2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Moralim çok bozuk doktordan geldik geçen haftadan veri bebisim sadece 20 gr civarı kilo almış 2940 ti 2960 civarı olmuş ama ben 2 kilo almışım üstelik hep süt yoğurt ceviz muz yedim ama bana kilo olarak döndü niye böyle kilo almadı bilmiyorum doktor onemsemedi kilosu fena değil dedi ama benim içim hiç rahat etmedi

Son haftalarda buyumeleri yavaslior duruyor artik hem ultrasonlarda hep yanilma payi oluyor bence cok da onemseme

Gerçekten sıcaklar hiç dayanılacak gibi değil . Hiç terleme nedir bilmeyen ben su gibi oluyorum
gece kaç kere uyandım döndüm ıslak ıslak olmuşum koktum bildiğin ya. kalkıp duşa girmeye bile üşeniyorum. neyse akşam olsun hava biraz daha serinlesin kımıldarım biraz. Allah tan hamilelğin sonları geldi yazın hamile olanlara Allah yardım etsin. Bebişleri ne yapcaz bu sıcakta. hayalimdeki gibi soyar cıbıl cıbıl kucaklarım artık. bol bol ten teması onlarında işine gelir, mutlu mesut olurlar.memeye yapışırlar direk.

Ben kizima rahmetli kardesimin ismini veriyorum ya gül ismi ben de gülsîma (gülyüzlü) koyuyorum ya
Görümce bugün kızım için elif gül dedi
Niyeymiş kardeşine benzesin diye gul yüzlü ismini koydunuz ya kızlar halaya benzer bana da benzeyecek o yüzden elif gül diyo (kendi elif işte)

Ya sinirlerim tavan yaptı resmen

Ben rahmetli kardesime saygisizlik olarak algiladim bunu

Sinir görümcek
Hiç de halasına da benzemiyo benim kizim gayet de bana benziyo agzi burnu bana benziyo kulagi da

Sinir görümcek

Bugune kdr bir kere yegenim nasil dememis bana elif gül diyo

Bidaha derse hayirdir elif sen öldün de haberim mi yok ismini cocuga vermişiz dicem

Son düzenleme:
Dengesiz ya bi aileye bi tane senden yeter deseydin

@GlnU bizim doktorun sezaryen ucret 3bin olmuş cnm veee olaya bak basimiza neler geldi

Ben stajyer avukatim benim stajim 3 haziranda bitiyor ve bittigi gibi benim SSK devlet tarafindan kesiliyormus biz saniyoruz ki normal sigorta gibi bitse de sagliktan yararlanma 1 ay devam ediyor.. etmiyormus..

Benim eşimin sigortası yok bu kdr az bi gun kala sigorta yaptirmasi da fayda etmiyor belli bi sure gecmesi gerekiyormus

Sigortasız kaldigimiz icin ameliyat ucreti 4.500 liraya cikti

Cuma sigorta bitiyor pazartesi dogum var

Doktorla konustuk bakalm yarin medicanayi arayacaz cuma gunu giris yapsak ucreti ogun sigorta henuz bitmemisken yatirsak pazartesi ameliyat olsam olmaz mi diye

Bende akşama doğru güneş gitsin evi bi makinayla süpüreyim dedim ama koltuktan kalkamadım valla :)) bide benim kız bugün o kadar yukarı çıkmış ki nefes alamıyorum :)) aynen bacaklar kollar açık ya ısırırız bol bol :))

Şanssızlığa bak ya
Bence ayarlar hastane mağdur etmez inşallah yani

Bizimkinin boyu kısa da haftasından geride o yüzden ısrarla soruyorum iki hafta sonra doğacak i lnsallah hala 45 cm :)

Bu son olcum tam olarak kac + kac iken fl kac cikti cnm?

Bnmki de bi tuhaf oldu bak 35+1 iken kilo 2.608 gr FL 7.23

37+1 iken kilo 3.22r gr FL 6.94

Boyu kisalmis yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…