- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.621
Geçmiş olsun canımBebegim yoğun bakımda kızlar Dualarınızi bekliyoruz oksijen yetersizliği ve enfeksiyon dan dolayı alıp götürdüler bomboş kaldım.
Kızlar lütfen sağlık sorunu yoksa normal doğum yapın kardes tavsiyesi
Canim rabbim su mubarek gunde sifa versin insallah bi an once yaninda olsnBebegim yoğun bakımda kızlar Dualarınızi bekliyoruz oksijen yetersizliği ve enfeksiyon dan dolayı alıp götürdüler bomboş kaldım.
geçmiş olsun canım inş hemencecik iyileşir kucağına gelir tekrar. Sen hiç kendini üzme bebeğinin sana ihtiyacı var. şu mübarek ramazanda dua edelim size Rabbim kabul eder inanıyorumBebegim yoğun bakımda kızlar Dualarınızi bekliyoruz oksijen yetersizliği ve enfeksiyon dan dolayı alıp götürdüler bomboş kaldım.
Allah'a şükürler olsun annelik duygusu gibi kutsal bir duyguyu tadacağız.Ancak ben kendimi çok çirkin hissediyorum artık.Bugün duştan sonra iç çamaşırlarıma baktım ben bunlara Nasıl sığıyordum diye duygulandım!Şimdi bildiğiniz anne çamaşırları giyiyorum.Eşime söyledim takılma dedi bende sen biliyor musun ben iki aydır göbeğimin altı ne şekilde unuttum diyince haklısın demek zorunda kaldı.Doğumdan sonra hiç doğum yapmamış gibi olanları görünce şok oluyorum.Biz bu koca popoyu Nasıl küçültürüz acaba
Canım çok geçmiş olsun . Inşaallah en kısa zamanda çıkar Bebeğin sağ salim eline alırsın, Gül'e oynaya çıkarsınız .. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun ...Bebegim yoğun bakımda kızlar Dualarınızi bekliyoruz oksijen yetersizliği ve enfeksiyon dan dolayı alıp götürdüler bomboş kaldım.
Allah şifa versin en kısa zamanda kendini toparlar inşallahBebegim yoğun bakımda kızlar Dualarınızi bekliyoruz oksijen yetersizliği ve enfeksiyon dan dolayı alıp götürdüler bomboş kaldım.
R r0s3n masallah bebegine. Bnm bebegim de simdiden 3.300gr. Sali gunu cati myayenem car. Boyle giderse 4.000gr olur dedi. Seni normal dogurtmak istiyorum ama 4.000gr olursa zorlamak istemem cok fazla kesi olma ihtimali var dedi. Hem sen hem bebek yorulacak cok fln dedi. Bakalim sali gunu kac gr. Cikacak.
Biberon filan da koymuştum sorayım ona göre çıkarırım olmazsa. Aynı hastanede doğum yapan arkadaşım var ona sorayım :)Canim hastanende pompa vardir mutlaka bnce alma yanina yuk etme.
Mama biberon vs hastane veriyo ya
Cnaim hyrli olsn bebegin zor bi ameliyat olms ama ck skur kavusmussun
Amin Can'ım çok şükür Allah'aGözün aydın canım darısı başımıza
Canim benim neden oyle oldu ki yaaBebegim yoğun bakımda kızlar Dualarınızi bekliyoruz oksijen yetersizliği ve enfeksiyon dan dolayı alıp götürdüler bomboş kaldım.
Sağol tatlım. İyi daha iyi inşallah. Salı kontrolüm var. Bant çıkacak. Benim ağrı eşiğim çok çok düşük mus bunu anladım millet pirt die normal yaşamı na donuo ben hala uzandigim yerden kalkamiom yan da donemiyorumvorones canım nasılsın nasıl oldun mayıs annelerinde ağrım çok yazmıştın merak ettim seni
Canım yaa inşallah çok daha iyi olursun..hiç keşke normal yapsaydım dediğin oldu muSağol tatlım. İyi daha iyi inşallah. Salı kontrolüm var. Bant çıkacak. Benim ağrı eşiğim çok çok düşük mus bunu anladım millet pirt die normal yaşamı na donuo ben hala uzandigim yerden kalkamiom yan da donemiyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahBebegim yoğun bakımda kızlar Dualarınızi bekliyoruz oksijen yetersizliği ve enfeksiyon dan dolayı alıp götürdüler bomboş kaldım.
Doğumun ilk gecesi . Çok pişman oldum. Hala da içimde ukte kalacak normal doğum mu yapsaydım die. Çünkü bebeğim küçüktu ben de yapı olarak musaitm bi kaç ikinma ile çıkardı diom ama geçen geçti . Ben beklyemiyirdum bir gün daha. Ki normal de sezeryan günü 1 haziran ken ben 31 mayis à çektim. Karmakarışık hissediyorum aslında hala bebeğimle tek başına kendim ilgilenememk çok koyuyor.ama bağırmadan sancı çekmeden mis gibi güle oynaya hastaneye gidip yarım saatte yavrumu getirmek dünyaya süper bisi. Hep diolar di sezeryan sonrası zor die. Haklılar misCanım yaa inşallah çok daha iyi olursun..hiç keşke normal yapsaydım dediğin oldu muben hâlâ kararsızım da
Canım ne kadar mübarek günlerdeyiz bak. Allah şifa verecektir. Dualarım sizinle olacak. İnşallah tez zamanda sağlılı bir şekilde çıkar bakımdan. Zaten NST'de görür görmez müdehale etmişler. Şimdi de en doğru tedaviyi verdiklerinden eminim.Sağolun kızlar
Ben 6 saat sancidan sonra epidural aldım tam rahatladım artık derken nst de bebeğin kalp atışları çok yavaşladı mecburen acil sezeryana alindik. Açıklığım 4 cm di dr bi iki saate dogurursun demişti ama kismet olmadı.
Bebeğin ayakları kordona dolanmış o aşağı inmeye çalıştıkça oksijensiz kalmış.
Şimdi de sezeryan dan kaynaklı yogun bakımda. Tabi her bebekte olcak diye bişey yok sezeryan olacak arkadaşlar endiselenmesin
Kimseyi korkutmak istemiyorum ama 4 cm açıklık varsa epiduralle mis gibi dogurun normalce agrisiz. Hem siz hem bebek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?