- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.261
Benim de aağ kalçam çok fena neredeyse bir haftadır hiç geçmediKızlar feci sağ kalcam ağırıyor yatarken üstüne fazla mi yattım anlamadım çok fena üstüne oturunca yürüyünce ağırıyor delirtecek bu ağrı beni.
Doğumu beklemek çok stresli hele ki normal bekliyorsan boşver halaları sen kulaklarını tıkaA Alwayshappygirl Valla eli kulağındaysa gelebilir prenses engelemiyoruz hanımefendi nazlı çıktı :) vay babasının halineburdakiler hep eski hesaptan (annem yengeler halalar) v.s beni strese sokuyo hafta hesabı bilmiyo onlar çocuk geç kaldı sanıyolar herkes diyo sen matmazel mi doğuracan daha ne bekliyosunn çocuk geç kalmış değilde onlar anlamıyo durumu bazen gülüyorumda bazen sinir oluyorum inanki zaten son günler felaket stres oluyo insan doğdu doğacak diye.
Demekki herkes aynı şeyden şikayetçi. bir birimize sarılırken bile göbüşüm eşime değiyor arkadaşına sarılır gibi sarılıyor sırtıma vuruyor, diyorum abi kardeş gibi olduk farkındamısın, gülüyo bana geçicek aşkm az kaldı diyo. baksana oğlumuz aramızda sizi çok seviyorum diyo. yani sarılma şekli bile sırtımı sıvazlayarak.
BFN kalçam yüzünden iki üç aydır böyleyim geceleri yatamiyorum az daha sabırBenim de aağ kalçam çok fena neredeyse bir haftadır hiç geçmedi
Onlar için de muhakkak ki çok zor bu kardeşlik durumu ama sabırla yavrularını kucaklarına alacakları günü bekliyorlar. Allah razı olsun durumumuza sabreden herkesten gerçektenDemekki herkes aynı şeyden şikayetçi. bir birimize sarılırken bile göbüşüm eşime değiyor arkadaşına sarılır gibi sarılıyor sırtıma vuruyor, diyorum abi kardeş gibi olduk farkındamısın, gülüyo bana geçicek aşkm az kaldı diyo. baksana oğlumuz aramızda sizi çok seviyorum diyo. yani sarılma şekli bile sırtımı sıvazlayarak.
Canim benim dogum belirtilerim yok henuz gununu beklicez dedi doktor.Benimde yarın 10 da
Aynıyız seninle yani :))
Kontrolden sonra haberleşiriz
Bakalım ne diyecek dr lar bu hafta :)
Yarın dr dan çıkınca bana bildir ne dediğini bizim kızlar neyi bekliyo acaba millet çatır çatır doğuruyogebito
Ya sorma ; ben kendimi hep 36. Hafta diye şartlandırmıştım, bizim için 32 bile mucizeydi .. Şimdi 36 yı deviriyoruz sıkılmaya başladım , birde habire doğum rüyaları görüyorum... 3-4 güne bir rüyalarımda doğurmak tuhaf oluyor :))) Doğumu yapan arkadaşları yada tarihleri yaklaşan arkadaşları okudukça kalbim Pır Pîr yapıyor :)))
gebito aile hekimliğindeki hemşire çağırmıştı sabah oraya gittim tansiyonum 10/6 çıktı. Eve geldim yine 12/7 :) söyledim evde hep böyle çıkıyor diye dijitalse ondandır dedi. Sanırım tansiyonumda bir sıkıntı yok. İçim rahatladı biraz.
Bir de birkaç tavsiyede bulundu. normal doğumdan sonra dikişin olsun olmasın bir bardak ılık su içiyorsun ve idrar yapıyorsun. Eğer çok fazla kanaman olursa bir sorun var demektir. Orada müdahale edilir dedi. İlk yarım saat içinde mutlaka emzir sütün olsun ya da olmasın bu önemli IQ gelişimi için emme refleksini kazanması diğer refleksler için önemli dedi. Sütün gelmezse de aç bırakma kaşıkla mama ver dedi.
Ben de gittikce şişiyorum sanki kendimi Bakımsiz hissediyorum ne yapsam eskisi gibi olmuyorum sanki eşime sürekli diyorum çirkin oldum beni beğenmiyosun adamı biktirdimYa sorma ; ben kendimi hep 36. Hafta diye şartlandırmıştım, bizim için 32 bile mucizeydi .. Şimdi 36 yı deviriyoruz sıkılmaya başladım , birde habire doğum rüyaları görüyorum... 3-4 güne bir rüyalarımda doğurmak tuhaf oluyor :))) Doğumu yapan arkadaşları yada tarihleri yaklaşan arkadaşları okudukça kalbim Pır Pîr yapıyor :)))
Nst'ye baglanmalısınKizlarr belim yaniyo agriyo bacaklarimda halsiz uyuyamıyorum sancimi ki bunlar :'(
Aynen bende cok korkuyorumBenim de şuan normal doğum pozisyonunda ama ben de korkuyorum..sanıcıdan değil normal doğum kesisinden dikişinden korkuyorum o bölge konusunda biraz hassasım da kasılıyorumişte bakalım hayırlısı
Benim de aağ kalçam çok fena neredeyse bir haftadır hiç geçmedi
Bende sabah evde ölçtim 14 8 geldim hastanede 12 7 dediler. Jiç sesimi çıkarmadım mutlu oldum.
İlk 1 saat içinde emzirmek çok önemli diye ben de okumuştum. Ama su meselesini hiç duymamıştım.
Benim normal doğum hayallerim suya düşüyor. Çok sıkıldı canım.
5 hafta gero heliyodu gecwn hafta 2100 lerdeydi kilosu bakalim yarin kontrolum var ins buyumustur yavru kusumGobek atmayayim mi
Doktora soriim ben gobek aticim var mi sakincasi diyeSimdi konyalim sarkisi calinca da duramam ki yuruuu yabrum yuruuuu konyalim yuruuu (konyada olacak ya)
Iyi finalleri yaparlarsa iui olur kurtul sen de tek dersten
Aa cnm hayirli dogum diliyorum senin ve evladin icin :)
Hmm tamam cnm icim rahatladi evet benimki sat a gore 38+1 oluyor pzartesi gunu biz muayeneye dun gittik yani 37+1 iken bebegim icin 3kilo dedi doktor (ultrason kagidinda 3.224gr yaziyo ama 3diyorum dedi))
Ben de kilosunu yeterli buldu diye dusundum haftaya kdr da biraz alir da en az 3 dogar insaallah
Bu da cok rahat gecer insaallah cnm cok sagolll
Yaa ne guzel canimmm iyi haberlerini bekliyoruz:))
Memnun oldum cnm bebegin cok mu geriden geliyo neden boyle ki kiyamammm
O ustune yatmaktandir cnm bnm bobregime bile agri giriyor ustune yatmaktan kalcalar fln hep agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?