2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İyi yapmışsın canım kendi doktoruna danışarak
İnşallah büyük bir sorun olmaz
Allah bir sancıda kurtarsın seni bebeğini
Sancın hiç çıkmadı mı bu arada ?
Haberlerini bekliyoruz

Cok mu iyi baktik da simarttik bunlari acaba . Aslinda sabirsizligim acelem hic yok fakat dogum gecikirse suni sanci veya sezaryan ihtimalinden korkuyorum. Sende hic belirti var mi ?
Adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ve kasılmam canım açılmam da var ama bebek kanalda değil be sancılarım yetersiz

İyi yapmışsın canım kendi doktoruna danışarak
İnşallah büyük bir sorun olmaz
Allah bir sancıda kurtarsın seni bebeğini
Sancın hiç çıkmadı mı bu arada ?
Haberlerini bekliyoruz
Suni sanciyi bosuna cekip sezeryan olmaktan cok korkuyorum canim ya. Herseyin hayirlisi bakalim yrn sabah ne dicek doktorum. Bebek hareketsiz cikti cok az hareket vardi nst de.
Birde dogumhanede suni sanciyi alip bas bas bagiran bi kadin vardi gozumu korkuttu

Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun canım selametle doğur bebeğini kucağına al inşallah bizi haberdar et Allah'a emanet ol♡

Çok haklısın canım insana moral vericene beni daha doğuma girmeden çöktürdü kadın hiçbi doktora güvenim kalmadı artık

Sağol canım

Yarın doktorun söyler zaten sana canım
Suni sancı gerekli mi
Bebek çıkışa yakın mı
Sorarsın sezeryan mı suni sancı mı diye
Misal ben salı gittiğimde suni sancı derse kabul etmeyip sezeryan diyeceğim
Senin durumun farklı olabilir
Sen bu gece egzersiz yap açılman olsun
Duş falan al
Zeytinyağı sür bolca
İki kaşıkta zeytinyağı iç
Hastane yakınsa yürüyerek git
Yürüme imkanın varsa
Suniye gerek kalmasın
Kanala girmiş mi diye sordun mu

Selam kızlar , gececi ekibi full doğum yapmış galiba :))) baya sakin kalmış grup :))) hamile kalmadan önce , kabız kaldığımda dışarıdan yemek yerdim , en iyi yerde de yesem ishal olurdum :)) dün akşam onu tekrar test etmiş olduk , dejavu yaşadım resmen 8 aydan sonra :))
Doğum yapan arkadaşlar , biz direk 2 numara molfix aldık , 1 numara dar geliyor almayın hiç dediler , kullanan var mı molfixi sızdırmazlık olayı falan nasıl ? Bez hakkında yorumlarınızı alabiliriz :)))

canim be kizimda adet agrisiyla doktora gittim.sonra siklasti ve siddetlendi.bildigin adet agrisinin tavan yapmis hali.babannemden duydum gecen gun.kiz kasik agrisi erkek bel agrisi yaparmis.

canım Allah senin ve bebeğin hakkında en hayırlısını versin, şimdiden geçmiş olsun gözün aydın. operasyon sonrası çok rahat bir süreç geçirirsin inş.

Yine sormayi unuttum kanalda mi diye ama bence degildir yoksa acilma yapmazmiydi. Bgn sorarim artik doktoruma. Resmen ruyama bile girdi dogum olayi. Stres yaptim biraz. Canim hastane yurume mesafesinde degil. Keske diyorum cok yuruseymisim hamileligim boyunca belki daha cok acilma olurdu simdiye kadar.
Hayirlisi neyse o olsun.
Canim sen niye hic denemceksin suni sanciyi belki normal dogum olur epudralli.

Ben dogum olayinin hep kendiliginden oluşacagini hayal etmistim. Sanci, su nişan gelir vs. 38-40 haftalar arasi kendiliginden olur saniyodum.

Burda bende dahil gunu gecen cok var hic bi belirti olmadan bebegi dunyaya gelmis ve gelecek olan.

Ben dogum olayinin hep kendiliginden oluşacagini hayal etmistim. Sanci, su nişan gelir vs. 38-40 haftalar arasi kendiliginden olur saniyodum.

Burda bende dahil gunu gecen cok var hic bi belirti olmadan bebegi dunyaya gelmis ve gelecek olan.
ya bu topikte 1-2 kişi suyu sancısı vs gelip normal doğum yapabildi. diğerleri bir türlü nasip olmadı hep sezeryana gittiler, günü dolan veya dolmak üzere olan bir sürü kişi bekliyoruz. ne oldu anlamadım.

ya bu topikte 1-2 kişi suyu sancısı vs gelip normal doğum yapabildi. diğerleri bir türlü nasip olmadı hep sezeryana gittiler, günü dolan veya dolmak üzere olan bir sürü kişi bekliyoruz. ne oldu anlamadım.
Evet bende ona sasirdim canim. Hep farkli hayal ediodum hayal kirikligi oldu bana, suni sanciyla doguma gitcek olmamin.

Evet bende ona sasirdim canim. Hep farkli hayal ediodum hayal kirikligi oldu bana, suni sanciyla doguma gitcek olmamin.
valla en son randevuda bana dr yüzü dışarı dönük ve boynunu geriye doğru atmış diye (2 gün önceki randevuda öyle değildi) suniyi bile teklif etmedi bu şekilde kendi sancınla vs normal doğum başlasa bile sıkıntı olur yine müdahale gerekir dedi, direk sezeryan dedi. ben de içimden 2 günde döndü ise tekrar dönebilir diye düşündüm, kabul etmedim. haftaya ptesi veya salı gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…