- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.801
Kızlar bebeğiniz kaç günde bir kaka yapıyor benimki perşembeden beri yapmadı fitil kullanmalı mıyım
Evet ya, ben 3+ yı sonra gördüm.dediğin gibi 4 büyük gibi ama 3 de küçük geliyorduYaklaaik 1 ay once 4 e gecmistm ama 4 ck buyuk geldi 3+ varmis canbebede o tam geldi hepsiburadadan aylik aldim.
Geçmiş olsun Canım
Hemn toparlan bol bol uyu bebeginle
Bebeğine geçmez merak etme
Aksine senden antikor gider ona bağışıklıgi güçlenir
Ben de @diefraunamense hep fransadan yazıyor gibi geliyor.
@semurcan fransadaydi sanki
@falling_water okurken bakalım şelale hanım ne yazmış diyorum :)
Sirinemm_lina bunun sonunu hep lila diye okuyorum
baldamlasxixmelis nazardan korkan biri kızının adı melis olsa gerek
Diyaframa çok güldüm. Lokum da iyiymiş
R r0s3n @taze_anneee
Bizimkilerin uyku arkadaşı babaları:)
Bi de ayaklarını dayarlar adama.
Bebegimle beraber yattığımız için
Henüz babasını o yönde keşfetmedi
Ablam ve kuzenim kendi kokusuna alıştırmıştı. Bi bluzunu veya yazmasını veriyor tutup koklayip uyuyordu çocukları.
Eşim başvurmuştu. Geçen hafta çektim
Allah kabul etsin
Iskembeyi naptınız ayol?
Nereye nasıl başvuru yapılıyor? O da ziraat bankasından mı çekiliyor..
Bende aklina ne geliyo nasil tahmin ediyosun
Allah kabul etsin inşallah bende öyle düşünüyorum ins alabilirim
Kızlar bebeğiniz kaç günde bir kaka yapıyor benimki perşembeden beri yapmadı fitil kullanmalı mıyım
Bu bebekler ne zaman buyuyecek yaa
Sen tecrubeli annesin. Nezaman duzene girer bebekle tam 3yasinda mi3yaş dolunca bebeklikten çıkıyorlar
Mouse
Canım bi araştırmaya göre bi evlilik kaç yıl olursa olsun ilk çocuk 3yaşını doldurunca otururmuşş. Bebek dolayisiyle ilgisizlik, çatışma çok olabilirmiş
Canım zeytinyağ ile popo deliğini uyardın mı? Uyardın işe yaramadıysa zeytinyağ içir. Bir çay kaşığı. Ben tadı ağır olur belki diye sütümden damltıyorum içine. Öyle nasıl oluyor bilmiyorum gerçi ama :) ben içiryorum yapmadığında. Çünkü ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor yazık.Kızlar bebeğiniz kaç günde bir kaka yapıyor benimki perşembeden beri yapmadı fitil kullanmalı mıyım
Estağfurullah canım
Seni de hep tarihçi diye okuyorum ve senin monotonlugu sevmeyen bir yapın var sanırım
Ben de sana katılmakla birlikte sıralamada rastgele,
R r0s3n yu okurken Gülnur diye okuyorum, mantıklı duygularını yönlendirebilen biri, bayan makale
emy0364 "cc mühendis emine" diye okuyorum
Mouse " gizem" diye gizlifidan'dan
@gm22 "kafamı kızdırmayın tepiklerim güm güm" :)
@diefraunamense almancı fransız müşavir diye okuyorum :) "die" takısı almancandan, 'di fransız' yani
@Parker06 "bi duralım"
seker000 avatar resminden dolayı çekingen ya da kimseyi kirmamaya çalışan biri
@Nooneknows kimse bilmezzz
@HK77 HKdan hukukçu gibi çağrışım yapıyor, mesafeli, mantıklı
PembeLokum seven sevilen biri, samimi
@zeyzey3428 avatar resmini bakınca matrak biri
@9ay bir masum mor menekşe :) araştırmacı, gayretli, pes etmeyen, hassas fedakar anne, samimi
gebito bildiğinden şaşmayan, emin adımlar atan
Sunny-day "sahildeyim"
@semurcan uzaklardan "semra murat nurcan"
@biyologmerve basaksehirin gülü
@m_rv_ sadeliği sever gibi
@Kelebekkizzz çok nariniimm
@Dorabusra0172 saf niyetlim
@taze_anneee kuşadası
Şimdilik bunlar aklıma geldi
@vorones nasıl unuturum. :) bayan drama... Angaralıı
Azıcık eğlence katalim
Kızlar ben çok hastayımAnnemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.
superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
@diefraunamense Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
@falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri
Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendineKızlar ben çok hastayımAnnemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.
superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
@diefraunamense Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
@falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri
Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Bugun ben de benzer duygular icindeyim ama tek farkla.. Bugun bebegime kizgin oldugumu farkettim. Sabah 4 te kalkti, iki kez 1 er saatlik sabah uykusu uyudu, oglen 1 de kalkti ve daha simdi uyudu.. Ve ben resmen bebegimi evde birakip disari cikmak istedim, cok sinirlendim uyumadigi icin. Anlik biseydi 15dk sonra sakinlestim ama kendimi kotu hissediyorum boyle hissettigim icin.. Acaba hazir degil miymisim bn anne olmayaKızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.
Düzelir cnm sıkma canını bnm bebişte emmiyordu 12 gün boyunca gündüz hiç emmedi savaş halindeydik kendiliğinden emmeye başladı çok şükür senin bebişte emer sabret birazKızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.
Senin yine iyiymiş cnm bugün bnm bebiş gece 3 te uyandı gün içinde iki üç kez 10 ar dakika uyudu sadece daha yeni uyutabildim çok zorlu geçti bugün çok şükür uyudu hiç uyumayacak gibime geliyorduBugun ben de benzer duygular icindeyim ama tek farkla.. Bugun bebegime kizgin oldugumu farkettim. Sabah 4 te kalkti, iki kez 1 er saatlik sabah uykusu uyudu, oglen 1 de kalkti ve daha simdi uyudu.. Ve ben resmen bebegimi evde birakip disari cikmak istedim, cok sinirlendim uyumadigi icin. Anlik biseydi 15dk sonra sakinlestim ama kendimi kotu hissediyorum boyle hissettigim icin.. Acaba hazir degil miymisim bn anne olmaya(
Psikoterapi çift terapisi alacağız Can'ım3yaş dolunca bebeklikten çıkıyorlar
Mouse
Canım bi araştırmaya göre bi evlilik kaç yıl olursa olsun ilk çocuk 3yaşını doldurunca otururmuşş. Bebek dolayisiyle ilgisizlik, çatışma çok olabilirmiş
Bebeğini duyurduktan sonraKızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?