- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.381
aslında duruma bakarız gerekirse doğumu başlatırız dedi . belli olmaz acil sezeryana alabiliriz dedi.Herhalde perşembeye kadar doğurmazsam doğurtacak.
pink flower
Tatlım inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizle. Normal veya sezeryan. Hayırlısı olsun. Bence normali önce denemelisin olmazsa da yapacak bişey yok.
Bebeğin kiloluysa veya baş çevresi büyükse sezeryana alinabilirsin.
Bakanın varsa ve kendine iyi bakarsan sezeryanin sonrasında
mesele etme nasıl olursa olsun.
Bebeğini kokladikca herşeyi unutursun.
1hafta sağa sola sırtüstü yatarsin. Yavaş hareket edersin. Bir ay egilmezsin. 1yıl bebeginden başka ağırlik kaldirmazsin. Günler geçer.
aslında duruma bakarız gerekirse doğumu başlatırız dedi . belli olmaz acil sezeryana alabiliriz dedi.Herhalde perşembeye kadar doğurmazsam doğurtacak.
Aynen sona biz kaldık..benim de aynı her yanım şiş.. sıcaklar zaten kavuruyor..klimadan korkuyorum hasta olmıyım diye..hareketleri azaldı..kakasını yeme ihtimali beni çok korkutuyor..doktorum sezeryan yanlısı değil biliyorum hatta karşı ama hiçbir belirti sancı yokken suni verilmesi mi sezeryan mı daha iyi dedim , direkt demedi ama sezeryan demeye getirdi..hakkımızda hayırlısı olsun inşallahsanırım benimde öyle olucak bayramda geliyor , zamanda geçiyor bebeğin hareketleride azaldı ciddi sorumluluk son haftalarda. bide ben baya ağırlaştım elim ayağım şişti, sürekli terliyorum, doğum belirtimde yok bakalım , hayırlısı neyse o olsun
Aynen sona biz kaldık..benim de aynı her yanım şiş.. sıcaklar zaten kavuruyor..klimadan korkuyorum hasta olmıyım diye..hareketleri azaldı..kakasını yeme ihtimali beni çok korkutuyor..doktorum sezeryan yanlısı değil biliyorum hatta karşı ama hiçbir belirti sancı yokken suni verilmesi mi sezeryan mı daha iyi dedim , direkt demedi ama sezeryan demeye getirdi..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
superselma ben de aynı şeyi düşünüyorum normal istiyorum ama kısmetimde yoksa yapacağım bir şey yok. Önemli olan sağlıcakla yavruma kavuşmak Allah hakkımızda hangisini hayırlı ettiyse o şekilde olur inşallah. Allah razı olsun annem var bakacak. Hamileliğim boyunca da yardımcı oldu. pink flower ben de aynı durumdayım yumuşama açılma yok, sancı bir iki kez 30 oldu, çatımda darmış ama rabbim yazdıysa hepsi bir günde hepsini yoluna koyar.
Bi de benim bebeğin baş çevresi büyükmüş dedi doktor o ne demek kafayı yicem artık
Sanırım o da normal doğumu engelliyor..kanala giremiyormuş öyle oluncacanım bunları düşünme artık sen bebeğine kavuşacağın anı düşün , şu son günlerinde bunları düşünüp kendine zehir etme, hem ciddi bişey olsaydı allah korusun doktor gerekli açıklamayı yapardı
Ben bugun 40 haftayi bitirdim. Doktor muayene etti, yumusama yok rahim agzi geride,suni verirsek bile normal doguramayabilirsin dedi. Suyum ve bebege kan akisi gayet iyi, hareketleri de guzel saliya kadar bekleyelim dedi. Sali gunu tekrar gidecegim muayeneye, insallah acilma yumusama filan olur da suni sanci deneriz. Eger yine bir gelisme yoksa ve bebegimle sagligimiz iyiyse cumaya kadar da bekleyebilirimdedi. 1 hafta daha sabredecegiz artik yapacak birsey yok.Kızlar kimler 40 haftayı geçmişti? Doktor suni sancı önerdi mi?
bir an kendimi gördüm, bu sene ilk defa eve pervane aldık ama banamısın demiyor, ama dün çarptırdım kendimi sanırım, kapatıncada nefes alamıyorum, inşallah hasta olmam,. benim doktorum sezeryancı aslında bana daha 34 de sezeryan demişti sebepsiz ben normal diye ısrar ediyorum yoksa doktora kalsa çoktan alırdı bebeği, gerçi benim bebişim biraz küçük en son 3200 gr çıktı son haftalarda az almış, doktor normal dedi, bende bir umut normal olursa belki daha kolay doğururum diyorum ki yapabiliceğim bir şeyde yok artık, son haftalarda yediklerimede dikkat etmiyorum, şu sıcaklar beni bezdirdi. sabırsızlanmaya başladık eşimde hadi artık diyor, gören daha doğurmadınmı? herkes doğurdu,sanki benim elimde , bebek ne zaman isterse o zaman gelsin yeter ki keyfi yerinde olsun sağlıklı olsun,
bu arada sanırım mekonyum ultrasonda belli olmuyormuş, bebeğin hareketlerini takip etmek gerekiyormuş
.allahım sen yardım et
Aynı şeyi yaşıyoruzkızlar bebekleriniz ne zaman doğum kanalına girdi ben 39+2 deyim oğluşum doğum pozisyonunu almış ama hala kanala girmemiş sizce bundan sonra girer mi ?? yürüyüş yapmaya da çalışıyorum ama sanki bn yürüdükçe daha çok yukarı çıkıyor
Hormonlar düzelince o da geçiyor canım. Benim kahverengi çizgiden ziyade koltuk altım filan da karardı. Bir an önce geçsin istiyorum :/Kızlar doğumdam sonra karındaki kahverengi görüntü ne olacak?bişi kullanılıyor mu bunun için?
Merhaba, herkese saglikli gunler... Benim bebegim 8 gunluk oldu bugun. Ama uyku acisindan bir gun iyi bir gun kotu. Annemler emzik vermemi soyluyor. Aranizda kullanan var mi? Ben de erken diye dusunuyorum ama cok zorlaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?