- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.661
Yani çok farkedeceğini sanmam ikisi arası bişey yap canım. Tadı çok yoğundur ama :))bende içsemmiki ya.HK77 bir çay kaşığımı, bir tatlı kaşığımı demişti. yoksa başka bir yerde mi okudum kafam bulandı iyice hafıza falan hak getire
Moralim çok bozukdoktordan geldik geçen haftadan veri bebisim sadece 20 gr civarı kilo almış 2940 ti 2960 civarı olmuş ama ben 2 kilo almışım üstelik hep süt yoğurt ceviz muz yedim ama bana kilo olarak döndü niye böyle kilo almadı bilmiyorum doktor onemsemedi kilosu fena değil dedi ama benim içim hiç rahat etmedi
gece kaç kere uyandım döndüm ıslak ıslak olmuşum koktum bildiğin ya. kalkıp duşa girmeye bile üşeniyorum. neyse akşam olsun hava biraz daha serinlesin kımıldarım biraz. Allah tan hamilelğin sonları geldi yazın hamile olanlara Allah yardım etsin. Bebişleri ne yapcaz bu sıcakta. hayalimdeki gibi soyar cıbıl cıbıl kucaklarım artık. bol bol ten teması onlarında işine gelir, mutlu mesut olurlar.memeye yapışırlar direk.Gerçekten sıcaklar hiç dayanılacak gibi değil . Hiç terleme nedir bilmeyen ben su gibi oluyorum
Normal doğum sezaryandan pahalı mı yani
yoğurda vs birşeye karıştırıp yesek olmaz mı kiYani çok farkedeceğini sanmam ikisi arası bişey yap canım. Tadı çok yoğundur ama :))
Ama ben daha 36.haftayı yeni bitirdim kilo alması gereken dönem değil miSon haftalarda buyumeleri yavaslior duruyor artik hem ultrasonlarda hep yanilma payi oluyor bence cok da onemseme
Cnm sen 40.haftandasin ama yeni oldu demi sende kilo almama ben daha 36 yi yeni bitirdimH history1985 Canm moralini bozma benmki 1 haftada 5 gr almış dr yanılma payı olabiliyo dedi sağlıklı olsunda
Ama ben daha 36.haftayı yeni bitirdim kilo alması gereken dönem değil mi
DOktar zaten dünyanın en rahat Adami boyu kaç olmuş diyorum 1.90 diyo espri yeteneği üst seviyede güler misin Ağlar mısın :)Dogumun yakindir belki? Doguma yakin kilo almasi duruyomuş da ondan dedim uzulme ya doktor da bsey dememis hem
Dengesiz ya bi aileye bi tane senden yeter deseydinBen kizima rahmetli kardesimin ismini veriyorum ya gül ismi ben de gülsîma koyuyorum ya
Görümce bugün kızım için elif gül dedi
Niyeymiş kardeşine benzesin diye gul yüzlü ismini koydunuz ya kızlar halaya benzer bana da benzeyecek o yüzden elif gül diyo (kendi elif işte)
Ya sinirlerim tavan yaptı resmen
Ben rahmetli kardesime saygisizlik olarak algiladim bunu
Sinir görümcek
DOktar zaten dünyanın en rahat Adami boyu kaç olmuş diyorum 1.90 diyo espri yeteneği üst seviyede güler misin Ağlar mısın :)
Bende akşama doğru güneş gitsin evi bi makinayla süpüreyim dedim ama koltuktan kalkamadım valla :)) bide benim kız bugün o kadar yukarı çıkmış ki nefes alamıyorum :)) aynen bacaklar kollar açık ya ısırırız bol bol :))gece kaç kere uyandım döndüm ıslak ıslak olmuşum koktum bildiğin ya. kalkıp duşa girmeye bile üşeniyorum. neyse akşam olsun hava biraz daha serinlesin kımıldarım biraz. Allah tan hamilelğin sonları geldi yazın hamile olanlara Allah yardım etsin. Bebişleri ne yapcaz bu sıcakta. hayalimdeki gibi soyar cıbıl cıbıl kucaklarım artık. bol bol ten teması onlarında işine gelir, mutlu mesut olurlar.memeye yapışırlar direk.
Bizimkinin boyu kısa da haftasından geride o yüzden ısrarla soruyorum iki hafta sonra doğacak i lnsallah hala 45 cm :)Eheh güldum valla istemsizce :))
Ya bnm dr da boyunu soylemiyor surpriz olacak bize yani :)
Şanssızlığa bak ya@GlnU bizim doktorun sezaryen ucret 3bin olmuş cnm veee olaya bak basimiza neler geldi
Ben stajyer avukatim benim stajim 3 haziranda bitiyor ve bittigi gibi benim SSK devlet tarafindan kesiliyormus biz saniyoruz ki normal sigorta gibi bitse de sagliktan yararlanma 1 ay devam ediyor.. etmiyormus..
Benim eşimin sigortası yok bu kdr az bi gun kala sigorta yaptirmasi da fayda etmiyor belli bi sure gecmesi gerekiyormus
Sigortasız kaldigimiz icin ameliyat ucreti 4.500 liraya cikti
Cuma sigorta bitiyor pazartesi dogum var
Doktorla konustuk bakalm yarin medicanayi arayacaz cuma gunu giris yapsak ucreti ogun sigorta henuz bitmemisken yatirsak pazartesi ameliyat olsam olmaz mi diye
Bizimkinin boyu kısa da haftasından geride o yüzden ısrarla soruyorum iki hafta sonra doğacak i lnsallah hala 45 cm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?