2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bende 19 martta sezeryan ile dogum yaptın.Normal dogumda en geç 3 günde sezeryan da 1 hafta bile sürebiliyor.Stres yapma bol su,dut,uzum,incir ve dereotu bunlar çok sut yapan şeyler.Bol bol emzir ne kadar tutarsa o kadar çoğalır hem sarılık olmaz.gule gule buyut yavrunu.

Allah razi plsun canim. Acikta gezme gibi bi imkanim yok malesef. Annem burda dogal olarak babamda burda ramazanda tek kalmaz diye. Goguslerimi zyagiyla yaglayip strec film koyuyorum yoksa yapisiyplar ne giyersem giyeyim bu sefer daha beter yara oluyolar. Hayatimda bu kdr caresiz hissetmemistim kendimi

Canim caresi degilsin kendini yanli hissetme. Ama o strec daha cok yapismazmi sokerken bile canin acir Allah yardımcin olsun ama göğüs kalkanini mutlaka al .
Bebeginide her saat 10 dk emzir.
Oyle oyle memelerin iyilesicek ve sutunde gelicek.
Ayrica gunde 4lt su bir sise edin kendine onunla sayarak ic.
Rezene ve isirhan otu cayi. Bunu hastanede hemsire onerdi bana.
Kuru incir hurma ikiser tane.
Komposto bol bol.
Ben iki gundur pekmeze sicak su koyup ilitip kafama dikiom.
Tabi bunlari yiyince öğle yemegi yemiom :)

dlrsordn canım tüm sayfaları okuyamadım o yüzden daha önce yazıldı ise kusura bakma. Benim de sol göğsüm hafif rahatsız olmuştu. akşamdan pompa yaptım, Garmastan pomat sürdüm bir de lansinoh göğüs pedi koydum geceliğimin önüne ama düğmeleri kapatmadım sabaha kadar o göğüsü vermedim. bayağı rahatlattı. sen göğüs pedi yerine, göğüs kalkanı kullan bence ama bu kadar acıyorsa garmastan sür. ya da ayva çekirdeğinden jel diyorlardı onu dene.

dlrsordn bir de alev alev yanıyor demişsin yeni gördüm. bu meme ucu yarasından bağımsız bir olay, göğsün dolu ve süt kanalların tıkalı olduğu için mastit olmuş olabilirsin. beze beze olup sen de ateş yapabiliyormuş, dr git daha kötü olmadan. dr gerekirse antibiyotik yazıyormuş böyle durumlarda. ve ne yapıp edip emziremiyorsan da pompa ile vs açmaya akıtmaya çalış sütünü.

Canım ben mavi jellerden ısıtıyorum kaynar suda. Sağıma başlamadan 10 dakika memelerinin üzerine koyup yatıyorum. Sıcak iyi geliyor. Üzüm, kuru incir suyu, Humana stil çay, lohusa şerbeti, dereotu, komposto ve çok bol su içiyorum. Her iki memeyi de 15 er dakika sağıyorum. Gelse de gelmese de.

dlrsordn bir de telefonun alarmı üç saatte bir çalıyor, sağım yap diye. Yoğun bakım hemşireleri öyle talimat verdi bana. Gelse de gelmese de dedi.

Karar verdin mi tatlım sezeryan ya da normal için . Sen de benim gibi . Ayın son günü doğurursun belki haziran à mayis à sığamadim ben . 31. 05. 2016 olunca . Hayırlsı
Hâlâ karar veremedim malesef sağolsun eşim kararın ne olursa olsun ben arkandayım diyor ama ben bi türlü karar veremiyorum hele burda sezeryan olanların yaşadıkları zorlukları görünce..napıcam ben bu kararsızlıkla

Kız her işte bir hayır vardır. Benim karar asamamda dà mayis annelerinde patir patik çok rahat sezeryan olanlar. Sancılar çekip zorla normal doğuranlar çoktü. Senin normal yapman hayırlı belki de.. Ama sana Bisi söyleyim. Sen doğumdan önce mj sonra mı sıkıntı yaşamak istersin buna karar ver. Sıkıntısız doğum tercihi yok malesef. Dikkat et kendine oy şu günler zor günler koca gobuslu haller

Normal doğumun sonrası da sıkıntılı ama altta dikişler

Ay kızlar ben yorgunluktan uykusuzluktan olebilirm buralara bakamiyorum hiç bebisim çok zor emiyo uyanmiyo minciklanmadik yeri kalmıyor ağlıyor geri uyuyo Sezeryan ağrıları bir yandan bebisim yorgunluğu bir yandan nakavt oldum :) ama yine de olsun bidikim herseye değer. Doğum yapanlar varsa hayırlı olsun .

Yok canım merhem bilmiyorum. salı günü gitcem doktora o zaman alır sanırım dikişleri. Merhemi de sorarım tavsiyesi varsa. Burda bir arkadaş yazmıştı bir merhem ismi ama hatırlamıyorum.

Sen gidecek misin ben cok usendim gitmeye ya :)) ama 1 ay sonraki kontrole mutlaka gel dedi bakalim yaa giderim ona herhalde

Dojktora agda ya da o bolgeye tras yapabilir miyim dye sormayi unuttum

Cok guzel olmus cnm ben de buna benzer bir sey yapacagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…