2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım , Kv den sana Yardıma gelmedi mi ? Boşver kırk takla atmayı , bebeği annene. Kv be bırak , sen sadece emzir, bol bol uyu dinlen Bi akşam yemeği yaparsın , onlar kucağında taşısınlar pışpışlasınkar zaten 2 gün sonra gidecekler , bebek hep sana kalacak ...

Cnm bnde kizginliktan kV ye bırakıp odaya kapandim nasıl bebwgime kizarim aklım almıyor ama oluyor

Cnm ya mesela uykusu geliyo ona rağmen oynamaya çalışıyorlar bebek deliriyo saatlerce uyumuyo sonra o yüzden onlara birakzmiyorum ayrıca yardıma gelmedi tabak bile kaldırmaz torun sevmeye geldi o ://

Sen tecrubeli annesin. Nezaman duzene girer bebekle tam 3yasinda mi (

Yok canım bebeklikten 3yaşında çıkarlar.
Onlari istediğimiz düzene biz sokuyoruz. Nasıl düzen istiyorsak öyle davranmalıyız.

6aylık olduktan sonra oturuyorlar ya o zaman etrafı seyrettirmek için kucağına alman gerekmeyebiliyor. Mama sandalyesinde mutfaga, odalara yanında gider. Dışarda ek gıda verirsin.
Bilgisayardan Brainy Baby (akıllı bebek ) videolari izler. Benimkiler izlerdi. Sağ beyinle ilgili videoyu çok severlerdi.

Benimki evde arabasında eğimli durduğundan yatirinca oturmaya çalışır gibi boynunu kaldirmaya başladı. Kız olduğu için 6ay dolmadan oturtulmaz tabi

Sevsinler madem uyutsunlar da

Bişey olmaz, bişey olmaz
Gerilme ya hu, derin nefes al
Zarar vermeyeceklerini biliyorsun değil mi?

Onları ömrünce görecek boşver alışsın

Sen de bunalirsan markete falan de evden çık. Bırak bebeği alırlar battaniyeye koyar sallarlar. Yapamazlarsa dersin
Ya bildiğinizi yapın ya da benim dediğimi..

@muimao Senin mutlu olman bebeğini büyütür. Mutluyken şefkat verebilirsin.
Bebeğine kizabilirsin, geçer.
Duygularını kabullen.
Kendini duygularından dolayı yargılama
Kızarsın ama içinden. zarar vermezsin.

Anneliğe hazır olunmaz ki tatlım
Pat diye anne olunur
Artık benci bi hayatımız yok
Bizci bi hayatımız var
Buna alışırken böyle hissetmek normal

Cnm ya mesela uykusu geliyo ona rağmen oynamaya çalışıyorlar bebek deliriyo saatlerce uyumuyo sonra o yüzden onlara birakzmiyorum ayrıca yardıma gelmedi tabak bile kaldırmaz torun sevmeye geldi o ://

Benim de annem öyle
Bebeğine mama denesene canım
Mama ağırlık yapıyo herhalde hemen uyutuyo
Kullanan arkadaşlar marka önersin.
Kaşıkla yedirirsin küçük ölçü yaparsın

Kendini yıpratma daha lazımsin bebise

Selmacim herkesi Nasil aklinda tutuyorsun. Benim hafiza sifir hangi konuyu kimle konustugumu hep unutuyorum yaa.. Evet dogru bildin beni :)

Canim cok gecmis olsun

Reactions: 9ay
Her gun yapiyor canim
Doktoruna soyledin mi yaomadigini

5 gunu gectigi gun fitil kullanilabilir diye biliyorum

Zeytinyağını kaşıkla veremezsen emzirmeden önce meme ucuna da sürebilirsin.

Çok sağolun kızlar..bebeğim ağlama krizine girdiği için doktora sordum..kendini sıkmaktan kızarmaktan bi hâl oldu yavrum..doktor sadece emzirdiğim için böyle olması normal değil dedi fitil verdi kullanır kullanmaz yaptı nihayet..

emy0364 su veriyorum ben de canım

ayy hic oyle dusunmemistim. Canim nickimin anlami cok sewdigim bi grubun solistinin ismini kisaltmistim. The cranberries grubunun solisti dolores oriordan in kisaltilmisi. Hic dilara dusunmemistim valla. @GlnU bende sana hep gulin diyesim geliyo.
Super selma supersin hep gozumde valla biliyosun zaten

Evet buyuk ihtimal yatmistir 300 tl daha gidip cekmedim

9ay buyuk gecmis olsun canim miden fln bulaniyomus hamile olmayasin?

Canım ya çok tatlısın. Ben çok isterdim ama onun bulantısı daha farklı oluyordu. Şu an çok uykum var ekrana zor bakıyorum ama buna cevap yazmadan edemedim :)

Doğru Bi analiz. Kalın duvarlarım var geçilmesi nerdeyse imkansız olan

Boğaz pastillerinin içinde de aymış yazıyor bazen de çok abartıyorlar sanki

Reactions: 9ay
Boğaz pastillerinin içinde de aynısı yazıyor bazen de çok abartıyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…