2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlaarr iyi geceleer bende simdi hastaneden geldim... sancilarm bsladi galiba.. nst iki kez cekildi kalp atislari iyiydi bn sanciyi yine hissetmedim doktr da alttan muayene yapiyim bi dedi bn istemiyorm sancim yok dedim.. bebis iri bide suyum yine fazlymis :/ sezaryenden hic bahsetmedi acil doktoruydu kendi doktrm deildi. Tamam seni gondereyim ama dogum icin buyuk dogum hastanesine git dedi bebegin bobrekleride buyuk gozukuyo dogumdan sonra kontrol altina alinir dedi sekerm cikmamisti iki kez yuklenmesine ragmen ama niye boyle oluyo anlamadm korkuyorm sabaha kalmaz dogurursun belki dedi.. off dua edin nolur..
Canım dualarımız seninle . Az kalmış senin de günün . Korkma bugün de olsa doğum. Bebisiné kavuşacaksin. Buna odaklan. İnşallah hayırlı güZEL haberlerle gelirsin..

Kizlaarr iyi geceleer bende simdi hastaneden geldim... sancilarm bsladi galiba.. nst iki kez cekildi kalp atislari iyiydi bn sanciyi yine hissetmedim doktr da alttan muayene yapiyim bi dedi bn istemiyorm sancim yok dedim.. bebis iri bide suyum yine fazlymis :/ sezaryenden hic bahsetmedi acil doktoruydu kendi doktrm deildi. Tamam seni gondereyim ama dogum icin buyuk dogum hastanesine git dedi bebegin bobrekleride buyuk gozukuyo dogumdan sonra kontrol altina alinir dedi sekerm cikmamisti iki kez yuklenmesine ragmen ama niye boyle oluyo anlamadm korkuyorm sabaha kalmaz dogurursun belki dedi.. off dua edin nolur..
Can'ım korkma nasılsa olacak erken de değil artık kolayca sağlıkla doğur inşallah takip et kendini dikkatlice birimiz doğursa hepimiz doğurmuş gibi heyecanlanıyoruz.

Canim hayirli ugurlu olsun,insallah tez zamanda eve gelir bebegin,sutle ilgili sikintini okudum,ben de haziranda kiz annesi olcam kismetse,bir de 6 yasinda oglum var,onun zamaninda Mersin taraflarinda bilinen lohusa kaynarindan icmistim gunde 2 lt.sutum cok boldu şükür. 2 sene emzirdim,kaynar 7 baharatla yapiliyor,zerdecal,karanfil,havlican,zencefil,yenibahar,cubuk tarcin,muskat cevizi.baharatlardan birer kök al,bir tulbente sar,taşla ez,2 lt. Suya at rengi kahveye donene kadar kaynat,seker ekle,sicak,soguk icebilirsin,ablamin ilk dogumunda sutu gelmemisti,emziremedi oglunu,ikincide bu kaynari yapip hastaneye goturdum,evde de devam etti,kizi 3 yasina kadar emdi masallah hem logusa depresyonuna da yardimci oluyor bu baharatlar. Allah yardimcin olsun,hepimize saglikli dogumlar,bol sutlu gunler
Bu formülü ben de not aldım Can'ım çok Sağolasın

Cnm vakti yaklasti artik bebek kac kiloki korkuttukar sni byle.
Allahim kokaylik versn bnde bekleyenlerdenim suan dogumu o yuzden sabir ve dua lazim.

:KK6:Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size:KK6: :anne:ŞAFAK-3:anne:

Geçmiş olsun canım
Telas etme zaten zamanları geldi artık hayırlıısı olsun

Gunaydin kizlar, bu sabah beyin ve sinir cerrahindayim.. Belimdeki 3 fitiktan dolayi normal dogum yapip yapamayacagimi danisacagim kendisine ama cok gergin hissediyorum.. Bebegimin kilosu, suyu, pozisyonu, benim anatomim uygun cunku normal doguma ve en azindan bunu denemek istiyorum.. Dua edin bana.. Burdan alacagim sonuca gore cmt gunu kadin dogumcumla gorusecegim.. Offf, cok gerildim bebisim bile kimil kimil icimde..

Kızlar ya ben uyandığımdan beri 1 saat bebeğin hareket ettiğini hiç hissetmedim : ((( çok panik oldum

Kızlar ya ben uyandığımdan beri 1 saat bebeğin hareket ettiğini hiç hissetmedim : ((( çok panik oldum
Uyuyodur annesi, aç göbeğini seyret. Ben bazen hissetmiyorum ama görüyorum, o zaman rahatlıyorum zira minik dalgaları falan beyin artık algılanıyor, alıştık diye galiba

Valla bana sen alistn sanci ck hssetmicn dynce bn daha korktm :) hstaneye yetisemezsem diye
Bnde cuma gene gtcem
Ayy ne güzel işte anlamadan doğurmuş olacaksın. Benim komşum anlatmışyı geçen hafta eltisi üçüncüyü doğurmak için şifa hastanesine gitmiş. Daha doktoru gelemeden. Oturduğu sandalyede doğumu başlamış. Komşum n diyorki hastaneye girdikten 10 dakika sonra doğurdu. Kadın da keşke devlet hastanesine gitseydim. Doktoru bile göremeden doğurdum ama 1400 tl ödedik demiş.:KK70:

Uyuyodur annesi, aç göbeğini seyret. Ben bazen hissetmiyorum ama görüyorum, o zaman rahatlıyorum zira minik dalgaları falan beyin artık algılanıyor, alıştık diye galiba
Çok şükür kıpırdadı. Oh. Kıpır kıpır değil ama ben buradayım dedi. Son günlerin heycan mıdır nedir çok korkuyorum

Benim dr sezaryana alır gibi geliyor ama epidural takıldıktan sonra istemem herhalde
Kardeşin neden istemiş ki epidural etki mi etmemiş
Sancılarda ve doğurmakta çok zorlanınca epidural verin bana demiş önce.açıklık 4cmyi geçtikten sonra veremeyiz denmiş canım.bu sefer de sezaryen diye tutturmuş damatla ikisi birden.o da olmaz artık demişler.en sonunda vakumla cekmisler bebeği..

Canim hayirli ugurlu olsun,insallah tez zamanda eve gelir bebegin,sutle ilgili sikintini okudum,ben de haziranda kiz annesi olcam kismetse,bir de 6 yasinda oglum var,onun zamaninda Mersin taraflarinda bilinen lohusa kaynarindan icmistim gunde 2 lt.sutum cok boldu şükür. 2 sene emzirdim,kaynar 7 baharatla yapiliyor,zerdecal,karanfil,havlican,zencefil,yenibahar,cubuk tarcin,muskat cevizi.baharatlardan birer kök al,bir tulbente sar,taşla ez,2 lt. Suya at rengi kahveye donene kadar kaynat,seker ekle,sicak,soguk icebilirsin,ablamin ilk dogumunda sutu gelmemisti,emziremedi oglunu,ikincide bu kaynari yapip hastaneye goturdum,evde de devam etti,kizi 3 yasina kadar emdi masallah hem logusa depresyonuna da yardimci oluyor bu baharatlar. Allah yardimcin olsun,hepimize saglikli dogumlar,bol sutlu gunler

Musadenizle mersinli olarak müdahale edeceğim. Cok guzel anlatmissiniz.Kaynari ezmedende kaynatabilirisiniz aynı şekilde içerken üzerine mutlaka dövülmüş ceviz atın hem tadı hem vitamini tavan yapıyor. Birde Bu kökleri suyunu içince tekrar kaynatabiliyorsunuz.

Aynen öyle canım. Yok dedim ya şükürler olsun. Her hafta gidince Artma oluo hiç değilse. Gelisimi dursa etse allahım korusun. Şükür bu gunlerimize. . Sağlıkla şafak sayar olduk . Az kaldı . Minnakim benimle olacak. Darısı sana olsun. Bu haftalarà geldiğini de görelim ,) :KK66: :KK66:
29.haftaya geldim bile:)daha dün gibi senin topikteki ovu.testleriyle her ay ağlamalar:)sağ salim alalım kucaklarımıza da alırız inşallah

Tesekkurler canim, ne kusuru estagfurullah.. Inciri ben de duymustum ama henuz denemedim. Ne duysam siradan deniyorum yarin da hurmaya incire baslarim artik. Hangisi tutarsa bakalim.

Oncelikle hayırlı olsun bebeğin. Facebook da emziren anneler grubunda Sana tecrübeli adminler yardimci olabilir.benim de takip ettiğim kadarıyla ilik duşta göğüslerine masaj yap. Süt sağma makinesiyle sagman gerekiyor. Süt kanallarının açılması için. Veya elinle sagmaya calis.Bebeğin emiyor mu seni?
Kaliteli Beslen.
Yemë içmeden ziyade bol bol su tüket ve dinlen. Strese girme hersey yoluna girecek,olumlu düşün.

Back
X