2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bilançodan ölüyorum kusmaktan yutak borumu yakmıştım önceki hamileliğimde ge dokuz ay kustum şimdi çok korkuyorum bir de minik kızım var Allah yardımcımız olsun inş

Labaratuvar farkli diye mi acaba..sen kac kez beta hcg baktirdin ki..bundan bi önceki mi 1500 dü..Allahım hayır eylesin arkadasim..bende resmen camis gibi yatiyorum..Rabbim yüzlerimizi guldursun..
Evet başka hastane ama canım 1 ekim de 1.500 dü sonraki hafta kese görününce Daha bakmadılar şimdi kan gelince baktılar 29 ekimde 2.612 çıktı normal değil dedi doktor ekimde

Kizlar noldu nazarmi degdi bize benimde kasik agrim vardi acile gittim bi sorun yokmus ama dikkat edicezz bnde yaptrdm tahlilleri tuz braz eksik hepimiz Allaha emanet artik

Doktorların ilgisizliği birazda. Keşke seninle daha iyi ilgilenseydi. Belkide geç döllenmedir ve sonuç laboratuarlarda degisebiliyor.
Canım son ilişki tarihim 17 eylül
1 ekimde 1.500 dü
29 ekim 2.612 başka hastane ama bu kadar farketmez sonuç.
Hem kan da geliyo doktor Sağlıksız galiba dedi çok üzgünüm

ya se min canım benim aklıma takılan şeyler var . 1.500 ken hamilesin diyorlar sana ve keseyi görüyorlar şimdi de 2. Küsur cikiyo . benim kesem 5556ken bile görülmedi . sende gorebildiklerine gore bir gariplik var . özele mi gidiyorsun ? Beklemek cook stresli seni çok iyi anliyorum ama kudret Allahın . inşallah sana da hepimize de en hayırlısıni yaşatır

Canm degerin cok garip geldi banada ulturasonda ne gozukuo
Ultrason bakmadı pazartesi yine kan ver dedi.
Zaten ara ara kan geliyor pazartesi ye ladar düşer bebek.
1 ay önce 1.500 dü demekki Sağlıksız gelişmedi yarın özel hastaneye gitcem onlar ne diyecek bakalım

Evet başka olabilir.ama canım 1 ekim de 1.500 dü sonraki hafta kese görününce Daha bakmadılar şimdi kan gelince baktılar 29 ekimde 2.612 çıktı normal değil dedi doktor ekimde
Cnm belki cihazlarinda sorun vardir kalibrasyonu yaptirilmamis olabilir. Test yaptirabilecegin baska bir yer var mi?

Kızlar kan sonucum çıktı
Değer 2.612 çıktı
Çok Düşük dedi doktor
Sağlıksız galiba

Çünkü 1 ay önce 1.500 dü.
Pazartesi yine gel kan ver dedi.
Cnm ya inan suan seni cok iyi anliyorum ama dua et bol bol belki testte bir hata oldu ol diyen rabbim kapisindan bos cevirmesin korktuklarimizdan korusun insaallah

Daha 2 gün önce salı günü kese vardı 11 mm di canım demekki kan gelince değerim düştü galiba bilmiyorum

1 ay önce 1.500 dü demekki Sağlıksız gelişmedi yarın özel hastaneye gitcem onlar ne diyecek bakalım
kan icin beklemek yerine niye bakmiyo ki? kese görulmus sonucta tekrar suan baksaydi keske.. dualarim seninle

Canm bu nasi doktor insan bi bakar rahim nasi kese varmi gitme ihtimalin yokmu baska acile

Cnm valla hep imtihandayiz rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin insaallah ya sabir cek dua et gununu bekle bumdada vardir hayir

Cnm belki cihazlarinda sorun vardir kalibrasyonu yaptirilmamis olabilir. Test yaptirabilecegin baska bir yer var mi?
Canım köye döndüm yani eve.
Bugün daha yaptıramam yarın özel hastaneye gitcem
Bakalım onlar ne diyecek. Ama kan geliyor azar azar bu değere göre düşük yapcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…