2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Artık onlar da daracık yerde yolculuğa hazırlanıyorlar. Öyle olduğunda topuğundan poposundan dürt bebeğini:) dinlen hurma ye tepki verir.. Ya da elinle rahmine pıtpıt vur..
Benimki gerçekten sabırlı inatçı çıktı ikinci ebbek olmasına rağmen:)

O memeyi cekince birden panikle uyanip hemen memeye saldiriyor mu seninki de cok komik oluyor ya gozler birden faltasi gibi aciliyoer

Aynen kafayı da ağzı açık sağa sola sallıyor eller memeye yapışık çekmeye çalışıyor. Oyyy kuzum diyorum :) ne kadar da anneye muhtaçsın.

Maşallahh yaa ne şekerdirler şimdii
Biz de dışarıdan geldik şimdi biraz kıpırdadı gibi..çok korkuyorum

Benim de sütüm gelmedi canım ilk 3 gün falan mama çok az verdim sonra içim rahat etmedi kestim mamayi o ara kilo kaybetti sonra sütüm gelince emzirmeye başladım.incir dereotu sütü arttiriyo canım

İşte son günler olunca korkuyor insan..dua biz de okuyoruz bol bol Rabbim onları korusun

Gaz yutmustur bence gazını çıkaramayınca da kusmuştur.

Reactions: 9ay
vorones tatlım sezeryandan 6hafta sonra yürüyüş eay sonra yüzme ve step 6 ay sonra karın egzersizleri ve diğer sporlar yapılabiliyormuş.
Kilo vermek için önce dengeli beslenelim,
Ben biraz fazla kalorili besleniyorum yaaa
Sonra egzersizleri yaparız artık..
İnşallah bol su icip emzirerek atarız kiloları.
82 kgyim şimdi.
87 kgyle gebe kalmıştım.
79 kga düşmüştüm kusa kusa.
85 kg ile doğuma girdim.

seker000 Pinking Tree matter01 ve diğer arkadaşlarım, nolur bol bol yürüyün. Dinlenin yine yürüyün, neşeli olun, müzik dinleyin dans edin, bebeginiz sakince neşeyle gelsin. Stresinizi azaltın.

Suni sancı verilince yürütmüyorlar yata yata doğuruluyor. O yüzden o güne açılmayla gitmek için bol bol yürüyün. Yanlariniza yatın.
Dansi yaylanarak yApın. :)

Babaannem 8tane doğurmuş yattığı yerden. 135cm boyla hem de.

9ay cnm emziren anneler icin bitkisel damla galactago, ben kullaniyorum bi dene istersen?

Suya ya da meyve suyuna 15 damla katarak iciyorsun gunde 3 defa
Sağol canım bugün alacağım. İnşallah işe yarar bende de. Sabah yarım saat emzirdim, üstüne 50 ml süt verdim ancak doydu. Zaten dolapta 60 ml vardı. Günün geri kalanında yine mamaya talibiz

Günaydın kızlar , bebeğimin vajina bölgesinde dudakları şişmiş , birde bira kızarmış pişik mi oluyor enfeksiyon mu oluyor anlamadım Ateş'i yok , sizden bu durumu yaşayan var mı ? Doktora görünmeli miyiz? Eşim nöbette evde tekiz kuzumla ...

canım bende hala doğurmadım bekliyorum, bana doktorum salı gel duruma göre bakarız dedi, gerçi çatımda darmış ama bakalım ne olucak perşembe suni sancı mı verilecek, doktorun ne dedi

Canım bu 70 mama +süt mü yoksa sadece mama mı? Kaç günlüktü senin bebiş? Bizim de bugün doktor kontrolü var. 1 haftadır emdiği ve sağdığım süte ek 30 cc mama ile besledik. Bakalım kilo aldı mı

Bizimkinin de biraz şiş. Normal diye biliyorum. Bugün doktora sorar sana yazarım canım

Canım biz şu an 10. Günüöüzdeyiz, 2 gün önce doktorumuz anne sütü ₺mama 40-50 Cc dedi ama bizimki aç bildiğin ikisi beraber her 3-4 saate bir 70 Cc veriyoruz , bebeğim beni emmiyor ...
2 gün öncesine Kadar'da ikisi birlikte 40-50 Cc gidiyorduk 30 gr almışız 8 günde ...
Bizimkinin de biraz şiş. Normal diye biliyorum. Bugün doktora sorar sana yazarım canım
Çok Sağol canım , şimdi telaşlandırmak istemiyorum , inşaallah önemli birşey değildir ...

kızlar bebekleriniz ne zaman doğum kanalına girdi ben 39+2 deyim oğluşum doğum pozisyonunu almış ama hala kanala girmemiş sizce bundan sonra girer mi ?? yürüyüş yapmaya da çalışıyorum ama sanki bn yürüdükçe daha çok yukarı çıkıyor

Bizim hormonlarımızdan etkileniyor o sebeple şişlik oluyor diye okumuştum. Bakalım doktor me diyecek

Canım benimki de bazen meme vermek isteyince sanki dünyanın en kötü şeyini vermişim gibi ağlıyor, ağzını kapatmıyor, kafasını sallıyor, yumruk savuruyor etrafa. Dün aynen böyle oldu. 1.5 saat uğraştım ve sonunda emdi. Dünden beri de seve seve emiyor. Biraz zorlasan? Yanı o memeden al diğerine ver. Arada gezdir tekrar ver. Biraz ağzına sık süt gelsin. Pozisyon değiştir. Memenin üstüne yatır. Yürüyerek ver.

canım bende hala doğurmadım bekliyorum, bana doktorum salı gel duruma göre bakarız dedi, gerçi çatımda darmış ama bakalım ne olucak perşembe suni sancı mı verilecek, doktorun ne dedi
aslında duruma bakarız gerekirse doğumu başlatırız dedi . belli olmaz acil sezeryana alabiliriz dedi.Herhalde perşembeye kadar doğurmazsam doğurtacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…