- 11 Mart 2016
- 45
- 110
- 8
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #42.681
Canım bende 19 martta sezeryan ile dogum yaptın.Normal dogumda en geç 3 günde sezeryan da 1 hafta bile sürebiliyor.Stres yapma bol su,dut,uzum,incir ve dereotu bunlar çok sut yapan şeyler.Bol bol emzir ne kadar tutarsa o kadar çoğalır hem sarılık olmaz.gule gule buyut yavrunu.Kızlar günaydın. Benim bugün 9. Gün. Sütüm hala çok az. Moralimi bozup iyice sütü kaçırmak istemiyorum ama artık artacağıma inancımı kaybetmeye başladım. Bütün süt yapan şeyleri yiyip, içiyorum. Bulgur, şekersiz kompostolar, malt içecekleri, irmik, çaylar... Bebeği sürekli emziriyorum. Sağarak sütün tam boşalmasını sağlıyorum. Ama dün bir türlü doymadı bebeğim. Gece uyanıp süt sağmıştım. Gün ğiçinde de az biraz sağdığım vardı. Hepi topu 50 ml. Onu verdim öyle uyudu. 9'dan sonra da artar mı kızlar? Yoksa ben kendimi ne kadar istemesem de mama fikrine alıştırayım mı?
Çok zor hamile kaldım, çok şükür hamileliğim sorunsuz geçti derken vajinal doğum yapamadım. Şimdi de süt gelmiyor. Sanki her aşamada zorluk yaşıyor gibiyim. Allah işlerimizi kolaylaştırsın zorlaştırmasın hayırla sonuçlandırsın.
Allah razi plsun canim. Acikta gezme gibi bi imkanim yok malesef. Annem burda dogal olarak babamda burda ramazanda tek kalmaz diye. Goguslerimi zyagiyla yaglayip strec film koyuyorum yoksa yapisiyplar ne giyersem giyeyim bu sefer daha beter yara oluyolar. Hayatimda bu kdr caresiz hissetmemistim kendimiCanim emzirmedigin icin sertlesmistir.
Yani sut urerimin var öyle düşün. Iki gun uzun sure.
Sen inatci olki bebiste inatci olsun .
Her saat daya memeyi .alissin sana ve o memedeykende sut uretimin tetiklenecek.
Meme uclarina gelince daha oncede yazdim.
Meme uclarinin hava almasi lazım.
O göğüs pedleri iğrenç birsey memeyi kurutuyor mahvoluyor memeler.
Ya evde memeler disarda gezcen havalandircan ben bazen onuda yapiom yada aventin göğüs kalkani var emzirmedigin zaman ped yerine onu takiyon hava aliyor meme rahatlion.
O kadar cok yazdim ki burda reklam gibi oldu ama üzülüyorum meme ucu yarasi cok kötü
Sağol canım, senin bebeğinin sıkıntısı neydi. Şimdi iyidir umarımHK77 canim gecmis olsun. Benim bebegimdekuvozde kaldi 6 gun. Agladim ettim uzuldum simdi sutum bile dogru durust yok. Kendini topla uzulme. Emin ellerdedirr bebegin merak etme
Allah razi plsun canim. Acikta gezme gibi bi imkanim yok malesef. Annem burda dogal olarak babamda burda ramazanda tek kalmaz diye. Goguslerimi zyagiyla yaglayip strec film koyuyorum yoksa yapisiyplar ne giyersem giyeyim bu sefer daha beter yara oluyolar. Hayatimda bu kdr caresiz hissetmemistim kendimi
Canım ben mavi jellerden ısıtıyorum kaynar suda. Sağıma başlamadan 10 dakika memelerinin üzerine koyup yatıyorum. Sıcak iyi geliyor. Üzüm, kuru incir suyu, Humana stil çay, lohusa şerbeti, dereotu, komposto ve çok bol su içiyorum. Her iki memeyi de 15 er dakika sağıyorum. Gelse de gelmese de.Kizlar bugun 3.gunumve sutum hala gelmedi goguslerim yara icinde emziremiyorim mama aldik veriyoruz. Gogus pompasiyla sagmaya calisiyorum gelmiyo gelmedigi gibi goguslerim tas gibi oldu alev alev yabiyolar oyle kotuyumki anlatamam aglamaktan bi hal oldum napicam bi fikir verin nolur cok caresizim suan. Psikolojim berbat durumda
Karar verdin mi tatlım sezeryan ya da normal için . Sen de benim gibi . Ayın son günü doğurursun belkiYoksa ben temmuz annesi mi olucam
Hâlâ karar veremedim malesefKarar verdin mi tatlım sezeryan ya da normal için . Sen de benim gibi . Ayın son günü doğurursun belkihaziran à mayis à sığamadim ben . 31. 05. 2016 olunca . Hayırlsı
Doğmayacak gibi hiç belirti yokYoksa ben temmuz annesi mi olucam
Kız her işte bir hayır vardır. Benim karar asamamda dà mayis annelerinde patir patik çok rahat sezeryan olanlar. Sancılar çekip zorla normal doğuranlar çoktü. Senin normal yapman hayırlı belki de.. Ama sana Bisi söyleyim. Sen doğumdan önce mj sonra mı sıkıntı yaşamak istersin buna karar ver. Sıkıntısız doğum tercihi yok malesef. Dikkat et kendine oy şu günler zor günler koca gobuslu hallerHâlâ karar veremedim malesefsağolsun eşim kararın ne olursa olsun ben arkandayım diyor ama ben bi türlü karar veremiyorum hele burda sezeryan olanların yaşadıkları zorlukları görünce..napıcam ben bu kararsızlıkla
Normal doğumun sonrası da sıkıntılı ama altta dikişlerKız her işte bir hayır vardır. Benim karar asamamda dà mayis annelerinde patir patik çok rahat sezeryan olanlar. Sancılar çekip zorla normal doğuranlar çoktü. Senin normal yapman hayırlı belki de.. Ama sana Bisi söyleyim. Sen doğumdan önce mj sonra mı sıkıntı yaşamak istersin buna karar ver. Sıkıntısız doğum tercihi yok malesef. Dikkat et kendine oy şu günler zor günler koca gobuslu haller
Erken dogum yaptim canim 35 haftalikti. Kotu bir hafta degil tabi ama dogdugunda solunum sikintisi varmis kuvoze alindi. Simdi iyi cok skur 1 aylik oldu. Bi bakcaksin cikmis gelmis evine senin yanina. Uzme kendiniSağol canım, senin bebeğinin sıkıntısı neydi. Şimdi iyidir umarım
Yok canım merhem bilmiyorum. salı günü gitcem doktora o zaman alır sanırım dikişleri. Merhemi de sorarım tavsiyesi varsa. Burda bir arkadaş yazmıştı bir merhem ismi ama hatırlamıyorum.
Ben bebegimizin agzindan bir mektup yazdim. Dayanamadim verdim tabi :)
Asil planim yrn sabah oglusu babanin yanina koyup üstünde mektubu vermekti ama biz süpriz yapamioz esimle dayanamioz.
Mektup çok duygulandirdi onu gozleri doldu en anlamlı hediyeydi onun icin ilkti.
Aynen yapıyorum ama çekmiyor o Zaman dudaklarıyla oynuyor
PembeLokum canım kaburga ağrın geçti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?