- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #41.421
İyi yapmışsın canım kendi doktoruna danışarakKizlar bugun bebegim cok az hareket ettiginden acile gittim ne olur ne olmaz diye kortum nst cekindim ve ultrasyona girdim bebegin suyu azalmis. Ordaki nobetci doktor suyu azalmis 3cephede dedi istersen suni sanci verelim dedi ama ben kendi doktoruma danistim yrn sabah gel ben kontrol edim bakariz duruma gore dedi. Dua edin benim icin
Ara ara derken dakika tuttun mu canım
Kç dk da bir
Adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ve kasılmam canım açılmam da var ama bebek kanalda değil be sancılarım yetersizCok mu iyi baktik da simarttik bunlari acaba. Aslinda sabirsizligim acelem hic yok fakat dogum gecikirse suni sanci veya sezaryan ihtimalinden korkuyorum. Sende hic belirti var mi ?
Suni sanciyi bosuna cekip sezeryan olmaktan cok korkuyorum canim yaİyi yapmışsın canım kendi doktoruna danışarak
İnşallah büyük bir sorun olmaz
Allah bir sancıda kurtarsın seni bebeğini
Sancın hiç çıkmadı mı bu arada ?
Haberlerini bekliyoruz
Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun canım selametle doğur bebeğini kucağına al inşallah bizi haberdar et Allah'a emanet ol♡Dostlar lütfen benim için dua edin. Allah güç versin ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Pisikolojimi tam düzeltemedim. Normal doğuma gitseydim o kadar cesaretim vardı ki aslanlar gibi gidecektim. Şimdi sezaryan ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi. Bütün cesaretim gitti.
Ayrıca hamilelik çok güzel. Son günlerin tadını çıkarın. Bugün saatlerce karnımda hareketlerini izledim. Bebeğimle kavuşuyoruz ama aslında biz zaten birlikteydik hep. İşe erkenden gidip yalnız kahvaltı etmeyi çok severdim mesela. Çünkü kızımla beraberdik. Özellikle hamile olduğumu daha kimsenin bilmediği zamanlarda kendi kendime gülümserdim. Çünkü benimle olduğunu bilirdim. Anneliği hiç tatmadım. Eminin çok daha güzel olacak. Koklamak, bana baktığını görmek... Allah bunları yaşamayı nasip etsin.
Sabah 8'de giriyorum doğuma. İlk fırsatta sizlere haber vereceğim.
Çok haklısın canım insana moral vericene beni daha doğuma girmeden çöktürdü kadın hiçbi doktora güvenim kalmadı artıkBir de sen 9 ay bu dra gittin. Muayene oldun sohbet ettin tanıdın güvendim doğuma karar verdin. Bunlar doğum esnasında değişiyorlar demek ki. Benim bildiğim yukarıdan bastırmaya çok karşıdır kadın doğumcular. Bir de anlamadığım şey sana neden bu kadar bilgi veriyorlar, panik yaptırıyorlar. Mekonyumluysa mekonyumlu senin yapabileceğin birşey mi var bu esnada. Alsın seni doğumhaneye versin suni sancıyı motive etsin seni doğurtsun bebeği. Biz de acı çekiyoruz herhalde o anda bebek doğsun diye var gücümüzle çaba sarfediyoruz.
Çok sağol arkadaşımCanim benim allah yardımcıniz olsun sana bagislasin kuzunu bi an once evinize geçin inşallah. Bu cektiklerimiz gunahlarimiza Kefaret olsun ama senin dr u napmali bilmem. Şikayet et mutlaka hiç bişey olmasa bi kaç gün canı sıkılır
Sağol canım@gm22 geçmiş olsun canım. Bebeğine kavuştursun Allah en kısa zamanda.
Benim ilk doğumumda öyle kızım kakasını yapmıştı. Suyu patlatildıktan 2saat sonra normal doğdu. 8cmde ıkındım. 2800grdi. Senin bebeğin kilolu muydu? Bana doktor sancilarda çok bağırdığım için bebeğin strese girip kakasini yaptığını söylemişti. Ikincide sakin doğurdum o yüzden.
Doktoru çok suçlamak sa yanlış bence. O doğal yoldan halletmek için elinden geleni yapmış. Kısmetinde böyle imtihan olmak varmış.
Keşkeler bitmez ve fayda vermez. Gebelikte enfeksiyonun tedavisi tamamlansaydi bunları bu kadar acı yasamazdin.
Şifalar dilerim öpüyorum
Yarın doktorun söyler zaten sana canımSuni sanciyi bosuna cekip sezeryan olmaktan cok korkuyorum canim ya. Herseyin hayirlisi bakalim yrn sabah ne dicek doktorum. Bebek hareketsiz cikti cok az hareket vardi nst de.
Birde dogumhanede suni sanciyi alip bas bas bagiran bi kadin vardi gozumu korkuttu
canim be kizimda adet agrisiyla doktora gittim.sonra siklasti ve siddetlendi.bildigin adet agrisinin tavan yapmis hali.babannemden duydum gecen gun.kiz kasik agrisi erkek bel agrisi yaparmis.Iyi aksamlar guzel anneler. Ben de 40 haftami doldurmak uzereyim ve sanirim sona kalanlardanim. Burada yazilanlari goruyorum kiminin adet agrisi var kiminin beli catisi kemikleri vs.. bende hicbir agri sizi hicbir sey yok. Sonsuza kadar dogurmayacak gibiyim. Hic kasik agrisi hissetmiyorum bu dogum nasil baslayacak hic bilmiyorum..bir tek kasilmalarim var. Sikca oluyor fakat agrisiz. Sadece sertlesiyor. Dogumu sanci ile baslayan arkadaslar sancilari hissetmeye nasil basladilar acaba? Insallah hepimiz pirt diye kolaycacik dogururuz
canım Allah senin ve bebeğin hakkında en hayırlısını versin, şimdiden geçmiş olsun gözün aydın. operasyon sonrası çok rahat bir süreç geçirirsin inş.Dostlar lütfen benim için dua edin. Allah güç versin ve sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Pisikolojimi tam düzeltemedim. Normal doğuma gitseydim o kadar cesaretim vardı ki aslanlar gibi gidecektim. Şimdi sezaryan ya kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi. Bütün cesaretim gitti.
Ayrıca hamilelik çok güzel. Son günlerin tadını çıkarın. Bugün saatlerce karnımda hareketlerini izledim. Bebeğimle kavuşuyoruz ama aslında biz zaten birlikteydik hep. İşe erkenden gidip yalnız kahvaltı etmeyi çok severdim mesela. Çünkü kızımla beraberdik. Özellikle hamile olduğumu daha kimsenin bilmediği zamanlarda kendi kendime gülümserdim. Çünkü benimle olduğunu bilirdim. Anneliği hiç tatmadım. Eminin çok daha güzel olacak. Koklamak, bana baktığını görmek... Allah bunları yaşamayı nasip etsin.
Sabah 8'de giriyorum doğuma. İlk fırsatta sizlere haber vereceğim.
Yine sormayi unuttum kanalda mi diye ama bence degildir yoksa acilma yapmazmiydi. Bgn sorarim artik doktoruma. Resmen ruyama bile girdi dogum olayi. Stres yaptim biraz. Canim hastane yurume mesafesinde degil. Keske diyorum cok yuruseymisim hamileligim boyunca belki daha cok acilma olurdu simdiye kadar.Yarın doktorun söyler zaten sana canım
Suni sancı gerekli mi
Bebek çıkışa yakın mı
Sorarsın sezeryan mı suni sancı mı diye
Misal ben salı gittiğimde suni sancı derse kabul etmeyip sezeryan diyeceğim
Senin durumun farklı olabilir
Sen bu gece egzersiz yap açılman olsun
Duş falan al
Zeytinyağı sür bolca
İki kaşıkta zeytinyağı iç
Hastane yakınsa yürüyerek git
Yürüme imkanın varsa
Suniye gerek kalmasın
Kanala girmiş mi diye sordun mu
ben gerçekten hiç sabırsızlanmadım ama 40+1 im kızımın hiiç normal doğumla alakası yok. inş sağ salim kendi gelirAnneler sabırsız oldukça bebekler gecikiyor bence. Herkes çok erken doğum telaşına düştü bu grupta:)) bence ondan..
ya bu topikte 1-2 kişi suyu sancısı vs gelip normal doğum yapabildi. diğerleri bir türlü nasip olmadı hep sezeryana gittiler, günü dolan veya dolmak üzere olan bir sürü kişi bekliyoruz. ne oldu anlamadım.Ben dogum olayinin hep kendiliginden oluşacagini hayal etmistim. Sanci, su nişan gelir vs. 38-40 haftalar arasi kendiliginden olur saniyodum.
Burda bende dahil gunu gecen cok var hic bi belirti olmadan bebegi dunyaya gelmis ve gelecek olan.
Evet bende ona sasirdim canim. Hep farkli hayal ediodum hayal kirikligi oldu bana, suni sanciyla doguma gitcek olmamin.ya bu topikte 1-2 kişi suyu sancısı vs gelip normal doğum yapabildi. diğerleri bir türlü nasip olmadı hep sezeryana gittiler, günü dolan veya dolmak üzere olan bir sürü kişi bekliyoruz. ne oldu anlamadım.
valla en son randevuda bana dr yüzü dışarı dönük ve boynunu geriye doğru atmış diye (2 gün önceki randevuda öyle değildi) suniyi bile teklif etmedi bu şekilde kendi sancınla vs normal doğum başlasa bile sıkıntı olur yine müdahale gerekir dedi, direk sezeryan dedi. ben de içimden 2 günde döndü ise tekrar dönebilir diye düşündüm, kabul etmedim. haftaya ptesi veya salı gitcem.Evet bende ona sasirdim canim. Hep farkli hayal ediodum hayal kirikligi oldu bana, suni sanciyla doguma gitcek olmamin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?