2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm ya inan suan seni cok iyi anliyorum ama dua et bol bol belki testte bir hata oldu ol diyen rabbim kapisindan bos cevirmesin korktuklarimizdan korusun insaallah
Ama canım kan geliyor durum kötü sanırım yarın özel hastaneye gitcem. Bı değerle kürtaj mı yaparlar acaba kese bozulduysa yaparlarmı kürtaj

Ewet bencede dua okuyalim bugun kimlere okunacaksa belirlwnain isimlerinide yazsinlar yarinda benim icin okuyabilirmiyiz

Bakmadı kızlar valla özellikle söyledim gerek yok kanda belli olur dedi o kadar. Yarın özele gitcem
Ama galiba düşük yapıyorum yada yapcam adet sancısı çekiyorum kanda geliyor azar azar. Değer düşük çıktı Doktor Sağlıksız olabilir dedi durum ortada
Galiba aranızdan ayrılacam

2 sene sonra geldi mucizem ama çabuk kaybediyorum

Ultrason bakmadı pazartesi yine kan ver dedi.
Zaten ara ara kan geliyor pazartesi ye ladar düşer bebek.
1 ay önce 1.500 dü demekki Sağlıksız gelişmedi yarın özel hastaneye gitcem onlar ne diyecek bakalım
bu ne sacmalik yaa,, nasıl bakmaz ultrasonla..sen iyi bir dr a git.hcg n normal değil ama yanilabilir ancak ultrason en doğrusu.bak bana herkes alde dedi diyarbakırda normaldi.simdi burda yine normal değil dediler.iyi bi yere git.İnş iyi olur

Ini canım bu benim üçüncü hamileliğim bir bebeğim var bu da süpriz oldu. Hepsi böyle dokuz ay hastanede yattık serumla beslendim hiçbir şey yiyemem ama bunda 5. Haftada başladı kusmalr. Çok erken. Kızım be olacak Allah bilir ..

Sen de dinlenmene bak ve dua et. Rabbim sağlıkl duyurmayı nasip etsin inş.

ya se min azar azar kan geliyorsa ve durum buysa yaşadığım tecrübeyle düşük yaptığını düşünüyorum . benimde gece her pecetede damla damla başlamıştı yavaş yavaş arttı acile gittik bebek geride kalmıştı müdahale istemedim sabah doktoruma gittim umudumu kırmadi bekle dedi . zehirler mi dedim küçük gebelik hemen zehirlemez dedi o günün akşamına tamamen düştü . ve doktorum iyiki kendi düştü kurtajla kazidigimiz için pek onermeyiz demişti . sen dinlen iş yapma yorulma üzüldüğün zaman ya doğduğunda kaybetseydim diyerek teselli bulabilirsin bir nebze . ha yazılarımdan kanaması olan aarkadaşlar sakin korkmasın her gebelik kendine ozel doktorum da çok aşırı kanama yaşamış ama yavrusu tutunmuş . hiçbir şey belli olmaz sadece Yaseminin değerleri de düştüğü için bu kanıya vardım . yine de tamamen düşmeden asla ümit kesilmez bol bol salâvat getir kardeşim

Yasmin,icini ferah tut su an kotuyu dusunme,dr un kafa gitmis bence.kanamayla giden hamileye kan tesriyle sonuc verildigini ilk kez duyuyorum.usg si falan mi bozuk deli mi ne : ) evet belki kaybediyor olabilirsin ama bu sekilde teshis sacma,kanama tek basina hicbir zaman dusuk demek degildir,bende defalarca kanama gecirdim ogluma hamileyken regli kanamasi gibi hemde... sen git yarin ultrasonla baktir.insallah guzel haberler alirsin.
Kotuyse de Allahim boyle uygun gormus,bana ilk dusugumde arkasindan daha cabuk hamile kalirsin demilserdi sacma gelmisti ama korunmayi biraktigim 3. Ayda kalmistim.insallah senin icin hayirlisi olur...

Yarın özele gitcem canım ama kan hala geliyor adet sancısı gibi sancı çekiyorum
Pıhtı falanda geldi Galiba düşük yapıyorum ya

Arkadaşlar bende ya se min ya hepimiz 10-20 şer ayetel kursi okuyup selevat getirelim.
Onun şu an dua ya ihtyacı var.
Yarın bir başkasına okuruz ihtiyacı olan.
Ben baßlıyorum.
Allah razı olsun kızlar hepinizden.
Ama hissediyorum bebeğimi kaybedicem.

İyi düşünmeye çalışıyorum kızlar ama doktor hiç ümitli konuşmadı.

Benim kesem gözüktü Demek ki değer yüksekti
Kanama başlayınca demekki değer düştü galiba.

Allahım ne kadar zormuş
2 sene uğraştım hamile kalmak için.
Şimdi benden gidiyo bebeğim bem bişey yapamıyorum

Evet canım değerlerim ortada doğru diyorsun.
İlk başta leke sonra azar azar kan ve pıhtı
Yarın özele gitmeden düşer belkide

Bildiğin adet sancısı çekiyorum

Senin değerin kaçtı düşük yaparken hatırlıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…