- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.781
Benimkide geçirmek istemediğini söylediDr bu hafta konuşuruz dedi. 39+6yı 1 gün geçirmem dedi. Miad bittince alacak yani. Ben bu dra 37de başladığım için kadın tam olarak güvenemiyor bana, öncesini bilmediği için bi komplikasyon olursa diye korkuyor.
e istemiyorum ya ama bu yazıyı asarsak millet topa koyar:/Benim kafamı epey kurcalayan bi mesele var sülale geniş olunca bi de
Ben çocuğumun fotolarını çekip kimsenin sosyal medyaya atmasını ya da whatsappla fln başkalarına göndermesini istemiyorum
Bi bakıyosun akrabalarından biri "ailemizin yeni üyesi" diye foto paylasıveriyor
Millet fotosunu çekip kendi arkadaşlarına vs whatsapp tan gönderiyor
Ben doğum odasına bir uyarı yazmak istiyorum
"Bebeğimizin fotoğrafının sosyal medya araçlarında (facebook, instagram, snapchat vb) yer almasını ve whatsapp vb aracılığıyla bir başkasına gönderilmesini anne ve babası olarak istemiyoruz, anlayış ve dikkatiniz için teşekkürler."
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Sülale o kadar kalabalık ki hangi birine söyleyeyim böylece herkes görür diye düsündüm
Benim kafamı epey kurcalayan bi mesele var sülale geniş olunca bi de
Ben çocuğumun fotolarını çekip kimsenin sosyal medyaya atmasını ya da whatsappla fln başkalarına göndermesini istemiyorum
Bi bakıyosun akrabalarından biri "ailemizin yeni üyesi" diye foto paylasıveriyor
"Bebeğimizin fotoğrafının sosyal medya araçlarında (facebook, instagram, snapchat vb) yer almasını ve whatsapp vb aracılığıyla bir başkasına gönderilmesini anne ve babası olarak istemiyoruz, anlayış ve dikkatiniz için teşekkürler."
Sülale o kadar kalabalık ki hangi birine söyleyeyim böylece herkes görür diye düsündüm
Ben decaviti bırakalı; 25. haftada bıraktımSen decaviti bırak bence cocuk olcak 4kg
Bend
e istemiyorum ya ama bu yazıyı asarsak millet topa koyar:/
Çekildikten sonra paylaşırlar o yüzden çekilmesine izin vermeyeceksiniz.
Bebek çok küçük diyeceksiniz. Zaten hep bebeğin başında siz olacaksınız biri cevini çıkarınxa söyleseniz yanındakiler de duyar.
Biz de bu konuda katıyoz ve kimseye foto çektirmedik. Ziyaretçileri hep uyrdık..
Flaş zaten yeni doğnlara yasak, siz çekerken onu da kapataxaksınız...
Yazılı uyarıları türk milleti kendi üstüne alınmıyor nedense... O yüzdrn sözlü uyarın derim..
ben de 60 kilo ile hamile kaldım 1.67 boy. 36 bedendim.Heaaa bende 165ben o 56 yi burda kk de zayıflama yarışmalarında ne kahırla verdim anacim. Ama motivasyon süper oluo.veririz valla. . Zaten ekmek yeme abur cubur yeme gidio kilolar tabı sporsuz asla !! Bebisle o nasıl olur bilmiom. Ben km lerce bisiklet sürerdim. . Neyse marul vs. Yerik çok. Zaten süt yaparmis bol su .. oh mis veririrz kiloları. Bi De ECE ERKEN gibi EMZİRDİKCE verdik Kiloları DİE zayiflama Sırrı verirriz millettee BEBElerimjz Bol Bol EMER İNSALLAHH
Oh maşallah canım, ne güzel moral toplamışsın. Bu gazla doğurabilirsin bence de :)))HK77 gercekten hava ck guzel yatak istirahatim bttigi icin iki gundur gece gundz disardayz dun piknige gttk gece sabah kahvaltiya gttk deniz kenarina bol bol yurudum terldim gldm :) smdi camasr yikaniyo bgn ilk defa kndimi iyi hissediyrm dogum iyiligimi acaba gece hic agrisz uyudum
Nasil yapacagiz ozaman :/
Hamileligim boyunca bnm bebise sosyal medya yasak deyip durdum ztn millete ama insanlar halen daha anlamiyor ben hamile oldugumu belli eden 1 tane foto atmadim ve atilmasina izin vermedim
Benim huyum boyle
Yoksa hamilelerin fotoloarini gorunce cok hosuma gidiyo bebisleri fln da gorunce hosuma gidiyo da ben kendim paylasimci degilim :)
Siz ziyaretcileri nasil uyardiniz? Sozlu olarak da uyarmamiz gerekecek sanirim
Dogum fotografcim olacak bnm misal ama biz de koymayacagiz fotocu da koymayacak sosyal medyaya foto
Ben de senin gibiyim foto paylaşmam. Nazara inanırım ve özel hayatım sonuçta.. Daha hamilr olduğumu bilmeyen arkadaşlarım vardır.
Doğum gotocusu öncesi sonrası örker ayrılır zaten yanınızdan.
Biz hep sözlü olarak uyardık. Bebeğin gözlerine zararlı, biraz büyüsün öyle, aman babası çok kızar, daha krndimiz foto çekmeye kıyamıyoruz hrr gelene böyle şaflar ettik.. Çekmelerine izin dahi vermedik.. Çünkü çekince yüzüne kalp koyup gene paylaşıyorlar..
Bir iki genç mırıldansa da çok ses etmediler biz sürekli herkese aynı mesafede dırunca...
Doktir ne dedi benim de kucuk . Benim dogum tarihim de haziranin 20sibenım bebegımde cok kucuk cınsıyetınız ne belkı genetık olabılır ben bı gun hastanede yattım sırf bu yuzden 36+3 de 2400 cıktı bızımkı de
Canım çok çekmişsin ama kurtulmuşsun sağlıkla kavuşmuşsunuz birbirinize şükür kiKizlarrr ben epidural normal diye hastaneye yatış yaptım perşembe akşamı.dr um diyabetten dolayı bebeği daha fazla riske atmak istemedi..ama gel gör ki bi gece fitil ile 18 saat de suni sancı ile hic açılma olmadı..dr um başarısız indüksiyon dedi..sana verdiğim sancinin yarısı ile millet çatır çatır doğuruyor dedi..sen 18 saat 96 lik sancıya bana misin demedin dedi ki gerçekten en fazla nst 70 e vurdu ve 1 cm bile açılmadı..bitik düştüm. Stres e girdim ve kararı bana bıraktı..hala normal diyosan saygı duyarim ve bi 24 saat daha deneriz suni sanciyi dedi..artik ne takatim ne de bebegimin hali kaldı o kadar suni aancidans ve ben epidural sezeryan ile dun ipek kızımı kucağıma aldım.çok şükür Rabbime..kızlar inanılmaz bir duygu..gozyaslarimi durduradim..simdi bi günlük oldu minik tosbam yanımda uyuyor..olmuyorsa zorlamayın kızlar.ben dr uma güvendim ve sezeryan istemeyen ben bugün ayaklandim..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.annelik mükemmel bi duygu..Rabbim.olmayan isteyen herkese nasip etsin..ara ara girip bakıcam bakalım kimler ne zaman pirtlatmis kuzuları..kendinize iyi bakin annecikler..
Canim hayirli ugurlu olsun bebegin. Huzurla mutlulukla buyut ins.Kizlarrr ben epidural normal diye hastaneye yatış yaptım perşembe akşamı.dr um diyabetten dolayı bebeği daha fazla riske atmak istemedi..ama gel gör ki bi gece fitil ile 18 saat de suni sancı ile hic açılma olmadı..dr um başarısız indüksiyon dedi..sana verdiğim sancinin yarısı ile millet çatır çatır doğuruyor dedi..sen 18 saat 96 lik sancıya bana misin demedin dedi ki gerçekten en fazla nst 70 e vurdu ve 1 cm bile açılmadı..bitik düştüm. Stres e girdim ve kararı bana bıraktı..hala normal diyosan saygı duyarim ve bi 24 saat daha deneriz suni sanciyi dedi..artik ne takatim ne de bebegimin hali kaldı o kadar suni aancidans ve ben epidural sezeryan ile dun ipek kızımı kucağıma aldım.çok şükür Rabbime..kızlar inanılmaz bir duygu..gozyaslarimi durduradim..simdi bi günlük oldu minik tosbam yanımda uyuyor..olmuyorsa zorlamayın kızlar.ben dr uma güvendim ve sezeryan istemeyen ben bugün ayaklandim..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.annelik mükemmel bi duygu..Rabbim.olmayan isteyen herkese nasip etsin..ara ara girip bakıcam bakalım kimler ne zaman pirtlatmis kuzuları..kendinize iyi bakin annecikler..
Nerden anladın canım suyun sızdığınıKizlaaaarrr bnm galiba hafif hafif su sizintim var ama agrim yok napim??
Canim doktora git bence. Belki hissetmiyorsundur sanciyi. Belki acilman vardir. Bi muayene olup gelirsin bisey yoksa.Kizlaaaarrr bnm galiba hafif hafif su sizintim var ama agrim yok napim??
Dogum yaklastikca ben kafayi siyiracagim galiba
Simdi de derdim bebegin ilk kimin kucagina verildigi
Sezaryende bebegi onceden cikarip disarda bekleyenlerin kucagina veriyorlarmis iste cocugun dedesine vs
Ya o kadar skntiyi ben cekecem 9 ay ben tasiyacam sezaryen acisini ben cekecem bebegi baskasinin kucagina mi verecekler
Ilk benim kucagima verilsin
Benden once cikarmasinlar beraber cikalim ameliyathaneden
Tamam dogar dogmaz bebegi gosteriyorlar onu biliyorum benim derdim kucaga verilme meselesi
Bu konuda ne biliyorsunuz
Meraba kızlar vakitler daraldı ilk alttn muayneyi oldum hic açılmam yok daha. Bebeğim en son 3 kiloydu boyu 50 cm ydi perşembe günü kontrolumuz var. Biz nasıl anlıycaz ya doğum başladığını ya anlamazsak
Benim kafamı epey kurcalayan bi mesele var sülale geniş olunca bi de
Ben decaviti bırakalı; 25. haftada bıraktımcokyemek de yemiyorum. şeker de çıkmadı ama hafif şişo bebişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?