- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.821
Canım , Kv den sana Yardıma gelmedi mi ? Boşver kırk takla atmayı , bebeği annene. Kv be bırak , sen sadece emzir, bol bol uyu dinlen Bi akşam yemeği yaparsın , onlar kucağında taşısınlar pışpışlasınkar zaten 2 gün sonra gidecekler , bebek hep sana kalacak ...Kızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.
Cnm bnde kizginliktan kV ye bırakıp odaya kapandim nasıl bebwgime kizarim aklım almıyor ama oluyorBugun ben de benzer duygular icindeyim ama tek farkla.. Bugun bebegime kizgin oldugumu farkettim. Sabah 4 te kalkti, iki kez 1 er saatlik sabah uykusu uyudu, oglen 1 de kalkti ve daha simdi uyudu.. Ve ben resmen bebegimi evde birakip disari cikmak istedim, cok sinirlendim uyumadigi icin. Anlik biseydi 15dk sonra sakinlestim ama kendimi kotu hissediyorum boyle hissettigim icin.. Acaba hazir degil miymisim bn anne olmaya(
Cnm ya mesela uykusu geliyo ona rağmen oynamaya çalışıyorlar bebek deliriyo saatlerce uyumuyo sonra o yüzden onlara birakzmiyorum ayrıca yardıma gelmedi tabak bile kaldırmaz torun sevmeye geldi o ://Canım , Kv den sana Yardıma gelmedi mi ? Boşver kırk takla atmayı , bebeği annene. Kv be bırak , sen sadece emzir, bol bol uyu dinlen Bi akşam yemeği yaparsın , onlar kucağında taşısınlar pışpışlasınkar zaten 2 gün sonra gidecekler , bebek hep sana kalacak ...
Sen tecrubeli annesin. Nezaman duzene girer bebekle tam 3yasinda mi(
Kızlar ya canım çok sıkkın.sanki hiç bişeye yetisemiyorum yorgunum hayattan bezmis gibiyim.bu aralar eşimle sürekli limoni oluyoruz kV bizde aman kirilmasin bir senedir ilk kez evime geldi die kırk takla atıyorum annem geldi bugün mudahaleci yapısı beni iyice gerdi bebeğim emmiyo memeye geliyo savaş veriyoruz saatlerdir aç psikoljim kaldirmiyo artık.Bebeğimi kV kucağına bıraktım yatak odasında oturuyorum sinirimden.
Bugun ben de benzer duygular icindeyim ama tek farkla.. Bugun bebegime kizgin oldugumu farkettim. Sabah 4 te kalkti, iki kez 1 er saatlik sabah uykusu uyudu, oglen 1 de kalkti ve daha simdi uyudu.. Ve ben resmen bebegimi evde birakip disari cikmak istedim, cok sinirlendim uyumadigi icin. Anlik biseydi 15dk sonra sakinlestim ama kendimi kotu hissediyorum boyle hissettigim icin.. Acaba hazir degil miymisim bn anne olmaya(
Cnm ya mesela uykusu geliyo ona rağmen oynamaya çalışıyorlar bebek deliriyo saatlerce uyumuyo sonra o yüzden onlara birakzmiyorum ayrıca yardıma gelmedi tabak bile kaldırmaz torun sevmeye geldi o ://
Canim ben kullaniyorum. Weisy korse cok ise yariyor.Kızlar korse kullanan var mı? Benim bu göbek gitmiyor. Bir de dik duruş korsesi alacağım. Ya ne oldu bana böyle ya
Selmacim herkesi Nasil aklinda tutuyorsun. Benim hafiza sifir hangi konuyu kimle konustugumu hep unutuyorum yaa.. Evet dogru bildin beni :)Estağfurullah canım
Seni de hep tarihçi diye okuyorum ve senin monotonlugu sevmeyen bir yapın var sanırım
Ben de sana katılmakla birlikte sıralamada rastgele,
@GlnU yu okurken Gülnur diye okuyorum, mantıklı duygularını yönlendirebilen biri, bayan makale
emy0364 "cc mühendis emine" diye okuyorum
@mystreious " gizem" diye gizlifidan'dan
@gm22 "kafamı kızdırmayın tepiklerim güm güm" :)
A Alwayshappygirl almancı fransız müşavir diye okuyorum :) "die" takısı almancandan, 'di fransız' yani
B bicocukbianne "bi duralım"
seker000 avatar resminden dolayı çekingen ya da kimseyi kirmamaya çalışan biri
@Nooneknows kimse bilmezzz
@HK77 HKdan hukukçu gibi çağrışım yapıyor, mesafeli, mantıklı
@PembeLokum seven sevilen biri, samimi
@zeyzey3428 avatar resmini bakınca matrak biri
9ay bir masum mor menekşe :) araştırmacı, gayretli, pes etmeyen, hassas fedakar anne, samimi
@gebito bildiğinden şaşmayan, emin adımlar atan
@Sunny-day "sahildeyim"
@semurcan uzaklardan "semra murat nurcan"
@biyologmerve basaksehirin gülü
m_rv_ sadeliği sever gibi
K Kelebekkizzz çok nariniimm
@Dorabusra0172 saf niyetlim
@taze_anneee kuşadası
Şimdilik bunlar aklıma geldi
@vorones nasıl unuturum. :) bayan drama... Angaralıı
Azıcık eğlence katalim
Canim cok gecmis olsunKızlar ben çok hastayımAnnemi çağırdım ilk uçakla gelecek. 3 gün önce gece mide bulantısı ile uyandım. Şimdi de başım ağrıyor, koku alamıyorum, sürekli hapşırıyorum, mide bulantım devam ediyor ve çok yorgunum. Bebeğime geçmez inşallah. Bol bol emziriyorum. Muhtemelen üşüttüm. Vücudum buz gibi.
superselma çevresini çekip çeviren, idare eden, öz disiplin ve kontrol sahibi, süper enerjik ve süper zeki, uzun uzun sohbet edilesi
@PembeLokum genç aşık; yaşama, bebeğine, kocasına (Allah bozmasın maşallah)
H history1985 tarih öğretmeni :) azimli, eğlenceli ama ciddi
emy0364 sosyal emine :)
@Ysmnvlkn yasemin ve volkan
A Alwayshappygirl Tr'de biliyorum ama hep bana sanki Almanya'dan yazıyor gibi geliyor
@falling_water suyu seviyor :) okuyan, araştıran biri
Kızlar daha da var aklımda ama enerjim bitti. İlk fırsatta yazacağım :)
Her gun yapiyor canim
Doktoruna soyledin mi yaomadigini
5 gunu gectigi gun fitil kullanilabilir diye biliyorum
Canım zeytinyağ ile popo deliğini uyardın mı? Uyardın işe yaramadıysa zeytinyağ içir. Bir çay kaşığı. Ben tadı ağır olur belki diye sütümden damltıyorum içine. Öyle nasıl oluyor bilmiyorum gerçi ama :) ben içiryorum yapmadığında. Çünkü ıkınıp duruyor kıpkırmızı oluyor yazık.
seker000 cqnın arada gün içerisinde kaynatılmış su içir 4-5 Çay kaşığı , ağladığında Gözyaşı akmıyorsa susuz kalmış demekmiş, dün benim kızımda ağlarken Gözyaşı gelmedi bende numaracı galan diyordum meğersem susuz kalmış kuzum ... Neredeyse haftası gelecek , sızma zeytinyağını ocakta biraz kızartıp öyle poposuna sür , zeytinyağının pH ı asidiktir, popoyu yakar yaparken , bir iki Kaşık Zeytinyağı içir Çay kaşığı ile ve kendin mutlaka kabak Tarzı Şeyler tüket zeytinyağlı , bu gece yapmazsa yarın fitil koyarsın çünkü 7 gün olmuş olacak , ben bu Zeytinyağı uygulamasını denemedim ama deneyen Arkadaşlarım bu şekilde yapıyorlar, birde biagai kullanıyor musun ? Beneğinin sindirim sorunu varsa günlük biogai kullan canım ...
Zeytinyağını kaşıkla veremezsen emzirmeden önce meme ucuna da sürebilirsin.
Selmacim herkesi Nasil aklinda tutuyorsun. Benim hafiza sifir hangi konuyu kimle konustugumu hep unutuyorum yaa.. Evet dogru bildin beni :)
Kizlarr dikis izleriniz ne durumda
İstanbul için Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün Fatih'teki adresine mi başvuru yapılıyor yoksa ilçelerde de kaymakamlıkta filan başvuru merkezleri var mı acaba?
Seni kamelya diye okuyorum :)
Eşim kaymakamliga gidip başvurmuştu.
Ben kimliğimle pttden çektim
Normalde para yatinca mesaj geliyormuş
Ama bana gelmedi sorup ogrendik
Gözlüklü çocuk ya resmin, doktor sordun
Gibi okuyordum seni sonra baktım arada l harfi var. Ben de dilara sordun diye okuyorum :)
Alırsın canım
Anasının kuzusuuuu
Evet buyuk ihtimal yatmistir 300 tl daha gidip cekmedim
9ay buyuk gecmis olsun canim miden fln bulaniyomus hamile olmayasin?
Doğru Bi analiz. Kalın duvarlarım var geçilmesi nerdeyse imkansız olanKızlar azıcık da oyun oyniyak :) karakter analizi yapmaca :) mesela ben sizleri okurken bazilariniz hakkında düşüncelerim oluşuyor mesela @GlnU ılımlı uysal pozitif biri @PembeLokum sevecen neşeli hayat dolu kıpır kıpır A Alwayshappygirl sanki biraz insanlara karşı mesafeli9ay bilgili mukemmelliyetci emy0364 dost arkadaş canlısı evine esine düşkün sıcak kanlı superselma zaten süper lafa gerek yok :)
Biz ilce de basvuru yaptik ilcelerdeki merkezlerinden de basvuru yapiliyor bizde aldik 300 tl
Boğaz pastillerinin içinde de aymış yazıyor bazen de çok abartıyorlar sankiYorgunluktan bacagim ağrıyor doktora gittim.ilaç yazdı özellikle sordum emzirdigimi söyledim ona göre ilaç yazdım dedi ilacı aldım evde reçetesini okudum emziren anneler kullanmamalı diyo napıyım ben şimdi ?
Evet aldım ben pttddn alıyorsunHaziran anneleri dogum yardımı parasi icin başvuru yaptinizmi?
Boğaz pastillerinin içinde de aynısı yazıyor bazen de çok abartıyorlar sankiYorgunluktan bacagim ağrıyor doktora gittim.ilaç yazdı özellikle sordum emzirdigimi söyledim ona göre ilaç yazdım dedi ilacı aldım evde reçetesini okudum emziren anneler kullanmamalı diyo napıyım ben şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?