2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de evliliğimizin ilk 6 ayında büyük hayal kırıklığına uğradım. Evlenmeden önce gayet mutlu bir hayatım vardı evlenince kabusa dönüştü. Eşim asabi, dar görüşlü, ailesinin etkisinde kalan birisi çıktı. Ayrılmaya karar vermiştim, ailem de destekliyordu ama eşime bir şeyler dank etti ve kendini toparlamaya başladı. Ailesinin etkisinden çıktı, o taraftan gelen hiç bir şeyi bana yansıtması, bana karşı çok yumuşak, sevgi dolu ve yardımcı birisine dönüştü. Bir süre acaba rol mü yapıyor, eskiye dönecek mi diye bekledim ama 5 yıl oldu dönmedi çok şükür. Arada çok üzücü şeyler yaşadık, onlar da iyice olgunlaştırdı. Şimdi 36 yaşında. Yaşın da etkisi var.

Sıcak su banyosu evde işe yaramadı canım bende , küçük sıcak sı torbaları oluyor , o baya etkili ... Bizim kuzu kucağa gelsinde kimin kucağı olduğu farketmiyor hatta babasının kucağında sürekli gülücükler saçıyor, akşam benim kucağımda olsa bile sürekli Babasına BAKIYOR laf atıyor eeegghh uuuggh diye :))) kızım 6 -7 öğün yiyor 80-90 Cc civari , bugun 3 defa sağdım sütümü , biberona çok pis alıştı galiba önceden kızdığımda bi bakar sonra emerdi. Şimdi hiç sallamıyor , elini emmek daha zevkli geliyor :/

Yok bugün de uyumuyor. Ne oldu bu çocuğa bir sıkıntısı mı var acaba :/ aşıdan önce gündüz yatınca 1 2 saat uyuyan çocuk. Artık uyuyunca 5 dk bile sürmüyor. ne oldu ne yapcam bilmiyorum. Uykusunu alıyor olsa dert etmicem ama mızır mızır ağlıyor

Kizlar bebeginizin yatagi nasil yastik kullaniyormusunuz yastigi hic sevmiyor. Dümdüz yatakta yatio yuzunu ya sağaya sola tam çevirip yatioboynu aciyacak die korkuyorum. Sürekli hapsiriyo. Yemesi iyi ateşi yok... birde yatağında sadece gece yatio gündüz napacagimi şaşırıyorum. Salincak hangisini öneriyorsunuz

Bence bebeklerimizde değil de memelerde sıkıntı var. Şu an 2.5 saat açlıkla emziriyorum. tıkanan sol memeyi emerken ağladı, istemedi. Sağdığımda 40 ml çıkıyor ondan. Diğerini uzun uzun severek emiyor. Zaten sağda emerken çıkan lıkır lıkır ses solda çıkmıyor. Bir ara düzelmişti. Onu da severek emiyordu. Demek ki düzelme ihtimali var.

Seninki kadarken benim oglanda oyleydi butun gun ikimizde bitiyoduk. Simdide ilk yatirdigimda hemen uyaniyo alip yekrar uyutuyorum hic konusmadan bikac kere tekrar edebiliyo. Bazende gercektwn uyumuyoama uykusu varsa cok uyur biraz ugras hemen uyumuyo diyip birakma. Gecen gun doktorada sordum bu donemde oluyo normal dedi. Artik gozleri acildi etraftaki seyler hosuna gidiyo hemen uykusu acilabiliyo gozler acildiginda tekrar uyuyamiyo. Birazcik yardim ostiyo annesi. Benkmki iki kere kalkti simdi 1bucuk saattir uyuyo aman nazar degmesin. Bide bazi gunler uyuyamiyolar bizim dün oyleydi. Sana kolay gelsin canim insallah halledersiniz

Ben insanlarin hercekten istedigi zaman degisebilcegine inandim ki eskiden hic inanmazdim ama esimde gorunce dedimki isteyince degisemicwk insan yok. 8yil sevgiliydik 9.yıl ayrildik 10.yıl evlendik :) 2yıldir evliyiz ve eskisi gibi degil. Zaten baristiktan sonra ikimizde namaza basladik ben kapandim. İkimizde besyo okuduk cok eglence dolu hayattan suanda tam tersi bi hayatimiz var daha huzurlu ve mutluyum. Hani bi laf varya 'Huzur İslamda'cok cok dogru

O tvlerdeki aski yasayan var mi ki evliliginde var mi kizlar gercekten yoksa kimsede mi yok
Tvdeki aşklarda evlilik görmedim yani evli iki kişinin aşkını işleyen bir dizi görmedim ben :) hep imkansız aşklar :) o yüzden öyle yaşanması o duyguların olması normal. Ve geçim derdi yok hiç :) hep zengin ve aşıklar :) ve evli değiller. Evli olup da hala öyle her gün aşkı dolu dolu yaşayabilen varsa ne güzel. Ama zor bence. Her gün olması zor. Hem belki kimimizin mutsuzluğunun sebebi o dizilerdir. Oradaki gibi aşk oradaki gibi eş beklentisinde olmamızdır.

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Bebegin icin bile olsa mutsuz oldugun bir adamla yasamak zorunda degilsin. Kizin da mutsuz bir anneyle buyumeyecek bundan sonra insallah. Ilerde kizinin seni anlayacagina eminim. Cok daha guzel gunler seninle olsun insallah canim.

Bizim gibisiniz :) biz de toplamda 6 yıl birlikteydik 2yıl kadar ayrı kaldık barıştık evlendik. 3 yıldır evliyiz. Ben de evlendikten bir sene sonra kapandım. Ben evlendikten sonra başladım namaza eşim öncesinde. Ama okuduğumuz dini kitaplar vs. Eviliğe aileye Bakış açımız değişti tabi ki. Her şeyde Allah rızasını gözetmeye başlayınca daha huzurlu oluyor insan. Ben hata yaptıysam eşim sabretti o yaptıysa ben.insanda Allah korkusu olmalı ki karşısındakine iyi davranabilsin.

Evet benziyoruz :) kesinlikle dedigin dogru Allah korkusu olcak insanda ozaman herseye farkli bakiyosun

Benim sağ göğsümde her zaman soldan daha çok süt oluyor ne yapmak lazım

İnşallah Can'ım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…