- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.761
En iyisi. Bu yaşa gelmiş insanları değiştirebilecek değilsin. O yüzden görmezden duymazdan gelmek en iyisi :)AmiN canım , zaten bu tarz insanların bir türlü iki yakası bir araya gelmiyor , kalpleri fesat olduğu için kendinden çocuğundan çıkıyor ... Ezik ve kıskanç insanlar , ben o kategoriye koyuyorum :)) muhatap olmayarak en iyi yanıtı veriyorum ama bir yerden pırtlayıp moral bozmayı çok seviyorlar ...
Heh o bende de var işte. Tecrübe olmadığı için ne nasıl oluyor bilmiyoruz ne kadar anlatsalar da yaşamadan da anlayamıcaz. Ağrım var acaba doğum ağrısı mı acaba suyum mu geldi. Acaba hareketler azaldı mı vs vs vs. Bu da tedirgin yapıyor evet. Yoksa doğacaksa doğsun tabi :)Yok dusunmek degilde tam tersi acaba endiselenmelimiyim diye dusunuyorum sabahtan beri internetten arastiriyorum ama hic bisey bulamadim
Bir dahaki kontrolün ne zaman canım?Birbirimize sorarız artık
En son cuma günü gittim canım 2 gün önce..15 gün olmuştu gideli doktorum başka şehre gittiği için yeni bir doktor buldum ona gittim bu defa ne kadar erken tanışsak o kadar iyi diye..10 gün sonra yine gel dediBir dahaki kontrolün ne zaman canım?
Zaman verdik ama sen gelmedin deriz :) Dün çok yürüdüm, bugün hafif adet ağrısı benzeri ağrı var. Belki işe yarıyordur. Sen de dene istersen?39+2 bugün ve tık yok.Doğmayacak bence bu çocuk. Geçecek miadı alacaklar zorla
Ayni durumdayiz malesef gelmeye niyetleri yok galiba
:) hayırlısı olsun doktor ne diyor ?
Sağol canım inşallah pişman olmam ben de dediklerini düsundum o yüzden gelsin dedim eksik hissetmesin diyeİyi yapmışsın canım. Sen anne oluyorsun o da baba, o da anasını ister yanında haklı olarak... Gelsin doğumda yanınızda dursun iki üç gün sonra gider sonra çağırırsınız annenler vs yorulduğunda.. Ya da problem olursa gönderirsiniz..
Benim eniştem ablamın doğumunda tekti, aniden doğum olunca diğer şehirdeki ailesi yola çıktı ama biz aynı şehirdeysik hemen hastaneye toplandık. Enişteme sarıldık vs can ciğer gibiyiz ama ne zaman annesi gelince o zaman eniştem ağlamaya başladı anasına sarılınca. Yani obun desteği de kendi annesi oldu bizim kocaman ailemiz onun yanında olmasına rağmen... (Biraz riskli bi doğumdu, bebeği anneyi kaybedeceğiz diye kprkuyorduk)
Bir de gelse zaten çok durmaycak kaçacaklar, onların eline bu fırsatı vermemek lazım, aen bizi çağırmadın demesinler. Zaten kaçarlwr zoru görünce merak etme..
Bence çok yerinde olmuş kararıb, iyi yapmışsın..
Amin canın inşallah eşim sağolsun anlayışlı ama annesine de çok düşkün inşallah güzel Olur hersey :)H history1985 çok iyi yapmışsın arkadaşım eşin için sık biraz dişini o senin için an mutlu anında annesizliğe katlanıyo sende onun için katlanıver ve böyle eşin olduğu için şükret :)) Allah onları başımızdan eksik etmesin
Ben de öyle senin gibi arada kaldım ama onun da hayatının en özel günü sonuçta.lohusa halimle inşallah Üzmez beniH history1985 iyi yapmışsın bence de. Benim ailemle aynı şehirde yaşıyoruz. Doğumda gelinimize kadar bizden herkes hastanede olur ama kocam yalnız kalacak. Ben ona üzülüyorum. Kv ise hiç gelmekten bahsetmiyor. Ne yapsam bilemiyorum ben de. Kendim çağırsam benim kvde nazlıdır neye alınacağı belli olmaz ben lohusayken o kapris yapabilir. O nedenle çağırma ses çıkmazken kaşınma diyorum. Ama kocam yalnız buruk hissederse diye korkuyorum. Bilemedim yani.
Evet belki de hiç sorun çıkmaz demi iyi yönden bakmak lazımKv ile ciddi bir problemin yoksa canım en iyisini yapmışsın. O da eşinin annesi sonuçta. Eşine bu şekilde yaklaşmanın sana güzel bir geridönüşü olacaktır eminim. Belki onun ailesi tarafıyla aranızın iyileşmesine vesile olacaktır bu durum. Yaşayıp görmek lazım.
Ben de bir ara çok takmıştım kafayı ramazanda doğacağı için kv ler ailecek bizde kalma planı yapmışlar kv tek kalsa olmaz sahur iftar evde kim hazırlayacak diye sanırım aynı şehirdeyiz gerçi ama :/ :) bu durum beni rahatsız etmişti açıkçası. Çok şükür hiçbir problemimiz yok ama o anki psikolojik durumumdan korktuğum için istemedim. Ben kendi ailemi bile istemedim sakinliği seven bir yapım var :) ama sonra akışına bırakmaya karar verdim. Belki de hiç düşündüğüm gibi olmayacak. Ben istemiyorum diyerek boşuna eşimi üzmüş olcam. O yüzden sen de akışına bırak.
Doğumla ilgili filan bir şeyler dedi mi? Çatı muayenesi filan? Benim de önümüzdeki cmtesi. O zaman çatı muayenesi yapar herhaldeEn son cuma günü gittim canım 2 gün önce..15 gün olmuştu gideli doktorum başka şehre gittiği için yeni bir doktor buldum ona gittim bu defa ne kadar erken tanışsak o kadar iyi diye..10 gün sonra yine gel dedi
Ben de öyle senin gibi arada kaldım ama onun da hayatının en özel günü sonuçta.lohusa halimle inşallah Üzmez beni
Bendede bugun adet olcakmis olamiyomus gibi bir ağrı var ve karnim sert bebek hareketli hava yagmurlu evde herkes uyuyo herkesi bi ziplatasim var sancim var diyeeKızlar ben acayip yorgunum. Çok ama çok uykum var. Hafif karnım ağrıyor. Bacaklarımda hal yok. Sürekli tuvalete gidiyorum. Ellerim kupkuru oldu. Bugün hiç iyi değilim
Zaman verdik ama sen gelmedin deriz :) Dün çok yürüdüm, bugün hafif adet ağrısı benzeri ağrı var. Belki işe yarıyordur. Sen de dene istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?