- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.441
Dogum esnasinda bile sezeyana almak iicin doktorlar elinden geleni yapio sirf islerine geldigi icin. Bana dun telefonda geceden suni vermesinler sezeryana alirlar yoksa sonra dedi. Gecen gittigimde suniyle baslayip sezeryan olan cok dedi umudum kirildi resmenvalla en son randevuda bana dr yüzü dışarı dönük ve boynunu geriye doğru atmış diye (2 gün önceki randevuda öyle değildi) suniyi bile teklif etmedi bu şekilde kendi sancınla vs normal doğum başlasa bile sıkıntı olur yine müdahale gerekir dedi, direk sezeryan dedi. ben de içimden 2 günde döndü ise tekrar dönebilir diye düşündüm, kabul etmedim. haftaya ptesi veya salı gitcem.
Nst suyu vs iyi ise hic takma inslh gonlunce olur cnmbebeğin nst si suyu falan iyi idi bu arada.
Tesekkur ederim canim icimi rahatlattin. Azsora doktora gitcem bakalim ne dicek.Sunny-day korkma canım, herkesin ağrı eşiği farklı. Bas bas bağırınca bebekler daha çok strese girip kakasini yapiyor. Ben oglumda kısa süre suni sancı aldım sancı bastırınca derin nefes aldım. Atlatilamayacak bişey değil. Kendi sancimdan çok farklı değil sadece daha sık o da doğumu hızlandırıyor gerçekten. Strese girmezsen paniklemezsen ve sürece teslim olursan ekipe teslim olursan kolay olacak emin ol. Allah kolay kurtarsın canım
Normal o dogum yaklastikca akinti artarmis. Kanlı olmadigi surece normal cnmGünaydın kızlar kendimi yordum mu bilmiyorum bel âgrim varbi de çok Afedersiniz sarı sümüksü akıntı önemli bişey midir?
Dogum esnasinda bile sezeyana almak iicin doktorlar elinden geleni yapio sirf islerine geldigi icin. Bana dun telefonda geceden suni vermesinler sezeryana alirlar yoksa sonra dedi. Gecen gittigimde suniyle baslayip sezeryan olan cok dedi umudum kirildi resmen.
Cok da beklemek istemiyorum suyu azaldiysa bebek tehlikeye girer diye mecbur kabul edicem suni yi cunki hareketleri gayet az onceki gunlere bakarak.
Ama sezeryan olmak istemiyorum daha once bi ameliyat gecirdigimden dolayi gozum korkuyo sezeryandan
Günaydın kızlar, ben de doğum yaptım. Ben de hep normal doğum hayal ediyordum ama olmadı.
Pazar akşam ve çarşamba sabah iki kere kanlı akıntım olmuştu. Çarşamba tüm gün hafif şiddetli düzenli olmayan bel ve karın ağrısı çektim. Ama dün gece felaketti. Hiç uyuyamadım, ağrıdan kıvrandım. Ama gene de doğum sancısı gibi düzenli değildi.
Dün sabah kontrolüm vardı. Ağrım rahatlamıştı biraz. Nst de sancı çıkmadı ama bebeğimin kalp atımları yavaşlıyordu arada bir. İyice suyum azalmıştı. Açıklık 1 cm ama silinme tam. Ayrıca ben minyon bir insanım, çatım dar.
Doktor suni sancı önerdi önce, doğmazsa sezeryana alırız dedi, ben direk sezeryan dedim.
Velhasıl dün 12.30 gibi spinal anestezi ile kızım İpek dünyaya geldi. 38+4 te 3580 gram ve 52 cm ile. Kızım da annesi babası gibi İkizler burcu.
Şükür ki sütüm geldi, şimdilik emme ile ilgili problem yaşamıyoruz. Bugün taburcu olacağım.
Dün doktorun yanına kontrole gelirken totem yapıp çantamı ve kapı süsünü getirmemiştim. Totemim tutmadı. Hacı şeriften çikolata siparişi vermiştik bir gün önce o da yetişmedi.
Biraz ağrım vardı ama azaldı. Kızım yanımda uyuyor. Adı gibi ipekten bir teni var, çok güzel kokuyor. Doğum yapmayan anneler, siz de bu duyguyu yakın zamanda inşallah sağlıcakla tadın.
ALLAH yardımcın olsunDostlar lütfen benim için dua edin. Allah güç versin ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Pisikolojimi tam düzeltemedim. Normal doğuma gitseydim o kadar cesaretim vardı ki aslanlar gibi gidecektim. Şimdi sezaryan ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi. Bütün cesaretim gitti.
Ayrıca hamilelik çok güzel. Son günlerin tadını çıkarın. Bugün saatlerce karnımda hareketlerini izledim. Bebeğimle kavuşuyoruz ama aslında biz zaten birlikteydik hep. İşe erkenden gidip yalnız kahvaltı etmeyi çok severdim mesela. Çünkü kızımla beraberdik. Özellikle hamile olduğumu daha kimsenin bilmediği zamanlarda kendi kendime gülümserdim. Çünkü benimle olduğunu bilirdim. Anneliği hiç tatmadım. Eminin çok daha güzel olacak. Koklamak, bana baktığını görmek... Allah bunları yaşamayı nasip etsin.
Sabah 8'de giriyorum doğuma. İlk fırsatta sizlere haber vereceğim.
amin canım Allah hayırlısını versin şu mübarek günlerin ve masum bebeklerimizin yüzü suyu hürmetineNst suyu vs iyi ise hic takma inslh gonlunce olur cnm
Günaydın kızlar, ben de doğum yaptım. Ben de hep normal doğum hayal ediyordum ama olmadı.
Pazar akşam ve çarşamba sabah iki kere kanlı akıntım olmuştu. Çarşamba tüm gün hafif şiddetli düzenli olmayan bel ve karın ağrısı çektim. Ama dün gece felaketti. Hiç uyuyamadım, ağrıdan kıvrandım. Ama gene de doğum sancısı gibi düzenli değildi.
Dün sabah kontrolüm vardı. Ağrım rahatlamıştı biraz. Nst de sancı çıkmadı ama bebeğimin kalp atımları yavaşlıyordu arada bir. İyice suyum azalmıştı. Açıklık 1 cm ama silinme tam. Ayrıca ben minyon bir insanım, çatım dar.
Doktor suni sancı önerdi önce, doğmazsa sezeryana alırız dedi, ben direk sezeryan dedim.
Velhasıl dün 12.30 gibi spinal anestezi ile kızım İpek dünyaya geldi. 38+4 te 3580 gram ve 52 cm ile. Kızım da annesi babası gibi İkizler burcu.
Şükür ki sütüm geldi, şimdilik emme ile ilgili problem yaşamıyoruz. Bugün taburcu olacağım.
Dün doktorun yanına kontrole gelirken totem yapıp çantamı ve kapı süsünü getirmemiştim. Totemim tutmadı. Hacı şeriften çikolata siparişi vermiştik bir gün önce o da yetişmedi.
Biraz ağrım vardı ama azaldı. Kızım yanımda uyuyor. Adı gibi ipekten bir teni var, çok güzel kokuyor. Doğum yapmayan anneler, siz de bu duyguyu yakın zamanda inşallah sağlıcakla tadın.
Benimki kanalda değil ama acılmam var canım onunla da alakalaı değil demek kiYine sormayi unuttum kanalda mi diye ama bence degildir yoksa acilma yapmazmiydi. Bgn sorarim artik doktoruma. Resmen ruyama bile girdi dogum olayi. Stres yaptim biraz. Canim hastane yurume mesafesinde degil. Keske diyorum cok yuruseymisim hamileligim boyunca belki daha cok acilma olurdu simdiye kadar.
Hayirlisi neyse o olsun.
Canim sen niye hic denemceksin suni sanciyi belki normal dogum olur epudralli.
Bende sali gunu en son 2cm acilma inslh acilmam fazlalasmistir. Hastanedeyim suan nst cekiniyorum bakalim doktor ne dicek.Benimki kanalda değil ama acılmam var canım onunla da alakalaı değil demek ki
Sağol canımNormal o dogum yaklastikca akinti artarmis. Kanlı olmadigi surece normal cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?