2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
@gm22 geçmiş olsun canım. Bebeğine kavuştursun Allah en kısa zamanda.

Benim ilk doğumumda öyle kızım kakasını yapmıştı. Suyu patlatildıktan 2saat sonra normal doğdu. 8cmde ıkındım. 2800grdi. Senin bebeğin kilolu muydu? Bana doktor sancilarda çok bağırdığım için bebeğin strese girip kakasini yaptığını söylemişti. Ikincide sakin doğurdum o yüzden.
Doktoru çok suçlamak sa yanlış bence. O doğal yoldan halletmek için elinden geleni yapmış. Kısmetinde böyle imtihan olmak varmış.
Keşkeler bitmez ve fayda vermez. Gebelikte enfeksiyonun tedavisi tamamlansaydi bunları bu kadar acı yasamazdin.

Şifalar dilerim öpüyorum

@gm22 tatlım yani demek istediğim, annenin stresi yüzünden bebek strese girip kaka yapıyor. Benim kızımın midesi de yikanmisti. Pes etmeyip ıkınmayi denersin sanmıştir doktor.

Can'ım bende phılıps avent elektrikli aldım memnunum şimdilik Can'ımı hiç acıtmıyor Çek'im gücü de iyi. Medelada iyi diye duymuştum

Ben Kraft aldım. Tavsiye ederim.

Dostlar lütfen benim için dua edin. Allah güç versin ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Pisikolojimi tam düzeltemedim. Normal doğuma gitseydim o kadar cesaretim vardı ki aslanlar gibi gidecektim. Şimdi sezaryan ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi. Bütün cesaretim gitti.

Ayrıca hamilelik çok güzel. Son günlerin tadını çıkarın. Bugün saatlerce karnımda hareketlerini izledim. Bebeğimle kavuşuyoruz ama aslında biz zaten birlikteydik hep. İşe erkenden gidip yalnız kahvaltı etmeyi çok severdim mesela. Çünkü kızımla beraberdik. Özellikle hamile olduğumu daha kimsenin bilmediği zamanlarda kendi kendime gülümserdim. Çünkü benimle olduğunu bilirdim. Anneliği hiç tatmadım. Eminin çok daha güzel olacak. Koklamak, bana baktığını görmek... Allah bunları yaşamayı nasip etsin.

Sabah 8'de giriyorum doğuma. İlk fırsatta sizlere haber vereceğim.

Hayırlı ve guzel bi doğum olur inşallah yavruna kavusursun canım.

Reactions: 9ay
Merhaba kıZlar sezeryan olanlar sezeryan izi önleyici krem kullanacak mısınız? 7.günden itibaren kullanılıyormuş Kullananlar varsa bilgi verebilir mi lütfen

Iyi aksamlar guzel anneler. Ben de 40 haftami doldurmak uzereyim ve sanirim sona kalanlardanim. Burada yazilanlari goruyorum kiminin adet agrisi var kiminin beli catisi kemikleri vs.. bende hicbir agri sizi hicbir sey yok. Sonsuza kadar dogurmayacak gibiyim. Hic kasik agrisi hissetmiyorum bu dogum nasil baslayacak hic bilmiyorum..bir tek kasilmalarim var. Sikca oluyor fakat agrisiz. Sadece sertlesiyor. Dogumu sanci ile baslayan arkadaslar sancilari hissetmeye nasil basladilar acaba? Insallah hepimiz pirt diye kolaycacik dogururuz

Canim dualarimizdasin kucagina alinca ne szeryan oldugun ne normal dogum olmadigi aklinda olmicaktir eminim...

Reactions: 9ay
Aynı durumdayız canım bizimkilerin yeri rahat galiba

Dogum sancisi belden girer kasıklarına doğru yayılırmış. Ve okadar siddetliki hastaneye dogru goturur dedi doktorum bana:)
Ama sertlesmeler yani kasilmalar 3 dakikada 1 olursa oda sanciymis.

Kizlar bugun bebegim cok az hareket ettiginden acile gittim ne olur ne olmaz diye kortum nst cekindim ve ultrasyona girdim bebegin suyu azalmis. Ordaki nobetci doktor suyu azalmis 3cephede dedi istersen suni sanci verelim dedi ama ben kendi doktoruma danistim yrn sabah gel ben kontrol edim bakariz duruma gore dedi. Dua edin benim icin

Cnm onu kucagina aldiktan sonra hic farketmiyo nasil dunyaya gelmis normal mi olmus sezaryen mi olmus bi gelsin sagsaglim yeter ki

Ben de sezaryen olacagim gunun gecesi cok heyecanliydim surekli karnimin fotosunu cekiyordum hele sabah yavrum beni hickirarak uyandirdi karnimda, onu unutamam, ama kucaginda olmasi cok daha guzel tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…