- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.561
Doktorların ilgisizliği birazda. Keşke seninle daha iyi ilgilenseydi. Belkide geç döllenmedir ve sonuç laboratuarlarda degisebiliyor.Canım 1 ay önce 1.500 dü şimdi ki değer normal değil ki ortada sonuç
Devam ediyor mu?İlk gün kahve rengi gibiydi 1kez geldi dün pembeye dönüştü çok az geldi oda 1 kez.bugun ki de avuç içi kadar kırmızıya yakın bi renk
Maaşallah cnm eller ayyaklar belirginlesmis darisi bana olsun insaallah
Evet başka hastane ama canım 1 ekim de 1.500 dü sonraki hafta kese görününce Daha bakmadılar şimdi kan gelince baktılar 29 ekimde 2.612 çıktı normal değil dedi doktor ekimdeLabaratuvar farkli diye mi acaba..sen kac kez beta hcg baktirdin ki..bundan bi önceki mi 1500 dü..Allahım hayır eylesin arkadasim..bende resmen camis gibi yatiyorum..Rabbim yüzlerimizi guldursun..
Bune saçma sapan dr oyle muayenemi olurKızlar geldim hastaneye
Doktor ultrason la bakmadı
Kan verdim
Kanda çıkar dedi doktor.
Kan sonucu taaa 2 saat sonra çıkacak
İyice stres oldum.
Galiba kan sonucuna göre ultrasonla bakacak. Dua edin nolur
Canım son ilişki tarihim 17 eylülDoktorların ilgisizliği birazda. Keşke seninle daha iyi ilgilenseydi. Belkide geç döllenmedir ve sonuç laboratuarlarda degisebiliyor.
Canm degerin cok garip geldi banada ulturasonda ne gozukuoKızlar kan sonucum çıktı
Değer 2.612 çıktı
Çok Düşük dedi doktor
Sağlıksız galiba
Çünkü 1 ay önce 1.500 dü.
Pazartesi yine gel kan ver dedi.
Ultrason bakmadı pazartesi yine kan ver dedi.Canm degerin cok garip geldi banada ulturasonda ne gozukuo
Cnm belki cihazlarinda sorun vardir kalibrasyonu yaptirilmamis olabilir. Test yaptirabilecegin baska bir yer var mi?Evet başka olabilir.ama canım 1 ekim de 1.500 dü sonraki hafta kese görününce Daha bakmadılar şimdi kan gelince baktılar 29 ekimde 2.612 çıktı normal değil dedi doktor ekimde
Bilançodan ölüyorumkusmaktan yutak borumu yakmıştım önceki hamileliğimde ge dokuz ay kustum şimdi çok korkuyorum bir de minik kızım var Allah yardımcımız olsun inş[/QUOTE
dua et inş geçecektir .ben çok çektim ilkinde hipermezis dim. Hareketten bile kusuyordum. İkincide olecem sandım 15 kere üst-üste kusdum dua ettim ve geçti 2 aydan sonra olmamıştı.bu.dada gebe olduğumu anlayamadı bi kalp atışı var bi yok delircez. Limon çok iyi gelio az sık sıvılara.yemekle fazla sıvı alma.sonra iç. Stres tek nedeni.takmiycam hiçbirşeyi. 3 gündür çok iyiydim al işte midem başım yatiyom uyuştu heryerim . İnşaallah gecer seninki de.
Cnm ya inan suan seni cok iyi anliyorum ama dua et bol bol belki testte bir hata oldu ol diyen rabbim kapisindan bos cevirmesin korktuklarimizdan korusun insaallahKızlar kan sonucum çıktı
Değer 2.612 çıktı
Çok Düşük dedi doktor
Sağlıksız galiba
Çünkü 1 ay önce 1.500 dü.
Pazartesi yine gel kan ver dedi.
Daha 2 gün önce salı günü kese vardı 11 mm di canım demekki kan gelince değerim düştü galiba bilmiyorumya se min canım benim aklıma takılan şeyler var . 1.500 ken hamilesin diyorlar sana ve keseyi görüyorlar şimdi de 2. Küsur cikiyo . benim kesem 5556ken bile görülmedi . sende gorebildiklerine gore bir gariplik var . özele mi gidiyorsun ? Beklemek cook stresli seni çok iyi anliyorum ama kudret Allahın . inşallah sana da hepimize de en hayırlısıni yaşatır
kan icin beklemek yerine niye bakmiyo ki? kese görulmus sonucta tekrar suan baksaydi keske.. dualarim seninleUltrason bakmadı pazartesi yine kan ver dedi.
Zaten ara ara kan geliyor pazartesi ye ladar düşer bebek.
1 ay önce 1.500 dü demekki Sağlıksız gelişmedi yarın özel hastaneye gitcem onlar ne diyecek bakalım
Canm bu nasi doktor insan bi bakar rahim nasi kese varmi gitme ihtimalin yokmu baska acileUltrason bakmadı pazartesi yine kan ver dedi.
Zaten ara ara kan geliyor pazartesi ye ladar düşer bebek.
1 ay önce 1.500 dü demekki Sağlıksız gelişmedi yarın özel hastaneye gitcem onlar ne diyecek bakalım
Cnm valla hep imtihandayiz rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin insaallah ya sabir cek dua et gununu bekle bumdada vardir hayirKızlar dr um bi hafta sonra baktı kalp atışı normalse 1 ay a gel demişti. Yoksa hmn gel demişti. Bugün sabah şimdiye kadar bi cay bardağı pembe beyaz su ve bi damla kan geldi. Acile gittim şimdi mecbur .sıkıntı yok dedi. Amaaakalb atışı yine yok dedi yine 6 haftalık dedi. Küçük olabilir pazartesi gel bi dedi.çıldırıcam nasıl geçen cuma kalp atışını gördük yavaş atiyo demişti.. eşimle yine morallerimiz bozuldu.. çarş Diyarbakıra kendi dr uma gideceğiz. Bu neydi 3 haftadır kafagitti..
Canım köye döndüm yani eve.Cnm belki cihazlarinda sorun vardir kalibrasyonu yaptirilmamis olabilir. Test yaptirabilecegin baska bir yer var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?