2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
PembeLokum bana da annem hamileliğin ilk aylarında derdi bunlar iyi günlerin diye haklıymış valla şuan çok zordayım :))
Bundan sonrası da kader bazı bebekler zorluk çıkartmıyor gerçekten inşallah hepimizin ki öyle olur

Kaçıncı haftafa başladın canım? Ve okuyunca o u harfi işini anlamadım. Video nasıl ki :/

Bence herkes kendi mutsuz diye evliligi mutsuz ya da cocuklu hayatiyla basedemiyo diye digerlerine de bunu empoze etmeye calisiyor

Uykusuzluğa hazır mısınız falan diyorlar, daha birincisi doğmadan ikinci muhabbeti mutlaka dönüyor zaten aman laf bitmiyor millette kulak tıkacı şart işte bu tiplere :)

Ay hazirim desen de bu sefer onden konusmak kolay hele bi ogunler gelsin diyorlar

Boylelerine evet cocuk sahibi olmak tü kaka cok pismanim fln demek lazim herhalde

Bizde ne alacağımızı yada ne istediğimizi söylüyoruz artık :))) doğum Günlerinde sadece pasta kesiyoruz , eşim birde ofisime çiçek alır , ilk sene orkide 2. Sene kaktüs :))) bakalım bu sene ne olacak :))) 14 Şubat'ta otellerin çok guzel hafta sonu kampanyası oluyor oradan faydalanıyoruz bizde , tabi bu sene yapamadık ama bizim şansımız kutlamalarımız yılın 2. Yarısına denk geliyor ÇOĞU :)))

Hakikaten en iyisi ama ilk oldugu icin bunda biseyler yapmam lazim sonra konusup kaldirabiliriz

Ayy bizde de ben oğlak eşim başak :):)

Ben de aksine son aylar cok rahatim ya bulantili donem bitti ya daha da hicbir sey beni bu kdr zorlamaz herhalde diyordum ki oyle oldu cunku cok agir gecti ilk 20 hafta

Herkes son aya girdik cok zorlanmaya basladi ben nye iyiyim onu anlamiyorum masallah deym de

Canim cok guzel gecirmissiniz yildonumlerinizi. Bende mecburen evde olacağım bu yil. Yemek hazirlarim dedigin gibi ozel bi sofra. Sonra film olabilir evet. Bide hediyeyi de buldum mu tamam :)

Benim de bu ay kotu geciyor digerlerine bakarak yaa. Yada o bulantili aylari unuttum :)

Maşallah o zaman :))

Eşin gömlek kullanıyorsa isme özel iç yakası nakışlı gömlek yaptırabilirain hem hatıra hem kullanışlı oluyor hem de özel bir hediye.. İnternette örnekleri var. Ben yaptırmıştkm..
Canim nerde yaptirmistin? Olabilir aslinda gorebilir miyim bulabilirsen yada link verirsen?

Benim de yatak Odam karanlik perde canım :)

Kaçıncı haftafa başladın canım? Ve okuyunca o u harfi işini anlamadım. Video nasıl ki :/

38. Haftadan sonra başladım, 37.:den sonra da yapılıuor.
İnternette videolar var görselde maket ya da resim üzerinden anlatıylrlar, çok basit parmaklarında u çiziyorsun.. Ya da iki parmağınla parentez gibi düşün. Videoyu izleyince anlarsın..

Hakikaten en iyisi ama ilk oldugu icin bunda biseyler yapmam lazim sonra konusup kaldirabiliriz
İlkse yap tabi ki biz ilk evlilik yıl dönümümüzde balayında gibi tatildeydik :) aynı zamana denk getirdik :):):) bir çiçek ve akşam yemeğiyle geçirdik :)
Ama doğum gününde yaşı kadar kırmıZı balonu tavana sanki uçan balonmuş gibi bantla yapıştırdım uçlarından ip sarkıtıp kıvrılmış notlar yapıştırdım. İnternette benzerini görmüşsündür. Kurabiye yaptım harfler şeklinde seni seviyorum diye. Kalp pasta yaptım. Meyve tabağı. Masanın bir çok yerine kalpler serptim. Ve kalp şeklinde bir kartona mektup yazdım. Ben duygularımı yazarak daha iyi ifade ediyorum da :) onu da tabağının altına koydum :)
Hediye olarak upwatch ten saat aldım ikimizin ismini arasına da sonsuzluk işaretini yaptırdım.
Benim aldığım hediyelerde bir iz bir anlam olmak zorunda yoksa geçiştiriyorum gibi geliyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…