2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım hadi inşallah kolay olacak doğumun. Açılmayı kolaylaştırmak için yürümeyi önerirler hep ama senin zaten rahim ağzın hazır durumda. Belki bu sebeple yürümene doktor sıcak bakmayabilir. Diğer yöntemler; pilates topunda oturmak ve kalçandan (omuzların sabit) sağa sola, öne arkaya, dairesel hareketler yapmak, ılık duş alıp rahatlamak, çişini tutmamak var. İstersen yürüme ve pilates topundaki egzersizleri bir sor. Yap derlerse yap. Dinlen, güzel beslen, gücünü topla vücudun zaten gerekeni yapacaktır. Çok heycanlı canım. Grubumuzun ikinci bebeği olacak galiba :))

Ben bunu aile hekimine sordum güldü bana lokal olunca etkilenmiyormuymuş Bebek dedi aynı şey dedi. 5 dkda neyden etkilenecek böyle şeyleri düşünme dedi

Benim geçmiyor bir müddet, hatta bazen bir iki saati buluyor ağrılarım. Uzanıp dinlenince geçiyor ama. Bazen vajinaya batma hissiyle beraber geliyor ağrılar o zaman sinirim bozuluyor.
Benimde geçen hafta adet sancısı gibi geçmeyen ağrıö vardı canım belimde karnımda acile gittik düzensiz sancım çıktı doğum sancısı değil ama doğum sancısına çevirebilir dedi dr 3 tane serum yedim tamda senin haftalrındaydım biraz daha bekle sıcak tut kendini bu çnemli karnını belini sar üşümesin geçmezse bi git dr
Geçmiş olsun

Maşallah kilosu iyi ama canım

Reactions: 9ay
Kızlar canım çok sıkkın içimden hiçbişi yapmak gelmiyor..heyecan korku endişe stres hepsini bi arada yaşıyorum..doktorumun son haftalarım kala bırakıp gitmesi buna en büyük etken tabii..

Yeni bir doktor buldum ama nasıl biri hiç bilmiyorum inşallah severim insanlara kolay alışamayan biriyim..en son 13 mayısta gittim doktora eski doktorum 3 hazirana gün vermişti(gideceği halde) acaba beklemesem de daha önce mi gitsem kafam çok karışık yaa içimi dokmek istedim

Canım stres yapma belki bu dr un daha iyi gelecek sana
Bence bekleme git ki alışma sürecin kolay olsun bu dr a

Hepimiz benzer durumdayız son haftaların stresi normaldir. Bir şey yapma zaten bizim artık sakin sakin oturup beklememiz gerek iş güç yapmak gezmek yok malesef. Hamilelikte en keyifli şeylerden biri doktora gitmek git bence rahatlarsın

Bel ağrılarımın sancıyla ilgisi olabileceği gelmemişti aklıma, o yüzden doktora gitmeyi de hiç düşünmedim :) cumartesi günü kontrolüm var, ilk kez nst'ye bağlanacağım. Daha erkene almama gerek var mıdır ki acaba randevumu?

Yani canım adetken sancı nasıl çekiyorsan aynı çyle sancın varsa kendini sıcak tut belini karnını sar geçmezse git dr
Benim resmen adet sancısıydı hamile olduğumu bilmesem adet oldum zannederdim yani
Sen sancını daha iyi bilirsin
Ben dr gittiğimde iyi ki de gelmişsin bebiş gelmeye niyetlendi dedi dr

Doğum sancısı belden geliyormuş Can'ım arkadaşıma doktoru böyle demiş

Anladım canım, çok saol yardımların için :) Bir iki gün daha dikkatli kollayayım kendimi, ayaklarımı. Eğer şiddetlenirse ağrım ya da daha uzun sürmeye başlarsa randevumu öne alayım.

Anladım canım, çok saol yardımların için :) Bir iki gün daha dikkatli kollayayım kendimi, ayaklarımı. Eğer şiddetlenirse ağrım ya da daha uzun sürmeye başlarsa randevumu öne alayım.
Rica ederim :)) aynen canım dediğin gibi yap daha iyi

Inanirmisin dktr dinlen dedi :) ama bn sanci gelirse bsyler yapabiliyim diyorum bliym hc dglse :) tsk ederim ama su agri icin arada comelip oturayim

Canım başından beri demiştim sana serra lar nazlı oluyor erken doğurmayacaksın ve kolay doğumun olacak diye... Bak gör..

1. Ilık duş al su beline de vurabilir, rahatlatır.
2. Yürüyüş merdiven kalça hareketi squat..
3. Eşinle birliktelik de açılmayı sağlıyor, eşin görev gibi düşünsün. Erkekler son zamanlarda korkuyor nedense.
4. Ellerini parmaklarını yağla oraya masaj yap. Yumuşat.
5. Nefes egzersizi cüxudunla bebeğinle konuş.
6. Lavanta yağı kokla rahatla
7. Bol su hurma ye. Bunlar çok etkiliyor.
8. Güzel yemek ye güçten düşme. Acılı şeyler ye doğal şavman etkisiyle vücudu doğuma hazıflıyor yine..

zeyzey3428 canım sağlıkla kavuş bebişine inşallah. Allah sana kolay bir doğum nasip eder inşallah.
Bu topik açıldığından beri düzenli okarak paylaşım yaptın canım. İyi kötü anılarımızı paylaştık. Umarım bundan sonra heo güzel anılarımızı paylaşırız. Minik bebişlerimizle olan hoş anılarımızı paylaşırız. Doğum yaklaştıkça duygusallık seviyem tavan yapıyor galiba.

ben zaten yuruyemiodum daha fazla bekledigimiz zaman agirlik yapip bebis strese giriodu doktorla birlikte karar verdik odem fazlaydi kalcada ..evdeyiz simdi dikislerim cok acıo sancılı bi surecti sezeryan umarim ayaklanirim tek istegim bu su an Allahim hayirli bi sekilde bi nefeste kurtulmayi nasip etsin size

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…