- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.281
Markete gidip geldim poşetler ağırdı kasildi yavru cak iyi mi yaptım kötü mü yaptım ya azcık yuruyeyim demiştim. Bu saat oldu kahvaltı da yapmadım iştahim hiç açılmadı benim ya resmen zorluyorum kahvaltı için
Bide sürekli sandalye tepesinde ders calisiorum. Yavrum ne cekio benden ya
Bende akropol hastanesine gidiyorum cnm seninki az kalmis dogdu dogacak Allahin izniylemystery66 Ben etimed hastanesine gidiyorum canm ankaradayım bende
Darisi basima insallah kiloaunu tamamlamistir yafa yeteri kadar kilo almiatirmystery66 ayy evet Allah izin verirse ya cuma günü doğacak yada bakalım ne diycek az kaldı :)
Yok canım sana öyle geliyordur , bende hep çirkinleştiğimi hissediyorum ama eşimde dahil olmak üzere herkes diyor. Tosbiklik yakıştı sana diye :)) hamilelik her kadını güzelleştirir bence :)) eşin şimdi sana ve bebeğe zarar veririm diye yaklaşmıyordur , yoksa onlar bizden önce hemen doğsun istiyorlar :)))) Ekim 15 ten beri 7.5 ay olmuş, birbirimize hasret kaldık valla eşimle ...Ben de gittikce şişiyorum sanki kendimi Bakımsiz hissediyorum ne yapsam eskisi gibi olmuyorum sanki eşime sürekli diyorum çirkin oldum beni beğenmiyosun adamı biktirdim
Vijdan im da aynen böyle şeyler söylüyor ya.Niye bebeğini ve kebdimi tehlikeye atıyorsun? Daha öncede temizlik sevdan vardı hatırlarsan.. Artık sana muhtaç bir bebeğin sorunluluğubu alacaksın 40. Haftandasın bence çok daha dikkatli olmaşısın..
4 hafta mı !!!emy0364 sık dişini daha 4 haftan var bende senin gibiydim sıkıntılıydı biraz beklemez dediler 40. Haftayı bititryiorum cuma günü
Hadi hayırlısı doktorun en iyisini bilir inşallah bebeğin ve senin için en sağlıklısı olsunGünaydın canım
Şimdi çıktım drdan. Perşembe kontrol, cuma doğum dedi. Perşembe yöntemini konuşuruz dedi cuma doğar dedi. Tansiyonum normal, nst düzgün dedi. Miadtan sonra beklediklerimde sorun oluyor o nedenle beklemek istemiyorum dedi. Bozuldu biraz moralim. Telefonumda evde kalmış annemden yazayım dedim.
Daha Zaman'ı var merak etme 2500 olur çoktan doğana kadar geçer bile Allah'ın izniyle stres yapma etkilenmesin daha çokDarisi basima insallah kiloaunu tamamlamistir yafa yeteri kadar kilo almiatir
Hayırlısı canım. Yavruna mesaj gönder bol bol. Cumaya buluşma için perşembeden hareketlenmeye başlasın. Çok uğraşıyorsun bence doğumu başlatabilme ihtimalin de var cumaya kadar. Önemli olan sağlıkla kucağa almak, şimdiden başarılar ve güç kuvvet diliyorumGünaydın canım
Şimdi çıktım drdan. Perşembe kontrol, cuma doğum dedi. Perşembe yöntemini konuşuruz dedi cuma doğar dedi. Tansiyonum normal, nst düzgün dedi. Miadtan sonra beklediklerimde sorun oluyor o nedenle beklemek istemiyorum dedi. Bozuldu biraz moralim. Telefonumda evde kalmış annemden yazayım dedim.
kızlar ankarada yasayıp hangı hastanelere gıdıyosunuz acaba
akropol hastanesine giden varmı aranızda
mystery66 Ben etimed hastanesine gidiyorum canm ankaradayım bende
Markete gidip geldim poşetler ağırdı kasildi yavru cak iyi mi yaptım kötü mü yaptım ya azcık yuruyeyim demiştim. Bu saat oldu kahvaltı da yapmadım iştahim hiç açılmadı benim ya resmen zorluyorum kahvaltı için
Bide sürekli sandalye tepesinde ders calisiorum. Yavrum ne cekio benden ya
Senle gunlerimiz ve durumlarımız aynı canım. Benim sipa da yan yatio kanala girmedi hatta geçen hafta dr kanaldan uzakta pek niyeti yok dedi yarın kontrole gitcem bu hafta girmesi lazım mis yavaştan ama benim ki hala aynı konumda tekmeler hala aynı yerde benim. Dr hergün yürüyüş ve ılık duş yap dedi. Iki sini de yapmıyorum. Bide artık kilo ve Boyları çok değişmez mis tatlım.Selam kızlar. Herkes iyi mi? Biz doktordan geldik. Hiç açılma yok ve bebek doğum kanalına girmemiş. Başı da yana dönük. Başının arkadaya dönmesi ve doğum kanalına girmesi gerekiyormuş normal doğum olması için. Biraz endişelenmeye başladımSanki sezaryanın yolları göründü gibi. Geçen haftadan bu yana 150 gram almış. Kilo alaması da yavaşladı. Boyunda da pek uzama yok. Şuan 3300 gram, 51 cm.
zeyzey3428 ne durumda? Her gün doğurdu mu acaba diye giriyorum :)
gebito Balkizin_Annesi Siz bebeğinizin pozisyonunu biliyor musunuz? Eğer doğum kendi kendine başlamazsa doktor ne zamana kadar bekleyecek? Benimki en fazla 41 dedi.
Sen benden 1 hafta öncesin yine gerçi belli olmuyo bu bebişlerin işi:) sağ bacağıma basamıyorum yürüyünce güya son ay yürüyüş yapacaktım evin içinde bile zor yürüyorum ki..Nolcak bizim bu halimiz yacidden artik doğurmak istiyorum
İzlemedim onu iZleyim iyi fikir :)
o erkek diyenlerde ne göz varmış utrason cihazı masallah bu saaatten sonra doktorun cinsiyetini yanlış söylemesi mucize olur maden suyu mu vericeklermiş aman Allahımmmya hu bu millet kafayı mı yemiş?????
Aynen ben de diyorum kimse kalmayacak kime soru sorcaz diye :):) dün eşim diyor biraz hoplasan zıplasan da doğuruversen :):) dedim öyle kolaydı :)
Bitkisel bir şeyler yok muymuş ki doğumu sancıyı tetikleyen. Her şey yolundayken normal oluverse keşke :)Bende sabah evde ölçtim 14 8 geldim hastanede 12 7 dediler. Jiç sesimi çıkarmadım mutlu oldum.
İlk 1 saat içinde emzirmek çok önemli diye ben de okumuştum. Ama su meselesini hiç duymamıştım.
Benim normal doğum hayallerim suya düşüyor. Çok sıkıldı canım.
inş cnm cok kucuk olmaz bakımı cok zor olurmusDaha Zaman'ı var merak etme 2500 olur çoktan doğana kadar geçer bile Allah'ın izniyle stres yapma etkilenmesin daha çok
HahhaAynen ben de diyorum kimse kalmayacak kime soru sorcaz diye :):) dün eşim diyor biraz hoplasan zıplasan da doğuruversen :):) dedim öyle kolaydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?