2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Niye bebeğini ve kebdimi tehlikeye atıyorsun? Daha öncede temizlik sevdan vardı hatırlarsan.. Artık sana muhtaç bir bebeğin sorunluluğubu alacaksın 40. Haftandasın bence çok daha dikkatli olmaşısın..

Ben de gittikce şişiyorum sanki kendimi Bakımsiz hissediyorum ne yapsam eskisi gibi olmuyorum sanki eşime sürekli diyorum çirkin oldum beni beğenmiyosun adamı biktirdim
Yok canım sana öyle geliyordur , bende hep çirkinleştiğimi hissediyorum ama eşimde dahil olmak üzere herkes diyor. Tosbiklik yakıştı sana diye :)) hamilelik her kadını güzelleştirir bence :)) eşin şimdi sana ve bebeğe zarar veririm diye yaklaşmıyordur , yoksa onlar bizden önce hemen doğsun istiyorlar :)))) Ekim 15 ten beri 7.5 ay olmuş, birbirimize hasret kaldık valla eşimle ...

emy0364 sık dişini daha 4 haftan var bende senin gibiydim sıkıntılıydı biraz beklemez dediler 40. Haftayı bititryiorum cuma günü
4 hafta mı !!! Ben haftaları saymayı bu hafta bırakmıştım ama :))) şaka bir yana tabi , 7.5 aydır yatıyorum 18 gün daha yatarım inşaallah , Allah sabrını veriyor , sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da inşaallah , bugünlerimizi de özleriz belki :)))

Hadi hayırlısı doktorun en iyisini bilir inşallah bebeğin ve senin için en sağlıklısı olsun

Selam kızlar. Herkes iyi mi? Biz doktordan geldik. Hiç açılma yok ve bebek doğum kanalına girmemiş. Başı da yana dönük. Başının arkadaya dönmesi ve doğum kanalına girmesi gerekiyormuş normal doğum olması için. Biraz endişelenmeye başladım Sanki sezaryanın yolları göründü gibi. Geçen haftadan bu yana 150 gram almış. Kilo alaması da yavaşladı. Boyunda da pek uzama yok. Şuan 3300 gram, 51 cm.

zeyzey3428 ne durumda? Her gün doğurdu mu acaba diye giriyorum :)

gebito Balkizin_Annesi Siz bebeğinizin pozisyonunu biliyor musunuz? Eğer doğum kendi kendine başlamazsa doktor ne zamana kadar bekleyecek? Benimki en fazla 41 dedi.

Hayırlısı canım. Yavruna mesaj gönder bol bol. Cumaya buluşma için perşembeden hareketlenmeye başlasın. Çok uğraşıyorsun bence doğumu başlatabilme ihtimalin de var cumaya kadar. Önemli olan sağlıkla kucağa almak, şimdiden başarılar ve güç kuvvet diliyorum

kızlar ankarada yasayıp hangı hastanelere gıdıyosunuz acaba

akropol hastanesine giden varmı aranızda

mystery66 Ben etimed hastanesine gidiyorum canm ankaradayım bende

Ben de Ankara'dayım. Koru da yapacağım doğumu

Sen gene de yorma kendini de ama bebek için de endişelenme bence, o şu anda en korunaklı yerde

Senle gunlerimiz ve durumlarımız aynı canım. Benim sipa da yan yatio kanala girmedi hatta geçen hafta dr kanaldan uzakta pek niyeti yok dedi yarın kontrole gitcem bu hafta girmesi lazım mis yavaştan ama benim ki hala aynı konumda tekmeler hala aynı yerde benim. Dr hergün yürüyüş ve ılık duş yap dedi. Iki sini de yapmıyorum. Bide artık kilo ve Boyları çok değişmez mis tatlım.

R r0s3n emy0364 biz doğurana kadar kimseler kalmicak buralarda herkes teker teker doğuruyo ben de 37.haftaya yeni girdim doğursam mi diye düşünüyorum bana noluyosa
Aynen ben de diyorum kimse kalmayacak kime soru sorcaz diye :):) dün eşim diyor biraz hoplasan zıplasan da doğuruversen :):) dedim öyle kolaydı :)

Bitkisel bir şeyler yok muymuş ki doğumu sancıyı tetikleyen. Her şey yolundayken normal oluverse keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…