2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar çok canım sıkkın dün kanamam için doktora gittim keseyi gördük .doktor çok yeni bi gebelik dedi 2 3 haftalık olabilir tam birşey diyemeyecem dedi.kese etrafında kanama gözükmüyor .belki yerleşme kanamasıdır dedi. Hiç kesin birşey konuşmadı hamilelik devam eder yada etmez düşük olur yada olmaz şuan hiç birşey belli degil dedi.progestan verdi kanaman devam ederse iç paArtesi tekrar gel dedi. Bilmiyorum ne olacak .

Kanaman nasil ,tonu ne ? Ben ilk gebeligimde dogurana kadar kanama oldum bebegim dusmedi .farkli bir sorundan dolayi dogduktan sonra kaybettim .

Yanliz cetvele gore 7 haftaliksin , o kadar yeni bir gebelik olamaz, yani adet olcagin gun gebe kalmissan olabilir

İlk gün kahve rengi gibiydi 1kez geldi dün pembeye dönüştü çok az geldi oda 1 kez.bugun ki de avuç içi kadar kırmızıya yakın bi renk

Kızlar kan sonucum çıktı
Değer 2.612 çıktı
Çok Düşük dedi doktor
Sağlıksız galiba

Çünkü 1 ay önce 1.500 dü.
Pazartesi yine gel kan ver dedi.

Kızlar dr um bi hafta sonra baktı kalp atışı normalse 1 ay a gel demişti. Yoksa hmn gel demişti. Bugün sabah şimdiye kadar bi cay bardağı pembe beyaz su ve bi damla kan geldi. Acile gittim şimdi mecbur .sıkıntı yok dedi. Amaaa kalb atışı yine yok dedi yine 6 haftalık dedi. Küçük olabilir pazartesi gel bi dedi.çıldırıcam nasıl geçen cuma kalp atışını gördük yavaş atiyo demişti.. eşimle yine morallerimiz bozuldu.. çarş Diyarbakıra kendi dr uma gideceğiz. Bu neydi 3 haftadır kafagitti..

Kızlar kan sonucum çıktı
Değer 2.612 çıktı
Çok Düşük dedi doktor
Sağlıksız galiba

Çünkü 1 ay önce 1.500 dü.
Pazartesi yine gel kan ver dedi.
Labaratuvar farkli diye mi acaba..sen kac kez beta hcg baktirdin ki..bundan bi önceki mi 1500 dü..Allahım hayır eylesin arkadasim..bende resmen camis gibi yatiyorum..Rabbim yüzlerimizi guldursun..

Allah yardimcin olsun arkadasim...sonunu hayirli etsin..

canım özel değilse.. neden kaybettin bebeğini, ne kadarlıktı?

Bayanlar bende haziran annesi olacağım inşallah 6. Haftamın içindeyim fakat mide bulantım hiç yok bu normal bir şeymi korkuyorum da

selam kizlar doktordan geliyorum.. serum verdi demir degerlerim cok kötu diye birde d vitamin eksikligi icin suda eriyen hap verdi.. ayrica cok yogun idrar yolu enfeksiyonu cikti ama ben ne yanma ne batma hic bisey hissetmiyorum.. kultur alinacak bakalim ilac verecekmis ama sukur bebis iyi

Bendede yok cnm mugde bulantisi. Hatta kasık ağrılarım bile yok desem yeridir

Benim kasık ağrılarım hamile olduğumu öğrenmeden önce çok vardı bat 19 ekim di gün geçtikçe azaldı şimdi hiç yok gibi bir şey ama mide bulantımsa hiç ama hiç olmadı kötü birşey değildir inşallah

Allah sabir versin çok zor bir süreç. Insaallah hayırlısı olur hakkinda.

Daha erken mide bulantısı icin. Hicte olmayabilir tabi buda var:) nazar etme kendini)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…