2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kapı süsünü kendisi yapan var mı? Varsa nasıl yaptınız? Fotoğrafı var mı? Nasıl malzemeler almam lazım?
Yarın ya da haftasonu belki malzeme alırız. Henüz kapı süsüm yok çünkü?

Hanımlar

Henüz birkaç haftası olup ayakları poğaçaya dönmemiş olanlar, nacizane bir tavsiyem var. Varis çorabı kullanın. Tabi doktorunuza sorun. Ama ayak şişliklerinin önüne geçiyor gibi geliyor bana. Aklınızda bulunsun.

Canım stres yapma belki bu dr un daha iyi gelecek sana
Bence bekleme git ki alışma sürecin kolay olsun bu dr a

Sağolun kızlar inşallah kurtuluruz hayırlısıyla

Neden acaba anestezi doktorları doğumda epidural ya da spinal yanlısı acaba? Bende bir anlam veremedim tatlım. Hayırlısı olur inşallah
Aslında bunu anestezi doktoruyla ayrıntılı görüşmek lazım. Ben panik yapacağımı bildiğim için istemiyorum lokal çok korkuyorum. Organların sesini falan duyuyorsun diye anlattılar bana göre değil :)

Bir hafta 10 gün daha sabret geçecek Ağrı'ların inşallah

Kızlar nst deyim ben de. 35+5 3 kilo olmuşuz çok şükür Allahıma. Koca kafa upuzun bir oğlunuz olacak dedi doktorum ben 1.75, baba 1.90 , normal aslında. Nst ye de girdim hiç sancım yok, rahatlıkla 39u bulur diyor, inşallah o haftayı da sağlıkla görürüz. Normal doğum için tekrar şansımı denedim yine olmadı, bu doktorum devletteki doktorum, belki ikna ederim diyorum her seferinde ama tartışmıyor bile, sezeryan diyor kararlı şekilde. zeyzey3428 Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, A Alwayshappygirl o aile hekimi uçmuş canım, genel anestezi sistemik dolaşıma serum yoluyla yani kan ile ulaşıyor, epidural ve spinal ise sistemik dolaşıma katılmaz bebekle hiç ilgisi yoktur.

Onerebilecegim bir şey yok malesef canım ama bunyen çatlamaya müsaitse çatlarsın bünye ile alakalı ne kadar nemli olursa o kadar iyi diye biliyorum.

Hayırlısı olsun canım. Meryem ana otu varmış açılmayı kolaylaştırıyor diye duydum ama denemedim :) bir de çörek otu yagi oda açılmayı kolaylastiriyormus burdaki bir arkadaş dediydi bilgin olsun.

İşte böyle bilimsel olarak açıklayacak birileri lazım :) Sağolasın. Doğrusunu bilimsel olarak öğrenmek lazım :)

Kokluyorum da canimin acısından bebise adapte olamiorum ki tek yaptigim dua etmek bi an önce bu sancili dönemin gecmesi ..evet cnm spinal
Canım ilaç vermediler mi etki mi etmiyor, günde 3-4 kez parol veya minoset tablet içebilirsin. Düzenli içersen çok fayda görürsün hemen kesilir acıların inşallah.

Biz keceden yapıyoruz. Beyaz bulut içine elyaf doldurduk.üzerine isim,aşağıdan sarkan nota isaretleri olacak. Tam bitmap o yüzden şimdi foto atamiyorum.

Reactions: 9ay
Helal olsun canım
Sağlıkşa kavuşun birbirinize inşallah
Allah razi olsin cnaim
Evet hep demistin :)
Bu dogal lavman isi gercktn var gnde 3 kere resmen
Sylediklerini not aldm ck tsk ederim
Ay bnde oyleym hrseye agliyrm bi gorsen :) ck skur ck gzl syler paylastk ins devami gelir

Bu benim de aklıma geliyor hep olmayacak şey değil çünkü. Allah her şeyin hayırlısını versin. Korkunun ecele faydası yok
Iste insanin aklina bim turlu sey geliyo :) ama dedgn gbi olume care yok
Hayırlısı olsun canım. Meryem ana otu varmış açılmayı kolaylaştırıyor diye duydum ama denemedim :) bir de çörek otu yagi oda açılmayı kolaylastiriyormus burdaki bir arkadaş dediydi bilgin olsun.
Inanki 3 gundr deniyim dedm suda ama bnde ise yaramadi attim cope :) ama siz deneyin
Corek otu yagi nasl kullaniliyo

Iste insanin aklina bim turlu sey geliyo :) ama dedgn gbi olume care yok

Inanki 3 gundr deniyim dedm suda ama bnde ise yaramadi attim cope :) ama siz deneyin
Corek otu yagi nasl kullaniliyo

Canım doğum başlayınca suya konuyor meryem ana eli ve atılmıyor.. Niyet edip koyacaksın. Annem benim çeyizimde iki tane koymuş biri ufak biri biraz daha ufak yanyana art arda hamile kaldım işte:)
Bir ablama bir tane koymuş bir çocuğu var, bir ablama suya koymuştuk sonra kap küçük geldi dedik doğumhanedeydi otu aldık oradan oraya taşıdık derkene sezaryanla doğurdu, açılma durdu..
Ben çok inanırım böyle şeylere..

Nasıl desem organ sesi duymak değil de doktorların ve hemşirelerin her konuştuğuna kulak kabartıp biraz tedirgin oluyor insan ya da ben öyle oldum bilemedim artık. Am lokalde zor değil aslında korkmana gerek yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…