- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.301
Ooo tamam her güne bir film skılmam artık :)Bilim kurgu uzay filmleri seviyorsan interstaller de cok guzeldi
Bi de turk filmi olarak delibal da hostu izleyebilirsin:)
Vijdan im da aynen böyle şeyler söylüyor ya.
Bana nişan gibi gelmedi gönlünü ferah tut ama Allah bilir tabiKızlar kontrolden geldim
Kızımın kilosu 3.460 çıktı
Doğum kanalına inmemiş yaklaşmamışta
Doğum kanalına girmediği için çatı muayenesi yapmak istemedi dr bebişin kafası doğum kanalına girdiğinde açılma oluyormuş zaten o yüzden şimdi açılma var mı diye bakmadı
Kan geldiğini söyledim büyük ihtimal nişandır dedi
Eğer ki nişansa 24 ile 72 saat arası doğum gerçekleşir dedi
Nst ye girdim kızım hareketsiz çıktı
Tekrar nst istedi dr bu sefer ebelerin karnımı sallamalarıyla biraz hareket etti
Sancım çıkmadı
Nst ücreti ile ilgili vezne ile görüştüm nst farklı ek ücret alınıyor dedi
Bende nesi farklı gebeyiz bu rutin bişi dediysem de çok takmadı açıkcası ki taksa da napcakki kız çalışan sonuçta
İkinci nst de doktor not yazdı ücret alınmadı
Yani kızlar bugün gelen kan nişansa eğer bebekte doğum kanalına inmezse zorunlu sezaryan gibi duruyor perşembeye kadar doğum başlayabilirmiş
Bekliyoruz bakalım
Bı arada bilmeyenleriniz vardır belki ultrasonda çıkan kilo ile doğumdan sonra çıkan kilo arasında - veyahut + fark olabilir kızlar
Yani şimdi benim kızımın kilosu 3460 gözüküyor ultrasonda
Doğumdan sonra kilosu 3200 veyahut 3700 çıkabilir 200 gram fark oluyormuş bilginiz olsun
Bende emin değilim yaBana nişan gibi gelmedi gönlünü ferah tut ama Allah bilir tabi
Evet usg tam ölçemiyor tabi ben ölçümden fazla doğmasını hayal ediyorum
Peki agrin falan vvarmi canimKızlar kontrolden geldim
Kızımın kilosu 3.460 çıktı
Doğum kanalına inmemiş yaklaşmamışta
Doğum kanalına girmediği için çatı muayenesi yapmak istemedi dr bebişin kafası doğum kanalına girdiğinde açılma oluyormuş zaten o yüzden şimdi açılma var mı diye bakmadı
Kan geldiğini söyledim büyük ihtimal nişandır dedi
Eğer ki nişansa 24 ile 72 saat arası doğum gerçekleşir dedi
Nst ye girdim kızım hareketsiz çıktı
Tekrar nst istedi dr bu sefer ebelerin karnımı sallamalarıyla biraz hareket etti
Sancım çıkmadı
Nst ücreti ile ilgili vezne ile görüştüm nst farklı ek ücret alınıyor dedi
Bende nesi farklı gebeyiz bu rutin bişi dediysem de çok takmadı açıkcası ki taksa da napcakki kız çalışan sonuçta
İkinci nst de doktor not yazdı ücret alınmadı
Yani kızlar bugün gelen kan nişansa eğer bebekte doğum kanalına inmezse zorunlu sezaryan gibi duruyor perşembeye kadar doğum başlayabilirmiş
Bekliyoruz bakalım
Bı arada bilmeyenleriniz vardır belki ultrasonda çıkan kilo ile doğumdan sonra çıkan kilo arasında - veyahut + fark olabilir kızlar
Yani şimdi benim kızımın kilosu 3460 gözüküyor ultrasonda
Doğumdan sonra kilosu 3200 veyahut 3700 çıkabilir 200 gram fark oluyormuş bilginiz olsun
Benim abim de 2kilo doğmuş bir şey olmaz diyor annem deMouse A Alwayshappygirl Kızlar kiloyu takmayın bu kadar küçük bebek daha çabuk toparlar bnm ablam 2100 ben kardeşim 2200 doğmuşuz :)
Yok canım ağrım sancım vsPeki agrin falan vvarmi canim
Gelmez gerisi merak etmeBende emin değilim ya
İki kere peçete ile sildim üst üste bir damla bir damla geldi ama daha sonra hiç gelmedi
İnşallah fazla çıkar kiloları canım
Benim bebeğim de gündüzleri çok hareket ediyor, geceleri hiç kıpırdamıyor. bebeğimi geceleri hiç hissetmiyorum ben ya.Ya aynı ya normal mi bu kadar hareket
Geceleri uyuyacak demek ki sevin bence :)Benim bebeğim de gündüzleri çok hareket ediyor, geceleri hiç kıpırdamıyor. bebeğimi geceleri hiç hissetmiyorum ben ya.
Gözüme bir damla uyku girmiyo sağa dön sola dön tuvalete kalk su iç. Hiç bir ağrım vs. sıkıntım yok ama niyeyse uyuyamıyorum. üzerime gına geliyo sürekli içimde kıpırdama hissi var. bacaklarımı oynatıyorum sürekli :)
Ya ne bilim takıyorum benMouse A Alwayshappygirl Kızlar kiloyu takmayın bu kadar küçük bebek daha çabuk toparlar bnm ablam 2100 ben kardeşim 2200 doğmuşuz :)
cnm benden de alıyorlar. muayene 75 TL (10 günde 1) nst 20 TL Medicana HastanesiYa kızlar sizde kontrole gittiğinizde nst için ayrı para ödüyor musunuz ben her hafta kontrole gidiyorum musyene parası 50 tl ekstra nst için 20 tl veriyorum 9 gün içinde tekrar kontrol ücretsiz para vermiyorum ama yine nst iiçin 20 tl veriyorum
Saçma değil mi sonuçta gebeyim ben muayenenin içinde olması gerekiyor nst niye ayrı bişiymiş gibi her defasında para alıyorlar ki
Birde sadece bana mı çalışıyor o makinalar
Yarın kontrolüm var aklıma geldi sinirlendim gece gece :))
Zaten hava sıcak uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?