüzde bir grup arkadaşlarla trekking yapmıştık eve döndüğümüzde küt uyuduk :)))) sabah vermiştim hediyesini ; Antalya da tatil Dönüşü kırcılar mondial e uğramıştık orada bir deri Mont beğenmişti , yaz olunca almamıştı bende kodunu tele çekmiştim onu sipariş vermiştim :)))
Bu senede Allah nasip eder nikon 7100 fotoğraf makinası sipariş vermek istiyorum , tabi çalısmaya başlarsam :))) Çalışmaya başlamazsam Gümüş şık bir tesbih alabilirim :)) tesbih -Bıçak koleksiyonu yapıyor kendisi ...
Anlattigin olay cok mantikli bisey ama inan cevremdw hic duymadim bizim ulkemizde suni sancida es destekci olur normalde ztn ya evdesndr ha hastanede destekci vardr ne blm yani kulaga ck uzak bsy oluncs sacma gldi.Arkadaşlarzeyzey3428 PembeLokum doğum yaklaştı, ben gün aşırı annemle tartışıyorum, hepimiz benzer durumdayız muhtemelen. Normalden daha fazla hoşgörü gösterelim birbirimize lütfen.
Kulak tıkacı bir çok yabancı sitede doğum çantasında olması gerekenler listesinde var. Bunun birçok nedeni var. Benim ilk doğumum 30 saat sürdü ve doktor doğurabilmem için güç toplamam gerektiğini söyleyerek ağrı kesici bir iğne yaptı. 3 saat uyudum ve gürültüden uyandım. O 3 saat doğum yapmamı kolaylaştırdı. Keşke kulak tıkacım olsaydı da daha uzun uyusaydım. Ama hiç mi hiç aklıma gelmedi.
Tabiki bir başkası için tamamen gereksiz olabilir. Bebeği duyamamaktan korkabilir. Ben bebek odadayken kulağımı kapatamam mesela. Fakat bir başkası bunu yapabilir.
Kızlar normal doğumda yırtılma olmaması için önceden yapılan perine masajını duyan ve yapan var mı?
Ilk sene özel oluyor canım , yapabileceğin şeyleri sevgini katarak yap inşaallah:) eşimde bende aslında bildiğin odunuzdur :))) birimiz BAŞAK birimiz Oğlak :))böyle Şeyler unutulmuyor , bak 2. Sinde kamp ayarlamışız farketmeden :))) inşaallah bu senekinde de özenmek istiyorum :)Ne güzel geçmiş yıldönümleriniz :)
Bizimki daha 1 sene olmadı :)
Kesinlikle Katılıyorum canım sana ... Felaket tellalı gibi insanlar :)) ben çocukları çok severim açıkçası , Allah'ım sağlıklı sıhhatli nasip etsinde sevgimizi katarak bakarız :))) tabiki özel hayat eskisi gibi olmaz ama evin içinde ekstra bir neşe kaynağı olur :))9ay ben de bunlar iyi gunlerin hele bi dogsun gorceksiniz gununuzu tarzinda konusanlara sinir oluyorum
Hamile kalirsin hele bi bulantili donem gelsin gorursun sen derler
Bulanti gecer hele bi son aylar gelsin gorursun sisecen yatamayacan patlayacan derler
Son aya gel hele bi dogum yap goreceksin derler yok normal dogum şöle böle yok sezaryenden sonra şöle olcan böle olcan
Hele bi kuzenimgil var iki cocugu var kucukler 3 ve 4bucuk yaslaro esimle bizi biktiriyolar surekli bunlar iyi zamanlariniz surekli sezaryen şöle kötü böle kotü surekli cocuk bakmak cok zor 2.yi yapmayin da şdur budur surekli cocuk sahibi olmaktan sikayetciler
Insanlar bir tane olsun iyi laf etmezler mi ya?
Uykusuzluğa hazır mısınız falan diyorlar, daha birincisi doğmadan ikinci muhabbeti mutlaka dönüyor zaten aman laf bitmiyor millette kulak tıkacı şart işte bu tiplere :)9ay ben de bunlar iyi gunlerin hele bi dogsun gorceksiniz gununuzu tarzinda konusanlara sinir oluyorum
Hamile kalirsin hele bi bulantili donem gelsin gorursun sen derler
Bulanti gecer hele bi son aylar gelsin gorursun sisecen yatamayacan patlayacan derler
Son aya gel hele bi dogum yap goreceksin derler yok normal dogum şöle böle yok sezaryenden sonra şöle olcan böle olcan
Hele bi kuzenimgil var iki cocugu var kucukler 3 ve 4bucuk yaslaro esimle bizi biktiriyolar surekli bunlar iyi zamanlariniz surekli sezaryen şöle kötü böle kotü surekli cocuk bakmak cok zor 2.yi yapmayin da şdur budur surekli cocuk sahibi olmaktan sikayetciler
Insanlar bir tane olsun iyi laf etmezler mi ya?
İnşallah canım sağolIlk sene özel oluyor canım , yapabileceğin şeyleri sevgini katarak yap inşaallah:) eşimde bende aslında bildiğin odunuzdur :))) birimiz BAŞAK birimiz Oğlak :))böyle Şeyler unutulmuyor , bak 2. Sinde kamp ayarlamışız farketmeden :))) inşaallah bu senekinde de özenmek istiyorum :)
Aynen bizde de durum böyle :) hem dini açıdan biraz şüphe olduğundan başka kavme benzeme bakımından hem de biraz külfet oluyor :) yani sırf o gün var diye ne alsam ne yapsam vs vs. Ama şimdi ummadığım anda oluveriyor :):):)Hediye işlerini karşılıklı anlaşma ile kaldırdık ortadan biz yıllar önce oh kafa rahat. Özel günlerde tatile gidiyoruz sadece öyle bir gelenek oluşturduk. Bu sene gebelik sebebiyle Bi yere gidemedik tabi, seneye inşallah civcimizi anneme bırakır kaçarız gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?