- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.741
Cok tesekkur ederızz evet dunyaya gelen buyuyo valla darsı herkesın basına saglıkla ınsallahhhSite önemli değil tatlım yeter ki siz iyi olun. Maşallah paşa da çok büyümüş. Eskiler der ya doğan çabuk büyür cidden çok doğru canım. Sana ve yakışıklı oğluşuna sağlıklı bir ömür dilerim
Tedirgin olma canım haftan ileri artık. Rahat ol akışına bırak. Çok şükür doğsa da bir sıkıntı olmaz artık. Ben bile akışına bıraktım gelirse gelsin diyorum :) engelleyemeyiz sonuçta. Düşünüp durmak daha çok geriyor insanı. Tadını çıkar :)Canim inan benimde senden bi farkim yok. Bnm surekli kasiklarim agriyor hani adet olursun agrir ya bole. Aynen onun gibi. Dunde belden vurunca acaba dedim. Koku yoktu akintida ama bikac gundur idrarimin rengi koyulasti oda farkli bi belirti. Bendede acilma falan yok gec gelir diye dusunuyodum ama bilmiyorum simdi tedirgin olmaya basladim
Cok tesekkur ederımmm Allah ısteyen herkese nasıp etsn tum hamılelere hayrlı dogumlar nasıp etsınSenden bir haber gelmesine ve tabi iyi olmanıza çok sevindik. Güle güle büyüt yavrunu
Allah allaaaah. Böyle insanlara ne gıcık oluyorum ne gıcık oluyorum. Başkalarının mutsuzluğuyla nasıl mutlu olabiliyorlar yaaa. Ben canımı yakan birine onun da canı yansın diyemem yani Allah zaten her şeyi görüyor. Nasıl beddua edebiliyorsun. Bir de evin barkın değil giden bir can sonuçta. Sinir oldum bak şimdi. Allah ellerine dillerine düşürmesin canım.Çok doğru dedin canım , ağlarsa anam Ağlar hakikaten bi kendi annem ağladı , benim dışımdaya sorma bunların yüzlerine bakılacak bir tarafı yok, eltimde düşükten 2 gün sonra ofisimi aramış ( cep telimi sürekli taciz ettiğinden açmıyordum ) ben eşine beddua etmiştim 3-5 sene önce o tuttu diyor , hayır eşimde etliye sütlüye karışmaz zaten vakti yok , sallamaz bunları...
Allah'ım inşaallah bizlere en güzelini en hayırlısını nasip etsin de , kıskançlıklarından kudursunlar
Aramızda bir gün var ben de öyle düşünmeye başladım bizCanım suyun kokusu vs var mı bilmiyorum ama idrarın kokusu var sonuçta ordan ayırt edebilirsin belki. Bazen benim de oluyor öyle anlıyorum :/ ve suysa zaten gün içinde yine gelmeye devam eder. Öyle bir durumda da hastaneye gidersin. Bir Bu sancı sürekli mi oluyor ya. Hani belki aralıklarlaydı :/ sıklaşınca doğum gelmiş oluyordu filan.
Ayy ben doğurmaya yakın kimse kalmıcak forumda herkes bebişiyle :):) ben bunları kime sorcam :):):
Yok dusunmek degilde tam tersi acaba endiselenmelimiyim diye dusunuyorum sabahtan beri internetten arastiriyorum ama hic bisey bulamadimTedirgin olma canım haftan ileri artık. Rahat ol akışına bırak. Çok şükür doğsa da bir sıkıntı olmaz artık. Ben bile akışına bıraktım gelirse gelsin diyorum :) engelleyemeyiz sonuçta. Düşünüp durmak daha çok geriyor insanı. Tadını çıkar :)
AmiN canım , zaten bu tarz insanların bir türlü iki yakası bir araya gelmiyor , kalpleri fesat olduğu için kendinden çocuğundan çıkıyor ... Ezik ve kıskanç insanlar , ben o kategoriye koyuyorum :)) muhatap olmayarak en iyi yanıtı veriyorum ama bir yerden pırtlayıp moral bozmayı çok seviyorlar ...Allah allaaaah. Böyle insanlara ne gıcık oluyorum ne gıcık oluyorum. Başkalarının mutsuzluğuyla nasıl mutlu olabiliyorlar yaaa. Ben canımı yakan birine onun da canı yansın diyemem yani Allah zaten her şeyi görüyor. Nasıl beddua edebiliyorsun. Bir de evin barkın değil giden bir can sonuçta. Sinir oldum bak şimdi. Allah ellerine dillerine düşürmesin canım.
:) hayırlısı olsun doktor ne diyor ?39+2 bugün ve tık yok.Doğmayacak bence bu çocuk. Geçecek miadı alacaklar zorla
Ya aynenGünaydııııınnnn kızlar, böyle yazınca melodi arkadaşımız geldi aklıma. Ondan hiç ses çıktı mı, ben görmedim.
Dışarda o kadar güzel bir hava var ki, mis gibi, kuşlar cıvıl cıvıl ne güzel vakitlerde doğumlarımız :)) yıkaya yıkaya büyütelim cücelerimizi, tabi önce doğurmalıyız :)
benım bebegımde cok kucuk cınsıyetınız ne belkı genetık olabılır ben bı gun hastanede yattım sırf bu yuzden 36+3 de 2400 cıktı bızımkı degunaydin herkese.bende dun kizimin eski kiyafetlerini yikadim biraz sararmislardi.yeni cicilerimizide yikadim.yavas yavas valizimizi hazirlamayi dusunuyorum.benim bebisim biraz zayif gecen hafta 2300 grdi.insallah baska sikintimiz olmaz.
Ya kasmiyrm artk biraktm kendi halina su gelse bile 24 saati var ayy ztn son 15 gun geldi geldi gelmedi zorla alcaz artk onu ordanAy sorma bugün. Kv .de dioki .ben wc ye gittim bami baktım bebem doğdu. Kestim göbeğinı sildim koydum kenara bebeği. Hay allah.... ben de normal istemiom sezeryan istiommmm ü anlatiom bu kadına
Kızlar ya sizden bi akıl alayım ben daha önce söylemiştim kayinvalidemi ilk doğum zamanı istemedim toparlaninca gelsin dedim eşim de tamam demişti.çünkü alingan bi insan ve ailemle pek anlasamiyo Bİ de evlenince eşim memleketini bırakıp benim memleketime geldi annesi zaten kırgın ona bu konuda kardeşleri de dahil.yani en ufak bişeyde hep benim ailem var ama onun ailesinden kimse yok o da üzülüyo farkındayım dün konuştuk herkes ona annen ne zaman gelecek diye soruyomuş doğum muhabbetine onun da morali bozulmuş cagiramiyo die sanırım.işte dün dedi ki doğum sırasında seni beklerken buruk olucam senin ailen arkadaşların gelecek benim kimsem olmayacak diye ama seni de düşünüyorum haklısın stres olursan çocuğumuzu etkiler dedi çıkmazda kalmış ben D3 çok üzüldüm empati yaptım çağır anneni dedim gaza geldim :) şimdi de kara kara düşünüyorum iyi mi yaptım die :) sizce? Siz olsanız napardiniz?
HK77 gercekten hava ck guzel yatak istirahatim bttigi icin iki gundur gece gundz disardayz dun piknige gttk gece sabah kahvaltiya gttk deniz kenarina bol bol yurudum terldim gldm :) smdi camasr yikaniyo bgn ilk defa kndimi iyi hissediyrm dogum iyiligimi acaba gece hic agrisz uyudum
Bende o da yok zor gidiyorumDoğumun yaklaştı mı acaba hadi hayırlısı bende sadece WC'ye gidecek kadar enerji var
Ayni durumdayiz malesef gelmeye niyetleri yok galiba39+2 bugün ve tık yok.Doğmayacak bence bu çocuk. Geçecek miadı alacaklar zorla
Birbirimize sorarız artıkCanım suyun kokusu vs var mı bilmiyorum ama idrarın kokusu var sonuçta ordan ayırt edebilirsin belki. Bazen benim de oluyor öyle anlıyorum :/ ve suysa zaten gün içinde yine gelmeye devam eder. Öyle bir durumda da hastaneye gidersin. Bir Bu sancı sürekli mi oluyor ya. Hani belki aralıklarlaydı :/ sıklaşınca doğum gelmiş oluyordu filan.
Ayy ben doğurmaya yakın kimse kalmıcak forumda herkes bebişiyle :):) ben bunları kime sorcam :):):)
Ayy bilmiyorum görenler karnın aşağı inmiş Ramazanın ilk haftası doğurursun gibi yorumlarda bulunuyor :):) o erken de şöyle bi 3 hafta sonra filan iyi gayet :)Aramızda bir gün var ben de öyle düşünmeye başladım biztemmuz annelerine daha yakınız sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?