2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar taşıma ana kucağı olarak ne aldınız ben yeni alacağım ve kararsız kaldım birde sizce bun oto koltuğu ana kucağını ne zamana kadar kullanabiliriz ??

Ayy canım yaa gidip gelmekten yoruldun valla :):) seninki bayaa nazlı çıktı valla :) daha karnında büyüyesi var demek ki :) canın çok acımıyordur inşallah.

Gözünaydın hadi Can'ım

seker000 cnm isindr basarili biriyse artk guler yuzune bakma bide haftan ilerledi dktr sni tanimiyo bi snraki gidisinde daha iyi olur araniz
Ayy canım yaa gidip gelmekten yoruldun valla :):) seninki bayaa nazlı çıktı valla :) daha karnında büyüyesi var demek ki :) canın çok acımıyordur inşallah.
Hic sorma ya smdiden naz yapiyo esimde diyo bunun adini nazli melis koyalim bize cektiriyo diyo dedm dgru diyosun nazli kizim diye sevcm ztn onu :)
Bide dktr bu tur durumlarda ic karin catlayabiliyo dedi ne demek istedi anlamadm
Bebek strese giriyo bnm cnm ck yanmiyo ama ona uzuluyrm icerde sanci icinde duruyo yavrucum

Sağlıkla kavuşun birbirinize canım
Acısız ağrısız bir doğum olur inşallah
Bebişinle musmutlu bir hayata başlıyorsun allahın izniyle

Hyrli olsun insallah rabbim sag salim kavustursun

sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah :) hayırlı doğumlar olsun

hadi hayırlısıyla kavuşun, önceside sonrası da rahat bi doğumun olsun sütün de hemen gelsin inş.

Sağ salim kavuş inşallah haberlerini bekliyoruZ

Allah sağ salim kavuştursun inşallah darısı bizlere olsun sağ salim kavuşalım miniklerimize

@MeIodi YiNgYaNg baldamlasxixmelis @taze_anneee kızlar inş doğumlarınız çok güzel geçer ve sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi. İlk fırsatta da mesajlarınızı bekliyoruz

Güzel dilekleriniz icin hepinize tsk ederim.
Cok şükür kizim iyi,benim de biraz sancim agrim var

@HK77 doktor keyfi yerinde diyosa bekliyo canım bana 33. Haftada dedi yeri rahat keyfi yerinde dedi 39+0 olduk bugün ne ses var ne soluk heralde 40ı tamamlıycak bnm fındık kız

Al benden de o kadar. Sabah drdaydık 40ı tamamlayacak galiba dedi. Hiç niyeti yok minnoşun gelmeye.

Reactions: 9ay
kızlar taşıma ana kucağı olarak ne aldınız ben yeni alacağım ve kararsız kaldım birde sizce bun oto koltuğu ana kucağını ne zamana kadar kullanabiliriz ??

Canım arkadaşımın kızı 7 aylık oldu artık belini kaldırıp kendini öne atıyor. Hadi 1 ayda emniyet kemeriyle böyle kullansa en fazla 8 ay falan kullanılacak demekki oto koltugu ana kucağı

Heralde hiç farkında değiller anne babaları onları nası heycanla merakla bekliyolar yaa bazen kendi kendime stres yapıyorum niye doğmuyor diye :)) sonra diyorum aman sağlıkla hayırla gelsinde ben beklerim diyorum. Bizim baba çok heycanlı benide geriyo gebito

Sevmediysen bence hemen bir dr daha bul iki dra birden git hangisiyle devam edeceğine karar verinceye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…