- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.481
Kokluyorum da canimin acısından bebise adapte olamiorum ki tek yaptigim dua etmek bi an önce bu sancili dönemin gecmesi ..evet cnm spinalHayirli ugurlu olsun canim.. ne guzel kokluyorsun artik minnosunu darisi basima insallah 5 gun kaldi.. sezeryan oldun sanirim. Spinal mi?
Ne mutlu bana canım ben hep böleyim sağolasın canım o senin tatlılığın bana yansımışAyyy ağrılı uyanmıştım keyfim yoktu. Mesajını okuyunca bi keyiflendim enerji verdin :) çok tatlısın
Canım stres yapma belki bu dr un daha iyi gelecek sana
Bence bekleme git ki alışma sürecin kolay olsun bu dr a
Hepimiz benzer durumdayız son haftaların stresi normaldir. Bir şey yapma zaten bizim artık sakin sakin oturup beklememiz gerek iş güç yapmak gezmek yok malesef. Hamilelikte en keyifli şeylerden biri doktora gitmek git bence rahatlarsın
Bu benim de aklıma geliyor hep olmayacak şey değil çünkü. Allah her şeyin hayırlısını versin. Korkunun ecele faydası yokInslalah canim allah razi olsn brda o kdr konustk herkes hakkini helal etsn doguma girip cikamamak alvar
Aslında bunu anestezi doktoruyla ayrıntılı görüşmek lazım. Ben panik yapacağımı bildiğim için istemiyorum lokal çok korkuyorum. Organların sesini falan duyuyorsun diye anlattılar bana göre değil :)Neden acaba anestezi doktorları doğumda epidural ya da spinal yanlısı acaba? Bende bir anlam veremedim tatlım. Hayırlısı olur inşallah
Bir hafta 10 gün daha sabret geçecek Ağrı'ların inşallahben zaten yuruyemiodum daha fazla bekledigimiz zaman agirlik yapip bebis strese giriodu doktorla birlikte karar verdik odem fazlaydi kalcada ..evdeyiz simdi dikislerim cok acıo sancılı bi surecti sezeryan umarim ayaklanirim tek istegim bu su an Allahim hayirli bi sekilde bi nefeste kurtulmayi nasip etsin size
Gunaaydin hanımlar. Benim göbüş dehşet kasiniyor. Gece uyandırdı kaşıntıyla.okadar fena yani düşünün. Badem yağı, Bebe yağı, kremler sürüyorum. Tirnaklamadan Atletin dışından sivazlamaya çalışıyorum. 2 haftadir başladı. Daha çatlak yok.ama hem çatlak tan korkuyorum hem de çok feci bi kaşıntı. Onerebileceginiz başka birşey var mı?
Kizlar kontrolden geldik sancilar cok duzenli artik ama bnm hissetmeme sebebim bebegin asagda olup buna bunyemin alismasiymis acilma hzlandigi an dogum cok kolay olcakmis cuma sabah gene gitcez ve %90 yatis yapip acilmaya gore suni sanci vercek
Acilmayo hizlandirmak icin fikri olan yasanmsligi olan var mi?
İşte böyle bilimsel olarak açıklayacak birileri lazım :) Sağolasın. Doğrusunu bilimsel olarak öğrenmek lazım :)Kızlar nst deyim ben de. 35+5 3 kilo olmuşuz çok şükür Allahıma. Koca kafa upuzun bir oğlunuz olacak dedi doktorumben 1.75, baba 1.90 , normal aslında. Nst ye de girdim hiç sancım yok, rahatlıkla 39u bulur diyor, inşallah o haftayı da sağlıkla görürüz. Normal doğum için tekrar şansımı denedim yine olmadı, bu doktorum devletteki doktorum, belki ikna ederim diyorum her seferinde ama tartışmıyor bile, sezeryan diyor kararlı şekilde. zeyzey3428 Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, A Alwayshappygirl o aile hekimi uçmuş canım, genel anestezi sistemik dolaşıma serum yoluyla yani kan ile ulaşıyor, epidural ve spinal ise sistemik dolaşıma katılmaz bebekle hiç ilgisi yoktur.
Canım ilaç vermediler mi etki mi etmiyor, günde 3-4 kez parol veya minoset tablet içebilirsin. Düzenli içersen çok fayda görürsün hemen kesilir acıların inşallah.Kokluyorum da canimin acısından bebise adapte olamiorum ki tek yaptigim dua etmek bi an önce bu sancili dönemin gecmesi ..evet cnm spinal
Kızlar kapı süsünü kendisi yapan var mı? Varsa nasıl yaptınız? Fotoğrafı var mı? Nasıl malzemeler almam lazım?
Yarın ya da haftasonu belki malzeme alırız. Henüz kapı süsüm yok çünkü?
Allah razi olsin cnaimHelal olsun canım
Sağlıkşa kavuşun birbirinize inşallah
Evet hep demistin :)Canım başından beri demiştim sana serra lar nazlı oluyor erken doğurmayacaksın ve kolay doğumun olacak diye... Bak gör..
1. Ilık duş al su beline de vurabilir, rahatlatır.
2. Yürüyüş merdiven kalça hareketi squat..
3. Eşinle birliktelik de açılmayı sağlıyor, eşin görev gibi düşünsün. Erkekler son zamanlarda korkuyor nedense.
4. Ellerini parmaklarını yağla oraya masaj yap. Yumuşat.
5. Nefes egzersizi cüxudunla bebeğinle konuş.
6. Lavanta yağı kokla rahatla
7. Bol su hurma ye. Bunlar çok etkiliyor.
8. Güzel yemek ye güçten düşme. Acılı şeyler ye doğal şavman etkisiyle vücudu doğuma hazıflıyor yine..
Ay bnde oyleym hrseye agliyrm bi gorsen :) ck skur ck gzl syler paylastk ins devami gelirzeyzey3428 canım sağlıkla kavuş bebişine inşallah. Allah sana kolay bir doğum nasip eder inşallah.
Bu topik açıldığından beri düzenli okarak paylaşım yaptın canım. İyi kötü anılarımızı paylaştık. Umarım bundan sonra heo güzel anılarımızı paylaşırız. Minik bebişlerimizle olan hoş anılarımızı paylaşırız. Doğum yaklaştıkça duygusallık seviyem tavan yapıyor galiba.
Iste insanin aklina bim turlu sey geliyo :) ama dedgn gbi olume care yokBu benim de aklıma geliyor hep olmayacak şey değil çünkü. Allah her şeyin hayırlısını versin. Korkunun ecele faydası yok
Inanki 3 gundr deniyim dedm suda ama bnde ise yaramadi attim cope :) ama siz deneyinHayırlısı olsun canım. Meryem ana otu varmış açılmayı kolaylaştırıyor diye duydum ama denemedim :) bir de çörek otu yagi oda açılmayı kolaylastiriyormus burdaki bir arkadaş dediydi bilgin olsun.
Iste insanin aklina bim turlu sey geliyo :) ama dedgn gbi olume care yok
Inanki 3 gundr deniyim dedm suda ama bnde ise yaramadi attim cope :) ama siz deneyin
Corek otu yagi nasl kullaniliyo
Nasıl desem organ sesi duymak değil de doktorların ve hemşirelerin her konuştuğuna kulak kabartıp biraz tedirgin oluyor insan ya da ben öyle oldum bilemedim artık. Am lokalde zor değil aslında korkmana gerek yok canımAslında bunu anestezi doktoruyla ayrıntılı görüşmek lazım. Ben panik yapacağımı bildiğim için istemiyorum lokal çok korkuyorum. Organların sesini falan duyuyorsun diye anlattılar bana göre değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?