2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kontrolden geldim
Kızımın kilosu 3.460 çıktı
Doğum kanalına inmemiş yaklaşmamışta
Doğum kanalına girmediği için çatı muayenesi yapmak istemedi dr bebişin kafası doğum kanalına girdiğinde açılma oluyormuş zaten o yüzden şimdi açılma var mı diye bakmadı
Kan geldiğini söyledim büyük ihtimal nişandır dedi
Eğer ki nişansa 24 ile 72 saat arası doğum gerçekleşir dedi
Nst ye girdim kızım hareketsiz çıktı
Tekrar nst istedi dr bu sefer ebelerin karnımı sallamalarıyla biraz hareket etti
Sancım çıkmadı
Nst ücreti ile ilgili vezne ile görüştüm nst farklı ek ücret alınıyor dedi
Bende nesi farklı gebeyiz bu rutin bişi dediysem de çok takmadı açıkcası ki taksa da napcakki kız çalışan sonuçta
İkinci nst de doktor not yazdı ücret alınmadı
Yani kızlar bugün gelen kan nişansa eğer bebekte doğum kanalına inmezse zorunlu sezaryan gibi duruyor perşembeye kadar doğum başlayabilirmiş
Bekliyoruz bakalım

Bı arada bilmeyenleriniz vardır belki ultrasonda çıkan kilo ile doğumdan sonra çıkan kilo arasında - veyahut + fark olabilir kızlar
Yani şimdi benim kızımın kilosu 3460 gözüküyor ultrasonda
Doğumdan sonra kilosu 3200 veyahut 3700 çıkabilir 200 gram fark oluyormuş bilginiz olsun

9ay benmki baş aşağıda 25. Haftadan beri ama doğum kanalına girmedi cuma bakıcak açılma yumuşama varsa suni sancı vercem dedi eğer uygun değilse sezeryana alcam dedi

Bana nişan gibi gelmedi gönlünü ferah tut ama Allah bilir tabi
Evet usg tam ölçemiyor tabi ben ölçümden fazla doğmasını hayal ediyorum

Bana nişan gibi gelmedi gönlünü ferah tut ama Allah bilir tabi
Evet usg tam ölçemiyor tabi ben ölçümden fazla doğmasını hayal ediyorum
Bende emin değilim ya
İki kere peçete ile sildim üst üste bir damla bir damla geldi ama daha sonra hiç gelmedi
İnşallah fazla çıkar kiloları canım

Peki agrin falan vvarmi canim

Kizlarrr bisey sorcam benim 38+1 sayfada ilk zamanlar cok faaldim epeydir bakamadim... bebegim ultrasonda 3700 cikti kafa olcusu 2 hafta onde gunume daha 2 hafta var ya 4 kiloya cikarsa... doktorum normal dogumcu yaparsin edersin diyor ama ben istemiyorum alttan muayene bile yaptiramadim cuma sezeryan yapalim ozaman dedi bebegi kiloli olanlar size doktorlariniz ne diyor

Mouse A Alwayshappygirl Kızlar kiloyu takmayın bu kadar küçük bebek daha çabuk toparlar bnm ablam 2100 ben kardeşim 2200 doğmuşuz :)
Benim abim de 2kilo doğmuş bir şey olmaz diyor annem de
2500 olduktan sonra skıntı yok ama insan ele avuca gelsin istiyor biraz ben de iri Bebek merakını anlayabilmiş Değilim sağlıklı olsunlar inşallah ki zaten daha küçük olsa da bakımı zor olur biraz başka Bi şey olmaz Allah'ın izniyle.

Ya aynı ya normal mi bu kadar hareket
Benim bebeğim de gündüzleri çok hareket ediyor, geceleri hiç kıpırdamıyor. bebeğimi geceleri hiç hissetmiyorum ben ya.
Gözüme bir damla uyku girmiyo sağa dön sola dön tuvalete kalk su iç. Hiç bir ağrım vs. sıkıntım yok ama niyeyse uyuyamıyorum. üzerime gına geliyo sürekli içimde kıpırdama hissi var. bacaklarımı oynatıyorum sürekli :)

Geceleri uyuyacak demek ki sevin bence :)

cnm benden de alıyorlar. muayene 75 TL (10 günde 1) nst 20 TL Medicana Hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…