2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allahtan neyse hayırlısını diliyorum senin icin arkadasim insallah bebegin tutunmustur ben ilk dusukten 2 ay sonra yeniden hamile kaldım hic uzulme sende hemen hamile kalırsın

Canım yarın gitcem yine özele
Ama umudum yok değerim düşmüş.
2 sene sonunda hamile kaldım inşallah bidaha uzun sürmez hemen hamile kalırım çok üzgünüm

Allahtan neyse hayırlısını diliyorum senin icin arkadasim insallah bebegin tutunmustur ben ilk dusukten 2 ay sonra yeniden hamile kaldım hic uzulme sende hemen hamile kalırsın
İnşallah canım Rabbim en hayırlısını bilir ama çok zormuş başıma gelince anladım.

Kızlar kan sonucum çıktı
Değer 2.612 çıktı
Çok Düşük dedi doktor
Sağlıksız galiba

Çünkü 1 ay önce 1.500 dü.
Pazartesi yine gel kan ver dedi.
canım seni ne umutlandirmak ne de korkutmak isterim ama hecen benim kan degerim 1300 lerde cikti ama yanında büyüktür işareti vardı hemşire makinelerinin bozuk olduğunu söyledi belki o da böyle biseydir ultrasona bakmadı mı ya baktirsaydin mutlaka

Canım yarın gitcem yine özele
Ama umudum yok değerim düşmüş.
2 sene sonunda hamile kaldım inşallah bidaha uzun sürmez hemen hamile kalırım çok üzgünüm

Geçmiş olsun şimdi gitsen özelin aciline belki müdahale edilecek bir durumdadır bu kadar umutsuz olma

ya se min evet canım dusuk yyaptim sonra acile gittik birşeyler kalmış mi diye kalmamıştı kanda da bakmak istediler 2000 küsurdu . parçalar gelir sonra biraz daha artarr bi konu da uyarmak isterim burada yazmak istemiyorum ozeline mesaj atiyorum canım

Canım bende aynı sen.gibi doğum 6ci.ayin 26 sına denk geliyor , hiç bir belirtim yok buraya yazdım hiç kimse cevap yazmadı kendim gibi birini gördüm sonunda,hayırlısı olsun inşallah. .

Özellikle ultrason dedim bakmadı canım gerek yok ki dedi. Yarın özelde parayı verince bakarlar devlet hastanesinden nefret ediyorum başıma kaç defa neler geldi. İnsan hayatının önemi yok sanki. Ben burda bebeğimi kaybedicem onların bi azarlamadıkları kaldı.
Dizlerim titriyordu korkudan heyecandan eşimde geldi yanımda koluma girdi almadılar onu çıkardılar hemen sanki ne varsa yüzüme baktı gönderdi doktor git kan ver dedi

canım düşük yapacaksın büyük ihtimal seni çok iyi anlıyorum.. ben de 3 ay sonra tekrar gebe kaldım hiç sıkma canını..
İnşallah tez zamanda kalırım canım bunun için 2 sene bekledim sebepsiz hamile kalamıyordum. İnşallah bundan sonra da sebepsiz düşükler yaşamam ya çok korkuyorum

ya se min üzülme senin icin bende dua ediyorum kuran da okumaya çalışıcam ayetel kursi de okuyacağım sen şimdi yat dinlen bol bol da su iç Rabbim bilir en doğrusunu düşerse de biliyorsun anomali sebebiyle oluyor erken düşükler En kısa zamanda sağlıklı bir evlat gönderecek Rabbim hic şüphe etme bitanem Allaha tevekkül et..

Aminnnnnn inşallah canım sağol Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…