2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Allah kolaylık versin zeyzey. 3 dakikada bir demek çok sık değil mi? Allah sana ve bebişe güç versin. Açılmayı hızlandırmanın yolu yok muymuş?

Ben de hamileliği çok seviyorum. Onun içeride hareket etmesini hıçkırmasını. Ama bir sorun olmadan sağlıkla gelsin istiyorum. Bir sorun olursa korkum var yani hep.
Cuma son ikimizinde bekleyecek mi dr 40tan sonra birşey dedi mi?

Reactions: 9ay
Canim bikac gune dogurursun gibime geliyo hayirli zamanda saglikla gelsin insallah. Bende tik yok ptesi gidicem ins cok merak ediyorum ne alemde

Sen rahatsan o da rahattır annesi. Sen de o da bu zamanlara göre yaratıldınız :) kasılma filan oluyor mu peki sadece sancı mı?

Belki 1-2 gün beklerim dedi ama bilmiyorum ki suni sancı vercem dedi olmazsa sezeryan dedi . Hayırlısı seninki ne dedi. Hangi şehirdesn gebito

Tansiyonum 13/9 civarındaydı preeklemsi korkusuyla hiç beklemrm gününü doldurunca alırım diyordu. Bugun tansiyonu 12/7 görünce biraz yumuşadı. Biraz günün gelsin konuşuruz gene dedi. Açılma hiç olmazsa suniyi denemek iyi fikir değil dedi. Haftaya erteledi tüm bu konuşmaları. Bursadayım ben. Sen hangi şehirdesin?

Reactions: 9ay
Arkadaşlar çarşamba günü 37+3 te kizimiz dünyaya geldi cok şükür. Suyumuz neredeyse kalmamıştı ve 4 cm açıklık vardi. Kalp atışları da biraz yüksek olduğu için bir gün bekledik ana sancılar bir türlü gelmeyince suni sanciyla normal doğum gerçekleşti. Tek sorunumuz 2 buçuk yaşındaki kizimla ikisiyle idare etmek zor oluyor

Darisi yavrusunu bekleyen siz tatlı annelere inşallah. Biliyorum kiminiz sabırsızlıkla bekliyorsunuz kiminiz de normal mi sezaryen mi olsa diye karışık hallerdesiniz. Hakkinizda hayırlı olan neyse Rabbim onu nasip etsin kolay doğumlar diliyorum herkese. Yavrusunu kucağına alanlar hayırlı olsun öpüp koklayin kuzularinizi

[Q
Allah kolaylık versin zeyzey. 3 dakikada bir demek çok sık değil mi? Allah sana ve bebişe güç versin. Açılmayı hızlandırmanın yolu yok muymuş?
Malesef ck sk ebe annemde muayene etmsti bni snn suan dogum yapman lazim ama ilackarin etkisi hala gecmedi bkliceksn demisti dktorumda oyke diyo
Kizlaaar bittiii cok sukur.. berbat bir sezeryan gecirdim.. acayip agri sizi... ama iyiyiz cok sukur.. darisi basiniza...
Hadi gecmis olsn rabbim bizidr kurtarsn insallah
Canim bikac gune dogurursun gibime geliyo hayirli zamanda saglikla gelsin insallah. Bende tik yok ptesi gidicem ins cok merak ediyorum ne alemde
Ay inallah kendi gelir oyle cok normal doguma hazirlandmki evde hep nefes egzersizi yapiyr. Eglip kalkiyrn dusa giriyrm ama yk
Sen rahatsan o da rahattır annesi. Sen de o da bu zamanlara göre yaratıldınız :) kasılma filan oluyor mu peki sadece sancı mı?
Kasilma ck sk oluyo arkasbdan iste bel agrisi kasik agrisi bacagima vuruyo snra
Bn onu dusunuyrm insallah icerde iyidir

Rabbim bizidd kurtarsn sag salim inslalah snnde

Zeyzey bende bugun kontrole gittim. Kasilmalar azalmis duzensizlesmis. Tekrar acilma muayenesi yapmadi. 1 hafta sonra gel dedi. Bizimki vazgecti gelmekten. Insallah sen dogurursun hemencik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…