2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Nereye nasıl başvuru yapılıyor? O da ziraat bankasından mı çekiliyor..

Seni kamelya diye okuyorum :)
Eşim kaymakamliga gidip başvurmuştu.
Ben kimliğimle pttden çektim
Normalde para yatinca mesaj geliyormuş
Ama bana gelmedi sorup ogrendik

Bende aklina ne geliyo nasil tahmin ediyosun

Gözlüklü çocuk ya resmin, doktor sordun
Gibi okuyordum seni sonra baktım arada l harfi var. Ben de dilara sordun diye okuyorum :)

Allah kabul etsin inşallah bende öyle düşünüyorum ins alabilirim

Alırsın canım
Anasının kuzusuuuu

Kızlar bebeğiniz kaç günde bir kaka yapıyor benimki perşembeden beri yapmadı fitil kullanmalı mıyım
Canım zeytinyağ ile popo deliğini uyardın mı? Uyardın işe yaramadıysa zeytinyağ içir. Bir çay kaşığı. Ben tadı ağır olur belki diye sütümden damltıyorum içine. Öyle nasıl oluyor bilmiyorum gerçi ama :) ben içiryorum yapmadığında. Çünkü ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor yazık.

seker000 cqnın arada gün içerisinde kaynatılmış su içir 4-5 Çay kaşığı , ağladığında Gözyaşı akmıyorsa susuz kalmış demekmiş, dün benim kızımda ağlarken Gözyaşı gelmedi bende numaracı galan diyordum meğersem susuz kalmış kuzum ... Neredeyse haftası gelecek , sızma zeytinyağını ocakta biraz kızartıp öyle poposuna sür , zeytinyağının pH ı asidiktir, popoyu yakar yaparken , bir iki Kaşık Zeytinyağı içir Çay kaşığı ile ve kendin mutlaka kabak Tarzı Şeyler tüket zeytinyağlı , bu gece yapmazsa yarın fitil koyarsın çünkü 7 gün olmuş olacak , ben bu Zeytinyağı uygulamasını denemedim ama deneyen Arkadaşlarım bu şekilde yapıyorlar, birde biagai kullanıyor musun ? Beneğinin sindirim sorunu varsa günlük biogai kullan canım ...

Kızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.

Harikasın gerçekten ben

Çok geçmiş olsun.

Biz hastayken bebişleri emzirdiğimizde antikorlar bebişe de geçiyormuş. Endişelenme bebeğe bağışıklık sağlıyorsun annesi.

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Reactions: 9ay
Bugun ben de benzer duygular icindeyim ama tek farkla.. Bugun bebegime kizgin oldugumu farkettim. Sabah 4 te kalkti, iki kez 1 er saatlik sabah uykusu uyudu, oglen 1 de kalkti ve daha simdi uyudu.. Ve ben resmen bebegimi evde birakip disari cikmak istedim, cok sinirlendim uyumadigi icin. Anlik biseydi 15dk sonra sakinlestim ama kendimi kotu hissediyorum boyle hissettigim icin.. Acaba hazir degil miymisim bn anne olmaya (

Düzelir cnm sıkma canını bnm bebişte emmiyordu 12 gün boyunca gündüz hiç emmedi savaş halindeydik kendiliğinden emmeye başladı çok şükür senin bebişte emer sabret biraz

Senin yine iyiymiş cnm bugün bnm bebiş gece 3 te uyandı gün içinde iki üç kez 10 ar dakika uyudu sadece daha yeni uyutabildim çok zorlu geçti bugün çok şükür uyudu hiç uyumayacak gibime geliyordu

Psikoterapi çift terapisi alacağız Can'ım
Yani kendisi şuan tekrardan devam etme çabasında
Ben ise tedavi terapi yapılmadan başlamak istemiyorum m
Tunç Tataker diye bir psikolog varmış
Mesleğindeki başarılarıyla bilinen
Ona gitmeyi düşünüyorum
Tabi kendisinin haberi yok
İçim soğursa ona karşı
Yaptıklarının üstünü bir nebze örtebilirsem
Gitmeyi düşünüyorum

Bebeğini duyurduktan sonra
Biraz dışarı çıkıp hava al Can'ım
Kv evde madem bi kaç saatliğine emanet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…