2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok tesekkur ederızz evet dunyaya gelen buyuyo valla darsı herkesın basına saglıkla ınsallahhh

Tedirgin olma canım haftan ileri artık. Rahat ol akışına bırak. Çok şükür doğsa da bir sıkıntı olmaz artık. Ben bile akışına bıraktım gelirse gelsin diyorum :) engelleyemeyiz sonuçta. Düşünüp durmak daha çok geriyor insanı. Tadını çıkar :)

Allah allaaaah. Böyle insanlara ne gıcık oluyorum ne gıcık oluyorum. Başkalarının mutsuzluğuyla nasıl mutlu olabiliyorlar yaaa. Ben canımı yakan birine onun da canı yansın diyemem yani Allah zaten her şeyi görüyor. Nasıl beddua edebiliyorsun. Bir de evin barkın değil giden bir can sonuçta. Sinir oldum bak şimdi. Allah ellerine dillerine düşürmesin canım.

Aramızda bir gün var ben de öyle düşünmeye başladım biz temmuz annelerine daha yakınız sanki

Yok dusunmek degilde tam tersi acaba endiselenmelimiyim diye dusunuyorum sabahtan beri internetten arastiriyorum ama hic bisey bulamadim

AmiN canım , zaten bu tarz insanların bir türlü iki yakası bir araya gelmiyor , kalpleri fesat olduğu için kendinden çocuğundan çıkıyor ... Ezik ve kıskanç insanlar , ben o kategoriye koyuyorum :)) muhatap olmayarak en iyi yanıtı veriyorum ama bir yerden pırtlayıp moral bozmayı çok seviyorlar ...

Ya aynen MeLoDi den hiç ses yok özledik günaydınlarını

gunaydin herkese.bende dun kizimin eski kiyafetlerini yikadim biraz sararmislardi.yeni cicilerimizide yikadim.yavas yavas valizimizi hazirlamayi dusunuyorum.benim bebisim biraz zayif gecen hafta 2300 grdi.insallah baska sikintimiz olmaz.
benım bebegımde cok kucuk cınsıyetınız ne belkı genetık olabılır ben bı gun hastanede yattım sırf bu yuzden 36+3 de 2400 cıktı bızımkı de

Ay sorma bugün. Kv .de dioki .ben wc ye gittim bami baktım bebem doğdu. Kestim göbeğinı sildim koydum kenara bebeği. Hay allah.... ben de normal istemiom sezeryan istiommmm ü anlatiom bu kadına
Ya kasmiyrm artk biraktm kendi halina su gelse bile 24 saati var ayy ztn son 15 gun geldi geldi gelmedi zorla alcaz artk onu ordan

HK77 gercekten hava ck guzel yatak istirahatim bttigi icin iki gundur gece gundz disardayz dun piknige gttk gece sabah kahvaltiya gttk deniz kenarina bol bol yurudum terldim gldm :) smdi camasr yikaniyo bgn ilk defa kndimi iyi hissediyrm dogum iyiligimi acaba gece hic agrisz uyudum

İyi yapmışsın canım. Sen anne oluyorsun o da baba, o da anasını ister yanında haklı olarak... Gelsin doğumda yanınızda dursun iki üç gün sonra gider sonra çağırırsınız annenler vs yorulduğunda.. Ya da problem olursa gönderirsiniz..

Benim eniştem ablamın doğumunda tekti, aniden doğum olunca diğer şehirdeki ailesi yola çıktı ama biz aynı şehirdeysik hemen hastaneye toplandık. Enişteme sarıldık vs can ciğer gibiyiz ama ne zaman annesi gelince o zaman eniştem ağlamaya başladı anasına sarılınca. Yani obun desteği de kendi annesi oldu bizim kocaman ailemiz onun yanında olmasına rağmen... (Biraz riskli bi doğumdu, bebeği anneyi kaybedeceğiz diye kprkuyorduk)

Bir de gelse zaten çok durmaycak kaçacaklar, onların eline bu fırsatı vermemek lazım, aen bizi çağırmadın demesinler. Zaten kaçarlwr zoru görünce merak etme..

Bence çok yerinde olmuş kararıb, iyi yapmışsın..

Doğumuna 15 gün var canım, ara ara sncıların olacak ara ara nefes alamayacaksın ara ara iyi olacak dinlenecek vücudun.. Artık böyle dişün vencd..

Kızlar belim çok kötü tam kalçamın üstü yürüyemiyorum artık nerdeyse yaklaşık 1.5 yıl önce filan düşmüştüm baya bi incinmişti tam da orası ağrıyor acaba ilgisi var mı şimdi doktora filan gitsem röntgen de çekemezler radyasyon var napıcam ben

Birbirimize sorarız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…