2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın kızlar , grubun adını bence gececi Haziran anneleri olarak değiştirelim:))) vorones canım sağlıkla kolaylıkla geçebilecek bir doğumun olsun inşaallah ... Ne guzel bende çok özlüyorum artık gelsin diye ama daha küçüğüz biz ,biraz daha bekleyelim :))
@Gizlifidan canım özel hastanede bizdede her gittiğimizde 30. Haftadan beri nst çekiyorlar 2 defa özele çektirdim bügünde ister heralde her defasında 25 .00 tl ekstra olarak veriyoruz maalesef, Üniversite'de bir kere istedi hoca ödeme yapmadık ama zaten muayene ücreti özel hastanenin 8 katı :))) huriye048 canım seninde inşaallah ilk Bebeğin gibi güzel geçer doğumun , bizleride bilgilendirirsin :) PembeLokum genç insan belli oluyor , ben yüksek lisansı dondurdum motive olamam diye :)) oysa sadece tezim kalmıştı , ön kabul seminerini yapmıştım :)) enerji had safhada , ne yaparsan genç yaşta yapacaksın valla , düğünedr giderim Sınavada girerim , maşallah :) sendeki enerjinin 10 da birini alabilirim :)) zeyzey3428 canım dün senin ne hissettiğini anladım kaç haftadır çekiyorsun , ilk defa dün belime ve oradan popoma ılık ılık Ağrı girdi , insanı çok rahatsız ediyor cidden 2-3 defa oldu geçti , eşim hemen panik acile gidelim falan dedi ama dinlemedim , göbekte kasılmam yok , Ağrı geçmezse veya şiddetlenirse gidelim dedim , o da zaten cee deyip geçti :))

Doğumu beklemek çok stresli hele ki normal bekliyorsan boşver halaları sen kulaklarını tıka doktor bilir ne yapılması gerektiğini

Demekki herkes aynı şeyden şikayetçi. bir birimize sarılırken bile göbüşüm eşime değiyor arkadaşına sarılır gibi sarılıyor sırtıma vuruyor, diyorum abi kardeş gibi olduk farkındamısın, gülüyo bana geçicek aşkm az kaldı diyo. baksana oğlumuz aramızda sizi çok seviyorum diyo. yani sarılma şekli bile sırtımı sıvazlayarak.

Onlar için de muhakkak ki çok zor bu kardeşlik durumu ama sabırla yavrularını kucaklarına alacakları günü bekliyorlar. Allah razı olsun durumumuza sabreden herkesten gerçekten

Markete gidip geldim poşetler ağırdı kasildi yavru cak iyi mi yaptım kötü mü yaptım ya azcık yuruyeyim demiştim. Bu saat oldu kahvaltı da yapmadım iştahim hiç açılmadı benim ya resmen zorluyorum kahvaltı için
Bide sürekli sandalye tepesinde ders calisiorum. Yavrum ne cekio benden ya

Yarın dr dan çıkınca bana bildir ne dediğini bizim kızlar neyi bekliyo acaba millet çatır çatır doğuruyo gebito

Günaydın canım

Şimdi çıktım drdan. Perşembe kontrol, cuma doğum dedi. Perşembe yöntemini konuşuruz dedi cuma doğar dedi. Tansiyonum normal, nst düzgün dedi. Miadtan sonra beklediklerimde sorun oluyor o nedenle beklemek istemiyorum dedi. Bozuldu biraz moralim. Telefonumda evde kalmış annemden yazayım dedim.

@GlnU emy0364 biz doğurana kadar kimseler kalmicak buralarda herkes teker teker doğuruyo ben de 37.haftaya yeni girdim doğursam mi diye düşünüyorum bana noluyosa
Ya sorma ; ben kendimi hep 36. Hafta diye şartlandırmıştım, bizim için 32 bile mucizeydi .. Şimdi 36 yı deviriyoruz sıkılmaya başladım , birde habire doğum rüyaları görüyorum... 3-4 güne bir rüyalarımda doğurmak tuhaf oluyor :))) Doğumu yapan arkadaşları yada tarihleri yaklaşan arkadaşları okudukça kalbim Pır Pîr yapıyor :)))

Bende sabah evde ölçtim 14 8 geldim hastanede 12 7 dediler. Jiç sesimi çıkarmadım mutlu oldum.

İlk 1 saat içinde emzirmek çok önemli diye ben de okumuştum. Ama su meselesini hiç duymamıştım.

Benim normal doğum hayallerim suya düşüyor. Çok sıkıldı canım.

Ben de gittikce şişiyorum sanki kendimi Bakımsiz hissediyorum ne yapsam eskisi gibi olmuyorum sanki eşime sürekli diyorum çirkin oldum beni beğenmiyosun adamı biktirdim

gebito ay görüyormusun bizim kızlar aynı gün doğacak bizimkide çok riske atmak istemiyor heralde en geç pzt.ye atar bnmkide bozma moralini belkide böylesi hayırlı Allah korusun belki beklesen sıkıntı çıkar akışına bırak :) zaten ne kadar acele ettiysek baksana kızlar nazlı çıktı sağlıklı doğsunlarda nasıl doğarlarsa artık napalım olan bize olsun annelik böyle bişey demekki :)

Bebek sağlıklı sen sağlıkla ol da şekli önemli değil belki son dakka sancım açılman olur SÜMME SEBİLA YESSA ayetini çek bol bol kolay doğum için

5 hafta gero heliyodu gecwn hafta 2100 lerdeydi kilosu bakalim yarin kontrolum var ins buyumustur yavru kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…