2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar merhaba, birşey soracağım. Bu adet sancısı gibi kasıklarda hissettiğimiz ağrılar yalancı sancılar mı?

Kızlar merhaba, birşey soracağım. Bu adet sancısı gibi kasıklarda hissettiğimiz ağrılar yalancı sancılar mı?
Ağrılar hiç geçmiyorsa yalancı sancıymış canım vurup geçiyorsa düzenli aralıklarla gerçek sancı

Kızlar bir de bende şöyle bir durum var.artık istem dışı bir yerden kalkarken koltuğa bakıyorum suyum geldi mi diye :)) sizde böyle misiniz
Ben uzandığım yerden kalkınca sanki suyum gelecekmiş giibi duraksıyorum her an heyecana hazırım yani
Tek ben değilmişim böyle olan iyi bari :))

Doktora ebelere falan söylesek beklemezler mi ki?

Kızlar bişey sorucam ben 10 dakika ayakta kalsam hemen vajina batması baskısı oluyo sizde de öyle mi bende mi anormallik var ona göre doktora sorayım
cnm vajina batmasımı bilmiyorum ama, ben ayaktaysam ve hele de hareket halindeysem, o esnada bebek kıpırdadığı zaman vajinamın içinde hemen bir sıcaklık ve karıncalanma oluyo, acıyomu gıdıklanıyomu ayırt edemiyorum ama

Canim ne guzel yaa. Sende rahim agzi kisaligida vardi degil mi yanlis hatirlamiyorsam. Benim bebekde hep basasagi duruyor 20 haftadan beri insallah bende hissetmem. :)
Evet canim suan tamamen bitik durumda. rahim agzmin inceligi ve kisaligi dogum icin hazir. Insallah ya inanki nst dekiler bile sasrdi sancilarn ne kdr ck hc bsy hssetmiyomusun dediler sasiriyo hrkes
Bnm rahim agzi kisaligi varya tamamen btmis cnku acilma devam etse dikissiz bi dogum olcakms ama acilma ilerlemiyo
Suda durmayi duymamistim cnm sagol. Bebek iyi ama bnm durumum malesef ilerledi
Cati agrim var sadece kemiklerm ctlicak gbi
Bugun biraz duvara yaslanip egilip kalkiyim :)

Ağrılar hiç geçmiyorsa yalancı sancıymış canım vurup geçiyorsa düzenli aralıklarla gerçek sancı
Benim geçmiyor bir müddet, hatta bazen bir iki saati buluyor ağrılarım. Uzanıp dinlenince geçiyor ama. Bazen vajinaya batma hissiyle beraber geliyor ağrılar o zaman sinirim bozuluyor.

Heyecan dorukta artık hadi sabırla bekle bakalım acele etme sağlıkla gelsinler doğru Zaman'da

Kızlar doktordan geldik. 38 yarın bitiyor. Bebeğin kilo alması yavaşlamış. 3 kilo 250 gram, boyu 51-52 cm. Baş aşağıda sağa dönük pozisyonda. Yüzünü yapıştırdığı için göremedik tam :) Hiç sancı yok. Doktora da hiç doğuracakmış gibi değilim dedim, belli olmaz o dedi. 41+3'e kadar bekleriz dedi. Bakalım. İnşallah o kadar bekletmez :)

@Yazkadini 36. haftada 2800'ü kilos boyu 49-50 cm'di.

Bugun baya muayene olck baya kisi var )

Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah. Sen kafanı takma canım benim ilk sezaryen zorunluluktan oldu ama çokta memnun kaldım. Öyle ya da böyle doğum olacak nasıl olsa macera asıl doğum sonrası başlıyor Zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi bu sayfalarda acaba kız mı erkek mi sohbetleri dönüyordu şimdi hepimizi doğum heyecanı sardı. Allahım sağlıkla kavuştursun bizleri inşallah

Bebeğin etkilenme kısmını hiç bilmiyorum ben hiçbi şey bilmiyorum ki aslında
Birjaç kişiden daha duydum ama ben de tam bilmiyorum aslında iki ay önce benim doğum yapacağım hastanede arkafaşım genel anestezili sezaryen oldu. Ona da başka bir anestezi doktoru emin misin diye sormuş. Epidural için üstelemiş. Benim de kafam karıştı.
Bilgisi olan arkadaş var mı acaba bu konuda bize yardımcı olabilecek??

Zaman Nasıl geçti bugünlere Ne Zaman geldik gerçekten! İnşallah daha çok büyüyecekler Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…