2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bırakmıyorum zaten canım uyku açılmasın diye uğraşıyorum ama uyumuyor. 10 dk uyudu uyandı. Senin bebiş kaç günlük?

Kızlar ya bugün bebişim çok uyuyor. Öğlen deliksiz 2.5 saat uyudu. Uyandı 1.5 saat sonra tekrar uyudu. Bu gece de kaldırmadım. 7 saat bir uyudu uyandı emzirdim. üstüne 3.5 saat daha uyudu
Normal canım. Uyandıktan 2saat somra filan uyumalılar. Benimki de gece 7 saat uyudu. Sonra tekrar uyudu ama gündüz uyumuyor bugünlerde :/

Kızlar bi ara mama konusu geçmişti aranızda çok okuyamadım aptamil kullanıyorum değiştireceğim sma mı smilac mı öneriyorsunuz
Siz neler kullanıyorsunuz

Kızlar ya bugün bebişim çok uyuyor. Öğlen deliksiz 2.5 saat uyudu. Uyandı 1.5 saat sonra tekrar uyudu. Bu gece de kaldırmadım. 7 saat bir uyudu uyandı emzirdim. üstüne 3.5 saat daha uyudu
Sabah ben işteyken de 3 saat uyumuş kızım bıraktığım sütü bile içmemiş tam doymuş demek ki uyuyor

Banyo yaptır canım. Odasını loş yap hafifcecik müzik aç, bize bile oluyor bazen uyku düzeninde değişiklik

Aslinda hic dizi izlemem de hani dizilerdeki aski yasiyoruz falan derler ya ordan yola cikarak soyledim sadece bi sene boyunca harika bi evliligim vardi simdi yine oyle bi sorunumuz yok cok sukur sadece cok siradan ne biliym iste

Maşallah güzel büyümüş doğum kilosuna göre diş için erken depil mi ?

Maşallah güzel büyümüş doğum kilosuna göre diş için erken depil mi ?

Tesekkur ederim evet cnm erken bu nedenle iste bazi surulen seyler oluyormus onlari suremiyoruz rahatlatacak bir sey veremiyoruz kendi kasiyamadigi icin de bazen benim parmagimla kasimam gerekiyormus bakalim cikacak mi diş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…