- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.401
Daha bugün eczanede gördüm canım :)Kızlar humana stiil tea mereden bulabilirim ? İnt satışı dışında dikkatinizi çekti mi
Ara ara derken dakika tuttun mu canımKızlar karnımda adet sancısı gibi sancim var ama ara ara ve hafif hafif sizlerde de oluyor mu ?
Can'ım bende phılıps avent elektrikli aldım memnunum şimdilik Can'ımı hiç acıtmıyor Çek'im gücü de iyi. Medelada iyi diye duymuştumYa kızlar benim gszdan dolayı çekmediğim dancıları çektim maalesef bebeğime süt pek sağlayamadım sonraki günde yola geöti emiyor süt gelmiyor kanıyor manuel bozuk çıktı pompaya bakıyorum acil medela swing mi avent mi lansinoh mu çok kafan karışık kullananlar yazarsa hemen sipariş edeceğim ayrıca hastane tipide mi kiralasam netten bilemedim ya bu acılar inşallah günahlarımıza karşılıktır her şey iyi olur
Ya kızlar benim gszdan dolayı çekmediğim dancıları çektim maalesef bebeğime süt pek sağlayamadım sonraki günde yola geöti emiyor süt gelmiyor kanıyor manuel bozuk çıktı pompaya bakıyorum acil medela swing mi avent mi lansinoh mu çok kafan karışık kullananlar yazarsa hemen sipariş edeceğim ayrıca hastane tipide mi kiralasam netten bilemedim ya bu acılar inşallah günahlarımıza karşılıktır her şey iyi olur
Sağolasın onu da içeyim belki doğurmama yardım ederDaha bugün eczanede gördüm canım :)
Hayırlı ve guzel bi doğum olur inşallah yavruna kavusursun canım.Dostlar lütfen benim için dua edin. Allah güç versin ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Pisikolojimi tam düzeltemedim. Normal doğuma gitseydim o kadar cesaretim vardı ki aslanlar gibi gidecektim. Şimdi sezaryan ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi. Bütün cesaretim gitti.
Ayrıca hamilelik çok güzel. Son günlerin tadını çıkarın. Bugün saatlerce karnımda hareketlerini izledim. Bebeğimle kavuşuyoruz ama aslında biz zaten birlikteydik hep. İşe erkenden gidip yalnız kahvaltı etmeyi çok severdim mesela. Çünkü kızımla beraberdik. Özellikle hamile olduğumu daha kimsenin bilmediği zamanlarda kendi kendime gülümserdim. Çünkü benimle olduğunu bilirdim. Anneliği hiç tatmadım. Eminin çok daha güzel olacak. Koklamak, bana baktığını görmek... Allah bunları yaşamayı nasip etsin.
Sabah 8'de giriyorum doğuma. İlk fırsatta sizlere haber vereceğim.
Canim dualarimizdasin kucagina alinca ne szeryan oldugun ne normal dogum olmadigi aklinda olmicaktir eminim...Dostlar lütfen benim için dua edin. Allah güç versin ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Pisikolojimi tam düzeltemedim. Normal doğuma gitseydim o kadar cesaretim vardı ki aslanlar gibi gidecektim. Şimdi sezaryan ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi. Bütün cesaretim gitti.
Ayrıca hamilelik çok güzel. Son günlerin tadını çıkarın. Bugün saatlerce karnımda hareketlerini izledim. Bebeğimle kavuşuyoruz ama aslında biz zaten birlikteydik hep. İşe erkenden gidip yalnız kahvaltı etmeyi çok severdim mesela. Çünkü kızımla beraberdik. Özellikle hamile olduğumu daha kimsenin bilmediği zamanlarda kendi kendime gülümserdim. Çünkü benimle olduğunu bilirdim. Anneliği hiç tatmadım. Eminin çok daha güzel olacak. Koklamak, bana baktığını görmek... Allah bunları yaşamayı nasip etsin.
Aynı durumdayız canımIyi aksamlar guzel anneler. Ben de 40 haftami doldurmak uzereyim ve sanirim sona kalanlardanim. Burada yazilanlari goruyorum kiminin adet agrisi var kiminin beli catisi kemikleri vs.. bende hicbir agri sizi hicbir sey yok. Sonsuza kadar dogurmayacak gibiyim. Hic kasik agrisi hissetmiyorum bu dogum nasil baslayacak hic bilmiyorum..bir tek kasilmalarim var. Sikca oluyor fakat agrisiz. Sadece sertlesiyor. Dogumu sanci ile baslayan arkadaslar sancilari hissetmeye nasil basladilar acaba? Insallah hepimiz pirt diye kolaycacik dogururuz
Cok mu iyi baktik da simarttik bunlari acabaAynı durumdayız canımbizimkilerin yeri rahat galiba
Dogum sancisi belden girer kasıklarına doğru yayılırmış. Ve okadar siddetliki hastaneye dogru goturur dedi doktorum bana:)Iyi aksamlar guzel anneler. Ben de 40 haftami doldurmak uzereyim ve sanirim sona kalanlardanim. Burada yazilanlari goruyorum kiminin adet agrisi var kiminin beli catisi kemikleri vs.. bende hicbir agri sizi hicbir sey yok. Sonsuza kadar dogurmayacak gibiyim. Hic kasik agrisi hissetmiyorum bu dogum nasil baslayacak hic bilmiyorum..bir tek kasilmalarim var. Sikca oluyor fakat agrisiz. Sadece sertlesiyor. Dogumu sanci ile baslayan arkadaslar sancilari hissetmeye nasil basladilar acaba? Insallah hepimiz pirt diye kolaycacik dogururuz
Dostlar lütfen benim için dua edin. Allah güç versin ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Pisikolojimi tam düzeltemedim. Normal doğuma gitseydim o kadar cesaretim vardı ki aslanlar gibi gidecektim. Şimdi sezaryan ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi. Bütün cesaretim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?