2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Undomiel17 canım ben çeşit çeşit emzik veriyorum ama sürekli değil. Başka türlü sakinleştiremediğim Zaman veriyorum. Özellikle dışarıda çok işime yarıyor. Emerek uykuya dalıyor, sonra düşüyor zaten ağzından. Emzirmede bir sorun yaşamıyorum. İstiyorsan ver bence. Emmek bebekleri en çok rahatlatan şey. Evdeyken emzik vermek yerine emzirerek uyutabilirsin. 1 saat gezdir kucağında uyumuyor benimki, emziriyorum 3 dk da uykuya dalıyor.

Kızlar iyi haber! bebeğim kilo almış. Henüz açığı kapatanadığımız için 30 cc mamaya devam. 60 ml sağabiliyorum dedim, doktor çok iyi bu ona yeter açığı kapatalım bırakacağız mamayı dedi. Allah'a şükürler olsun. Bu hafta sürekli emzirdim, sağdım, işe yaramış. Çok dua ettim. Bereketli Ramazan ayını çok iyi değerlendirip, bol bol dua edelim bebeklerimiz için. Allah kabul etsin.

Sütüm az diye düşünen arkadaşlarım varsa hemen üzülmesinler. Belki yetiyordur. Bir de doktor yavaş yavaş artacak dedi.

Bebegim kolik olmuş ya çok kötüyüm doktordan geldik kendimi suçluyorum kadın manaya başladı bi emziriyorum sağ ver dedi bi 60 cc mama dedi ama 10 ml 20 ml alıyo sonra bırakıyorum bir saat sonra yine alıyo busefer ben vereceğim saati şaşırıyorum sütun artmaya devam eymedi belli bi noktada kaldı napalım sağlık olsun diyorum ama içim çok kötü şimdi ben tekrar sorsam mi 30 alıyo sonra tekrar alıyo hiç tam almiyosan değil belki dedi sadece şu an için gidebileceğm başka doktor yok bina bi sagma dinlendi dedi busefer kesilmez mi öyle yaparsam

Iyi cnm cok sevindim

Once 15dk bi memeyi 15dk diger memeyi emziriyosun sonra sut sagip veriyosun sonra 30cc mama veriyosun 3 saatte bir bunu yapiyorsun boyle demis emzirme uzmanlari:)

Benimki 1 saat emiyo iki memeyide. Ama saginca çıkar mi bilemedim. 60 cc mama veriyorum sonra da icerse iciyor çok icince kusuyor.

Canm tam anlamadım. Doktor 60 ver dedi ama Bebek 30 mu içiyor en fazla? Kaç haftalık?

Süt her gün artmıyor. Benimki 3-4 gün aynı kalıyor sonra biraz artıyor sonra yine sabit kalıyor. Doktor normal dedi.

Neden sağmayacakmışsın? Hem mama verir hem Emzirmez hem de sağmazsan sütün azalır.

Ya arkadaşım benim yükseldi ama aynı noktada kaldı doktor bi sağ bi sagma 60 cc ye iki ölçek ver dedi sonra dinlenir göğsün yine emziriyorum sağ ver dedi busefer ara açılıyor süt kesilmesin ne yapsam şaşırmış durumdayım ben

Canım göğüslerin doluyor sütün yeterliyse mama hiç verme. Emzir kalanı sağ. Emzirince doymuyorsa sağdığını kaşıkla ver.

1 saat emziriyorum 1 buçuk saatte oluyor göğüsler yumuşuyor boyle emerse. Eğer emince uyursa tam boşalmıyor mama veriyorum 60 cc. Sagsam 30.cc anca çıkıyor ben mi beceremiyorum sagmayi.

Canım bi ver bi dinlensin dedi bi 60 cc dedi şimdi kolik olmuş 30 ml iciyor sadece doktor onun için demedi normalde dedi az içtiğini sonra dedim belki aç değil dedi onun için

Yani normalde 120 içer dedi bi sağ bi mama ver dedi mama verdiğin zaman dinlensin dedi ben sagıp üstüne mi mama versem yoksa arada sagSam mi başka doktora gitme şansım yok çünkü doktor yok cnm ben sagmsya devam edeyim bi öğünde mamaya başlayım her emzir sonra sağ bidahakine dedi ben çok anladığını söyleyemem bi sisms kolik olmuş bo az gelmiş diyor

3 haftalik canım bu aralar öyle içmeye başladı sancılani duruyor

benim kızımınınki de şiş doğumdan beri yavaş yavaş azalıyor. ilk günler beyaz bir akıntı, sonra 1 hafta kadar kanaması oldu azar azar. dr hamilelik hormonlarının geri çekilmesinden kaynaklı adet kanaması gibi birşey olduğunu, hem kanamanın hem şişliğin normal olduğunu söyledi. hatta memelerde bile hafif şişlik olabilir dedi.

Reactions: 9ay
Gayet umutsuz konuştu, sezaryen olacakmışım gibi davranıyor
Doktorlar çok uğraşmak istemiyor. Devlette olsa kendi olmazsa başkası olacağı için normali destekliyorlar. Bizim bahtsızlığımız bayrama çok yakın doktorlar evden gelmek istemiyorlar, başkasına da emanet etmek istemiyorlar

selam kizlar çoğunuz bebeğinize kavusmussunuz maşallah size Rabbim hayirli uzun ömürler versin evlatlarınıza gözünüz aydin ben 40+1 oldum ikinci bebeğim ne gelen var ne giden malesef.. sancimda yok ilk kizimi suni sanciyla yapmıştım resmen ölüyodum bu aralar psikolojim acayip bozuk o anlari tekrar yaşayacağımı düşünmek müthiş korkunç pazartesi doktora gidicem ne olacak bilmiyorum Allah herkesi sağ salim yuvasina nasip etsin yavrusuyla insallah dualarda beni de unutmayin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…