- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.701
Alla alla senin çocuğuna verdiğin ismi ne hakla değiştiriyormuş bak şuna hayret ettim valla ne ayıp şeyBen kizima rahmetli kardesimin ismini veriyorum ya gül ismi ben de gülsîma (gülyüzlü) koyuyorum ya
Görümce bugün kızım için elif gül dedi
Niyeymiş kardeşine benzesin diye gul yüzlü ismini koydunuz ya kızlar halaya benzer bana da benzeyecek o yüzden elif gül diyo (kendi elif işte)
Ya sinirlerim tavan yaptı resmen
Ben rahmetli kardesime saygisizlik olarak algiladim bunu
Sinir görümcek
Hiç de halasına da benzemiyo benim kizim gayet de bana benziyo agzi burnu bana benziyo kulagi da
Sinir görümcek
Bugune kdr bir kere yegenim nasil dememis bana elif gül diyo
Bidaha derse hayirdir elif sen öldün de haberim mi yok ismini cocuga vermişiz dicem
Canım baban tc kimlik numaranla ofisinde Çalışıyor göstersin gün kaybetmeden ...@GlnU bizim doktorun sezaryen ucret 3bin olmuş cnm veee olaya bak basimiza neler geldi
Ben stajyer avukatim benim stajim 3 haziranda bitiyor ve bittigi gibi benim SSK devlet tarafindan kesiliyormus biz saniyoruz ki normal sigorta gibi bitse de sagliktan yararlanma 1 ay devam ediyor.. etmiyormus..
Benim eşimin sigortası yok bu kdr az bi gun kala sigorta yaptirmasi da fayda etmiyor belli bi sure gecmesi gerekiyormus
Sigortasız kaldigimiz icin ameliyat ucreti 4.500 liraya cikti
Cuma sigorta bitiyor pazartesi dogum var
Doktorla konustuk bakalm yarin medicanayi arayacaz cuma gunu giris yapsak ucreti ogun sigorta henuz bitmemisken yatirsak pazartesi ameliyat olsam olmaz mi diye
Hiç boy söylemesi bugüne kadar doktorlarım :) Bi defa uzun olacak gibi duruyor dedi o kadar ben de merak etmedim biz orta boyluyuz yani Bebek de öyle olur ne bilim hiç takıldığım Bi konu diilEheh güldum valla istemsizce :))
Ya bnm dr da boyunu soylemiyor surpriz olacak bize yani :)
Ay aksiliğe bak çok sinir olurdum ben inşallah hallolur@GlnU bizim doktorun sezaryen ucret 3bin olmuş cnm veee olaya bak basimiza neler geldi
Ben stajyer avukatim benim stajim 3 haziranda bitiyor ve bittigi gibi benim SSK devlet tarafindan kesiliyormus biz saniyoruz ki normal sigorta gibi bitse de sagliktan yararlanma 1 ay devam ediyor.. etmiyormus..
Benim eşimin sigortası yok bu kdr az bi gun kala sigorta yaptirmasi da fayda etmiyor belli bi sure gecmesi gerekiyormus
Sigortasız kaldigimiz icin ameliyat ucreti 4.500 liraya cikti
Cuma sigorta bitiyor pazartesi dogum var
Doktorla konustuk bakalm yarin medicanayi arayacaz cuma gunu giris yapsak ucreti ogun sigorta henuz bitmemisken yatirsak pazartesi ameliyat olsam olmaz mi diye
benim annemde bu gece gelcek, doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak diye hakkımı sona doğru sakladım :). iki hafta falan sonra da öğretmen kızkardeşim var bekar o gelecek seminer dönemini ve yaz tatilinin bi kısmını bloke etcem zavallının :))) ta Tekirdağ Çorlu dan Ağrı ya taşıncaz.Mandalinam07 kolay gelsin canım taşınmak zahmetli. Bir yil içinde 2kez taşındım. Hele 4 ay önceki taşınma bana çok ağır geldi gebe olunca. Ne güzel yardım eden bi annen varmış. Benimki evime yerlesince geldi
Gecen hafta banada aynisini demisti doktor 2cm aciklik var rahim agzi yumusamis eli kulaginda dedi. Baktim bir haftadir tık yok benim kizdan:))Kizlar bugun kontrolum vardi 2cm acilmam varmis eli kulaginda varmi dogum yapan??
Yakınmışın canım bizde ddirne güle güle hit bizim tayn çıkmadımiki yıl var daha kötü bi yer değil allahtan hayırlısı olsun bebekler iyi olsun tarihlrrde aynı nizim gelsinler rahatlaylm artık :) bizde yakdır yaldır ev arıyox bulamadık memlekette kaç ay oldu kararsızlıklar oldu olacak derken tam avantajımıza bir şey çıkmıyor daha nelerle karşılaşcaz bakalım doğum stresi ile beraber pek gitmiypr gibi :) ama yine de heyecanlı insan daha iyi koşullar sağlayacağı için seviniyor bebeğine allah yardımcımız olsun..benim annemde bu gece gelcek, doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak diye hakkımı sona doğru sakladım :). iki hafta falan sonra da öğretmen kızkardeşim var bekar o gelecek seminer dönemini ve yaz tatilinin bi kısmını bloke etcem zavallının :))) ta Tekirdağ Çorlu dan Ağrı ya taşıncaz.
Benim ki her seferinde çati muayenesi yapmaya gerek yok dedi. Bir kez yapti sadece onuda sikayetim var kasilmam cok dememle muayene yaptiarkadaşlar son haftalarda doktor her muayenede çatı kontrolü yapıyor mu? doktora sormaya unutmuşum.
Canım baban tc kimlik numaranla ofisinde Çalışıyor göstersin gün kaybetmeden ...
Ay aksiliğe bak çok sinir olurdum ben inşallah hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?