2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende gün aldım çok şükür 8 haziran ikinci doğumum sezaryen olucak ilki de o şekilde oldu oğlum 4 kilo doğdu ama şimdi kızımız biraz küçük yani dün ki kontrolde doktor bu normal bi bebek olacak abisi gibi Tombik olmayacak dedi kızımın kilosu suan 3200 civarında bakalım Rabbim doğum yapanların ağrılarını bi an once dindirsin bebişler yıkansin doyurulsun ve mışıl mışıl uyuyup büyüsünler anneler rahat etsin inşallah ben ilk doğumum da ameliyathane ye girerken aklıma hiç birşey gelmedi dua bile edemedim aklım durdu sanki korkuda yoktu ama bunda çok korkuyorum hayırlısı inşallah hepimiz için ve aldigimiz kilolarda bi an once gitsin inşallah

Merhaba anneler Doğum yapan annelerin gözünüz aydın sağlıkla sihatle büyüsün kuzular.
Kızlar siz dogsun diye sabirsizlaniyorsunuz ben de allah im en azından bi hafta daha diye dua ediyorum malum ödevler işler güçler bitmedi uzadıkça uzuyor kaç gündür de sancım kasılma var calisamiyorum verimli. Bana dua edin isim gücüm bitsin kafam rahat doguma gireyim bebeğin keyfine varayim. Oglusumla hiç ilgilenmez oldum zaten. Bu arada oğlum doğum kanalından uzakmış sevinsem mi uzulsem mi bilemedim

Gözünaydın canım sağlıkla büyüt inş. Boyu kilosu kaç canım? En son kontrolünde boyuna kilosuna kaç demişlerdi?

Bu hafta ne bereketliymiş , baya doğuran annelerimiz oldu :)) doğum Yaptım diye yazanları görünce heyecanlanıyorum , kendi doğumum ne zaman olcak acaba , hocanın verdiği 16.06.2016 da mı yoksa daha öncemi bıcırık :)) sağlıkla sıhhatle gelsinlerde , 20 gün daha beklemeye razıyım ...

Canım inş en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alırsın Allah kolaylık versin işlerinde de doğumda da

zeyzey3428 peki açılma olmazsa seni sezeryana alırız falan demedi mi, ne kadar süre böyle sürermiş acaba. Bu arada çok güzel sütün olacak inşallah bu kadar uzun süre sancıyla..
Aasanci cekenin sutumu olurmus :) hic duymamistm gzl bi haber verdin bana.
Iste yrn sabah gel karar vercz suan hic bsy yapamam dedi sadece uabanci bi terim syledi bu kdr sanci varken ic karnin catkar dedi bnde kurcalamadim suan geberiyrm agridan yuruyrm oturyrm kalkiyrm dusa gryrm yk bi yerde ck sicak tutmak iyi gelirmis aksam eve gdnce sicak su torbasi sarcam

Istanbukda olamman daha iyi olms :) bulundugub yer daha ferah ve saglamdir :)

Bi kere gttm devlete bi daha gitmem ztn hataydi

Aynen daha ferah bandırma ama çok esiyor çok soğuk kış burda tek dez avantaj o.

Bende devamlı devlete gidiyorum ama devletten devlete fark var buranın hastanesi çok iyi doktorları olsun hemşireleri yazicilari vs. İlgililer.

Aynen canım. Az daha sabır geçecek bugünler de :) benim bebiş henüz kanala girmedi baya yukarda duruyor mideyle ilgili sikayetlerimi ona bağlıyorum biraz da.

Canım Allah yardımcın olsun , evet sıcak banyo yapmakta rahimi uyarır, sıcak su torbası da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…