2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben hiç kg almadım.37 bitti 38 sayıyorum ama son haftalardan korkuyorum.

Hep istifra ettiğim zor bir hamilelik geçirdim bir de nir buçuk yaşındaki kızımla tek ilgilendim. Haliyle terlemekten vs kg bile almadım.. Ama lohusalıktan korkuyorum.

Bir de doğum ypınca kaç kg gider merak ediyorum:))

Yaptirmadim ama cok guzelmis saglikla kullanin sende kizinda canimm:)

Amin insaAllah canim.. Rabbim sana da tek sancida kucagina almayi nasip etsin.. ben bi haftadr acaip sanci cekiyorum ama acilma birden olacak galiba bekliyoruz Allahtan hayirlisi hepimiz icin...

Cnm hala bekliyrm bndede ielrleme yok :) artk dktr bikti hftaya c.tesi gel dedi son gunr kdr bekleme karari aldi acilmaolck bska sansi yk dedi hergun yuruyus ve hareket onerdi

Yaptirmadim ama cok guzelmis saglikla kullanin sende kizinda canimm:)
Nbr canim nasilsin :) snde ilerleme var mi hic :)
Biz bzimkini kndi haline biraktk artk ilgilenmiyrz babada annede yoruldu artk git gel doktora:)
m_rv_ cnm bsy sorcam dktrun sana hic yatiralm sni filan demedi mi suni sanci vs dye

Biz bzimkini kndi haline biraktk artk ilgilenmiyrz babada annede yoruldu artk git gel doktora:)
m_rv_ cnm bsy sorcam dktrun sana hic yatiralm sni filan demedi mi suni sanci vs dye
Yoook canim hatta 1 hafta sonraya kontrol gunu verdi. Gerci benim agrilar azaldi ondan olabilir. Bide duzenli cikmadi son gittigimde. Daha vakti oldugu icin galiba 40 i gecmis olsa suni sanci derdi galiba

Nolsun canim bugun garip bi haller oldu bana. Belimin tam ortasinda. Bi saat bibucuk saat sanci cektim adet sancisiyla beraber. Dedim heralde geliyo bizimki ama suan sadece adet olcak gibi sancim var bayadir. O gecmedi. Evde uzandim oturuyorum. Cok bunaldim bu hallerimden.gecede sag kalca kemigimin siziisina cok uyandim halada yururken sagdan belime dogru sizliyo. Ptesi gidicem bakalim baska bisey varmi.

Kizlar benimde bi haftadir ara ara giren ama sonra gecen sancilarim vardi dun gece saat 1 de esim geldi tam uyuyacaktik ki 2 de sancilarim basladi ama cok fazlaydi ve gecmiyordu esim hemen hastaneye gidelim dedi gitmek istemedim ama gittik nst de duzenli sancilarim cikti bu yuzden acilma muayenesi yapti ebe ve 1 cm acilma var istersen yatisini yapalim dedi ama ben istemedim eve gitmek istiyorum dedim sabaha kadar uyumadim devam etti ama 8 gibi gecti gitti bi kac saat once yine basladi ama simdi yine gecti ne oluyo nasil oluyo hic anlamadim baslayip baslayip neden geciyo acaba ama yoruldum cidden basim catliyo uykusuzluktan

Yürü canım zorda olsa yuru insan öyle açılıyor. Doktor 5dk sonra bakın geliyo dedi babasıyla bana bizde sok olduk hemen çıkarıyorlar zaten. Sonra sen onun ağlamasesini dinlerken (o arada cçocuk doktoru kontrol ediyor aglâmasida iyi bisey burada) doktor seni kapatıyor çok cabuk oluyo yaniyarim saatte bitiyo

Allah sanada kolaylik versin canim boyle cidden zor tam artik basladi olcak diyosun o kadar sanci cekiyosun sonra geciyo bende anlayamiyorum

Canim dogum sancisi 3dakika da bir oluyo. Ve normalde gecmiyo dahada siddetleniyo. Eger dinlenmeyle geciyosa yalanci dogum sancisidir. Bende de 2cm aciklik var geceleri cok kasılıyo karnim ama bi sure sonra geçiyo.

Canim dogum sancisi 3dakika da bir oluyo. Ve normalde gecmiyo dahada siddetleniyo. Eger dinlenmeyle geciyosa yalanci dogum sancisidir. Bende de 2cm aciklik var geceleri cok kasılıyo karnim ama bi sure sonra geçiyo.
Dinlenmeyle falan gecmiyo on dakikada bir oluyo ama yoruldum iyice uykusuzluk beni mahvediyor acaba yatisimi yaptirsa miydim diye dusunmuyo degilim ama beklemek evde cekmek istedim gecti

Çok doğru söylüyorsun. Doğumu pespembe göstermeye gerek yok. Tabiki zor bir olay. Sıkıntı olacak. Bunu başında bilmek ve kabul etmek lazım. Bu arada burada doğum planı yapılmıyor sanırım. Ben bir kağıda isteklerimi yazacağım ama kime vereceğim Nasıl olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…