2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun canım
İçini ferah tut herşey iyi olacak merak etme
Allah yar ve yardımcınız olsun

Sağolun kızlar
Ben 6 saat sancidan sonra epidural aldım tam rahatladım artık derken nst de bebeğin kalp atışları çok yavaşladı mecburen acil sezeryana alindik. Açıklığım 4 cm di dr bi iki saate dogurursun demişti ama kismet olmadı.
Bebeğin ayakları kordona dolanmış o aşağı inmeye çalıştıkça oksijensiz kalmış.
Şimdi de sezeryan dan kaynaklı yogun bakımda. Tabi her bebekte olcak diye bişey yok sezeryan olacak arkadaşlar endiselenmesin
Kimseyi korkutmak istemiyorum ama 4 cm açıklık varsa epiduralle mis gibi dogurun normalce agrisiz. Hem siz hem bebek için.

Canim rabbim su mubarek gunde sifa versin insallah bi an once yaninda olsn

geçmiş olsun canım inş hemencecik iyileşir kucağına gelir tekrar. Sen hiç kendini üzme bebeğinin sana ihtiyacı var. şu mübarek ramazanda dua edelim size Rabbim kabul eder inanıyorum

Az önce bende aynı şeyi söyledim eşime. Oturuyordum dedim aylar sonra ilk defa göbeğimin altını görüyorum. Komik bişey bence. Millet şişman olup senelerce göremiyor göbeğinden bir birkaş ay içindeki tekmelerle göremedik :)

Canım çok geçmiş olsun . Inşaallah en kısa zamanda çıkar Bebeğin sağ salim eline alırsın, Gül'e oynaya çıkarsınız .. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun ...

Bana 38de 3500 dediler 39da 3800 dediler 40da 4ün üstü gibi diyip 3 defa ölçüm yapıp 3850 en makul ihtimalle dedi. Bebiş 3800 doğdu. 51cm boyunda. 3 4 dikişlik bir kesim var.

Sevgili Sevgi inşallah tez zamanda iyileşir bebiş gelir gene annesinin kucağına. İçini ferah tut. Kendini toparla bu esnada. Sütünü arttır çqylarla duşlarla sağmayla ki bebiş çıktığında bomba gibi ol

vorones canım nasılsın nasıl oldun mayıs annelerinde ağrım çok yazmıştın merak ettim seni
Sağol tatlım. İyi daha iyi inşallah. Salı kontrolüm var. Bant çıkacak. Benim ağrı eşiğim çok çok düşük mus bunu anladım millet pirt die normal yaşamı na donuo ben hala uzandigim yerden kalkamiom yan da donemiyorum

Canım yaa inşallah çok daha iyi olursun..hiç keşke normal yapsaydım dediğin oldu muben hâlâ kararsızım da

Canım yaa inşallah çok daha iyi olursun..hiç keşke normal yapsaydım dediğin oldu muben hâlâ kararsızım da
Doğumun ilk gecesi . Çok pişman oldum. Hala da içimde ukte kalacak normal doğum mu yapsaydım die. Çünkü bebeğim küçüktu ben de yapı olarak musaitm bi kaç ikinma ile çıkardı diom ama geçen geçti . Ben beklyemiyirdum bir gün daha. Ki normal de sezeryan günü 1 haziran ken ben 31 mayis à çektim. Karmakarışık hissediyorum aslında hala bebeğimle tek başına kendim ilgilenememk çok koyuyor.ama bağırmadan sancı çekmeden mis gibi güle oynaya hastaneye gidip yarım saatte yavrumu getirmek dünyaya süper bisi. Hep diolar di sezeryan sonrası zor die. Haklılar mis

Canım ne kadar mübarek günlerdeyiz bak. Allah şifa verecektir. Dualarım sizinle olacak. İnşallah tez zamanda sağlılı bir şekilde çıkar bakımdan. Zaten NST'de görür görmez müdehale etmişler. Şimdi de en doğru tedaviyi verdiklerinden eminim.
Neden sezeryandan kaynaklı olarak bakımda peki canım? Enfeksiyon mu oldu sezaryen yüzünden? Sanırım ben de sezaryen olacağım. Başlamadı doğumum.

Bugün iki km yürüdüm ama bizmkine hareket olarak döndü doğuramıycam prematüreden korkarken postmatüre olcek kaldım ben cesaretimi toplamak istiyorum son bi hadi normal doğum diye ama tık yok işte halen karar veremedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…